Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

18 40.91%
  • Berabere Biter

7 15.91%
  • Juventus Kazanır

19 43.18%
Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 454 sonuç

Konu: Galatasaray - Juventus | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Şu maçta form düzeyi, futbolcu kalitesi herşey boş. Aklını kullanan kazanırdı, ve Galatasaray bunu başardı, akıllı oynadı. Kar buz vs bahane sonuçta 7 puanla ve 2. sıradalar. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Galatasaray.

Bu arada hakem baya agresif çıktı, Juveli oyuncuya hafiften tokat sallamalar, Umut'u ittirmeler falan, tansiyon yükselse kafa göz dalacaktı herhalde : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Birileri bu tarihi bir yere kaydetsin ilerde lazım olur hepsine de tek tek helal olsun
    Bu tarihi kaydetmeye gerek yok oldukça seksi bir tarih zaten;11.12.13

Gökhan Zan'ı çok beğendim. Bir tane hava topu aldırmadı Llorente'ye iyi kilitledi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazen sadece bakarsın..

Yalnız o değilde gol olunca stadyumdan yükselen ses tüylerimi ürpertti. Sevinç patlaması oldu resmen. Çok iyiydi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Manchester gelsin, tam zamanıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

shnederi ayakta alkısladım.yalan söylemeye gerek yok dunku 32. dkda cok pas hatası yaptıgı ıcın bu macta oynamasa daha ıyı olur dıye bıle dusundum ama herkesı yanılttı cok super bır gol attı.burada tabı kı roberto mancını'yı ovmek gerek. kredısın ve sozlesme suresını muthıs ıhtımal uzattı sayılır.ıkıncı turda elensede cok onemlı bır ıs basardı galatasaray.darısı dıger takımlarımızın basına.futbol acısından da bu futbolla barcelona 'yı bile zorlardı gs.juventusu burada kucumsememiz lazım.gs takımına sempatık bakabılırız ama koskoca juve yı turkıyede anca pes oyununda gorebılırız o acıdan takdıre sayan bır galıbıyet alan galatasarayı kutlar ıkıncı turda basarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler kusura bakmayında burada güzel bir maç oynamamış gelip Fenerbahçe'liler tebrik ediyorlar.

Twitter da Drogba olayı zaten dolaşıyor görmek isteyenler bakabilirler. Burada ortam bu kadar güzelken bu fotoğrafı koyup ortamı kasmaya gerekte hiç yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada turu Sneijder değil Umut getirdi. Umarım yanlış kişiyi baş tacı yapmazsınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence turu getiren Drogba oldu. Buffon devleşmese golünü de atıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogbam benim sen kosma yeterki

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Drogba sallamadı beyler. Bu 2 oyuncu giderse(Wesley-Drogba) biz bu gruplardan bir daha zor çıkarız böyle adamların kalitesi böyle maçlarda net belli oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

drogba tecrübesi ile macı aldırdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turu takım getirdi. Takım ruhu getirdi. Selçuk'un ve Sneijder'in oyun zekası, Gökhan'ın Semih'in Chedjou'nun iyi savunması, Melo'nun ve Drogba'nın iyi mücadelesi getirdi.. Kişilere mal etmeyin. Futbol 11 kişilik bir oyun.

Ayrıca Drogba'nın paylaştığı fotoğraftaki mesajı ben anlayamadım. Bir laf atma durumu falan mı var biri acıklarsa sevinirim..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    shnederi ayakta alkısladım.yalan söylemeye gerek yok dunku 32. dkda cok pas hatası yaptıgı ıcın bu macta oynamasa daha ıyı olur dıye bıle dusundum ama herkesı yanılttı cok super bır gol attı.burada tabı kı roberto mancını'yı ovmek gerek. kredısın ve sozlesme suresını muthıs ıhtımal uzattı sayılır.ıkıncı turda elensede cok onemlı bır ıs basardı galatasaray.darısı dıger takımlarımızın basına.futbol acısından da bu futbolla barcelona 'yı bile zorlardı gs.juventusu burada kucumsememiz lazım.gs takımına sempatık bakabılırız ama koskoca juve yı turkıyede anca pes oyununda gorebılırız o acıdan takdıre sayan bır galıbıyet alan galatasarayı kutlar ıkıncı turda basarılar dilerim.
    Cok fazla anlamadik ama o kadar mutluyuz ki sagol kardes

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu arada turu Sneijder değil Umut getirdi. Umarım yanlış kişiyi baş tacı yapmazsınız.
    Baş tacı yapmayı gerektiricek bir şey yok.Ben maçı izlerkende zaten sürekli Umut'u ne zaman sokucaz falan diye yanımdakilerin başının etini yiyip duruyordum.Fakat o anda orada olup bu güzel golu atıp bize turu getiren adamı tabiki tebrik edicez.10 numaralar böyle anlar için var

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla baş tacına gerek yok 11 Aslan'da bu maçı istedi ve söke söke aldı.Hepsi maçın yıldızıdır kesinlikle.Muhtemel rakipler arasından ManU çok iyi olur Moyes varken affetmeyiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Turu takım getirdi. Takım ruhu getirdi. Selçuk'un ve Sneijder'in oyun zekası, Gökhan'ın Semih'in Chedjou'nun iyi savunması, Melo'nun ve Drogba'nın iyi mücadelesi getirdi.. Kişilere mal etmeyin. Futbol 11 kişilik bir oyun.

Ayrıca Drogba'nın paylaştığı fotoğraftaki mesajı ben anlayamadım. Bir laf atma durumu falan mı var biri acıklarsa sevinirim..
    Geçen maç sonu Fenerbahçe'li oyuncular yapmıştı onu ve Drogba da yapıp paylaşmışlar. Altındaki notu okursan da anlaşılıyor misilleme yapıldığını.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

sakary Ali Misafir

Turu Gökhan Zan getirdi

Tebrikler Galatasaray'a. Heyecan kalmadı diyenlere de kapak olmuştur bu maç Çok iyi final oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Drogbam benim sen kosma yeterki
    Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    drogba tecrübesi ile macı aldırdı

Galibiyette en büyük pay sahibi Didier Drogba..
    (Twitter'da gördüm bu fotoğrafı , kim montajladıysa güzel olmuş )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Galasaray...

Yanlız Juve çok diri bir takım ayakta kaldılar. Melo 6 faul yaptı bu kadar ciddiyetsiz bir adam olamaz heralde.

Bundan sonra çıtayı yükseltmeye bakmak gerekiyor, devam...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

turu selçuk getirdi kim ne derse desin. uzun top oynamakta ısrar etti, cesur davrandı, risk aldı en önemlisi zekâsını kullandı.

tebrikler galatasaray'a, kocaman tebrikler! çok güzel bir galibiyet, zaferdi.

bu saatten sonra kim gelirse gelsin artık pek bir önemi yok. geçen sezon ki gibi büyük sükse yarattı avrupa'da bu galibiyetten sonra.

şu maçı izleyen bir çok avrupa futbolcusu daha sıcak bakıyordur galatasaray'a ve bu ocak ayında avantaj olarak geri dönebilir. mutlaka takviye şart, olması gerekiyor, olacaktırda. umarım akıllı ve yerinde hamleler olur. tekrar tekrar tebrikler galatasaray!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben tek maçlık bakmadım. 6 maç için de düşündüm. Umut'un Torinodaki golü ve diğer maçlarda attığı goller (hoş pek işe yaramadı) ve girdikten sonraki futbolu getirdi. Yoksa tabii ki takım olarak oynuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol olarak yorumlanacak bir maç değildi , Juventus dün akşam büyük ihtimalle kazanırdı , saha şartları , maçın ertelenmesi Galatasaray'a yaradı çünkü artık ayaklar , yetenekler , koşu mesafeleri vb. konuşulmuyordu , atan-alır oldu ve temsilcimiz attı , Tebrikler Galatasaray.Bundan sonra Manchester'ın gelmesi halinde bir tur daha atlanabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Adamsın Gökhan. İtalyanlara bir güzel atarlandı
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007

Gökhan ne konuştu be

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal olsun.

En cokta Mancini icin sevindim, bu galibiyet cok sey degisir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne dedi Gökhan kaçırdık beyler.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Gokhan gaza gelmis epey

o değil de conte ne ağladı be.
    Taraftar bunun kellesini istiyordu zaten şimdi nasıl döncem italyaya diye düşünüyor ya yatıyor çamurlara. Sinirden ağlayacak gibi adam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gökhan Zan: "İstersek neler yapabilecegimizi herkese gösterdigimizi düsünüyorum. EL degil CL takımıyız. Bunu herkes bilsin. Büyük takımız."

gokhan zanin aciklamasi bu arada.

http://www.youtube.com/watch?v=nhv9BG5uYuM

Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri