Sayfa 16 / 34 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig 28.Hafta : Samsunspor : 2 Fenerbahçe : 0

Tottenham maçında ki şoku atlatmak ve lige tekrar odaklanıp güçlü bir şekilde geri döndüğümüzü gösterebilmek adına çok önemli bir mücadeleydi.Nitekim sadece ben değil tüm oyuncularım da bu maçın 3 puandan çok daha fazla şey ifade ettiğini biliyorlardı ve onun bilinciyle sahaya çıktılar.Rakibin de 35. dakika da 10 kişi kalması ekmeğimize yağ sürdü ve rahat bir galibiyet elde ettik.

Süper Lig 29.Hafta : Samsunspor : 1 Sivasspor : 2

Şu fikstür saçmalığı çözülseydi ya keşke.Oyuncuların kondisyonları o kadar düşük ki 2.yarı neredeyse adım atmaya halleri kalmıyor.Bu yüzden 2.yarı duman olduk Sivasspor karşısında.Zenke bizi götürmeye çalışsada yorulan oyuncularımız ayakta durmakta zorluk çekince mağlubiyet aldık ve işlerimizi şuan için zora soktuk.

Süper Lig 30.Hafta : Elazığspor : 1 Samsunspor : 2 * Maçla ilgili ss alamadım.

Biraz da olsun dinlenmiş oyuncularımızla zorlu Elazığ deplasmanından 3 puan ile ayrılmasını bildik.Sol kanat oynayan oyuncularımız attığı goller ile 3 puanı bize getiren taraf oldu.Hem Yusuf hem Caner oynadığı güzel futbolla bizi umutlandırdı zaten seneye de yerleri garanti.

30.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu.

Lide son 4 haftaya girilirken en yakın rakibimizle 4 puanlık bir fark var.Sanmam bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi.Normal şartlarda çok daha erkenden koparabilirdik Şampiyonluğu fakat Avrupa Ligin'de çeyrek finale kadar kalmamız bizi yoran ve etkileyen etmen oldu.Umarım son 4 haftalık süreçte bir süpriz olmaz ve Şampiyonluğu yine elde edebiliriz.

Türkiye Kupası Yarı Final Maçları.

Samsunspor : 4 Beşiktaş : 1

Ligdeki en büyük rakibimiz Beşiktaş karşısında kendi sahamızda maça baştan sona hükmederek rahat bir galibiyet aldık.İleri 4 lümüzün hepsinin gol atması bizi sevindirdi.Açıkçası maçtan önce bu kadar rahat bir skor ile galibiyet beklemiyordum ama final hayırlı olsun diyebiliyorum en azından.Ligde ki kaybın acısını almış olduk.

Beşiktaş : 1 Samsunspor : 2

Ligde Sivas maçında aldığımız mağlubiyetten sonra yemişiz kupayı dedik ve tamamıyle yedek oyuncularımızla kurulu kadromuzla sahada yer aldık.Yeni yetişen 2-3 tane oyuncumuzu da kadroya aldık ve Kaan'ı ilk 11 de sahaya sürdük o da golünü atarak bizi utandırmadı.

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

31.Hafta : Samsunspor : 2 K.Erciyesspor : 2

Evimzide kazanmamız gereken bir mücadele den son dakikalarda yediğimiz gol sonucu 1 puana razı olmak zorunda kaldık.Bu hiç iyi olmadı malum puan farkını koruyamadık.İşimiz artık daha da zor.

32.Hafta : Gençerbirliği : 1 Samsunspor : 1 * ss alamadık yine.

Ligde 3.sırayı garantilemek isteyen Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadık.Fakat bir türlü istediğimiz sonucu elde edemedik.Böyle giderse çok büyük sıkıntıya gireceğiz.Umarım Şampiyon olabiliriz.

33.Hafta : A.Demirspor : 0 Samsunspor : 2

Ligin bitimine bir hafta kala kazanıp bir nebze de olsun rahatlıyoruz ama Beşiktaş'ın eksik maçı var o maçtan sonra herşeyimiz netleşecek gibi duruyor ! Umarım karlı çıkan biz oluruz çok kritik.

Ve son haftaya girilirken puan durumu ve kalan maçlar.

Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu /// Samsunspor - Gençlerbirliği

İşimiz oldukça zor hadi biz kazandık diyelim ama Beşiktaş ligden düşmesi kesinleşen Mersin'e puan kaybedermi oldukça zor.Umarım Mersin bir süpriz yapar da Şampiyon olabilirz.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İçimden bir ses Mersin Beşiktaşla berabere kalacak maçta kırmızı çıkıcak diyor ve sende zor bir maç sonucu gençleri 3-2 yeneceksin demedi deme

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şaka gibi ya.Birde ligde tehlikeye girmiş.Çok sıkıntı cidden şu fikstür.O yüzden ZTK'yı hiç umursamıyorum.Sürekli rotasyon

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Son haftaya kader maçı olarak bakabiliriz ama güvenimiz tam haydi MİY!
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    İçimden bir ses Mersin Beşiktaşla berabere kalacak maçta kırmızı çıkıcak diyor ve sende zor bir maç sonucu gençleri 3-2 yeneceksin demedi deme
    Valla Mersin süpriz yapamaz ya hele ki İstanbul'da.İşin kötü tarafı biz Mersin'e yenildik ve Mersin Ligdeki tek galibiyetini bizden aldı çok arıyoruz şuan o 3 puanı Biz gençleri yensek bile Mersin'in süpirz olasılığı yok gibi maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Şaka gibi ya.Birde ligde tehlikeye girmiş.Çok sıkıntı cidden şu fikstür.O yüzden ZTK'yı hiç umursamıyorum.Sürekli rotasyon
    Valla şaka gibi , çok zor durumdayız.Ama olsun Şl'ye gideceğiz her türlü Fikstür olayını düzeltmeleri lazım son haftalar oldukça garip oluyor gerçekten.Müzeye kupa ekleyelim dedik başımıza iş aldık

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Son haftaya kader maçı olarak bakabiliriz ama güvenimiz tam haydi MİY!
    Valla işimiz çok zor ya Mersin keşke eski Mersin olsa da işi bitirse ama adamlar averaj takımı.25 gol atıp 81 gol yemişler direnemezler herhalde bu kadar form da olan Beşiktaş karşısında

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Vay vay neler olmuş neler Bence Mersin 1 puan alacak Beşiktaştan

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Vay vay neler olmuş neler Bence Mersin 1 puan alacak Beşiktaştan
    Çok şeyler değişti gerçekten =) Güneşi beklerken bitince oynayacağım ölüm kalım maçımızı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu sezon ne kadar yol katteğimizin bir ispatı.

Oyuna henüz girmedim son maçı oynayamadım , Dizi bitmedi henüz Şuan saçma sapan şeyler oluyor diye bir resim ile devam edeyim dedim.Sezona Şampiyonlar Liginde başladık fakat Uefa Avrupa Ligin'de devam edebildik.Çeyrek final gördük ve oldukça şanssız bir şekilde veda ettik Uefa Kupasında takip edenler bilir.Bu performansımızda dikkat çekici olmuş belli ki

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Karadenizden gelen fırtınalar hep sert oluyor nedense
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Karadenizden gelen fırtınalar hep sert oluyor nedense
    Eğer çok üzün süre devam edebilirsem bi amacım da Çarşamba , Bafra gibi takımlardan birini pilot takım yapıp onlarıda lige çıkarabilmek O zaman fırtınayı estireceğiz daha fazlasıyla umarım o kadar devam edebilirim.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Eğer çok üzün süre devam edebilirsem bi amacım da Çarşamba , Bafra gibi takımlardan birini pilot takım yapıp onlarıda lige çıkarabilmek O zaman fırtınayı estireceğiz daha fazlasıyla umarım o kadar devam edebilirim.
    Pilot işi olursa daha keyifli olur ama epey zorlar yani uzun sürebilir
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pilot işi olursa daha keyifli olur ama epey zorlar yani uzun sürebilir
    Bakalım deneyeceğim şansımı =) Havalandık gibi biraz oyuna girince alacak Beşiktaş havamızı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig Şampiyonu : Beşiktaş oluyor !

Lig , Kupa , Avrupa bunların üstüne 20 günde 7 birbirinden zorlu maçlar da gelince performansımız oldukça düştü ve maalesef sezon sonu mutlu sona ulaşamadık.Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.Ligi açık ara önde götürsek de sonunu getiremedik.En azından Türkiye Kupasını alıp sezonu mutlu kapatmak istiyoruz.Bu arada Hakan Çinemreyi alıp süründürmeyi düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Haydaaa hak ettiğimiz şampiyonluktu o :/ ah ikili averaj ahh
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Haydaaa hak ettiğimiz şampiyonluktu o :/ ah ikili averaj ahh
    Valla bizim hatalarımız , Lig sonuncusu Mersin'e ligdeki ilk galibiyetini vermiştik o sıralar pek umursamadık ama şimdi kara kara baktık lig tablosuna.Seneye daha güçlü geleceğiz ve bu senenin acısını çıkaracağız. !

Nesil
    2012

Vaybee averajla geç , ikili averaja takıl

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Vaybee averajla geç , ikili averaja takıl
    İki maçta da yenmişler bizi şimdi fark ettim Halbuki büyüklere karşı bariz üstünlüğümüz var genel olarak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türkiye Kupası Samsunspor'un !

Ligi dramatik bir şekilde kaybettik den sonra elimizde sadece Türkiye Kupası kalmıştı.Bunun bilinciyle sahaya çıktık.90 Dakika 1-1 tamamlanınca uzatmalara gitti mücadele.Uzatmalarda 107. dakika da oyuna giren Zenke'nin attığı gol ile öne geçtik tam tur geldi derken Hakemler Fenerbahçeyi skora dahil etti verdiği penaltı ile.Maç penaltılara kaldı ama bu sefer Cenk devleşti ve kupanın sahibi olduk.

Fenerbahçe : 2 Samsunspor : 2 Penaltılar Fenerbahçe : 3 Samsunspor : 4

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Tebrikler lig olmasada kupayı almış olmamız iyi oldu
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tebrikler lig olmasada kupayı almış olmamız iyi oldu
    En azından sezonu 2 kupa ile kapattık itibar artıyor giderek =) Transfer çalışmalarına başladım biraz uğraşacağım şimdi alternatifli bir kadro kurmak amacım birde genç oyuncular arayayım pilot takım bulursam yollarım gelişsinler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bilmiyorum gören olur mu ama bir sorum olacak.

Sol Bek'de Caner Erkin'i kullanıyorum ama savunma yönünde bazen sıkıntı yaşayabiliyoruz.Şimdi Süleyman Hurma Hasan Ali Kaldırım'ı önerdi.6 Trilyon karşılığı takıma katabiliyorum.Sizce ;

Hasan Ali Kaldırım mı - Caner Erkin mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

HAK'ı al abi defansifi iyi olsun hücumu her oyuncu iyi yapıyor beklerde.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    HAK'ı al abi defansifi iyi olsun hücumu her oyuncu iyi yapıyor beklerde.
    Bende öyle yaptım kardeşim , çok değişik şeyler yaşanıyor transfer döneminde kafam karıştı iyice

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yükselişimiz devam ediyor.

Avrupa sıralamasında oldukça iyi bir sırada yer buluyoruz kendimize.Umarım birgün zirve de olur.

Hem bizim Hem de Beşiktaş'ın bu sene Uefa'da Çeyrek Final oynaması etkili oldu diye düşünüyorum.

Ligi seneye telafi ederiz insallah En azindan kupayi almamiz iyi olmus.. Avrupa'da da guzel bir basari yakalamisiz, umarim seneye de boyle olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligi seneye telafi ederiz insallah En azindan kupayi almamiz iyi olmus.. Avrupa'da da guzel bir basari yakalamisiz, umarim seneye de boyle olur
    Bu sene daha iddalı bir kadroyla geliyoruz açık ara Şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum.Bu sene Avrupa'da hedeflerimde arttık bakalım umarım yanılmam ve 1-2 sene içerisinde Avrupa'da kupa hedefimizde gerçekleşir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Şampiyona selam duruver bir zahmet bu arada Beşiktaş kadrosunu paylaşsana bir ne hale gelmiş çok merak ediyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Güncelleme gelsin heyecanla bekliyorum transferleri Bu oyunda en çok ilgimi çeken şey oyuncu ticareti yapmak

Sayfa 16 / 34 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri