Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 409 sonuç

Konu: Henüz Ölmedik | Sakaryaspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hava atmak için aldık kanka. Gözlemci olarak işimizi görür.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Maalesef kimse bilemedi. Daha önce yazsam belki bilirdiniz onu yazmayı unutmuşum.

Cassio Lincoln Sakaryaspor'da !

Coritiba'dan serbest kalan Brezilya'lı oyuncu Cassio Lincoln ile Gözlemci/Oyuncu anlaşması yaptık.Tecrübesiyle takımımıza çok şey katacaktır.
    Yeni sayfaya geçmişiz.Transferde aceleci davranmak istemiyorum.İskeleti de korumaktan yanayım yabancı olarak kanada takviye yapmayı düşünüyorum forvete de yerli bulamazsam oraya da 1 yabancı alabilirim.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Fizik olarak bitmiş ama yine de bişiler yapar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor'da İmza Şov

Varan 1 : Hayrettin Yerlikaya | Sol Bek

Sözleşmesi biten oyuncu Hayrettin Yerlikaya ile sözleşme imzaladık.Bu lig için gayet iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum.

Varan 2 : Taha Yalçıner | Orta Saha

Konyaspor ile sözleşmesi biten Taha Yalçıner'i kadromuza kattık.Bu ligde tecrübesi olan bir isim başarılı olacağını düşünüyorum.

Varan 3 : Veysel Aksu | Sağ Bek

Bu ligde oynamış bir isim olan Veysel Aksu'yu bonservissiz olarak kadromuza kattık.Kendisine güveniyoruz.

Varan 4 : Zaven Bulut | Sağ Kanat

Türk asıllı Fransız oyuncu Zaven Bulut ile sözleşme imzaladık.Bu lig için çok iyi bir transfere imza attığımızı düşünüyorum kendisini yerli Walcott olarak görüyoruz.

Varan 5 : Kerem Eryılmaz | Orta Saha

Eski Sakaryaspor'lu Kerem Eryılmaz ile sözleşme imzaladık.Kendisini rotasyonda kullanacağız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

o Tahayı a2 ye yolla asla 11 e alma

Bizde oynuyor Reel de tam savaşçı ama yetenek ' 0 '
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yetenek olsa zaten Süper Lig'de oynardı bu adam. Ben çok beğeniyorum Taha'yı geçtiğimiz serilerde de muhakkak alırdım onu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zaven Bulut çok büyük bir yatırım kanka bende 2. ligdeyken almıştım serbestti. Şuanda baya gelişti ve Süper Lig'de de oynayabilecek kapasitede. Veysel ve Hayrettin'de PTT için gayet iyi transferler, zencileri bekliyoruz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Moyo Sakaryaspor'da

Her Sakaryaspor kariyerimde olduğu gibi zencisiz olmazdı.Bu lig için çok iyi bir forvete imza attırdık.Hacı Doğru ile değişmeli oynayacaklar ancak Moyo tabi ki ilk tercihimiz olacaktır tecrübesiyle de Hacı'ya çok şey katacaktır.

Mobiatang Sakaryaspor'da

Stopere daha önce Belçika Ligi'nde forma giyen Mobiatang'a imza attırdık.Tecrübesiyle yanında oynayacak genç arkadaşlarımıza(Onur,Hakkı,Cihan) çok şey katacaktır.

Egemen Gençalp Sakaryaspor'da

Geçen sezon Kartalspor'da forma giyen Egemen Gençalp ile sözleşme imzaladık.Piyasada kaleci kalmamış arkadaş bulabildiğim en iyi isim Egemen oldu.Fevzi dönene kadar Egemen oynayacak sonra performanslarına göre değişmeli oynatmayı düşünüyorum 2 ismi.

Transfer Geçmişi

Transferi kapattık büyük ihtimalle.Bir sakatlık vs çıkmazsa daha adam almayı düşünmüyoruz.

Hazırlık Maçları :

Eyüpspor 2-2 Sakaryaspor

Tepecikspor 2-2 Sakaryaspor

Kartalspor 1-1 Sakaryaspor

Sakaryaspor 5-5 AELK

Kocaelispor 0-1 Sakaryaspor

Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik.Kalecimiz olmadığı için sıkıntılar yaşadık yoksa daha az gol yerdik maçlarda.Transferlerin çabuk uyum sağlaması bizi sevindirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hazırlık maçları güzel geçmiş. Moyo Necati ve Elmander karışımı bir adam takıma abilik edecek çok katkı sağlayacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hazırlık maçları fena değil ama çok iyi de değil , bakalım lige nasıl giriş yapacağız .

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Hazırlık maçlarında görülen kalede sıkıntımız var. onuda giderebilirsek bu sezon bir şeyler yapabiliriz. İlk sezon biraz zorlanabiliriz ancak 2. sezonda yükselmeyi başarabiliriz Süper lige.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor Yeni Sezon Formalarını Tanıttı

Sakarya'da yapılan lansmanla yeni sezon formaları tanıtıldı.Opel ve Marval firmaları ile yapılan anlaşmalardan sonra ortaya çok güzel 2 forma çıktı.Lansman'a sevgilisi Burcu Esmersoy ile gelen Kaan Özkan yaptığı açıklamada "2 Sezondur zaten uçuyorduk şimdi yeni formalarımızla da uçacağız.Bu formalar gücümüze güç katacak." dedi.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Deplasman formasının renkleri daha güzel olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Moyo'ya veya Lincoln'ün eline ver bizim Hacı'yıda gelişsin^^

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

PTT 1. Lig 1. Hafta : İ.B.B 2-2 Sakaryaspor

Ligin ilk haftasında ligin kaliteli ekiplerinden İ.B.B deplasmanındaydık.Maça çok güzel giriş yapan ekibimiz 2-0'lık üstünlüğü de eline almıştı.Rakibin 10 kişi kalmasıyla daha da rahatlayacağımızı düşünmüştük ancak hiçte öyle olmadı ve rakibimiz sahasından 1 puan almayı başardı.Bunu ligdeki tecrübesizliğimize veriyorum oyuncularımın yaptığı büyük sorumsuzluktu bu yaptıkları.

PTT 1. Lig 2. Hafta : Sakaryaspor 3-2 Konyaspor

Sahamızda ligin kaliteli ekiplerinden Konyaspor'u ağırladık.Maça çok iyi başlayan Konyaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.Devre arası oyunculara verdiğim tepkilerden sonuç almayı başardım ve takımımız müthiş bir oyun sergileyerek 2-0 geride olduğumuz maçı 3-2 çevirmeyi başardık.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Konya maçı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sakaryaspor Bu Sezon Nasıl Oynayacak ?

4-2-3-1 ve 4-2-2-2 sistemleriyle oynayacağız bu sezon.Moyo'nun gelmesiyle birlikte Hacı'yı da kesmek istemediğim için bu sezon 4-2-2-2 sistemini de kullanacağız.İdeal ilk 11'imiz ise Fevzi - Veysel - Onur - Mobiatang - Hayrettin - Taha - Lincoln - Muhammer - Ali Genç - Hacı Doğru - Moyo olacak.4-2-3-1 formatında ise Muhammer'i kesip Hacı'yı sol kanada kaydırmayı planlıyorum.Lincoln'ü AMC'ye çekip MC'ye Ali Bilgin ya da Kerem Eryılmaz'ı koyacağım.Geri kalan isimlerde bir değişiklik yapmayacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gol Düellosunda Galip Yok 4-4

Taraftarlarımızın kardeş olduğu Mersin deplasmanındaydık.Kardeşce dostca bir maç oldu ve 2 tarafta sahadan 1 puanla ayrıldı.İki kalecimizi de deniyorum ama 2'si de birbirinden beter 3 maçta 9 gol yedik.Bu ligde kolay takım yok.Çok zorlu 3 maça çıktık ve 5 puan aldık kötü bir başlangıç olmadı bence.Kadromuz bu ligde iş yapabileceğini kanıtladı.Şuan bizim adımıza en iyi giden isim şüphesiz Zaven Bulut.Hacı ise şuan bu lige alışmış değil zamana ihtiyacı var.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Fena değiliz ama çok gol yiyoruz .

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zaven ilk maçında belli etmiş. Net söylüyorum bu adamın tarzı C.Ronaldo'ya benziyor hem frikikten atıyor hem kafayla hemde yerden

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@Ufuk : Kanka yok böyle bir oyuncu ya bildiğin CR7 müthiş koşular yapıyor olmadık anda goller atıyor ligde de gol kralı zaten.

PTT 1. Lig 4. Hafta : Sakaryaspor 2-1 Elazığspor

Sahamızda Elazığspor'u 2-1'le geçtik.Sahamızda taraftarımızın önünde zor puan kaybederiz bu sezon.Maçın adamı çok güzel bir gol atan Zaven Bulut oldu.

ZTK 2. Ön Eleme : Nazilli Belediye 4-0 Sakaryaspor

Rotasyona gittiğimiz maçta Nazilli'ye farklı mağlup olduk.Egemen Gençalp kaleci falan değil valla Ufuk'la devam edeceğiz artık.

PTT 1. Lig 5. Hafta : Bucaspor 2-4 Sakaryaspor

Muazzam bir maç sonunda 2-1 geriden gelip Bucaspor deplasmanından 4-2 galip ayrıldık.Maçın adamı takımını düşünüp asist şov yapan Hacı Doğru oldu.Bu sezon belki gol anlamında pek etkili başlamadı ancak takımını düşünüp yaptığı asistlerle yine takımını sırtlıyor.

Puan Durumu :

Ligde 3 galibiyet 2 beraberlikle 2. sırada bulunuyoruz.Gördüğünüz gibi 15 gol attık 11 gol yedik. Averajlarımız geçtiğimiz 2 sezonda da sıkıntıydı yine öyle olacak gibi ama bu çokta önemli değil çok atan kazanır tercihini seçiyoruz biz.

Müthiş Bir Performans : Zaven Bulut

Kendisi 4 maçta 5 gol atarak ne kadar büyük bir oyuncu olacağını kanıtladı.Bu lige fazla geldiğini gösterdi.Şimdiden gol krallığına gözünü dikti.Umarım böyle devam eder.

İstatistikler :

Zirvedeyiz.Hacı,Moyo ve Zaven müthiş iş çıkarttılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İyi başlamışız , arkandaki Urfa'ya dikkat sonradan açılıyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok iyi başlangıç olmuş sürekli devam edermi bilmem ama ilk yarının sonuna kadar böyle gidersen 2.yarı çok rahat edersin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nazilli Belediye çok pis takım, ikinci Lig'de en çekindiğim takımların başında geliyor. Zaven harika katkı yapmış ve atmayada devam ediyor. Kontejyan olduğu bir ligde Zaven gibi gurbetçi oyuncular çok büyük yatırım kanka. Süper Lig'e çıktıktan sonra fiyatıda artacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hacı bakmış gol atan var bu seferde bende asist yaparım demiş.Adam her türlü işe yarıyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

PTT 1. Lig 6. Hafta : Sakaryaspor 2-2 Göztepe

Kardeş takımımız Göztepe ile puanları paylaştık.Golcü oyuncumuz Hacı Doğru yeni antrenman programından sonraki ilk maçında 2 gol atmayı başardı.

PTT 1. Lig 7. Hafta : Şanlıurfaspor 0-1 Sakaryaspor

Ligin 2 namağlup takımının karşılaşmasında gülen taraf biz olduk.Hacı Doğru yine sahnedeydi.

PTT 1. Lig 8. Hafta : Sakaryaspor 2-2 1461 Trabzon

Sahamızda 1461 Trabzon ile puanları paylaştık.Maçta 2-0 geriye düşmemize rağmen Onur Anıl ve Zaven Bulut'un golleriyle sahadan 1 puanla ayrıldık ve namağluplüğümüzü devam ettirdik.

Puan Durumu :

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Vaziyet güzel sezon sonu çıkarız

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İlk sene göre baya iyiyiz kanka. Hacı'da gol atmaya başlamış ama Moyo neden atmıyor?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@Ufuk : Moyo ona çalışıyor çünkü kanka.Sırf Hacı atsın diye onu sol kanada çektim asist krallığında lider zaten Moyo.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Namağlup devam edelim böyle , süper lig bizi bekler

Sayfa 5 / 14 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri