Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben elden bakmadım. Şuan telden giriyorum, pc'ye geçince incelerim
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne zaman zirve o zaman düşürmeler.
Aziz Yıldırım teslim olur mu yoksa yurt dışında kaçak mı yaşar sizce ?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sencesi bencesi yok hocam, kararini vermis zaten aziz yildirim. avukati da acikladi, bu yarginin verdigi karar icin kendisini feda etmez yorumu yapildi.
ayrica kume duserse fb biter diye bir durum yok, bu kadar taraftara sahip bir takim siradan hale gelemez. yeniden ayaga kalkmasini bilir. o kadar kolay degil yani.
aziz yildirimin yaptigi aciklamalar celiskili diye ortaya konuluyor ama yarginin bugun geldigi hal de ortada. o gun icin biraz da olsa olan guven bugun sifirlanmis durumda. gundemi hic takip etmiyorsunuz sanirim. hsyk yap boza dondu. hangi dava guvenilir ki bu dava %100 dogru olsun. her zaman bir kusku kaliyor icimizde.
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 18.Ocak.2014 at 03:17
Türkiye futbolu geriye gider...Bakınız İtalya ne hale geldi..O zaman Uefa süt dökmüş kedi gibiydi gerçi.
Puan silmek yetmez, küme düşürmeleri lazım kusura bakmasınlar...Şike olduğuna inanan arkadaşlara bir sorum da olacak tapeler dışında somut kanıt var mı? Paralar nerede, başka maddi şeyler nerede? Bir de Fenerbahçe kendi kendine mi şike yapmış ?
Bizi bir küme düşürseler de herkes rahatlasa.
Bıktım artık tam çıkışa geçtiğimiz anda ayağımıza çelme takma çabasına girilmesinden. Takım küme düşsün, - puan ile başlasın ama artık şu olaylar bitsin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
bence de dussun cenker, en guzeli. herkes rahatlasin. her deplasman sike diye bagirsinlar, goy goy olsun. yeter ki su muamma sona ersin. her basarida haksiz kazanc elde edilmis gibi hissettirmeleri buyuk iskence. gs camiasi da ambargoyu koysun, 6 yildiz taksin. belki gerilim de biter. nedir bu futboldan cektigimiz. belki halk o zaman gercek gundeme odaklanir hem.
yildiz falan istemiyoruz adalet istiyoruz adalet.
herkes istiyor adalet, var mi sence? 3 tane mesajim sadece bu konuyla alakali. sen gittin 6 yildizi ayikladin![]()
O deplasmanda şike diye bağıran arkadaşlar Fenerbahçe kulübü kapansa bile susmazlar ki. Ne demişler bir insanın adı çıkacağına canı çıksın.
Fenerbahçe'nin adı bulaştı bir kere bu lekeye, haklı ya da haksız o olaya girmiyorum. O şike diye bağıranlara da çok aldırmıyorum açıkcası bakıyorsun adamın tuttuğu takımın ismi bu davada geçiyor ama ''Fenerbahçe şike yapsana'' diye bağırıyor.
Fenerbahçe şikeyi nasıl yapıyor acaba diyen yok.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aksi bir kararın çıkmasını beklemiyordum zaten. Gönül isterdi ki Fenerbahçe için iyi veya kötü bir şeyler yapmış, emek vermiş bir insanın seçimle veya istifa ederek onuruyla görevi bırakmasıydı. Bu şekil hoş olmadı. Bugüne kadar yaptığı onca iyi yönetim tavrının ardından akla mıh gibi hatırlanacak tek hatıra bıraktı "Şike suçundan görevden alındı" bu yarın da böyle olacak, 100 yıl sonrada.
Olmuş üzerinden konuşmak istemiyorum, olan oldu artık. Varsa hala hukuki bir yol, başvurulur ve peşinden koşulur ancak Fenerbahçe için artık yeter. Şu kulübü oyuncak yapmayacak, ötekileştirmeyecek ve herkese düşman ettirmeyecek yeni ve güçlü yönetimler şart. Onun bunu adamı veya destekçisi olarak gelecek herkes sadece gölge olur ve kendi karanlığıyla beraber kulübü karanlıkta bırakır.
...
Bu Aziz Yıldırım'ın yurtdışı yasağı olması gerekmiyor mu nasıl yurt dışına çıkmış?
Asıl sıkıntı bence Tff'nin ısrarla şikeyi kabul etmemesi.Bakın şike vardır yada yoktur olayına girmek istemiyorum ama uefa,cas,yerel mahkeme,yargıtay ın onayladığı bir dava var ortada.Ama hala TFF bunların hiçbirini dikkate almıyor ve bizim dediğimiz doğrudur diyip olayı kapatıyor.Zamanında Tff üstünü örtüyor dediğimizde arkadaşlar karşı çıkmıştı ama mantıken bir düşünün yahu 4-5 farklı mahkeme ve kurum bunu tescilliyor fakat Tff yok öyle bişey diyor bu nedir yavBu kararlardan sonra eksi puan veya küme düşürülme verilmemesi bizim nasıl bir ülke olduğumuzu apaçık ortaya koyuyor.
O işin TFF ile alakası yok. Tahkim kararları değiştirilemez anayasada yazıyor bu. Anayasayı değiştirmeden bir şey yapamaz TFF
Fenerbahçe'ye ve diğer takımlara ceza gelmemesi durumunda Aziz Yıldırımın ve diğer insanların aldıkları cezalar beni pek ilgilendirmiyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu avukatlarda komik her avukat farklı bişey söylüyor herhalde farklı bişey söyleyeyip dikkat çekmek istiyorlar.
Kamu Vicdanı. Fenerbahçe küme düşmedikçe bu asla gerçekleşmeyecek ve kamu vicdanı rahatlamayacak. Futbolla yakından ilgilenen herkesin merak beklediği ve gerçekleşmesini düşlediği küme düşmeyi artık versinler ki herkes rahat bir nefes alsın. Çünkü iyi birşeyler olduğunda hep olumsuz gelişmelerden yorulduk artık. Hatta öyle hissizleşmişim ki dün haberi duyduğumda tepki bile veremedim. Artık acılara ve kötü senaryolara alıştı bünye.
TariboWest
Birkaç futbolcu ve yöneticiye ceza verdiler, (hatırladıklarım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Serdar Kulbilge, Ibrahim Akın) kişiler ile kurumları ayırdılar sanki tüzel kişiler karar alabilirmiş gibi, konuyu kapattılar. Geliş amacı belli olan bir anlayıştan farklı birşey beklememek lazım zaten. Fenerbahçe Türkiye'de şampiyon ama Avrupa'da şikeci (match-fixing). Birisi yanlış, süreç bir gün biterse herhalde o zaman düzeltilir bu tutarsızlık.
TFF'nin yaptıkları ile 17 Aralık'ta yapılmaya başlananlar çok benziyor aslında, ikisi de kurtarmaya yönelik. TFF'nin bal gibi alakası var yani, hiç kimseye ceza vermeseler eyvallah da bu yaptıkları skandal. Hukuk, adalet diyen pek çok kişi TFF için tek kelime etmez ama..
Daha polis fezlekesi hazırlandığında davanın sonucu belliydi, şaşırdık mı, hayır?
Türkiye'de hukukun daha cenaze namazı kılınmadı mı yahu, ne zaman kalkıyor cenaze?
"YÜCE ATATÜRK"
http://tr.wikipedia.org/wiki/Totonero_skandal%C4%B1 Milan'a duyulan saygıda herhangi bir azalma göremiyorum ben. Sonuçta ilk kez Juve yapmadı bunu ve ne yazıkki her ülkede var.
Bize gelince de keşke düşürseler de bitse şu goygoy.
Bu saatten sonra ne düşmesi yahu, öyle bir şey olmaz zaten de olursa da çok saçma. Mevcut oyuncuların, teknik direktörün suçu ne? Zaten Avrupa'da ceza verildi. Olması gereken şampiyonluğun ve ondan doğan maddi hakların Trabzonspor'a verilmesi bence.
Pek takip etmiyorum şike gündemini de birkaç sorum olacak.
Şimdi nolacak ? Diyelim ki Aziz Yıldırım'ı aldılar ki gündemi güzel değiştirdi devlet büyüklerimiz akıllıca bir zamanlama oldu eğer olur da alındıktan sonra hapise de girerse Fenerbahçe küme düşecek mi ?
Peki Fenerbahçe düşerse şike yaptığı varsayılan diğer takımlar ne olacak ?
Fenerbahçe'nin diğer takımlara itiraz hakkı yok mu ?
Mesela Ankaragücü - Galatasaray , Samsunspor - Rizespor , Trabzonspor - Bucaspor vs vs gibi ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Peki neden küme düştü ? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.
Burada bile çok tartışılan bir dava varken kesin ve net cevaplar verebiliyor insanlar. Okuduğum kadarıyla sende hem fikirsin, gel gelelim juve şike yapmadı diyebiliyosun.Hemde İtalya'da görülen bir dava hakkında kesin ve net bir şekilde fikrini söylüyorsun.
Bu dava bu kadar karmaşıkken insanların fenerbahçe hakkında net fikirler sunup, "yaptı-yapmadı" diyebiliyor. Şuan şike yapıldı diyende yapılmadı diyende, bu ülkede her takım şike yaptı ama bu dava fenerbahçe'ye patladı diyende kendinden emin değil. Bu davanın ve gelişen olayların hukuksal ve insan haklarına uygun bir şekilde gerçekleştiğini kimse bana anlatamaz. Bu dava benim için anlamsız.
12 yaşında kıza tecavüz edip, mahkemin "Ama kızda istemiştir" diyecek kadar midesizce bir hukuk yapısı var bu ülkede. Halbuki o daha ÇOCUK. Siz şimdi kalkıp bana bu davanın geçerliliğini mi anlatıcaksınız. Hadi ordan, 80'lerin türkiyesi değil artık burası. Fakat ne yazık ki insanlar böyleymiş gibi davranıyor..