Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Boumsong'un peşinde
    Beşiktaş, Ailton'un elden çıkartılması ve Nobre'nin Türk vatandaşlağına geçmesi halinde yabancı kontejanında ortaya çıkacak 2 oyuncu hakkını kullanmayı düşünüyor. Ailton'un yerine büyük oranda anlaşma sağlanan Brezilyalı Ricardinyo'yu transfer edecek olan siyah beyazlılar, Nobre'nin kontejanını ise Fransız defans oyuncusu Jean Alien Boumsong ile değerlendirmek için temaslara başladı. Newcastle United forması giyen 27 yaşındaki Boumsong, 2006 Dünya kupasında Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer almıştı. Ancak bu oyuncunun yüksek maliyeti siyah beyazlı yönetimi düşündürüyor. 2 yıl önce İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından 8 milyon Pound'a İngiltere'ye giden Jean Alien Boumsong'un şu anki bonservis ücreti ise 5 milyon Pound civarında olduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin bu oyuncunun transferi için sponsor arayışlarına başlarken, transferle ilgili bir handikap da oyuncunun Türkiye hakkındaki düşünceleri oluduğu ifade edildi. Milli futbolcu, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'yı arayarak, Türkiye hakkındaki endişesini dile getirdi.

Boumsong'un, "Beşiktaş ile ilgili tek endişem, milli takımdan kesilmek. İngiltere çok göz önünde olan bir lig. Bu nedenle milli takıma çağrılıyorum. Eğer Türkiye liginde oynarsam, milli takım forması benim için hayal olabilir. Bu sebeple öncelikle milli takım teknik direktörü Raymond Domenech ile görüşeceğim" dediği öğrenildi. Fransız futbolcunun siyah beyazlı takıma gelebilmesi, Domenech'in son kararına bağlı olduğu belirtildi.

Ricardinho Türkiye'ye gitmeyecek"
    Brezilya basını, Beşiktaş'ın talip olduğu Corinthianslı futbolcu Ricardinho'nun Türkiye'ye gitmeyeceğini iddia etti.

Brezilya'da yayınlanan Esportes gazetesi, "Ricardinho için İngiltere ve İtalya'dan teklifler var" başlığı ile verdiği haberinde, bu futbolcunun en iyi teklifi Beşiktaş'tan almasına rağmen bu takıma gelmesinin zor olacağını savundu. Gazete, Ricardinho'nun daha önce Middlesbourg forması ile Premier Lig'de forma giydiğine dikkat çekerek, İngiltere'de başarısız olan Ricardinho'nun tekrar bu lige dönerek, kendisini kanıtlamaya çalışacağını yazdı.

Bu arada Corinthians kulübünün web sitesi, Beşiktaş'ın Ricardinho için kendilerine resmi teklif yaptığını belirterek, ortada herhangi bir anlaşmanın olmadığını ve bu kulübe Ricardinho için teklif veren diğer kulüplerle aynı mesafede olduklarını duyurdu. Corinthians kulubü, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli futbolcu Alex'in menajeri Juan Figger aracılığı ile kendilerine teklif yapıldığını kaydederek, görüşmelerin devam ettiklerini belirtti.

Öte yandan, Corinthians ile antramanlara çıkmayı reddeden Ricardinho, Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini söyledi. Avrupa'da hangi takımda futbol oynamak istediğini söylemeyen Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın kendisine yaptığı transfer teklifi hakkında konuşmak istemediğini ifade etti.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

3 yıllık sözleşme imzalatmış BJk Ric.'e haftasonu istanbul'da büyük ihtimal...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Müthiş iddia

Kanarya'nın, Alex'in de menajeri olan Juan Figger aracılığı ile Ricardinho'ya yıllık 2 milyon 250 bin dolar teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da bu gelişme üzerine 1 milyon 250 bin dolara anlaşmak üzere olduğu Brezilyalı'ya, Fenerbahçe'nin önerdiği rakamı vererek, sambacıya imza attırdığı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin, Ricardinho için devreye girmesi nedeniyle Kara Kartal'ın kasasından 1 milyon dolar fazla para çıktığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş da Fenerbahçe'nin yaklaşık 6 aydır transfer etmeye çalıştığı Real Madrid'in ünlü Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için girişimde bulunmuştu

GÖZE GÖZ HESABI
    Beşiktaş'ta Ricardinho
    transferinin gecikme sebebinin perde arkasında F.Bahçe'nin olduğu iddia edildi... Beşiktaş'ın geçtiğimiz günlerde Roberto Carlos için devreye girmesine bozulan F.Bahçe'nin, ezeli rakibine Ricardinho misillemesi ile karşılık verdiği öğrenildi. Kanarya'nın, menajer Juan Figger aracılığı ile Ricardinho'ya yıllık 2 milyon 250 bin dolar önerdiği belirtildi.

ZARAR 1 MİLYON $
    Ricardinho ile daha önce 1 milyon 250 bin dolara el sıkışan Beşiktaş yönetiminin, Fenerbahçe'nin bu futbolcu için fiyat yükseltmesi nedeniyle Brezilyalı yıldıza vereceği parayı 2 milyon 250 bin dolara çekerek imzayı attırdığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin Ricardinho için devreye girmesi nedeniyle Beşiktaş'ın kasasından 1 milyon dolar fazla para çıktığı iddia edildi.

RiCARDiNHO haber bekliyor
    Beşiktaş'la ön sözleşme imzalayan Ricardinho, başkan Yıldırım Demirören'den haber bekliyor. Beşiktaş'ın, Corinthians'la bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü ve arada çok küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi. Ricardinho'nun en geç cumartesi gününe kadar Beşiktaş'a resmi imzayı atmak için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

bence özellikle dış transferde 4 büyüklerin birbirlerinin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmese daha iyi olur,çünkü gereksiz yere fiyat artıyor ve kazanan tabiki futbolcunun takımı ve futbolcu oluyor.

Karakartalim(Daha dogrusu Yildirim Demiroren) herseyin transferle olucagini zannediyor. Eger Ibrahim Akin az bucuk sevkli istekli olsa. Ricardinhoyada gerek kalmicakti. Yok illa yonetim transfer istiyorsa. Sol kanat degilde' stopere bir adam alsa cok daha makbule gecer

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    bence özellikle dış transferde 4 büyüklerin birbirlerinin ilgilendiği futbolcularla ilgilenmese daha iyi olur,çünkü gereksiz yere fiyat artıyor ve kazanan tabiki futbolcunun takımı ve futbolcu oluyor.
    hani deriz ya hep Türkün türkten başka dostu yok diye.bazen kafama takılıyor böyle olaylardan sonra ve diyorumki Türkün türkten başka düşmanıda yok.

Son Dakika!
    Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Ricardinho, kulübü Corinthians ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşan Ricardinho'nun hafta sonu Türkiye'ye gelmesi ve kendisi siyah beyazlı formaya bağlayacak olan imzayı atması bekleniyor.

Tüm Beşiktaşlılar'a duyurulur, hayırlı olsun.

Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh) / İzmir

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Besiktas yonetımı gercekten kutluyorum kleb rıco ve delgado lu bı ortasaha ıle gelecek basarıları dusunmek bıle benı heyacanlandırıyo bı de savunmaya gallas veya boumsong ıkılısınden bırını alırsak muthıs olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya şu savunma transferi için hiç gündemde bile değil ayrıca alabilir miyiz onu da bilmiyorum ama materazzi'yi çok isterdim.şu takıma materazzi yakışır bence.çok karaktersiz bir insan ama o davranışlarını bırakırsa bence çok iyi bir savunma.hakkatten beşiktaşta görmek isterdim

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by koray_capello
    ya şu savunma transferi için hiç gündemde bile değil ayrıca alabilir miyiz onu da bilmiyorum ama materazzi'yi çok isterdim.şu takıma materazzi yakışır bence.çok karaktersiz bir insan ama o davranışlarını bırakırsa bence çok iyi bir savunma.hakkatten beşiktaşta görmek isterdim
    yok artık abı yaw hepımız etoyuz hepımız zencıyız dıyen bı taraftar olarak kesınlıkle ıstemıyorum bu ırkcıyı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ricardinho İmzaladı
    17.08.2006 21:43

Kulübümüz Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun Cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

kaynak: bjk.com.tr(resmi site)

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Son Dakika!
    Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Ricardinho, kulübü Corinthians ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Beşiktaş ile her konuda anlaşan Ricardinho'nun hafta sonu Türkiye'ye gelmesi ve kendisi siyah beyazlı formaya bağlayacak olan imzayı atması bekleniyor.

Tüm Beşiktaşlılar'a duyurulur, hayırlı olsun.

Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh) / İzmir
    İşte habercilik örneği! eGowiCh bu transferin resmen bittiğini duyurmuştu

Çok iyi transfer, hayırlı olsun. Defansa iyi bir stoper lazım Beşiktaş'a. Koray ve İbrahim Toraman'da iş yok, Gökhan Zan çok iyi. Boumsong da iyi transfer olur o bölgeye.

----------------------Runje--------------------
    S.Kurtuluş - Gökhan Zan - Boumsong - İ.Üzülmez
    --------------Kleberson - Fahri-----------------
    Burak----------------------------------Ricardinho
    --------------------Delgado--------------------
    ---------------Bobo / Nobre / G.Güleç-----------

Bu kadro iş yapar.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

şu defansa da bi adam alsalar tamam olacak ama

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

abi kurduğun kadro 13 kişi

13 kişi mi? Emin misin yanlış saymadığına? Ben 11 sayıyorum nedense.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bobo/nobre/g.güleç
    3 ünden biri olarak kabul et

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

------------------runje------------------
    -----------------------------------
    -serdar---i.toraman--yabancı---ibo-
    --------------------------------------
    -----------------koray-----------------
    ------------------------------------
    ----burak---kleberson---ricardinho----
    ----------------------------------------
    ---------------delgado-----------------
    ----------------------------------------
    -----------------nobre-------------------

bence böyle olursa en faydalısı olur.

Yok kardeş, çok kötü bence senin kadron. İbrahim Toraman berbat stoper, G.Zan ondan daha iyi. Koray o bölgede oynayamaz, Fahri ve Kleberson ön liberoda ikili oynarsa harikalar yaratır. Hücum oyuncusu yeterince var (Delgado, Ricardinho, Burak), Kleberson ve Fahri defansif oynamalı (DMC). Tek forvet Bobo veya G.Güleç olmalı bence. Duran topları da Ricardinho kullanır artık.

Ricardinho ile ilgili bir alıntı :

Ricardinho İnönü'ye heykelini diktirir

Adamın aldığı topları öne ve dikine doğru oynama yüzdesi 76 (Alex'in de % 75). Bu kadar riskli oynamasına rağmen maç başı top kaybı, aynı bölgede oynayanlara oranla 1/ 4 daha az. Santos'ta 2 sezonda tam 21 gol atmış, hem de bir orta saha adamı olarak. Araya pas uzmanı. Delgado ile beraber, aynen Fener'in Alex-Tümer ikilisi gibi, hücuma 2 ayrı bölgeden mitralyöz gibi pas gönderirler. 10 tane de gol atar ve BJK seyircisi Nouma'dan sonra "tapacak" bir adam daha bulur. Tigana'da "benim haberim yoktu '' falan gibi tavırları bırakıp, yararlanmaya kalkarsa BJK'nin tadına doyum olmaz. Bu arada BJK artık 2 santrforu beraber oynatmayı unutsun. 4'lü savunmanın önüne Fahri ve Kleberson'u onların önüne, sağa Burak, ortaya Delgado, sola da Ricardinho'yu koyup, 4-2-3-1 oynasın diye düşünüyorum naçizane.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ibrahim toraman çok iyi oynayamıyor ama bence yetenekli ve kendini geliştirebilirse türkiyenin en iyi stoperi olur.adam beşiktaşa geldiğinden beri yanında sağlam bir adam ile oynamak nasip olmadıki.hep korayla gökhan zanla yada geçen sene çağdaşla oynadı.eğer bizim zagolu ronaldolu döneme denk gelseydi sen o zaman görecektin toramanı.o yüzden yanına iyi bir yabancı stoper gelirse(inş gelir) diye toramanı yazdım.

ayrıca koray orada oynayamaz dediğin topçu gerçekte oranın topçusudur asıl savunmada oynayamaz.korayı ya savunmanın önünde oynatacaksın yada en geride oynatacaksın ama 4lü defans oynuyorsan ortadaki ikilide oynayamıyor.çünkü adamın en büyük özelliği kesiciliği ve sezgi olarak(yani anticipation )türkiyenin belkide en iyisi.bence o adamın yeri burası.

ayrıca son olarak kleberson konusuna gelecek olursak kleberson ön libero oynamamalı.ben o yüzden korayı oraya yazdım.kle zaten geldiğinden beri savunma ağırlıklı oynuyor diue hiç bir şey yapamıyor.kleberson olsa ne olur bana faydası olmadıktan sonra ama arkaya koray gelirse o da ileriye çıkarsa çok daha iyi olacağı inancındayım.

ileride forvet hattında tek olarak kimin olduğuda pek önemli değil aslında hepsi de birbirinin benzeri forvetler.hiç birinin dribblingi filan yok.ama bence nobre olmalı

Default Ricardinho imzaladı!

Beşiktaş, Ricardinho ile imzaladı

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Beşiktaş, ‘Ricardinho’ lakablı Ricardo Luiz Pozzi Rodrigues ile 1 yılı opsiyonlu toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Ricardinho ile 2+1 toplam 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncumuzun cumartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor'' denildi.

Faks yolu ile anlaşma sağlanan Brezilyalı futbolcunun kulübü Corinthians'a, bonservis ücreti olarak 1.7 milyon dolar verileceği, Ricandinho'nun ise siyah beyazlı kulüpten yıllık 1 milyon 750 bin Euro alacağı açıklandı.

30 yaşındaki yıldız futbolcu, daha önce Parana (1995-97), Bordeaux (1997-98), Corinthians (1998-2002), Sao Paulo (2002-04), Middlesbrough (2004) ve Santos (2002-06) takımları giydi.

NTVSPOR

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ricardinho yu getirdiler ne diyelim helal olsun
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

İşte bence bu yılın transfer bombası... Ricardinho çok iyi oldu BJK ye.
    Hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun.Ricardinho çok güzel transfer.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi bu beşiktaş bu sene cok can yakar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

çok klas bi futbolcu bence. ama kötü avrupa tecrübeleri war. inş onlardan birini yaşamaz.

Ben ne yalan soyluyum bir bjkli olarak sevinemedim transfere.Cunku gereksiz bir transfer gibi geliyor bana.Biz bu adami sol cizgide oynasin diye aldik ama oyle bir adam degil. Zaten bizim o bolgemizde delgado var. Ayrica birde yedekte bekleyen akini dusunursek bir stoper alsa yonetim bundan cok daha hayirli olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

delgado ve ricardinholu besiktasın bu sene ben uefada final oynayacagını dusunuyorum cunku kadrosu bunun için yeterli.

zaten takım olarak hedefimiz budur
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Umarım yine bir hayal kırıklığı yaşamayız,birde stoper alınırsa iyi bir takım olucak gibi.Bence öncelikli hedef UEFA kupası olmalı.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

BJK cok iyi iki transfer yaptı sadece Ricardinho ve Delgado. Ama hala eksik var bence. Kadro cok iyi degil, sadece iyi bir kadro var. Özellikle Burak'ı begeniyorum ben. BJK bu sene can yakacak ama super bir performans beklemesin bence kimse (Final gibi )

ama bir ekeleme yapayım insallah final oynarlar.

Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri