Mondragon Rüştü den bi kac gömlek daha ii bi kaleci.Volkan da bu ikisinden daha yetenekli bi kaleci. fırsat buldugunda her zaman kendini belli ediyor. rüştü fener i zor durumda bıraktıgı en son mac ı hatırlatıyım isterseniz.
d. kiev mac ı 3 golde de hatalı. bırakın artık su rüştü hastalıgını. dünya kupalarında şişirilen ve sonradan boş oldugu gözlenen diğer futbolculardan hiç bi farkı yok. altı üstü bi yan topa bile cıkamayan adamı ben ne yapıyım. ben hayatımda korner den gelen topun bi kaleci üstünden gecip arka direge düştügünü görmedim. bırakın artık rüştü filan. fıstık gibi volkan dururken. belki rüştü de birebir de volkan a göre daha ii ama bu tecrübe işi bu acıgı hızla kapatır volkan. ayrıca volkan oyundan hiç kopmayan bir kaleci,sürekli oyunu izliyor. rüştü ise pozisyonun bitip bitmediğinin farkına varmaz hiç bir zaman. her pozisyon bitti sandıgında bi robot gibi defansa haykırır. o arada ise ceza sahası dısından bir sur gelir ve gollll. en son mac taki gibi yussuf(d.kiev)un attıgı gol. üstelik top adamın üstüne geldiGalatasaray ın yedek kalecileri kendilerini gösterme sansı bulsalar belki fenerbahce den daha ii kaleciler cıkabilir. Zaten Ne zaman önemli mac olsa rüstü hatar yapar. fenerbahce nin avrupa daki yenilgilerinin yüzde 90 nın da payı var en öenmi ciddi maclarda yaptıgı hatalarla. istikrar yok. rüştü yü emekli etmenin vakti geldi geciyor. son olarak ben fenerliyim.bu kadar cok kötüledigim için baska takımlı sanmayın