maçların güzel ptt 1.lige direk çıkarsın
maçların güzel ptt 1.lige direk çıkarsın
Gidisat super, rakiplere karsi her macta ustunluk kurmayi basariyoruz![]()
Sonuçlar şahane üst lige rahat çıkacağız![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
- Lig Maçlarımız -
( 10. haftadan 13. Haftaya kadar olan maçlarımız )
10. Hafta
Beklenmedik bir yenilgi oldu. Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz yine tutuldu ve maçı kaybettik.
11. Hafta
Deplasman olmasına rağmen kolay bir maçtı ve 3 puanı 3 gol ile aldık.
12. Hafta
Keyifli bir maçtı maç bi o kalede bi bu kalede derken maçı 3-3 yaptılar ve benden 1 puanı kopardılar.
13. Hafta
Deplasman takıma rağmen kendi evimizdeki gibi oyun sergiledik ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık.
Puan Durumu
- Türkiye Kupası -
3. Ön Eleme Turu
Ligde zorlanmadan yendiğimiz takım kupada epey zorladı diyebiliriz. Skor olarak 3-2 gibi skor ile yenip kupa dışına ittik.
4. Ön Eleme Turu
Sezonun ilk bombası! Beklenmeyen bir galibiyet ve gruplara kalış! Ben susup resmin konuşmasını istiyorum...
Grubumuz
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Ligde iyi form devam ediyoru.Gruba kalmamız iyi olmuş![]()
goztepemde basarilar.
klubun yakinlarinda ikamet ediyorum, bir cay ismarlarim ugrarsan
2.lig kolay gelmis, kupa ile beraber fikstur yogunlugundan biraz tokezleriz ama liderligi verecegini sanmam. hem savunmada hem hucumda ligin en iyi takimiyiz, goztepe icin gururlu bir yil olacak gibi gorunuyor. PTT 1.lig de boyle gecer, 2 sezonda superligin disli takimi oluveririz![]()
grup çok imkansız değil çıkabilirsin
Ligde gidişat tam gaz devam, gruptan 2. çıkabiliriz.![]()
Bence ilk hedef lig olsun, oyuncuların yorgunluğu başlarsa kupa yüzünden, sıkıntı yaratabilir![]()
Gruplara kalman guzel olmus, cikabiliriz.
Büyük süpriz oldu
Göztepe takımı çok iyi ya hele birkaç transfer ile kendine geldiler diyebilirim.
Büyük süpriz yaşadım bunu unutmam herhalde
Çıktıkta!
Oyuncu sıkıntım pek yok elimden geldiği kadar rotasyonlu kadro kurdum fakat kupayıda yabana atmayalım. Ligde zaten iyi durumdayız birde kupa başarısı bizi etkiler
Çıktıkta![]()
Jose Mourinho
Başarılar kardeşim![]()
- Lig Maçlarımız -
( 14. haftadan 20. Haftaya kadar olan maçlarımız )
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
- Türkiye Kupası Grup Maçları -
Grubumuz
- Transferler -
Gelenler
Gidenler
Sözleşme Yenilendi!
Jose Mourinho
Koray Avcı goller mi atıyor bana mı öyle geldi![]()
Jose Mourinho
Başarılar kardeşim. Beklentiler büyük ben 9. sezonda şampiyonlar ligini almıştım umarım sen daha da başarılı olursun![]()
Yeni sözleşmeyi erken imzalamamız iyi olmuş ne olur ne olmazTransferler ve maçlar gayet güzel
maçlarınız güzel türkiye kupasını alıp uefaya gidicen gibi duruyor ptt ligine çıktıgın zaman![]()
Jose Mourinho
- Fikstür -
Gece epey bir ilerlemişim ve haliyle yeni sezona giriş vakti olduğu için fikstür halinde paylaşayım dedim. Diğer güncellemeler daha detaylı ve iyi bir halde gelecek
- Puan Durumu -
- Takım Verileri -
- Oyuncu Verileri -
- Yeni Başkan -
- Yeni Bütçe -
- Sponsorlar -
Jose Mourinho
Tahmin ettiğimiz sonuçları almışsın .Transferleri heyecanla merak bekliyoruz..
Tebrikler , şampiyon olarak çıkmışız üst lige![]()
O lig fazlaydık zaten Selim tebrikler![]()
Transferlerini merakla bekliyoruz. Süper Lig'e çıkarsın ilk sezon diye ümit ediyorum.![]()
şampiyon olmuşuz transfer zamanı antalya maçları şanssızlık olmuş
PTT ligine uygun ve bizi zorlamayacak transferler yapmaya çalışıyoruz
Aynen kolaydı bu lig için
Eyvallah
Umarım epey zor olacak
Antalya maçını yenseydim finalde Fener'e elenseydim bile AL ligindeydim ve ekstra bütçe ve itibar gelecekti ama olmadı![]()
Jose Mourinho
- Hazırlık Maçları -
Yeni bir lige adım attığımız için mutluyuz fakat o kadar korkunç bir durum. Başarılı olan bir takım bu başarıyı bu sene tekrarlar mı diye düşünmeden edemiyorum. Geçen sene 2.ligde Türkiye kupasında yarı final gören bir takım bu sene bu başarıyı tekrarlar mı ? Bana kalırsa tekrarlama şansımız var. Umarım lige iyi bir başlangıç yaparız ve bu sene süper lige çıkarız!
- Transferler -
2. lige yaptığımız transferler ile PTT 1.ligde iş yapmaz diye düşündük ve birçok oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Bazı oyuncularımızı satarak gelir elde ederken bazılarıyla sözleşmeyi fesh ederek yollarımızı ayırdık .Yerlerine uygun fiyata ve iş yapabilecek oyuncular aldık. Umarım bizi yanıltmazlar.
Jose Mourinho
Transferler güzel hedef Süper Lig !![]()