Sayfa 480 / 578 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530 ... SonSon
14,371 ile 14,400 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    06

Skype yazışmalarına döndü iyice
    Last edited by IcedEarth : 17.Şubat.2014 at 23:56

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    arada gordum de soylemeden edemeyecem.

egemen mi hakeme, hakem mi egemene bodoslama giriyor o tartisilir faul bile tartisilir bir durumda ustelik. bir bizim ligde var su sari kart gosterme stili, adamin alnina cakiyor sariyi ve bunun icin 50 metrelik sprint atabiliyorlar. ortada ne kavga var ne de baska birsey. bildigin tahrik bu hakemin yaptigi. bu konuda en cok tuttugum hakem cuneyt cakir, hicbir hareketi abartili degil adamin. arada yanlis kararlari da olsa macin onune gecme cabasi yok. biraz su adami izlesinler de ornek alsinlar.
    fifa da mı pes temi hatırlamıyorum bi seride böyle bi hakem vardı koşa koşa gelip artist artist kart gösteriyodu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şükrü Ergün ile Mahmut Uslu'nun atışması için resmi sitelerin aracı olması rezilliğin dik alası. Bizimkini dün eleştirdik zaten, Fenerbahçe'nin açıklamasında da acayip saçmalıklar var. Özellikle korku bölümü çok mantıksız. Biz zaten 10 puan geriden geldik, Beşiktaş da aynı şekilde. Önde olan korkar geride olan değil. Kaldı ki ben iki haftadır söylüyorum bugün de pek çok spor yazarı değinmiş, Fenerbahçe cephesi acayip gergin çünkü şampiyon olduklarını sanıp 2. oldukları sezon da var, son maçta kaybettikleri şampiyonluklar da. Ayrıca aşırı kibir var metnin genelinde.

Bir şeye değinmek istiyorum, bize tutarsız diyen Fenerbahçe'lilerin kaçırdığı bir nokta var. Çok basit bir örnekle açıklamak istiyorum, geçen sene Fatih Terim topu yere vurduğu için tribüne gönderilmiş, bunun üzerine çıldırınca da alacağı ceza artmıştı. O zaman en çok yazılan cümle, hakem yanlış karar verdi diye Fatih Terim haklı olacak değil, sebep değil sonuç önemli yazılmıştı. Geçen hafta da aynısı başınıza geldi, Egemen hatalı sarı karta isyan ederken kırmızıya döndü. Kimse de kalkıp Egemen sakin olmalıydı, dönüp işine bakmalıydı demedi.

Biz Riera'yı eleştirdik hep, bir kaç istisna dışında Fenerbahçe'liler Alves'e toz kondurmuyor. Geçmiş senelerde de Lugano aynı şekildeydi. Fenerbahçe Lig TV'ye de sallamış sitesinden. Emre ile Caner'i niye çekiyorsunuz diye. Oyuncuları uyardılar mı acaba çok merak ediyorum, hadi Caner neyse de Emre zaten hep yapıyor bunu. Oyuncum niye küfür ediyor yerine bu oyuncu niye kameraya takılıyor demek mantıklı değil. Fenerbahçeliler genel olarak hep kendine adalet istiyor maalesef. Dünkü maçta hakem ısınmaya çıkamamış, taraflı da bir yönetim gösterdi. Bunun sebebi geçen haftanın diyetidir üstelik bunu sadece ben demiyorum maçtan Fenerbahçe'liler de söylemiş zaten, Aziz Yıldırım'ın savurduğu tehditler işe yaramış belli ki diye düşünüyorum ister istemez haliyle.

Bizimkiler de buna karşılık açıklama yapmaya çalışmışlar. Bence gereksiz, saçma ve yanlış. Bu sene kim şampiyon olursa olsun hakedeceğini düşünmüyorum açıkçası. Her takım içeride seyirci baskısı ile zaten avantajlı oluyor, artık yönetici düzeyinde de ağzı olan konuşmaya başladı. İşin tadı kaçtı iyice. Oyuncu kritiği, taktik eleştirisi yapılmaz oldu. Varsa yoksa hakem. Ben keyif alamıyorum eskisi gibi. Şu sezon bir an önce bitsin istiyorum, artık şikenin, hakemin konuşulmadığı, keyifli maçların olduğu bir lig olsun istiyorum.

Sene sonunda herkesin güvenebileceği bir TFF şart. Hakemdir, hata yapabilir dediğimiz günlere geri dönmemiz lazım. Fenerbahçe ele geçirilmeye, Galatasaray bitirilmeye, Beşiktaş arka planda tutulmaya ve 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor. Oluşan algı bu. Anadolu takımları da tem tersi bizi eziyorlar diyor. Sizce de bu işte bir yanlışlık yok mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kısaca söyleyeyim ben.

Baştakiler rahat koltuklarında oturup kulüplerin birbiriyle didişmesini keyifle izliyor.Oysa ki kulüpler baştaki adama karşı bir olsalar,ne hakemler kalacak,ne lobiler,ne de bobiler
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
    http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
    (bir türlü video olarak koymayı başaramadım)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
    http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
    (bir türlü video olarak koymayı başaramadım)
    sondaki yani "v="den sonraki kısmı (D9DYfOYTVCw) yapıştıracaksın

[YOUTUBE="D9DYfOYTVCw"]GS[/YOUTUBE]
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antalya maçı konusuna yazdım, buraya da bırakıyım.

Bu maçtan şunu çıkardım. Sabri-Burdisso-Semih-Telles mümkün değil olmaz. Ya Chedjou Semih ya da Burdisso Chedjou olacak. İlla Burdisso Semih olacaksa yanlarına Eboue olacak. Şahsi fikrim en güzeli Burdisso Semih yapıp Ceyhun yerine Chedjou'yu oynatmak. Takım geriden uzun top bile atamadı resmen. Chedjou-Eboue arada saçmalıyor falan ama defansı rahatlatıyorlardı. Ben hiç bu kadar Muslera'ya oynadığımızı hatırlamıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

selcuk-burak-umut ucgeni bozulunca selcuk da rolunu kaybetti, onu one cikaran sey defans arkasina attigi toplardi. bu gorevden cok uzak su anda, aslinda selcuk her zamanki selcuk ama rolu degisince geriye gitti. sneijder faktoru de var tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Emre Çolak'ın Ceyhun'dan formayı kapması için daha ne yapması lazım? Al Melo'yu arkaya koy Çolak'ı öne. Hem kanatlara deplase olur hem de topu süper kullanır.Topu ileri taşımak için Sneijder'in ayağına bakıyoruz. Bazen de Melo'nun. Olmuyor böle.

Birde Hakan Balta bu Burdisso'nun yanında Pique gibi kalıyor yeminle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk konusunda benle ayni dusunen bi nocna mora var selcugun acilen kesilmesi lazim ilk 1.5 yilin meyvesini yiyor yapmayin etmeyin daha neresini savunuyorsunuz ilk 1.5 yil xavi sonraki 1.5 yil resmen mustafa sarp oldu , kulagi cekilmei 3-4-5-6 mac yedek kalsin bi akli basina gelsin ,

burdissoya geliceksek agir bir stoper , simdilik birsey diyemem cunki semihle ilk kez oynadi uyumsuzlardi baya cok adam kacirdilar ilerliyen haftalarda oynarsa bakacagiz..

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.
    özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya
    Last edited by Nedvedmania : 18.Şubat.2014 at 22:33 Reason: mesajlar birleştirildi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Atama Duyurusu

Sayın Faruk Işık, 20 Şubat 2014 tarihinden itibaren Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör" olarak atanmıştır.

Sayın Faruk Işık, yukarıda tarif edilen konularda yetkili olarak, bu görevini İcra Kurulu Başkanımız Sayın Lutfi Arıboğan ile koordineli olarak yürütecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

FARUK IŞIK
    Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör " olarak göreve başlayan Faruk Işık, Fokus Yatırım Holding ve Fokus Portföy Yönetim Şirketlerinin Kurucu ve Yönetici Ortağı olarak görev yapmaktaydı . Daha öncesinde, 2006-2010 yılları arasında Bank of America Merrill Lynch (Türkiye) Bankası'nın COO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Öncesinde ise 11 yıl Ata Holding ve Ata Finans Grubunun CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerinde bulunmuştur. Çeşitli bankalarda üst düzey yöneticilikler yapmış olan Faruk Işık, iş yaşamına ise 1987 yılında Arthur Andersen denetim şirketinde başlamış ve 7 yıla yakın yurt içi ve yurt dışında denetim müdürlüğü ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. Işık, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurs ve seminerlere katılmış veya kendisi eğitmen olarak görev almıştır.
    AKP Muş milletvekilinin de adı aynı, Google da aratınca o çıkıyor, aramayı denemeyin boşuna

Edit: Buymuş Faruk bey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış
    Haha haykırışları dile getiren tercüman olmuşum haberim yok..

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya
    Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.
    Last edited by Nedvedmania : 19.Şubat.2014 at 01:50 Reason: Mesajlar Birleştirildi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

microsoft ile 1.5 yillik sozlesme imzalamisiz

http://www.youtube.com/watch?v=LjhxZdUk97o

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.
    Bizim sitede olduğunu biliyorum. Yazıları gerçekten çok iyi. Uzun olduğu halde hepsini okuyorum ve çok derinlemesine analiz yapıyor bu konularda. Özellikle Sabri hakkında Antalyaspor maçı özelinde söylediği şeyler çok hoşuma gitmişti. Tamamen aynısını düşünüyorum o konuda. Ve tabi Dany konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum. Onun için paylaşayım dedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Endoğan Adili'nin antremanda çapraz bağları kopmuş, sezonu kapatmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncuları soyunma odasına toplayıp itfaiye hortumuyla su tutmak lazım. Bu sezon içindeki yanlış hatırlamıyorsam 4. ciddi sakatlık bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Oyuncuları soyunma odasına toplayıp itfaiye hortumuyla su tutmak lazım. Bu sezon içindeki yanlış hatırlamıyorsam 4. ciddi sakatlık bu.
    Bir hiç biri kasta zorlamayla ilgili değil diye biliyorum Dikkatsizlikten oluşan sakatlıklar.

Aydın = Ayağı kırıldı
    Bruma = Zeminden dolayı dizi ayağıyla beraber dönmeyince bağlar döndü.
    Hamit = Fıtık
    Endoğan = Belirsiz ama o da Bruma ile benzer bir şey olabilir.Dizi dönmüş olabilir büyük ihtimal.

İtfaiye hortumu çare olmaz sanıyorum

Edit:

NtvSpor'da 7 ay sakatlandı diyor Endoğan Adili.Demek ki arka çapraz bağları koptu.Çok fena bir şey,geçmiş olsun.
    Last edited by europeanconquer : 20.Şubat.2014 at 13:08
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    06

Yazık olmuş geçmiş olsun işin garibi gençleşme başladıktan sonra başladı sakatlıklar ,nazara geldik

Formalar 5 para etmez yalnız. 4. yıldızın belki bir ihtimal takılma olasılığı varken bu formayı yine almam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo sampiyonluk fitilini ateslemis , zan ile tartisarak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Uğur Meleke, Antalyaspor'un attığı goldeki ofsayt tartışmalarını aydınlatan bir yazı yazmış. Saygı duyulacak bir yazar kendisi bence.

http://www.meleke.com/yazi/diarranin...nuna-dair.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Uğur Meleke, Antalyaspor'un attığı goldeki ofsayt tartışmalarını aydınlatan bir yazı yazmış. Saygı duyulacak bir yazar kendisi bence.

http://www.meleke.com/yazi/diarranin...nuna-dair.html
    Pozisyon ofsayt değilmiş orası anlaşılıyor da:

MHK Başkanı Alp gündeme gelen golle ilgili UEFA Hakem Komitesi'nin bilgisine başvurduklarını ve hakemin verdiği kararın doğru olduğu yönünde bir dönüş aldıklarını belirterek, "Biz böyle çok kritik pozisyonlarla ilgili UEFA Hakem Komitesinden görüş alırız. Kaldı ki bu sezon yine Kasımpaşa - Beşiktaş maçında yaşanan Donk hadisesiyle ilgili yine UEFA'dan görüş aldık. Şimdi de Antalya - G.Saray maçındaki bazı kesimler tarafından ofsayt diye iddia edilen pozisyonla ilgili UEFA hakem komitesinin en üst merciilerinden görüş istedik. Ve yine UEFA hakem komitesinden en üst düzeydeki bir kişi hakemin kararını takdire şayan bir karar olduğu yönünde bize ifadesi var" dedi.

Alp "Peki bu görüşüne başvurduğunuz kişi veya kişiler?" kim sorumuza ise, "Biz UEFA Hakem Konvansiyonu'nda üye bir ülkeyiz zaman zaman bilgi ve görüş alış verişi yaparız. Bu da bunlardan biriydi. Zaman zaman görüş aldığımız kişi Jaap Ulenberg olur. Ama bu defa Jaap'ın dışında bir görüş alış verişimiz oldu" cevabını verdi.

Deneyimli isim, "Bu gol kararıyla ilgili değişen kural ve yorumu Sapanca'daki eğitim seminerde kliplerle hakem arkadaşlarımıza anlatmıştık. Hakem arkadaşlarımız da bunu çok güzel bir şekilde uyguladı" açıklamasını yaptı.
    Burada takıldığım nokta; diyor ki "biz bu kuralı hakemlere seminerde anlatmıştık" tamam güzel. Yani bu tür pozisyonlarda ne yapılması gerektiğini biliyoruz ve öğrettik hakemlere diyor. Ama diğer yandan diyor ki "bu tür kritik pozisyonlarda uefa'dan yardım alıyoruz"... Şimdi burada bir çelişki yok mu?

Anlamadığım nokta; sen koskoca MHK başkanısın. Bu kuralı herkesten önce sen ve gözlemcilerin bilmeli ki onlara verdiğin puanları ve atamaları sağlıklı bir şekilde yapabilesin. Uefa'dan görüş aldık ne demek yahu. Sen buna ihtiyaç duymamalısın, hakemlerin başındaki kişisin sen. Hadi bu pozisyonu geçtim Kasımpaşa-BJK maçındaki pozisyonla ilgili de görüş aldık diyorsun. Sonra "kimse MHK'ye güvenmiyor"...güvenmez tabi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi görüş de alabilir buna niye bu kadar takıldın ki? Sonuçta kuralı koyan UEFA, en doğrusunu o bilir. Kaymakam bir işi yaptıktan sonra Validen görüş alamaz mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

#Galatasaraying tagiyle Twitter'dan reklam yaptı 8bit Football. Türkiye'ye satışları da başlamış, almayan kalmasın 23'üne kadar kargo bedava.

http://society6.com/8bitfootball/Gal...irt#11=49&4=75

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sneijder ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Melo Ne Kadar Sakin İse Gökhan O Kadar Atarlı ergen Misali

Mesaj Yetkileri