Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Juventus Kazanır

22 81.48%
  • Berabere Biter

3 11.11%
  • Trabzonspor Kazanır

2 7.41%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 127 sonuç

Konu: Juventus - Trabzonspor | Avrupa Ligi Playoff Turu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Buz gibi gol

tekrarda oyle gordum tabi baska acilarada bakmak lazim ama

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Adaletsizlikler hep TS yi bulur!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Goldü o ya !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Hakemin durduğu yer yanlış bana da gol gibi geldi.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Oh be adrian girdi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Basket macina dondu resmen

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

kadir ne yaptın kadir o degil bu pogba yı anası babası neyle beslemiş bu yaşta bu fizik

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

bunu hakettik

Nesil
    2007

Tur gitti son dakikada.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Juventus için ağır favori diyordum; ancak pek bir numaralarını göremedim bugün. Trabzonspor'a yazık oldu, 1 golleri güme gitti. Bana göre çizgiyi tam geçmemişti top. 90+3'te de yemeyeceklerdi o golü. Hiç yoktan zora girdi işleri.

Acilen sol bek lazim yazik etti emeklere

Pogba kendini böyle geliştirmeye devam ederse daha iyi yerlerde olacaktır. O kadar uzun bacaklara rağmen bileklerine çok hakim. Güzel oyununu da golle süsledi.

Note 3'den Tapatalk ile gönderildi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Trabzon o son pozisyonu değerlendirse 1-1 olacaktı skor. Üstüne bir de Pogba'yı öyle boş bırakırsan affetmez Pogba.

Trabzon'da TS 3-0 kazanır mı, zannetmiyorum. İnşallah kazanır.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Kadir topu kaptırdın tamam anladık da sanki zorla geri döndürüyorlar adamı bi takımın emeği anca böyle çöpe atılırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözünaydın Cihan !

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Topun tamamı çıkmadı gitti güzelim buz gibi gol 2 tane yesende deplasmanda attığın gol kadar önemli ne var yazık oldu Hami dediği gibi dik bir futbol oynadı her Trabzonspor taraftarının beğendiğini düşünüyorum artık imkansıza yakın ama Avni Akerde yenme umuduyla

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac 1-0'da bitse tur bizim icin gitmisti. Liverpool macini ornek alaraktan soyluyorum.

Hakem golumuzu saymadi, topun hepsi cikmamisti disari. Belki orda gol gelse oyun tam istedigimiz sekli alacakti ve ondan sonra Yusuf degisikligi gelecekti.

Hami henuz takimin basina geceli 10 gun kadar oldu ve bence cok iyiye giden degisiklikler var. Trabzonspor forumlarinda Alexi oyundan erken aldi denildi, erken risk aldi denildi ama hicte erken degildi. Cesaretli bir hocamiz oldugu icin mutluyum.

Gelecege umitle bakabilmeliyiz.

Zokora ilk defa boyle oynadi, istahli bir sekilde. Yoruldugu halde kosmaya devam etti. Colmanda fena degildi umarim bu oyunlari devam eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yazık oldu ya, çok moralim bozuldu son gole. Ama genede Kadir'e kızamıyorum, bu seneye kadar ismini bile duymamıştı çoğu kimse. Alt ligden gelip ilk senende Avrupa'da maça çıkmak kolay değil. 90 dakika aslanlar gibi mücadele ettiler ama bir şanssızlık, bir tecrübesizlik işte.

Trabzonspor'un artık Colman'dan vazgeçmesi lazım. Devri geçti onun. Çok ağır oynuyor. Pas yüzdesi çok yüksek olabilir ama 1 tane gollük veya koşu yoluna pası yok, hep yanındaki adama. Toplasan kaç tane top kaptı? Kaç tane şut çekti? Kaç km koştu?

Giray'ın gitmesi de iyi oldu bence Trabzon adına. O varken savunma çok geriye gömülüyordu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Gözünaydın Cihan !
    Trabzonu destekliyorumdum olum ben Gol olduğunda "Gol bee" diye bağırdım hatta ama sayılmadı

Rövanşta Trabzondayım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa icinde Milli takim zamani geldi artik.

Fatih hoca Aykut Demiri alacagina Mustafaya versin bu sansi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Trabzonu destekliyorumdum olum ben Gol olduğunda "Gol bee" diye bağırdım hatta ama sayılmadı

Rövanşta Trabzondayım
    Kimi desteklemeye?

Colman iyiydi ya bence pirlodan daha bile iyi oynadi bu mac. Hatta bi kac pozisyonda bariz ustunluk sagladi bir oyun kurucu olarak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pirlo bu maç kötüydü fazla umarsamadı mı ne yaptı anlamadım, çok isabetsiz pası vardı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Kimi desteklemeye?
    İzlemeye

Ayrıca Giovinco hakkında bir şeyler söyleyeyim. Son lig maçında oyundan çıkarken taraftar tarafından ıslıklanmıştı. Hemen ardından Conte taraftara kızmıştı. Bugün acaba taraftarın tepkisi ne olacak diye merakla bekliyordum. Giovinco'yu hem oyuna girerken hem de oyun içinde alkışladılar. Giovinco'da onları alkışladı. Benim için en mutlu edici olay buydu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Juventus bu turu geçse bile bir sonraki turda elenmesi büyük bir ihtimal. Trabzonspor için bir şey diyemeyeceğim. Bu kadro kalitesiyle bu skor bile iyidir. 1-2 kaliteli adam olsa belki skor biraz daha oynayabilirdi. Nasip.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

[YOUTUBE="o9dZ1W5Zmpw"]...[/YOUTUBE]

Liverpool maci gibi baslamaliyiz, tabi sonunuda iyi getirmeliyiz Trabzondaki macta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

https://vine.co/v/MZQhFwYZhBY

bu pozisyon hakkinda dusunceler ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yusuf ve Adrian oyuna girdikten sonra Trabzonspor deli hücum etti. Keşke daha erken girselerdi. Colman bence çok kötü top oynadı. Devri dolmuş artık. Gitmesi gerek. Eğer ki korkak oynamazsa içerde yenebilir Trabzon bu Juventus'u. Kadir Keleş'in de saatli bomba hareketi patladı 90+'da. Sol bekte Olcan oynasa daha iyi olacak. Caner Erkin etkisi gibi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yusuf ve Adrian oyuna girdikten sonra Trabzonspor deli hücum etti. Keşke daha erken girselerdi. Colman bence çok kötü top oynadı. Devri dolmuş artık. Gitmesi gerek. Eğer ki korkak oynamazsa içerde yenebilir Trabzon bu Juventus'u. Kadir Keleş'in de saatli bomba hareketi patladı 90+'da. Sol bekte Olcan oynasa daha iyi olacak. Caner Erkin etkisi gibi.
    Maçtan önce bende Olcan'ın sol bekte olup Yusuf yada Adrian'ın sağda oynamasını düşünüyordum. Olcanın geride olması belki hücumda eksiklik yaratabilirdi ama savunmanın solu daha güvende olurdu, Kadir böyle bir maç için çok büyük tehlikeydi ve o tehlikede kendini son dk'da gösterdi.

Neyse bari 2. maç bir galibiyet alıp Avrupaya öyle veda edersek güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kadir'e suçu atıp bırakmamak gerek ama. Topu oyunda tuttu ardından daha çabuk olabilirdi ama o topu kaptırdıktan sonra Trabzonspor'un hamle şansı çok fazla idi.

Tevez'in orta açacağı çok belli Pogba arkadan elini kolunu sallayarak geliyor hiç anlamadım ben o işi. Kadir kadar orada oyuncuyu takip etmeyen de suçludur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri