Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 277 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Vallahi ne derseniz deyin ben o hareketi masumane sekilde yaptigini dusunmuyorum. Sonucta hareketi yapan kisi melo. Semih yapsa ok derim, art niyetli degil o cocuk derim ama soz konusu melo
    Işte bu zihniyet yüzünden ülke bir adım ileri gitmiyor. Oğuzhan iyi çocuk yalan söylemez Melo kesin tükürmüştür mantığının devamı bu.

Hareketleri kişilere göre değerlendirmek çok saçma. Ön yargı ve niyet okuma ile bir yere varılmaz. Insanlar marjinal veya daha önceden farklı şeyler yaptı diye hemen yaftalamayı anlamıyorum. Dünkü olay için konuşmuyorum evet ben de gördüm dans olayını daha önce ama dans olsa da olmasa da farketmez, bu hareket çirkin.

Yalnız genel olarak Melo konusunda acayip bir takipçilik var bence bunun nedeni ligin en iyisi olması. Riera, Alves, Motta gibi isimler çok daha fazlasını yapıyor. Bu sezon dikkatli şekilde takip ediyorum Melo'nun birşey yaptığı yok, ama rakip taraftara göre çirkeflikte birinci.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Işte bu zihniyet yüzünden ülke bir adım ileri gitmiyor. Oğuzhan iyi çocuk yalan söylemez Melo kesin tükürmüştür mantığının devamı bu.

Hareketleri kişilere göre değerlendirmek çok saçma. Ön yargı ve niyet okuma ile bir yere varılmaz. Insanlar marjinal veya daha önceden farklı şeyler yaptı diye hemen yaftalamayı anlamıyorum. Dünkü olay için konuşmuyorum evet ben de gördüm dans olayını daha önce ama dans olsa da olmasa da farketmez, bu hareket çirkin.

Yalnız genel olarak Melo konusunda acayip bir takipçilik var bence bunun nedeni ligin en iyisi olması. Riera, Alves, Motta gibi isimler çok daha fazlasını yapıyor. Bu sezon dikkatli şekilde takip ediyorum Melo'nun birşey yaptığı yok, ama rakip taraftara göre çirkeflikte birinci.
    Söylediğin anlayışa bende karşıyım. Ancak Melo Türkiye'de bu ön yargıyı kendi yarattı. Haksız mıyım?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Böyle mantıksız bir yorum olamaz. Sen o hareketi arkadaşlarının yanında yapıyorsun. Amacın sinir etmek veya tahrik etmek. Arkadaşların tepki vermezler tabi çünkü samimiyetini ve kötü niyetlii olmadığını biliyolardır. Tanımadığın bir adamın yada ortamın içinde yap bakalım insanlar ne düşünecek ne tepki verecekler?
    Ne tahriği ne sinir etmesi yahu gol attıktan sonra dönemin meşhur dansı diye yapmıştık bilip bilmeden ne diye yorum yapıyorsun ayrıca rakiple de tanışmıyorduk ve yaptık. Coşmaya gerek yok boşu boşuna ben düşündüğümü örnek vererek anlattım Galatasaray'da açık bulduk diye sağa sola saldırıp ortamı germeyin boş yere.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Söylediğin anlayışa bende karşıyım. Ancak Melo Türkiye'de bu ön yargıyı kendi yarattı. Haksız mıyım?
    Evet haksızsın. Öyle kabarık bir dosyası yok. Adam yapmadığı şeyden bile ceza aldı boşuna. Ayrıca illa ki ön yargı olacaksa bu sezonu da göz önüne alıp bu adam işine bakıyor artık denilmesi lazım. Çünkü yaptığı tek şey sene başından beri hakemleri baskı altına almaya çalışmak, kart istemek gibi zaten bunu yapmayan büyük takım oyuncusu yok bazılarının dövmediği kalıyor.

Tartışma çıktığında Melo'nun ayırmaya geldiğini gördüm bu sezon. Melo kesin yatar bu sezon nasıl olsa kontratı da kaptı diyen bazı yazar/yorumcu müsvetteleri patlayınca, en ufak şeyi bile abartıyorlar. Onların önderliğinde oluşan bir algı var. Ben bunu doğru bulmuyorum.

Kınama, eleştirme olacaksa Semih de olsa Muslera da olsa aynı olması lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar konunun adı Galatasaray - Beşiktaş. Lütfen maç hakkında konuşalım. Dünya üzerinde kim ne hareketi yapmış bunu konuşmanın yeri burası değil.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    adana

http://www.milliyet.tv/video-izle/He...NcOEXAvgP.html

Dans çok normal beşiktaş takımını tribünleri tebrik ediyorum tolgaya ve cenke geçmiş olsun ve beşiktaşın sağlık ekibini kınıyorum böyle bir riske değer mi bilmiyorum ama bir oyuncunun kaleye geçmesi bu kadar zor değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Futbol anlamında konuşulacak bir şey kalmadığına göre konuyu kilit.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri