Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bana bir futbolcu gösterin, ceza sahasında o pozisyonda kalacak ve penaltı almamak için uğraşmıcak.
    Kusura bakmayın yani, futbol bu o kadar futbolcu varken böyle pozisyonları şikâyetçi olmayın lütfen tertemiz 2 pozisyon penaltı + Gosso kırmızı kart ve penaltıdır bunu hiç bir GS taraftarı söylemiyor nasıl olacak?

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Bu Dirk Kuytu Ersun Yanal hiç kesmeyecek galiba.Adam rezalet futbol oynuyor böyle birşey olamaz.Kale ağzından direğe nişanlıyor sürekli pas hatası.Alper Potuk şuan resmen bizi sırtladı.2. penaltı adam açık dizine vuruyor Alperin ve penaltıyı tartışmak yersiz asıl alkışlanması gereken Alperin o pozisyonu yoktan var etmesi gerçekten şuan ligin en iyi oynayan yerlilerinden biri ve ligin EN İYİ DİKİNE oynayan oyuncusu ALPER POTUK.
    Alper Potuğa o kadar para verilmez diyenler keşke alsaydık diyordur şimdi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ilk penaltıyı ben de yanlış olarak yorumlamıştım ama tekrar sonrası penaltı olduğu açık. Top omuza çarpıyor gibi görünüyor ama bildiğin manşetle karşılamış adam. 2. Penaltı yanlış karar. Gosso'nun pozisyonu da kırmızı+penaltı.

Maalesef penaltılar iyi futbolumuzun önüne geçti. Emre gerçekten takıma çok iyi katkı yaptı. Bugün rahat kaZanamamızın sebebi Kuyt ve emenike'dir. Resmen takımı baltalıyorlar. Webo olsaydı ilk yarıda işi bitirirdik.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yavaş yavaş bizimkilerde Burak Yılmaz gibi taklalar atmayı öğrenecek
    Hayırdır hocam ? Olay neden Burak Yılmaz'a geldi.Pozisyonun yorumunu yapsana sen.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Hangi Melo'yu atmadı. Melo naptı ki. Ne yaptı yani .Rıdvan'ı cinim kdar sevmem. Yukarda ne yazmışım bakın çok sevdiğiniz rıdvan bile demişim. Şuan Rıdvan'ın dedikleri önemli olmalı sizin için. Benim için önemli değil hiç bi dediği. Sizin için önemli olduğu içi yazdım.

Tamam beyler Gosso atılmalıydı.
    Senle futbol konuşmak imkansız işine geleni söylüyorsun bizim lehimize olan şeyleri söylemeye cesaret bile edemiyorsun.

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    https://vine.co/v/MKxxiQZ75ld

Bu uçuşa penaltı çalarsan daha sonra atman gereken adamı da atamazsın.Hayırlı işler.
    Gosso ilk yarıda Sow'a tekme attığında ve üstüne tonlarca faul yaptığında atılmalıydı zaten. Egemen kalça çıkartır ( o kadar kalça çıkartmaya baskette faul çalmazlar ) kırmızı kart ama Alper'e dizini takarsa uçuş olur yav he he evet.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

https://vine.co/v/MKxxiQZ75ld

Bu uçuşa penaltı çalarsan daha sonra atman gereken adamı da atamazsın.Hayırlı işler.
    Yahu arkadaşım sen bunu sırf muhalefet olsun diye eklediğin açık belli, ordaki darbeden sonra zaten her topçu o anlık refleksle onu yapıyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bence artık sol açık olarak Alper'i düşünelim. Kuyt toparlanana kadar sağda da Sow oynar. Emenike'nin de bu laubaliliğe son vermesi gerekiyor. Orta alanda da Salih'i izlesek artık müthiş olacak.
    Alper topu aldığında geniş bir alan bulduğunda çok etkin olduğumdan daha etkili oluyor. Göbekte oynadığında o alan çok kalabalık diye etkinliği azalıyor.

Cengiz FM 15'te AML'yi 15 yaparsın artık (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Hayırdır hocam ? Olay neden Burak Yılmaz'a geldi.Pozisyonun yorumunu yapsana sen.
    Buraya istediğimi yazabilirim yanlış mıyım? Senin işine gelen yorumu yapmak zorunda mıyım? Sizin bu gocuntularınız niye?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar yormayın kendiniz hiç.

BİLGİ | F.Bahçe, G.Birliği maçında 29 şut çekti ve bu sezon bir maçta en çok şut çeken takım oldu. G.Birliği ise 3 isabetsiz şut çekti.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Buraya istediğimi yazabilirim yanlış mıyım? Senin işine gelen yorumu yapmak zorunda mıyım? Sizin bu gocuntularınız niye?
    Aynen öyle Fenerbahçe lehine yanlış karar verilsede yorum yapsak zihniyetine karşı istediğin yorumu yapabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iki penaltıda da net penaltı 3. penaltıyı neden vermedi onu tartışmak lazım
    adam kuytu ezdi resmen

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Aynen öyle Fenerbahçe lehine yanlış karar verilsede yorum yapsak zihniyetine karşı istediğin yorumu yapabilirsin
    Bazı arkadaşlar ne bekliyor anlamış değilim.Muhalefet olmak için bişeyler yazıyorlar kendi takımımızla ilgili bişeyler yazıyoruz ona da muhalefet oluyorlar. İşte bu yüzden sen ne büyüksün be FENERBAHÇE.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

mesela pozisyonların penaltı olması ya da olmaması değil.fenerbahçe zaten normal şartlarda gençlerbirliğini 10 maçın 8inde yenecek güçte. ama cüneyt çakır işe eyyam kattı.katmamış olsaydı 1 penaltı daha çalar ve bir de gosso'yu atardı Tebrikler Fenerbahçe
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta görüntülere sahip Marcus Merg Cristian'ın pozisyonu için kırmızı değil dediğinde konuyu açmayanlar şimdi görüntü olmadan konuşan Rıdvan'ı referans gösteriyor...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Arkadaşlar yormayın kendiniz hiç.

BİLGİ | F.Bahçe, G.Birliği maçında 29 şut çekti ve bu sezon bir maçta en çok şut çeken takım oldu. G.Birliği ise 3 isabetsiz şut çekti.
    maci izlemeden, hadi izlemedin bari mackoliki ac sut sayisina bak, ona da bakmadan tutturmuslar 2 penaltiyla ancak kazanabilen fener yorumu yapiyorlar. olacak is degil gercekten. webo da duzelsin, bak nasil takim neticeyi de almaya basliyor. tek sorun son vuruslardaki beceriksizlik, yoksa oyun olarak ustunluk kuramayacagimiz takim yok ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ligin ikinci yarısı Fenerbahçe ya hakemlerle kazanıyor ya da ite kaka, zorlamayla.

Ama taraftarı, hocası, yönetimine göre kazanırsa hakemlere rağmen, puan kaybederse hakemler yüzünden.

Bazı oyuncular başta Kuyt olmak üzere acayip düşüşte, umarım bu anlayış devam eder de Nisan'ın ilk haftası liderlik el değiştirir.

@furkan58
    Seni kaale bile almıyorum bu son yazdığım cümleden dolayı.Zaman kaybısın kısacası.

@World Hollow o1
    Ne demek abi refleks.Yani senin dediğine göre bu pozisyonlarda oyuncu adamı geçse bile atsın kendini yere top oynamaya değil hakemi aldatmaya mı gitsin ?

@Kryptonite
    Olay son 2 senenin gol kralına geliyorsa durduk yere kimin nerde gocunduğunda şüphe yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Maçın özetini izledim. 1. penaltıda top omuza çarpıyor gibi görünüyor ki topun sekme şekline de bakarsak ele çarpan top o şekilde sekmez diye düşünüyorum.Burda konuşulanlara bakarak daha net bir penaltı bekliyordum açıkçası. 2. penaltıyı zaten konuşmaya bile gerek yok. Gosso'nun pozisyonunu vermedi özette. Ha şu da var Gençlerbirliği de bu futbolla yenilgiyi sonuna kadar hak etmiş orası bir gerçek.

%100 net 2 penaltının bu kadar tartışılması inanılır gibi değil. Alper yine maçın en iyisiydi. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ağlamayana meme vermezler diye boşuna dememişler.
    Bunu her büyük takım zor durumdayken kullanıyor.Futbol bu kadar para dönen bir oyunken de bu olaylar olmaya devam edicek.
    Hoş penaltılar olmasa da ben Fener'in yine kazanacağını düşünüyorum.Sonuçta rakip takımda hiç varlık gösteremedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tek sorunun bitirememek olduğunu düşünmüyorum. Bunun yanında ciddi derecede yaratıcılık sorunu var Fenerbahçe'de. Bu maçta oyunu tamamen kontrolü altına aldı ancak ceza sahasında Kuyt'ın korner pozisyonu dışında hiç pozisyon yoktu. Çekilen şutlarda genellikle uzaktan ya da çok etkisiz olan şutlardı, o yüzden sayıya pek takılmamak lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

@furkan58
    Seni kaale bile almıyorum bu son yazdığım cümleden dolayı.Zaman kaybısın kısacası.
    Tartışma çıkartmaya gelip inadına zıt yorumlar yapıyosun. Kaale bile almıyorsan cevap yazmazsın okumazsın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Tek sorunun bitirememek olduğunu düşünmüyorum. Bunun yanında ciddi derecede yaratıcılık sorunu var Fenerbahçe'de. Bu maçta oyunu tamamen kontrolü altına aldı ancak ceza sahasında Kuyt'ın korner pozisyonu dışında hiç pozisyon yoktu. Çekilen şutlarda genellikle uzaktan ya da çok etkisiz olan şutlardı, o yüzden sayıya pek takılmamak lazım.
    emenike sağolsun herif kafasını kaldırsa 2 kere solunda caner bomboş verse adam çizgiye inecek yada kaleciyle karşı karşıya kalacak, 1 kere de alperi aynı şekilde görmedi.Allahtan salih girer girmez (o kadife ayaklarıyla) alperi topla buluşturdu ve sonuç penaltı

bu emenike 13 milyon euroya geldi ve 3 milyon euro maaşla oynuyor

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçe ağladı ve meme verildi diyosunuz evet Fenerbahçe ağladı ama biz o meme yi göremedik bu kadar yanlı yorum yapmayın ya

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Penaltılar penaltı bence.Teşekkürler FENERBAHÇE.Teşekkürler ALPER POTUK.
    Helal olsun be. Hayatımda hiç bu kadar içten bir yorum görmedim. "Teşekkürler ALPER POTUK" muhteşem yorum. Normalde bu konuyla ilgili hiç yorum yapmayacaktım ama helal olsun çok iyi yorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Ağlamayana meme vermezler diye boşuna dememişler.
    Bunu her büyük takım zor durumdayken kullanıyor.Futbol bu kadar para dönen bir oyunken de bu olaylar olmaya devam edicek.
    Hoş penaltılar olmasa da ben Fener'in yine kazanacağını düşünüyorum.Sonuçta rakip takımda hiç varlık gösteremedi.
    Neyin ağlaması neyin memesi. Bariz kırmızı kart vermedi Gençlerbirliği'de mi ağlamış onları es geçti o yüzden ? 1. si %100 2.si gene tartışılır ama penaltı versede bişey denmicek cinsten gelmiş ağlamayana meme yok , hakem görevini yaptı falan.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Çok fazla gol kaçırıldı. Sow ofsayt pozisyonunda bile kale çizgisi önünde topu auta attı. Bekir altı pas önünde voleyi kaleciye attı. Pozisyonlar genelde dar açıda vuruldu, çünkü fazla kapandı Gençlerbirliği. Emenike birebir yakaladı, geçemedi. Forvetlerin vuruşlarında zayıflık da vardı, o başka konu. Etkisizlik Gençlerbirliği'nin oyunu komple yarı sahasında kabul edip ceza sahasına doluşması ve yüksek topları uzaklaştırmasına yönelik olduğu için gerçekleşti. Ceza sahası önü ve içinde kaleci hariç 8-9 oyuncu ile savunma yaparsan rakibin gol pozisyonu yakalaması da zor olur ama konsantrasyon kaybı ile hata yapman da kolaylaşır. Böyle sadece kapanan takımlar ile Türk Futbolu bir adım ilerlemez. 3-4 oyuncu ile kontra futbolu oynamak komple kapanmak demek değil. Bu beceriksizlik. Başka bir şey değil.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    takim istekli arzuluydu, genclerbirligi topa bile dokunamadi nerdeyse. boyle bir etkinlikle kazanmisken ite kaka yorumu pek dogru degil. penaltiyla oldu diye goller boyle yorumlanmasi yanlis olur. son vuruslarda beceriksizlik olabilir, bu da cozumlenir ve ilk yaridaki serilere devam edilir. kuskunuz olmasin. geride kalan haftalarda eksik kadronun dezavantajini yasadik, tam takim oldugumuz surece isler yolunda gider. oyle veya boyle fark yine 7 puan, simdi rakiplerimiz dusunsun. her kazandigimiz hafta panikliyor takipcimiz
    Abi ite kaka yazdığım için alınarak cevap veriyorum.

Bugün bana göre ite kaka değil, hakemle olan kısıma giriyor.

Her şekilde oynayan Kuyt formsuz, savunmanın önemli parçası Bruno Alves de öyleydi sakatlanana kadar. Sakatlıktan dönen oyuncular da aman aman bir performans sergilemiyor hemen. Ben tam tersi her hafta daha da rahatlamaya başladım, şampiyon olamazsınız demiyorum ama her geçen hafta yüzdeniz düşüyor. 3 deplasman derbiniz de işin bonusu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu kadar tartışılacak bir pozisyon değildi penaltılar, gereksizce uzuyor konu. Bence maçta tartışılması gereken esas pozisyon çıkmayan kartlar. Kimse dile getirmemiş ancak hakemin gözünden kaçan bir çok pozisyon oldu ve kart çıkarma gereksinimi bile göstermedi. Gosso'ya kırmızı, Stancu'ya ise sarı kart çıkmalıydı Mehmet Topal'dan topu almak için doğradı resmen oyuncuyu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

@World Hollow o1
    Ne demek abi refleks.Yani senin dediğine göre bu pozisyonlarda oyuncu adamı geçse bile atsın kendini yere top oynamaya değil hakemi aldatmaya mı gitsin ?
    Dostum ceza sahasında Alper'e temas varmı? Bi adamın pozisyonunu engelliyor mu? bunlar pozisyonda mevcutsa yani daha nasıl bir penaltı bekliyorsunuz Alper adamın içinden mi geçsin penaltı aldırmak için oda darbenin etkisiyle atıyor kendisini yere ama yani sorun burda alper'in nasıl attığı yere olmamalı gerçekden " spor sever" kimlikle bakıyorsan penaltıyı görmen lazım atması zıplaması uçması kaçması değil.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri