Avrupa grubun biraz şanssızlık olmuş. Ligde ise son haftalardaki formsuzluğunu en azından rakiplerinde formsuz olunca kapatmışsın![]()
Avrupa grubun biraz şanssızlık olmuş. Ligde ise son haftalardaki formsuzluğunu en azından rakiplerinde formsuz olunca kapatmışsın![]()
Merhaba arkadaşlar. Akşam kariyere devam edeceğim, beklerim sayfaya
steam : aytekin79
Bu arada Colo Colo ve Murcia ile bağlantı kurduğumuzu söylemeliyim. Colo colo yu özellikle ben seçtim. Sağlam altyapılarına güvenerek bu anlaşmayı yaptık
Bir de stad yapımı son sürat devam ediyor. 2020 ye kadar kulübe adımızı altın harflerle yazdırabilirsek belli mi olur belki stada adımızı verirler
![]()
Takımdan ara dönemde gönderilen isimler
Longo forvet bolluğundan elimizde patlayacaktı fırsatı varken satmak istedik. Diğer isim Pizarro aslında profili çok güzeldi. Fakat Ahmed Gaad ve Luis gibi topçularımıza şans vermek istiyorum. Güzel de teklif olunca elden çıkardık. Bu iki oyuncuyu takımımıza bedelsiz katıp sattığımızı düşünürsek ,kulübe yüklü miktarda para kazandırdığımızı söyleyebiliriz
Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum. Bruma transferine onay vereyim mi ne dersiniz ? Transferdeki duruşumuza aykırı davranayım mı bu seferlik .
Eğer alırsak Rodrigo reisi 30'a elden çıkarmaya çalışıp Brumayı monte edebiliriz o kanada . Evet arkadaşlar ne dersiniz kararsız kaldım yahu
Transfer maliyeti : 11,75 milyon euro
Emin olamadım bende. Ancak Bruma iyi bir transfer olur gibime geliyor 30M'a okutursan rodrigo'yu
Umarım güvenimizi boşa çıkarmaz![]()
Bruma antremanda 5-6 hafta sakatlandı , bismillah![]()
PSV'ye çakmışsın. evimizde de alırız façalarını...
Hocam taktiğinde takım direktifleri neler göbekten mi oynatıyosun yoksa talimat vermedinmi
Bruma transferi iyi olmuş benim oyunda çok sakatlanıyordu ama inşallah işimize yarar.bu arada benim mesaja cevap vermemişsin arada kaçırmışsın galiba Valter'in bonservisini almaya çalış demiştim![]()
Maçlar iyi gitmiş.. şuda bir gerçek valencia eski valencia gibi oynamıyo oyunlarda![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
O nasıl taktik yaMaçlar çok güzel, yeni güncellemeyle mi oynuyorsun? Ben yeni güncellemeye alışmaya başladım ama eskisi daha iyiydi.