Sayfa 483 / 578 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533 ... SonSon
14,461 ile 14,490 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

valla şampiyonluk falan hikaye yemişim şampiyon olsunlar abi her sene olsunlar.
    ama şu iğrençlik yüzünden (neden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz) hakikaten böyle içimden parça koptu ya.
    daha 15 gün olmadı o çocugun ailesini maça davet ettiniz.
    ama ben şaşırmadım bunun böyle oldugunu zaten biliyordum fakat yani alttan alttan yaparlar hükümetin yanındayız diye böyle açık açık söylemezler diye düşündüm.
    tabi bu malum fb baskanı ve tayfasını tam tanıyamamış fb bjk hatta gs taraftarları o yürüyüşe katılmıştı. bunlar genelde genç kardeşlerimiz ve "bugun maç mı vardı ya" taraftarları. o zaman da söyledik. çünkü gerçekten onlar bu adamı ve bunun kafa yapısını bilmiyorlar. bu adam hep böyleydi.
    bu adam ve tayfası çoktan istifa etmeliydi hadi onu geçtim şu an bile istifa etse fb klübü kurtulur, şampiyon da olur herşey olur. ama inanılmaz bir şekilde bu adamın kumpaslarına gelen taraftarlar onu ölümüne savundular. şimdi mideniz alıyor mu arkadaşlar bu açıklamaları ?
    benim artık bununla ilgili son söyleyeceğim şey biraz öğüt vermek gibi olacak ama;
    RTE = AY

artık bunun bilincinde olun lütfen.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo,ülkesinde yayın yapan bir internet sitesine samimi ve çarpıcı açıklamaların bulunduğu bir röportaj verdi.

Milli takıma geri dönebileceğini düşünüyor musun?
    -Samba Foot 2013 oylamasında Avrupa’da oynayan en iyi Brezilyalı orta saha oyuncusu seçildim. Scolari’nin beni seçmemesi kalitemle ilgili bir konu değil. Kendi tercihi ve saygı duyuyorum. Ama Dünya Kupası’nda oynama hayalim hiç bitmeyecek. Tanrı’nın yardımıyla daha çok çalışıp takıma tekrar seçileceğim. Buna inanıyorum.”

*Milli takım için seni izlemeye gelen oldu mu?
    -"Hayır olmadı.”

*Hayalin tekrar milli takıma dönmek mi? Brezilya’da düzenlenecek olması da bu hayalini etkiliyor mu?
    -Hayalim Brezilya’yla dünya şampiyonu olmak. Turnuvanın nerede düzenlendiğinin önemi yok. Brezilya veya Çin… Konfederasyonlar Kupası’nı kazandım, harika bir duyguydu. Dünya Kupası’nı da kazanmak istiyorum.”

*2010 Dünya Kupası’nda yaşananlar seni hala rahatsız ediyor mu?

-Hayır. Bu konudan hiçbir zaman rahatsızlık duymadım. Tamamen basının yarattığı bir durumdu. FIFA oylamasında en iyi çok yönlü oyuncu seçildikten sonra hakkımda o kadar haber yapıldı, insanlar beni o kadar çok eleştirdi ki… Birini eleştirmek istiyorsanız bir şekilde eleştirecek bir açığını bulursunuz. Herkesi memnun etmeniz imkansız. Ben ve ailem mutluyduk, en önemlisi de bu.”

*Sneijder’le Galatasaray’da buluşmanızı ironik buluyor musun?
    -İronik olduğunu düşünmüyorum. Dürüst olmak gerekirse birlikte oynamaktan çok mutlu olduğum bir oyuncu. Çok iyi bir insan. Biz kupayı Sneijder’e kaybetmedik, Hollanda’ya kaybettik.”

*İyi arkadaş mısınız?

-Ben çok sıcak bir insanım. Kulüpte birçok yakın arkadaşım var. Sneijder de bunlardan biri. İspanya’dan bu yana karşılıklı oynuyorduk. Şimdi takım arkadaşıyız. O Real Madrid’deyken ben Almeria’daydım. Sonrasında İtalya derbisi derken Galatasaray… Çok iyi anlaşıyoruz. O da benim gibi İtalyanca ve İspanyolca konuşabiliyor. Kulüpte hep beraberiz. Günlük hayatta buluşmak daha zor oluyor çünkü Wesley’in şehir merkezinde oturduğu yer bana oldukça uzak.”

*2010′daki maçla ilgili Sneijder’le konuştunuz mu?
    -Hayır, hiç konuşmuyor. Beni iyi tanıyor. O konuda konuşmaktan hoşlanmayacağımı biliyor. Oyundan atılmak değil ama yenilgi beni çok üzmüştü. Ne yazık ki futbolda böyle şeyler oluyor.”

*Flamengo’ya dönmeyi düşünüyor musun?

-Flamengo’ya olan bağlılığım oldukça fazla ama geri dönmeyi düşünmedim. Bir gün Flamengo’da Copa Libertadores için savaşmak isterim ancak gelecekle ilgili konuşmak zor. Ne olacağını bilemeyiz. Benim bir Flamengo taraftarı olduğumu herkes biliyor. Aynı zamanda ben bir profesyonelim. Sao Paulo’yu da seviyorum. Orda da oynayabilirim. Ama Flamengolu olduğum unutulmasın. Gelecekte neden olmasın?”

*Galatasaray’la olan kontratın bittiğinde Brazilya’ya dönmeyi düşünür müsün?

-Şu anda hayır. Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’ni kazanmayı düşünüyorum. Yapabilecek güçteyiz. Galatasaray, efsane olmak istediğim çok büyük bir kulüp. Ben burada kalıp savaşmak, tarih yazmak niyetindeyim ama kulüp satmak isterse bilemem. Gelecekte ne olacağını bilmiyoruz. Ama tarih yazmak fikri kulağa çok hoş geliyor.”

*Avrupa’da başka kulüplerden teklif aldın mı?
    -Buradaki ilk yılımdan sonra Bayern Münih teklifte bulundu.
    Ama teklif çok düşük olduğu için anlaşamadık. Onlar da Javi Martinez’i transfer etti. Ciddi olan tek teklif buydu.”

*Bayern’le her şeyi kazanmaya çok yaklaşmıştın diyebilir miyiz?

-Kesinlikle. Galatasaray’la anlaşma serüvenimiz çok uzamıştı. Galatasaray işi çok ağırdan alıyordu. Bir dönem gerçekten ayrılmayı düşündüm. Daha sonra Fatih Terim’in beni ısrarla istemesi üzerine yöneticiler beni aradı. Bu gelişmeler üzerine Bayern’le görüşmeleri dondurduk. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanamadık ama Türkiye’deki bütün kupaları kazandık. Burada ulusal bir kahramanım.”

*Galatasaraylı birçok taraftarla konuştuk ve hepsi seni çok sevdiklerini söyledi. Bunu nasıl karşılıyorsun?

-İlk olarak kazandığımız başarıların bunu sağladığını söyleyebilirim. Türkiye’de kazanılabilecek ne varsa kazandık. Ardından Profesyonelliğim ve mesleğime verdiğim önem. Taraftarlar, futbolcuların hep üst seviyede oynamasını istiyorlar. Ben de böyle oynamaya çalışıyorum. Beni pitbull” olarak biliyorlar. İçerde Real Madrid’e 6-1 yenildiğimiz maç sonrasında taraftarlar beni alkışları, çünkü süreklş koşan, savaşan ve kazanan oyuncular istiyorlar. Dışarı çıktığımda bana çok büyük ilgi gösteriyorlar. Sadece Galatasaray taraftarları değil, diğer takım taraftarları da ilgi gösteriyor. Bugün kendimi ulusal bir kahraman” olarak adlandırabilirim. Chelsea’ye karşı iki kırık kaburgayla oynadım. Burdaki taraftarlar bunun önemini biliyorlar. 40 derece ateşle oynamak gerekiyorsa oynarım.”

*Galatasaray’da kaptan olmak ister misin?
    -Şu anda zaten kaptanım. Kaptan olmak pazubandı koluna takmak değildir. Pazubandı da taktım ama bu beni farklı şekilde etkilemedi. Drogba’yla bile konuşsam beni dinleyip, saygı gösteriyor. Bu saygıyı, antrenmanlara yaz-kış, yağmur- çamur demeden zamanında gelerek edindim”.

*Drogba’yla maç içinde nasıl konuşuyorsun? Neler diyorsun?

-Oyundan oyuna değişiyor. O da bana tavsiyelerde bulunuyor. Örneğin bir mücadelede topu kazanması gerekiyor ve ve kazanamamışsa bunu kendisine söylerim. O da bir daha ki sefere daha dikkatli olacağını söyler. Bunlar çok doğal maç içi konuşmalar.”

*Drogba nasıl bir insan?
    -Çok iyi, çok kaliteli bir insan. Kazanabileceği her şeyi kazanmış. Saha dışında tam bir dost.”

*Türkiye’deki hayatın nasıl? Neler yapıyorsun? Nereleri geziyorsun?

-Aslında hiçbir yeri gezmedim. Kapalı Çarşı’ya gitmek isterim. Çok merak ediyorum orayı. Buradaki hayatımı seviyorum. İnsanlar çok sıcak, restorantlar oldukça kaliteli, güzel yemekler yapıyor.”

maraton.com.tr

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Aslan Melo be çok iyi demeçler vermiş , şu adam kadar sahaya yüreğini koyan başka topçu yok takımda ..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

https://www.youtube.com/watch?v=OG2HERsjUYk

Baskan sonunda gec kalmis bir ozru dilemis

Şu ortamda artık topçuların çok daha özverili olması lazım.Fener maçına kadar seri yakalamamız lazım seri yakalarsak şampiyon oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sezon sonu alacağımız puan 70 veya 72 olacak ama bu şampiyonluğa yeter mi onu bilemiyorum.

Puan farkını oluşturan şey deplasman performansı, kalan deplasman maçları Rize, Karabük, Konya, Sivas, Elazığ, Trabzon. İçerideki oyunu deplasmana da yansıtırsak bir ihtimal var, yoksa bu sezon 2.lik ile yetinip, 4. yıldız hayalini gelecek sezona ertelemek gerekecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Matematiksel olarak şansımız bitene kadar benim umudum bitmez.Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır.İnanmak,başarmanın yarısıdır...

Şaka la şaka bu yoğun maç temposunda şampiyonluk çok büyük başarı olur,ihtimal çok az 3 ün 1'ini alırız herhalde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sampiyon olamayız. Elimizde olmayan nedenlerden ötürü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ371576SXQ

Herkesin bir Telles'i olsa keşke

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2 gün Twitter'da TT'de kalan başka sol bek yoktur heralde. Hatta başka oyuncu da yoktur.

"Ecevit'ten sonra Türkiye'deki en büyük solcu" buna çok gülmüştüm

o değil de bu mancini'nin anlattıklarını futbolcular anlayabilecek mi?
    maç boyu sürekli bir konuşma sürekli bir beyaz kagıtlar.
    olm rizespor'a karşı oynuyorsun 1 sene olacak geldiğin hala standard bir sistem oturtamadın mı?
    o sola geçsin o sağa geçsin yok bu şunu yapsın. futbolcular da öyle maç boyu birbirlerine bir şeyler gösteriyorlar bir şeyler konuşuyorlar. maça konsantre olamıyorlar zaten.
    hadi onu geçtim her maç herkes farklı yerde e öyle olunca beraber oynama alışkanlığı bir türlü gelişemiyor.
    çok değişik ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancini'yi anlamak güç. Chelsea maçına 4-4-2 çıkıyosun. Rize maçına 4-3-3 ve daha defansif. Akıl mantık buna ermiyor. DÜn Umut'a 94 dakka nasıl dayandı anlayamadım. Düşündüğü bildiği bir şeyler var ama ben anlayamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hakem hataları hep olacak,oldu,oluyor.Bunlara takılmak yerine ben gelecek maçlara bakmaya odaklanıyorum.Koskoca Fenerbahçe'nin teknik direktörü bile 6 puanımız falan gasp edildi diyor,o gasp edilmese 10 puan fark yine önde olacaktır diyor ancak diğer takımların puanları gasp edilmiş mi edilmemiş mi hiç bakmıyor.Bunlar işte boş yorumlar,tartışma haline getirmeye,büyütmeye gerek yok.
    Last edited by Nedvedmania : 03.Mart.2014 at 17:36 Reason: Silinen mesajdan alıntı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kullandığın kelimeler çok yanlış,anlatmak istediğin şeye hak veriyorum ancak burası taraftar forumu değil yorum yaparken biraz dikkatli olmak gerekiyor.

Hakem hataları hep olacak,oldu,oluyor.Bunlara takılmak yerine ben gelecek maçlara bakmaya odaklanıyorum.Koskoca Fenerbahçe'nin teknik direktörü bile 6 puanımız falan gasp edildi diyor,o gasp edilmese 10 puan fark yine önde olacaktır diyor ancak diğer takımların puanları gasp edilmiş mi edilmemiş mi hiç bakmıyor.Bunlar işte boş yorumlar,tartışma haline getirmeye,büyütmeye gerek yok.
    Bugün basında yer alan haberlere göre, Aziz Yıldırım'ın isteği üzerine bu lafları söylediği konuşuluyordu.Normalde adam o maçların arkasından bile böyle şeyler söylememişti.Aziz bey dürtmüş belli ki.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Bugün basında yer alan haberlere göre, Aziz Yıldırım'ın isteği üzerine bu lafları söylediği konuşuluyordu.Normalde adam o maçların arkasından bile böyle şeyler söylememişti.Aziz bey dürtmüş belli ki.
    Doğrudur,devre aralarında soyunma odasına inip teknik direktörün itibarını zedeleyen bir başkan,onu da söylettirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz'a atılan çakının, Arena'da ki lazer kadar önemi yokmuş medyaya göre.

Hakem muhabbetinin de suyu çıkmaya başladı, TS - FB maçı için bazı Galatasaraylılar, Bülent Yıldırım'ı istiyormuş Fenerbahçe yazdılar bir hafta önce, bakalım kim verilecek. (bazı siteler Bülent Yıldırım olacak demeye başladı bile)

İnsan yok canım o kadar da değildir demek istiyor ama, tapelerde okuduk Cüneyt Çakır isteğini, hakemlerin tuttuğu takımlara göre fişlendiğini. Sen adamları futboldan men etmezsen, onlar da şampiyonluk yolunda herşey mübah anlayışına devam eder elbette. Millet de birbirini yer.

Burak Yılmaz kendini attığı için emek hırsızı oluyorsa, yapmadıkları şey kalmayan bu suç örgütü ne oluyor, hangi tür hırsız oluyor? Cumhuriyet'in son kalesi.

ordu'da da caner'in kafasını yarmışlardı.
    2 kişi tespit edilmişti. sonra ne oldu bilmiyorum.
    maalesef ilk değil son olmayacak.
    sahada biri ölmeden gerekli önlemler alınmayacak sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kafa yarılma demişken aklıma geldi. Bunlar ne ki. Zamanında Aygün'ün kafası "tribünlerden atılan esrarengiz bir cisimle!" nasıl yarılmıştı bilmez çoğunuz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

@Walter Sakana

ama o zamandan bu zamana çok şey değişti. o dönemlerde futbolcuların topuğuna sıkan adamlar vardı. kafa yarmak en hafifi idi yani.

artık bir sürü kamera var kamera açısı var lig değeri ilk 5 lig ile yarışıyor.
    yani kafa yarmak eskisi gibi olağan karşılanabilecek bir şey değil.
    çok büyük yaptırım uygulanmalı rizespor'a kusura bakmayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@davidvilla

paylaştığım olayın hikayesi çok daha farklı

http://www2.sporx.com/futbol/sorustu...SXHBQ274903SXQ
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

hea anladım. ben fazla gaza geldim bugun ya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

O çakı olayını yeni gördüm, geçmiş olsun kazasız belasız atlatılmış. Sözde stadlara girerken bozuk para ve çakmak filan toplanıyordu değil mi.Eee çakının ne işi var burda.Milletin üstünü didik didik araması gereken polislerin(yada özel güvenlik görevlilerinin) keyfi yaptığı aramamalar olduğu sürece stadlara rakı şişeside girer, çakıda girer, taşta girer, sopada girer.O kadar kamera olmasına rağmen, kişilerin de tespit edilmesine rağmen kişiye hapis cezası veriliceğine kulübe ceza kesilirse bunların önüne geçilemez.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu güvenlikler ne işe yarıyor ben onu da anlamış değilim. Bir basketbol maçına gidildiğinde bozuk para dahi alınmıyor içeri. Stadlarda maşallah rakı şişeleri, çakılar bilmem neler.. Nasıl alıyorlar böyle insanları stada?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla 12TL'lık bozuk para stoğuyla girdim ben stada bir kez Cüzdandaydı üst aramasında çıkmadı, sordular bozuk para var mı diye yok dedim geçtim. Çakmak soruyorlar var mı diye yok diyip geçiyosun. İçeri bir şey sokmak o kadar zor değil aslında.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Valla 12TL'lık bozuk para stoğuyla girdim ben stada bir kez Cüzdandaydı üst aramasında çıkmadı, sordular bozuk para var mı diye yok dedim geçtim. Çakmak soruyorlar var mı diye yok diyip geçiyosun. İçeri bir şey sokmak o kadar zor değil aslında.
    Sen tatlı cocuksun ondan aramamislardir tipe gore muamele yapiolar çünkü

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Aynen öyle gördüler mi esmer kirli sakal birini bak nasıl arıyorlar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende ilkokul talebesi gibi çocuğum ama geçen yıl Gençler-Bursa maçında yerime gidene kadar 2 kez aradılar beni üstelik şort ve tişört vardı üstümde.Sadece telefon,bilet ve nüfus cüzdanım vardı,ara ara bitiremediler üstümü.Herhalde bizim Ankara'da ki görevliler sapık,hiç bir şey yokken 2 kez ellediler beni

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Görevliden görevliye ve tipten tipe değişiyor. Ben de mesela temiz yüzlü göründüğüm için genelde çok az arama yapıyorlar. Çakmak var mı diyorlar kullanmıyorum diyip geçiyorum.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

4 Mart 2014 Salı günü 13.00-14.00 saatleri arasında kapalı spor salonunda Galatasaraylı futbolcular Lucas Ontivero ve Veysel Sarı’nın imza günü gerçekleştirilecek. İmza günü katılımcılarından 5 kişiye çift kişilik maç bileti, 3 kişiye de imzalı forma hediye edilecek.
    Ulan iyi ki okula gitmedik ya, bir de şimdi atıyorlar maili küfredermiş gibi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Baya oldu bu arada maçlara gitmeyeli eskisi gibi stadda sigara içiliyor mu ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri