Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 22.58%
  • Berabere

9 29.03%
  • Fenerbahçe

15 48.39%
Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 355 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Trabzonspor - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Maçın muhtemel senaryosu; Zokora 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir. Biz de ya erken bir gol atarız 2-0, 3-0 gibi bir skorla yeneriz ya da gol atmak da gecikir 1-0 geriye düşer , son dakikalarda 1-1 yaparız, maç biter.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzon deplasmanları genelde zorlayıcı olmuyor, farklı bir galibiyet bekliyorum, 2-0 ya da 3-0 Fenerbahçe kazanacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Bu sefer Fenerbahçe'nin puan çıkaracağını düşünmüyorum.Tek farklı Trabzon kazanır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

olaylar cıkar hükmen kazanırız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zokora'nın ve takım arkadaşlarının Emre'yi öldüresiye dövmediği, Tüm stadın Emre'ye küfür etmediği bir maç diliyorum.

Nesil
    2006

Maç berabere biter diyordum; ama şunu fark ettim Trabzon'da Onur dışında bize karşı mücadele edecek bir oyuncu yok. O yüzden eğer biz maç başında gol bulursak taraftarın takımına yapacağı negatif baskı ile maçı çok rahat şekilde başlarız. Kaldı ki maç başlarına bu aralar çok iyi başlıyoruz. Tek eksiğimiz gol bu maçta umarım bunu çözeriz.
    Last edited by Universal : 07.Mart.2014 at 14:20

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Zokora'nın ve takım arkadaşlarının Emre'yi öldüresiye dövmediği, Tüm stadın Emre'ye küfür etmediği bir maç diliyorum.
    Bu taraftar açısından pek mümkün değil,Emre Belözoğlu her deplasmanda mutlaka küfür yiyen bir futbolcu.Trabzon'a özel değil yani.

Maça gelirsek,taraftarın sakin olursa Trabzon'un puan çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu bir maç ancak yine aynı atmosferi yaratırlarsa rahat galibiyet alır Fenerbahçe.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Fenerbahçe'nin son zamanlardaki deplasman performansı beni çok ümitlendiren bir olay.Eğer Trabzon saçmalamazsa 2-1 kazanacak öyle umuyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Trabzon deplasmanında puan kaybı beklemiyorum.Zor olsa da maçı alırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Maçın muhtemel senaryosu; Zokora 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir. Biz de ya erken bir gol atarız 2-0, 3-0 gibi bir skorla yeneriz ya da gol atmak da gecikir 1-0 geriye düşer , son dakikalarda 1-1 yaparız, maç biter.
    Bence de maçın muhtemel senaryosu, Emre her maçta olduğu gibi bu maçta da 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Trabzonla son oynadığımız farklık maça da bakarsak, Trabzon'un çok zorlayacağını sanmıyorum. Eğer rahat olursak Juve gibi antrenman yapıp döneriz diye düşünüyorum. Yalnızca sakin kalmayı başarmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu deplasmandan 3 puan cikarirsak onumuzdeki haftanin senaryosu nasil olur merak ediyorum. bir hafta 4 bir hafta 6 puan rutinini ilk kiran cok buyuk avantaj saglar bu yarista. o yuzden boylesine zor bir deplasman haftasinda bunu gerceklestirirsek buyuk moral olur. zor dedim ama son yillarda ezici de bir ustunlugumuz mevcut. tek handikap trabzon maclarinin kahramani baroninin cezali olusu.

Kolay bir galibiyet bekliyorum. Caner, Gökhan, Emre ve Emenike maçı koparır. Skor tahminim 3-1 veya 3-0.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bence de maçın muhtemel senaryosu, Emre her maçta olduğu gibi bu maçta da 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir
    Benim senaryo gerçekleşeceğine inşallah seninki gerçekleşir
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu deplasmandan 3 puan cikarirsak onumuzdeki haftanin senaryosu nasil olur merak ediyorum. bir hafta 4 bir hafta 6 puan rutinini ilk kiran cok buyuk avantaj saglar bu yarista. o yuzden boylesine zor bir deplasman haftasinda bunu gerceklestirirsek buyuk moral olur. zor dedim ama son yillarda ezici de bir ustunlugumuz mevcut. tek handikap trabzon maclarinin kahramani baroninin cezali olusu.
    Salih var abi.Hiç abartmıyorum Cristian'dan nefret etmeme rağmen Trabzon maçlarında Salih'in oyun stiline benzer bir oyun oynuyordu ve hep galibiyetlerin baş aktörü oluyordu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    Kolay bir galibiyet bekliyorum. Caner, Gökhan, Emre ve Emenike maçı koparır. Skor tahminim 3-1 veya 3-0.
    Emenike hiçbir şey yapamaz. Son maç yerlerdeydi devam da eder. Tekrar bir yedeği yiyip azar yemesi lazım. Sow bu maçta farklı olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende tam tersi kısır bir maç olacağını düşünüyorum. Oyunun büyük bir bölümü ortasahada geçecektir. 1-0, 1-1 ya da 0-0lık skorlardan biriyle sonuçlanır maç.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Aykut Kocaman dönemindeki soğukkanlı ve sakin oyunu oynamamız lazım. Kaos oyunu Trabzonspor'a etki etmiyor ne yazıkki ama olurda erken bir gol bulursak maçı kopartırız.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçe rahat kazanır ve yoluna devam eder

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Egemen Korkmaz sakatlanmış.

Trabzon top oynamaya çıkarsa kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora efendi halen ulkesinin milli takimindan donmemis, iyikide donmemis. Bu saaten sonra gelse bile Hami kadroya almiyacagini soylemis.

Onur
    Bosi Musti Aykut Olcan
    Borceanu
    Colman Ozer
    Yusuf Henrique Malouda

Buyuk olasilikla boyle bir 11'le sahada oluruz.

Taraftar elbette olaylar cikartacaktir umarim abartmazlar. Bilsinlerki su anda Fenerbahceye verebilecegin en buyuk zarar onlari yenmek olur. Futbolcular bunun farkina varmali.

Trabzonun erken one gecmesi olaylarin 80%'ni onler. Umarim oyle olur. Diger 20% zaten engelenemez, ilk mac sonrasi olanlar icin Selcuk Sahin ve Volkan'i baya bir anacaklar stadda.

Iyi olan kazansin, hakem Yildirim yanlis bir atama olmaz umarim. 2 tarafinda hakkini yemez

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Trabzon kendi evinde seyirci baskısını kaldıramıyor. O yüzden Fenerbahçe 1 adım öne geçiyor. Fakat sonuçta deplasman maçı olduğundan zor maç olacak. Şahsi fikrim bu maç 0-0 ya da 1-1 biter... Ama bir galip olacaksa bu takım Fenerbahçe olur.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zokora olsaydı iyiydi, umarım Trabzonspor kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

futbol katili adamin oynamasinin neresi iyi, tek yaptigi tribunu ve rakibi provoke etmek. emre icin de ayni seyi soylemek belki mumkun ama en azindan top oynamaya calisiyor. zokorada o da yok. o emreye attigi tekmeden sonra irkci dedigi emreden beter irkci oldugunu ispatlamis futbol fakiri bir karakter. oyunu cirkinlestirmesi yuksek ihtimal bir oyuncunun oynamayacak olmasi herkesi aksine memnun etmeli bence. yapacagi 2-3 cirkeflikle takimina puan kazandiramaz, bir yerde eksigi var ki bu islere yonelip o tarafini kapatma cabasinda. onun oynamamasi trabzonspor icin de hayirli olur bence ayrica.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Valla oynayacak olmasının neresi iyi ben söyleyeyim ancak bu tarz şeylerle puan kaybı umudu var sanırım.

İyi ki oynamıyor diyorum ben çünkü Zokora ve Emre aynı anda sahada olduğunda maalesef maç konuşulmuyor. İkiside benim gözümde eşit kategoride oyunculardır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zokora yerine o yeni gelen ortasaha oyuncusu oynar, ikiside defansif ön libero tipinde oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Zokora olsaydı iyiydi, umarım Trabzonspor kazanır.
    neden? Maçın önüne geçecek hareketleri sizin için çok önemli sanırım

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    neden? Maçın önüne geçecek hareketleri sizin için çok önemli sanırım
    Yahu iyice psikopat oldunuz. Cocuk zokora iyi oyuncu oldugu icin söylemiş. Trabzon ortasahasinin en iyi oyuncusu. Bence de keske olsaydı.

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri