...
Maçın muhtemel senaryosu; Zokora 2-3 tane kırmızı kart görmesi gereken hareket yapar ama maçı kartsız bitirir. Biz de ya erken bir gol atarız 2-0, 3-0 gibi bir skorla yeneriz ya da gol atmak da gecikir 1-0 geriye düşer , son dakikalarda 1-1 yaparız, maç biter.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Trabzon deplasmanları genelde zorlayıcı olmuyor, farklı bir galibiyet bekliyorum, 2-0 ya da 3-0 Fenerbahçe kazanacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu sefer Fenerbahçe'nin puan çıkaracağını düşünmüyorum.Tek farklı Trabzon kazanır.
olaylar cıkar hükmen kazanırız
Zokora'nın ve takım arkadaşlarının Emre'yi öldüresiye dövmediği, Tüm stadın Emre'ye küfür etmediği bir maç diliyorum.
Maç berabere biter diyordum; ama şunu fark ettim Trabzon'da Onur dışında bize karşı mücadele edecek bir oyuncu yok. O yüzden eğer biz maç başında gol bulursak taraftarın takımına yapacağı negatif baskı ile maçı çok rahat şekilde başlarız. Kaldı ki maç başlarına bu aralar çok iyi başlıyoruz. Tek eksiğimiz gol bu maçta umarım bunu çözeriz.
Last edited by Universal : 07.Mart.2014 at 14:20
Bu taraftar açısından pek mümkün değil,Emre Belözoğlu her deplasmanda mutlaka küfür yiyen bir futbolcu.Trabzon'a özel değil yani.
Maça gelirsek,taraftarın sakin olursa Trabzon'un puan çıkarma ihtimalinin yüksek olduğu bir maç ancak yine aynı atmosferi yaratırlarsa rahat galibiyet alır Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe'nin son zamanlardaki deplasman performansı beni çok ümitlendiren bir olay.Eğer Trabzon saçmalamazsa 2-1 kazanacak öyle umuyorum![]()
Trabzon deplasmanında puan kaybı beklemiyorum.Zor olsa da maçı alırız.
Trabzonla son oynadığımız farklık maça da bakarsak, Trabzon'un çok zorlayacağını sanmıyorum. Eğer rahat olursak Juve gibi antrenman yapıp döneriz diye düşünüyorum. Yalnızca sakin kalmayı başarmalıyız.
bu deplasmandan 3 puan cikarirsak onumuzdeki haftanin senaryosu nasil olur merak ediyorum. bir hafta 4 bir hafta 6 puan rutinini ilk kiran cok buyuk avantaj saglar bu yarista. o yuzden boylesine zor bir deplasman haftasinda bunu gerceklestirirsek buyuk moral olur. zor dedim ama son yillarda ezici de bir ustunlugumuz mevcut. tek handikap trabzon maclarinin kahramani baroninin cezali olusu.
Kolay bir galibiyet bekliyorum. Caner, Gökhan, Emre ve Emenike maçı koparır. Skor tahminim 3-1 veya 3-0.
Bende tam tersi kısır bir maç olacağını düşünüyorum. Oyunun büyük bir bölümü ortasahada geçecektir. 1-0, 1-1 ya da 0-0lık skorlardan biriyle sonuçlanır maç.
Aykut Kocaman dönemindeki soğukkanlı ve sakin oyunu oynamamız lazım. Kaos oyunu Trabzonspor'a etki etmiyor ne yazıkki ama olurda erken bir gol bulursak maçı kopartırız.
Fenerbahçe rahat kazanır ve yoluna devam eder![]()
Egemen Korkmaz sakatlanmış.
Trabzon top oynamaya çıkarsa kazanır.
Zokora efendi halen ulkesinin milli takimindan donmemis, iyikide donmemis. Bu saaten sonra gelse bile Hami kadroya almiyacagini soylemis.
Onur
Bosi Musti Aykut Olcan
Borceanu
Colman Ozer
Yusuf Henrique Malouda
Buyuk olasilikla boyle bir 11'le sahada oluruz.
Taraftar elbette olaylar cikartacaktir umarim abartmazlar. Bilsinlerki su anda Fenerbahceye verebilecegin en buyuk zarar onlari yenmek olur. Futbolcular bunun farkina varmali.
Trabzonun erken one gecmesi olaylarin 80%'ni onler. Umarim oyle olur. Diger 20% zaten engelenemez, ilk mac sonrasi olanlar icin Selcuk Sahin ve Volkan'i baya bir anacaklar stadda.
Iyi olan kazansin, hakem Yildirim yanlis bir atama olmaz umarim. 2 tarafinda hakkini yemez
Trabzon kendi evinde seyirci baskısını kaldıramıyor. O yüzden Fenerbahçe 1 adım öne geçiyor. Fakat sonuçta deplasman maçı olduğundan zor maç olacak. Şahsi fikrim bu maç 0-0 ya da 1-1 biter... Ama bir galip olacaksa bu takım Fenerbahçe olur.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zokora olsaydı iyiydi, umarım Trabzonspor kazanır.
futbol katili adamin oynamasinin neresi iyi, tek yaptigi tribunu ve rakibi provoke etmek. emre icin de ayni seyi soylemek belki mumkun ama en azindan top oynamaya calisiyor. zokorada o da yok. o emreye attigi tekmeden sonra irkci dedigi emreden beter irkci oldugunu ispatlamis futbol fakiri bir karakter. oyunu cirkinlestirmesi yuksek ihtimal bir oyuncunun oynamayacak olmasi herkesi aksine memnun etmeli bence. yapacagi 2-3 cirkeflikle takimina puan kazandiramaz, bir yerde eksigi var ki bu islere yonelip o tarafini kapatma cabasinda. onun oynamamasi trabzonspor icin de hayirli olur bence ayrica.
Valla oynayacak olmasının neresi iyi ben söyleyeyim ancak bu tarz şeylerle puan kaybı umudu var sanırım.
İyi ki oynamıyor diyorum ben çünkü Zokora ve Emre aynı anda sahada olduğunda maalesef maç konuşulmuyor. İkiside benim gözümde eşit kategoride oyunculardır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zokora yerine o yeni gelen ortasaha oyuncusu oynar, ikiside defansif ön libero tipinde oyuncu.