Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Chelsea Kazanır

21 48.84%
  • Berabere Biter

10 23.26%
  • Galatasaray Kazanır

12 27.91%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 194 arası toplam 194 sonuç

Konu: Chelsea - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamlar ter attılar , tur atladılar. Fazla söze gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bizim Türk takımlarından kura şansı pek yok.
    Geçen sezon GS ve FB'nin Avrupa'da oynadığı takımlara bakarsak pek öyle denmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mancini'de hiç bir suç bulmuyorum, elbette hataları vardır fakat oyuncular hakikaten döküldüler.Eboue topu kaptırıyor, nazlı nazlı geri koşuyor..Ben TV'de delirdim adamlar hala rahat.Şampiyonlar Ligindesin abi varını yoğunu koyacaksın sahaya bunlar halısahada oynar gibi rahattı.
    Hepimiz Drogba'dan ekstra bir şeyler bekliyorduk ama bırakın ekstrayı normalini bile oynayamadı.Evet bunda Mourinho'nun planı çok etkiliydi, mükemmel baskı yaptılar fakat tek bir isabetli şutumuzun olmaması kabul edilemez kimse kusura bakmasın..

Bunun dışında yaratıcı adam eksikliğimiz çok fazlaydı.Yorumcuların da dediği gibi tek bir çalım bile atamadı takımda kimse.Bruma gibi adamlar bu maçta iş yapardı bir nebze de olsa.Sakatlığı şanssızlık oldu, en azından Ontivero ŞL kadrosuna yazılsaydı keşke.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu konuları fazla memleket meselesi haline getiriyorsunuz.Olay Mancini veya formsuz bir kaç futbolcu değil.Olay Türk futbolu,yetersizliği,ezikliği.
    Bu güzel enstantane olmuş

Türk futbolu memleket meselesi değil mi uleyn
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yorumsuz

Gary Lineker: Futbol basit bir oyundur. Top bir o kaleye bir o kaleye gider, sonunda Selçuk İnan geri pas verir.

Selçuk İnan, soyadını Şahin olarak değiştirdiğini KAP'a bildirdi...

İnternet Explorer gibisin Selçuk İnan, Yakındır Chrome'ye geçmemiz!

Selçuk İnan'a bi şey emanet etsen hemen yanındakine verir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Mancini'de hiç bir suç bulmuyorum, elbette hataları vardır fakat oyuncular hakikaten döküldüler.Eboue topu kaptırıyor, nazlı nazlı geri koşuyor..Ben TV'de delirdim adamlar hala rahat.Şampiyonlar Ligindesin abi varını yoğunu koyacaksın sahaya bunlar halısahada oynar gibi rahattı.
    Hepimiz Drogba'dan ekstra bir şeyler bekliyorduk ama bırakın ekstrayı normalini bile oynayamadı.Evet bunda Mourinho'nun planı çok etkiliydi, mükemmel baskı yaptılar fakat tek bir isabetli şutumuzun olmaması kabul edilemez kimse kusura bakmasın..

Bunun dışında yaratıcı adam eksikliğimiz çok fazlaydı.Yorumcuların da dediği gibi tek bir çalım bile atamadı takımda kimse.Bruma gibi adamlar bu maçta iş yapardı bir nebze de olsa.Sakatlığı şanssızlık oldu, en azından Ontivero ŞL kadrosuna yazılsaydı keşke.
    Burdisso nun yerine olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

“Derimdeki iz için çok teşekkürler. Hahaha. Aurelien Chedjou, adamımı seviyorum.”

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

“Derimdeki iz için çok teşekkürler. Hahaha. Aurelien Chedjou, adamımı seviyorum.”
    İşte kalite farkı diyorum. Bende :-) :-) :-)zamanında çok uğraşmış belli oldu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bu güzel enstantane olmuş

Türk futbolu memleket meselesi değil mi uleyn
    Yok abi değil
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sneijder'i sol kanatta oynatırsan Burak'ı da sağ kanatta oynatırsan tabi ki saha da olumlu işler yapamazsın. Forvet almamız şart artık Burak-Umut-Drogba üçlüsüyle olmuyor işte zorlamayalım. Çeyrek final'den öteye gitmek istiyorsak yabancı kontejanımızı iyi kullanmalıyız. Mancini'ye yüklenmeye gerek yok bu sezon fena işler yapmadı o gruptan çıkmak bile büyük başarıydı bizim için deplasmanda bu sezon zaten başarısızdık bu maçta da bir sürpriz yapamadık Drogba'nın dediği gibi deplasman performansımız bizim sezonumuzu özetliyor. Bu arada Allah Melo ve Muslera'yı başımızdan eksik etmesin. Telles'i zaten kaparlar 2-3 seneye.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Geçen sezon GS ve FB'nin Avrupa'da oynadığı takımlara bakarsak pek öyle denmez.
    Geçen sezon Fenerbahçenin Avrupa Ligi grubu gayet zorluydu bence

Nesil
    2006

Koskoca ikinci tura çık, en iyi 16 takımdan biri ol, rövanşa iddialı gel. Elinde Drogba, Sniejder olsun tek şut çekeme...

Bu futbolcuların yeteneksizliği değil; bana göre tamamen Mancini'nin takıma verdiği enerjidir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Suç kesinlikle ilk olarak Mancini de değil. Adam bir şey düşünmüştür uygulamasını istemiştir oyuncuların 4-2-3-1 sistemi ile. Bunu anlarım. Yanlış sistem olabilir eyvallah fakat Selçuk İnan pas vermekten aciz, maçın tamamında nerede durması gerektiğini bilmeyen amatör topçular gibi takılan, beli dönmeyen, yetersiz, Mustafa Sarp'ın yarısı kadar oynamayan bir topçuyken hocanın hangi planı tutabilir ki. Aylardır söylüyorum mümkünse kadro dışı kalsın bu kadar kötü oynanamaz. Hele bir pozisyonda 4e4 gidiyorduk ya, 3 kişinin arasındaki Burak'a attı ya topu böyle bir şey olamaz yani aklım almıyor. Hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadı, hep geri ve yan pas yaptı. Bir tane dribbling göremedim. Melo sürekli dikine oynamaya çalışırken al gülüm ver gülüm ile oynayan Selçuk resmen eksik oynattı takımı. Ne kadar şey söylesem yetersiz kalır. Türkiye'nin en iyi orta sahasıymış bir de. Pabucumun topçusu. 1 yıldır söylüyorum bu adam kontra atak futbolu oynayan küçük takımların topçusu. Ötesi olamaz.

Hakan Balta ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bence oyuna girdikten sonra gösterdi. Hem geriden oyun kurdu hem de çok iyi savunma yaptı savunduğu bölgeden bir kere bile gelmedi Chelsea, onun yerine çok daha yetersiz olan Semih'in üzerine oynadılar ve mundar ettiler resmen Semih'i. Semih kendisini geliştirmek istiyorsa biraz daha çalışmalı.

Sneijder bir ara gelip sol bekten stoperden top çıkarmaya çalışıyordu öyle top taşıyamadı Galatasaray ileriye. Selçuk'un yapması gereken işlerini diğer oyuncular yapmaya falan çalıştı resmen maç boyu 10 kişiydik. Eboue çok hantallaşmış, fiziki düşüşü çok yüksek oranda. İleri çıkınca geri dönemiyor.

Drogba'ya bir şey demenin manası yok çünkü adama top gitmedi yahu. Bir tane bile ortamız yok bir tane bile şutumuz yok. Adam ne yapsın yani. Bence Sneijder ile Drogba üzülüyorlardır yani böyle yeteneksiz oyuncularla oynadıkları için. Selçuk gibi, Burak gibi -ki yaş ilerledikçe fiziksel düşüşü ve inanılmaz kötü tekniği göz önünde bulundurulursa- oyuncularla oynamak zor olmalı yani.

Ayrıca Mancini ile ilgili yaptıkları capste saçmalık. Adam kalem kağıt parçaladı kenarda, sinirden güldü, gülerek izledi. Dakika 85'te 2 metre yanındaki adama pas atamayan, rakibe durduğu yerde top veren Selçuk'u gördükçe delirmiş olmalı. Hastanelik olmadığına şükür adamın.
    Bakalım önümüzdeki haftalarda neler olacak.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Ah su lanet yabanci sinirlamasi yokmu iste bu yuzden türk takimlarindan bi halt olmuyor. Bu yabanci sinirlamasi olmasa manci selcuk basta olmak uzere cogu oyuncuyu yollardi. Mancini gibi bende ilk yari sinirimden gülmeye basladim ikinci yariya bakmadim bile yoksa kesin elimden bir kaza cikardi. InsaAllah selcuk, drogba ve eboue kesik yer belki akillanirlar!

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri