Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 120 sonuç

Konu: İngiltere'de Başlayan Amatör Heyecan [Barnet FC] // 3. Sezon

1. Default

35. Hafta Barnet - Aldershot (4-2)

36. Hafta Salisbury - Barnet (2-3)

37. Hafta Cambridge - Barnet (0-0)

38. Hafta Barnet - Nuneaton (1-0)

39. Hafta Hyde - Barnet (2-0)

40. Hafta Barnet - Working (1-1)

41. Hafta Barnet - Lincoln (1-2)

42. Hafta Southport - Barnet (1-5)

43. Hafta Macclesfield - Barnet (0-4)

İngiltere Federasyon Kupası Yarı Finali için rakibimiz Burnley oldu. Rakibimiz 6. Tur'da Aston Villa gibi güçlü bir rakibi eleyerek herkesi şaşırtmıştı. Bu yüzden gözümüzü gözümüzün biraz korkmadığını söylesem yalan olur.

İngiltere Federasyon Kupası Yarı Final Maçı Burnley - Barnet

Baştan sona rakibimizin hakimiyetinde geçen bir maç oldu. Kalecimiz sayesinde maça tutunduk. 86. dakikada gelen gol sayesinde ise hayal bile edilemeyecek bir şey gerçekleşti. Skrill Premier seviyesinde oynayan bir takım olarak İngiltere Federasyon Kupası Finali gibi inanmakta güçlük çektiğimiz bir başarıya ulaşmayı başardık. Sizce de şaka gibi bir durum değil mi

2. Default

44. Hafta Barnet - Hereford (0-0)

45. Hafta Chester - Barnet (2-5)

46. Hafta Alfreton - Barnet (0-1)

ŞAMPİYON !

Zorlu bir sezonun ardından takım beklentilerin karşılığını vererek ligi 15 puan farkla şampiyon olarak tamamladık

İngiltere Federasyon Kupası Finali

Takımım finalde dünya devi Chelsea ile karşı karşıya geldi. Maçtan önce takımdan hiç bir beklentim yoktu. Çocuklar zaten ellerinden gelenin çok daha fazlasını yaparak finale kadar gelmeyi başardılar. Tabi ki bu başarıda çektiğimiz şanslı kuralar da büyük etkiye sahip Sonuçta finale gelene kadar sadece 1 tane Premier League takımı ile karşılaştık. Ayrıca Chelsea gibi bir takıma gol attığımızda kupayı kaldırmış kadar sevindim

Avrupa'ya gidiyoruz ! 5. Lig kulübü olarak önümüzdeki sene UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı elde ettik. İngiltere Federasyon Kupası Finali oynadığımız için şampiyona verilen hak bize devredildi ve böylesi büyük bir başarı sağlanmış oldu!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok büyük bir başarı elde etmişsin. Klübün kasası taşmıştır artık. Taktik ve dizilişlerini paylaşır mısın?

4. Default

2. Sezon Hazırlıkları Başlıyor

Emre Özdemir sezon öncesi hazırlıkları ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Daily Express Muhabiri:Geçtiğimiz sezon hem takımınız hem de sizin için tarihi bir sezon oldu. Kimsenin beklemediği başarılar elde ettiniz. Bu tarz başarılı bir yılın ardından başarıları aynı seviyede tutmak bu sezon için üzerinizde baskı yaratıyor mu ?

Emre Özdemir:Geçen sezon sizinde dediğiniz gibi olağanüstü bir dönem oldu. Beklenmedik başarılar yakaladık ve bu güzel anları asla unutmayacağız. Şimdi ise geçmişteki başarıları bir kenara bırakarak yeni sezona hazırlanmamız gerekiyor. Sorunuza gelecek olursak, evet bu tarz başarıları tekrarlamak gibi ağır bir baskıyı omuzlarımda hissediyorum. Fakat hissettiğim bir şey daha var. O da, takımımın bu başarıları tekrarlamak için ellerinden gelen her şeyi yapacak olmalarıdır.

The Times Muhabiri:Peki, biraz önce söylediğiniz "aynı başarılara tekrar ulaşma" hedefini gerçekleştirebilmek adına, sezon öncesinde geni gibi hazırlıklar yapacaksınız ?

Emre Özdemir:İlk olarak ele alacağımız konu tabi ki transfer olacak. Geçen sezon için yeterli düzeyde bir takıma sahiptik fakat önümüzdeki yıl bir üst ligde ve en önemlisi UEFA Avrupa Ligi gibi üst düzey bir turnuvada boy göstereceğiz. Eğer eleme turunu geçmek istiyorsak takıma önemli takviyeleri yapmamız gerekiyor.

The Times Muhabiri:Dediklerinizden yola çıkarsak kadroda köklü bir revizyona gideceğe benziyorsunuz. Geçen sezon elde edilen İngiltere Federasyon Kupası'ndaki başarı sayesinde kulüp mali açıdan oldukça iyi bir seviyeye geldi. Yani para harcamaktan çekinmediğiniz bir transfer dönemi göreceğimizi söyleyebilir miyimz ?

Emre Özdemir:Evet kısmende olsa bunu söyleyebiliriz. İstediğimiz başarıları elde edebilmek için kesenin ağzını açmamız gerekiyor. Gerekli yerlere, nitelikli oyuncular almak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiniz. Zaten, para harcamak için kazanılan bir şey değil midir ?

Barnet FC ilk antrenmanını gerçekleştirdi !

Barnet FC ilk antrenmanında oyuncuların neşeli ve hırslı tavırları dikkat çekti. Takım menajeri Emre Özdemir'in takımda köklü revizyona gidileceği yönündeki söylemleri anlaşılan futbolcuların moralini bozmamış. Aksine tüm futbolcular gayet istekli ve takımdaki yerini sağlamlaştırmak adına ellerinden geleni yapar haldeydiler.

İyi yere gelmişsin kupada

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Avrupa ligine katılacağız çok fazla bir getirisi olmasada gelsin itibar gelsin paralar diyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Vay be 5.lig den AL ye gidiyoruz helal olsun.

8. Default

Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. Oyunda şu an için screenshot alma konusunda problem yaşıyorum. ALT + F9 basmama rağmen screenshot klasöründe resimler yer almıyor. Yardımcı olabilecekler varsa çok mutlu olurum.

9. Default

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Çok büyük bir başarı elde etmişsin. Klübün kasası taşmıştır artık. Taktik ve dizilişlerini paylaşır mısın?

Genel olarak kullandığım taktik bu hocam. Direktiflerde ise yerden orta yap, bekleri ileri çıkart, geriye yaslan, koşu yoluna pas yap, defanstan kısa paslarla çık, kanatları kullan, geniş alanda oyna, rakibi rahatsız et ve topa dal direktiflerini kullanıyorum.

Geriye düştüğümüz, gol bulmamız gereken dakikalarda kullandığım taktikte bu. Genelde maçın son bölümlerinden uyguluyorum.

Daha kontrollü bir maç için de kullandığımız taktik budur hocam. Orta sahası güçlü rakiplere karşı ya da kalabalık orta saha ile oynayanlara karşı bu taktiği maçın belli bölümlerinde kullanıyoruz.

Not:Bir önceki mesajda screenshot alamadığımdan bahsetmiştir. F12 tuşunu kullanarak steam üzerinden alıyorum resimleri.

10. Default

Quote Originally Posted by BMAais28 View Post
    İyi yere gelmişsin kupada
    Şans faktörününde yardımıyla beklemediğimiz bir başarı elde ettik

Quote Originally Posted by yakar350 View Post
    Avrupa ligine katılacağız çok fazla bir getirisi olmasada gelsin itibar gelsin paralar diyorum
    Tek hedefimiz gruplara kalarak kasamızı olabildiğince doldurmak olacak zaten

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Vay be 5.lig den AL ye gidiyoruz helal olsun.
    Teşekkürler hocam

11. Default

Barnet Takımında Büyük Şok !

Barnet FC resmi internet sitesinden yapılan açıklamada takımın yıldız isimleri Edgar Davids ve Ricardo Gardner ile sözleşmelerinin karşılıklı olarak feshedildiğini tüm kamuoyuna duyurdu.

Takımı bile geçen sezon 27 maça çıkan Hollandalı yıldız isim 2 gol 2 asistlik bir katkıda bulunmuştu.

Jamaika'lı yıldız sol kanat oyuncusu ile eski kulübü ile çıktığı 31 maçta 6 gol 6 asistlik bir kaykı sağlamıştı

Kulüb menajeri Emre Özdemir ise iki futbolcunun takımdan ayrılması ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı;

Emre Özdemir:İlk olarak her iki futbolcumuza da geçen sezon ki başarıda verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Tecrübeleri sayesinde takıma büyük katkı sağladılar. Takımdan ayrılmalarının sebebi ise sözleşmelerinde yer alan "en çok maaş alan oyuncu" maddesidir. Gelecek sezon için kulübe yüksek profilli oyuncuları katma planı yapıyoruz. Bu madde yüzünden her iki futbolcuya da fazla para ödemek zorunda kalacaktık. Kendileri ile maddenin sözleşmeden çıkartılması için görüştük fakat anlaşamadık. Bu yüzden de sözleşmeleri karşılıklı anlaşma sağlanarak feshedilmiştir. Kendilerine tekrardan teşekkür eder, gelecekte başarılar dilerim.

Çok zevkli bir kariyer oluyor, Önümüzdeki sezon için başarılar

13. Default

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Çok zevkli bir kariyer oluyor, Önümüzdeki sezon için başarılar
    Teşekkürler hocam

14. Default

Barnet FC Transfer Sezonunu Hızlı Geçiriyor!

Emre Özdemir'in sezon öncesi takımda geniş bir revizyona gideceğine dair yaptığı açıklamalardan sonra takıma ilk neşter Edgar Davids ve Ricardo Gardner ikilisinin gönderilmesi ile vurulmuştu. Revizyon operasyonu bu iki oyuncu dahil toplamda A takımda bulunan 9 ismin kulüpten ayrılması ile sonuçlanmış durumda.

Takımdan giden oyunculardan sonra geniş çaplı bir transfer operasyonu yürütüldü ve yeni isimler turuncu formayı giyme konusunda ikna edildi. Spor servisimiz sizler için Barnet FC'nin yeni transferlerini incelemeye aldı.

Alex Whittle

Emre Özdemir takımındaki sol bek pozisyonunu takviye etmek adına ofansif bek niteliklerine sahip 21 yaşındaki genç ismi bedelsiz olarak takımına dahil etti.

Stuart Parnaby

Sağ bek pozisyonundaki boşlukları doldurmak adına ilk hamle olarak 32 yaşındaki tecrübeli isim kiralık olarak kadroya dahil edildi.

Krystian Pearce

Stoper pozisyonu için menajer Emre Özdemir kesenin ağzını açtı ve 24 yaşındaki başarılı oyuncu 215 Bin Euro karşılığında Torquay takımından transfer etti.

Rick Verbeek

Takımdan gönderilen sol kanat oyuncusu Ricardo Gardner'dan boşalan pozisyon için takıma mutlaka takviye yapılması gerekiyordu. Bu yüzden de Burton takımından 125 Bin Euro karşılığında yetenekli oyuncu takıma dahil edildi.

Abu Ogogo

Sağ beke bir takviye daha yapan Barnet FC takıma 21 yaşındaki oyuncu 180 Bin Euro karşılığında dahil edildi

Rob Lainton

Takıma yedek kaleci olarak dahil edilen genç oyuncu gelecek vaad eden bir profile sahip.

Sidney Schmeltz

Sol kanattaki eksikliğin doldurulması adına 300 Bin Euro gibi kulüp için büyük bir meblağ ödenerek Hollandalı oyuncu takıma katıldı.

Matthew Dolan

Takımdan gönderilen Edgar Davids ve diğer orta saha oyuncularından dolayı bu mevkideki boşluğu doldurmak adına ilk imza atıldı.

Micheal Brown

Orta sahadaki boşluğun doldurulması ve bu bölgeye alınacak genç isimlerin yanında tecrübesi ile yön gösterici rolü üstlenecek düzeyde bir isim arayan Emre Özdemir 37 yaşındaki İngiliz futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Gozie Ugwu

Forvet hattına transfer edilen isimler arasında en çok göze çarpan futbolcu ise kesinlikle Gozie Ugwu. 21 yaşındaki isim Nijerya U21 takımında da forma giymekte olup ciddi anlamda geleceği parlak bir isim olarak görünüyor.

Mathias Pogba

Forvet hattına dahil edilen yeni isimlerden birisi olan Mathias Pogba, Gine forması giyen milli bir futbolcu olarak profili son derece yüksek isimlerden birisidir.

Tomas Repka

Savunma hattında tecrübeli bir ismin varlığından yana rapor veren Emre Özdemir'in istekleri doğrultusunda Çek Cumhuriyeti formasını 40'tan fazla kez giymiş tecrübeli isim bedelsiz olarak takıma dahil edildi.

Micheal Chopra

Forvet hattına dahil edilen ve önemli özellikleri ile dikkat çeken isim, bu sezon takımının başarısında direk etki eden isimlerden birisi olacağa benziyor.

James Tarkowski

Stoper pozisyonu için transfer edilen 21 yaşındaki genç oyuncu için transfer döneminin en büyük harcaması olan 325 Bin Euro gibi bir bonservis ödendi.

Daniel Kearns

Emre Özdemir'in orta sahada yaratıcı, pas yapabilen daha doğrusu oyun kurucu rolünde oynatabileceği bir oyuncu aradığını hemen herkes biliyordu. Bu doğruda da kadroya dahil edilen genç oyuncu oldukça iyi bir transfer olarak göze çarpıyor.

Yeni Sezon Öncesi Gelenler ve Gidenler

Takıma bu kadar fazla sayıda oyuncu dahil edilmesi, kulübün boy göstereceği yerel ligden ziyade UEFA Avrupa Ligi düşünülerek yapılmışa benziyor. Anlaşılan Emre Özdemir UEFA Avrupa Ligi'nde gidebildiği yere kadar gitmek konusunda kararlı. Yapılan bu transferlerin takıma nasıl etki edeceğini ise önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Öncelikle Şampiyonluk için tebrikler

Kupada da finale kadar gelmişsin ama rakip Chelsea'ydi, bileğinin hakkıyla AL'ye gidiyorsun fakat 5. lig takımının gitmesi ilginç oldu

Transferler geçen seneye göre daha iyi..
    Chopra, Ugwu ve Repka kaliteli isimler, fakat Repka'nın hızına yetişilebilir mi bilemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Şu oyunda hız ve hızlanma bu kadar düşürülmemeli ya..Anneannemin hızı ve hızlanması 2den fazladır.. 2 ney la 2..
    Transferler genel olarak iyi ama Schmeltz'e çok para vermişiz gibi..
    Edit :Tekrar baktım da çok değilmiş iki kanatta da oynayabiliyormuş

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Federasyon kupasında sürpriz gelmiş tebrikler

18. Default

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Öncelikle Şampiyonluk için tebrikler

Kupada da finale kadar gelmişsin ama rakip Chelsea'ydi, bileğinin hakkıyla AL'ye gidiyorsun fakat 5. lig takımının gitmesi ilginç oldu

Transferler geçen seneye göre daha iyi..
    Chopra, Ugwu ve Repka kaliteli isimler, fakat Repka'nın hızına yetişilebilir mi bilemiyorum
    Bakalım eğer AL'de elemeyi geçip gruplara kalırsak dünyada bir ilki başaracağız sanırım Repka içinde bu kadar hızlı bir oyuncu olduğu için takım içinde "rüzgarın oğlu" lakabı taktık kendisine

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Şu oyunda hız ve hızlanma bu kadar düşürülmemeli ya..Anneannemin hızı ve hızlanması 2den fazladır.. 2 ney la 2..
    Transferler genel olarak iyi ama Schmeltz'e çok para vermişiz gibi..
    Edit :Tekrar baktım da çok değilmiş iki kanatta da oynayabiliyormuş
    Bizde baktık Repka koştuğu zaman bile yürür gibi o yüzden koşmasını yasakladım. En azından o koşmaya çalışırken takımın geri kalanı gülmekten yerlere yatmayacaktır diye düşünümüyorum

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Federasyon kupasında sürpriz gelmiş tebrikler
    Çok çok büyük bir sürpriz oldum hocam

5.ligten Avrupa'ya.. guzelmis Basarilar

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by JoyStick View Post

Bizde baktık Repka koştuğu zaman bile yürür gibi o yüzden koşmasını yasakladım. En azından o koşmaya çalışırken takımın geri kalanı gülmekten yerlere yatmayacaktır diye düşünümüyorum
    Ahahah

21. Default

Barnet FC Hazırlı Maçları

96 Gün Sonra Hasret Sona Eriyor ve Lig Başlıyor !

Barnet - Northampton

Baştan sonra üstün bir oyun oynayan Barnet FC 3.000'den fazla taraftarının önünde sezona güzel bir başlangıç yapmayı başardı.

22. Default

2. Hafta Oldham - Barnet (0-4)

3. Hafta Barnet - Burton (1-0)

UEFA AVRUPA LİGİ ELEME TURU EŞLEŞMESİ

Barnet FC - Odense Boldklub

Kesin olarak bir takımın üstünlüğünden söz edilemeyecek tarzda bir oyun oynandı. Barnet kontrollü bir oyunla evinde avantajlı bir skor elde etmeye başardı.

Barnet FC acaba turu geçebilecek mi ?

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Sezona iyi girmişiz turuda geçmişiz zaten. Bu repka nedir ya 0dan 100e kaç saniyede çıkıyor şaka maka 18den 6 pasa boşta olan topa vurana kadar rakip santrafor gelir alır topu

24. Default

Sezona iyi girmişiz turuda geçmişiz zaten. Bu repka nedir ya 0dan 100e kaç saniyede çıkıyor şaka maka 18den 6 pasa boşta olan topa vurana kadar rakip santrafor gelir alır topu
    Repka'yı idmanda test ettik süre tuttum bizzat 0-100 arasına 1.5 saatte falan çıkıyor ondan sonrada 2 hafta revirde yatıyor maç sırasında da yayın oraya kazık çakıp 1 metre uzunluğunda zincirle bağlıyoruz sabit dursun diye zaten istesekte 1 metreden ötesine 5 dakikadan önce gidemiyor

25. Default

4. Hafta Bristol Rovers - Barnet (1-4)

UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu Rövanş Maçı

Barnet FC UEFA Avrupa Ligi Grup Aşamasında !

Zor bir gruba düşen Barnet FC genede geleceğe umutla bakıyor. Takım menajeri Emre Özdemir daha önceki açıklamalarında nasıl bir gruba düşeceklerinin bir öneminin olmadığını, sadece bu tecrübenin tadını çıkartmak istediklerini belirtmişti.

Gelsin paralaaaaaar

UEFA Avrupa Ligi Grubumuz

Barnet FC transfere doymuyor !

Takımda problemleri olan sağ kanat oyuncusu Algassimou Balde takımdan gönderildi. Bu oyununun yeri ise transferin son saatlerinde Manuel Pucciarelli dahil edildi. Gene transferin son saatlerinde orta saha rotasyonuna dahil edilmek üzere Jordan Sinnott transferi gerçekleştirildi.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

CSKA ve Standar gurubun favorisi bir süpriz yaparmıyız acaba çok zor ama

27. Default

CSKA ve Standar gurubun favorisi bir süpriz yaparmıyız acaba çok zor ama
    Sürprizde gözüm yok hocam, büyük ihtimalle de yapamayız çokta önemli değil zaten balya balya para gelsin ve kulüp itibarı artsın yeter

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

5. ligden avrupada gruplara kalmak rekor olmalı.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Çok iyi işler başardın hocam 5.ligden avrupaya gitmek çok büyük başarı.Şu Repka muhabbetine de çok güldüm ya

30. Default

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    5. ligden avrupada gruplara kalmak rekor olmalı.
    Bende öyle düşünüyorum hocam

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Çok iyi işler başardın hocam 5.ligden avrupaya gitmek çok büyük başarı.Şu Repka muhabbetine de çok güldüm ya
    Eyw hocam kariyer boyumca kariyer boyunca Repka gibi ilginç isimleri bulup takıma kazandırma niyetindeyim

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri