Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: Alman Çukurundan BundesLiga'ya ! Almanya'da Türk Direnişi | TSV TurkForce V. Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

4.LİGİDE ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAYIP HIZLA BASAMAKLARI YÜKSELEN VE 3.LİGE ÇIKAN TSV TURKFORCE'UN ŞAMPİYONLUK MAÇINDA TARAFTARI BİR HARİKAYDI !

Taraftarı selamlayan teknik direktör Ragnar LOTHBROK, kısa bir basın açıklaması yaptı, işte o açıklamadan satır başları;
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Bu takımın başına geçmem istendiğinde açıkçası şüphelerim vardı, 5.ligde bir takım alıyorsunuz ve Almanya gibi bir ülkeden dünya tarihinin en saygın milletlerinden biri olan Türklerin bir takımı. Muhakkak üstümüzde bir baskı olacaktı ama biz kazandığımız başarılarla hepsini bertaraf ettik.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Sıfırdan bir takım oluşturduk; mümkün olduğunca genç, karakterli, kişilik sahibi oyuncuları transfer etmeye çalışıyoruz. Gençlere güveniyoruz ve onlarında bu güveni boşa çıkarmayacaklarını biliyoruz.
    - Sezon planlarımızda her sezon kayıp vermeden bir üst lige çıkma hedefimiz var. BundesLiga 1'e çıktığımızda da idaalı bir kadroyla en azından ilk sezonumuzda ligde sağlam bir temel oluşturmak ve yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.
    - Tabi ki Avrupada başarı olmazsa olmaz. Fakat avrupa çok büyük birn arena ve bizim gibi yeni kurulmuış bir takım için devler platformu olsada biz orada da başarılar kazanmak ve adımızı tarihe yazdırmak istiyoruz. Bunun içinde kadro istikrarını sürdürerek, kendi oyun felsefemizi doruğa çıkarmamız gerekiyor.
    - Son olarak taraftarımıza şunu söylüyorum; bizi hep desteklediler bundan sonrada yanımızda olacaklardır, biz hiç bir zaman onların yüzünü kara çıkartmaycağız yenilsekte sahada savaşacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim. Tam gaz ilerliyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nası lise çocuğu onlar yahu,saça sakala gel,arkadaşım erkek kuaförü sponsor olabiliriz

16 yasinda oyle sac sakal mi olur

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bülent ile Steve Aydoğan iyiymiş hayırlı olsun

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrik ederim. Tam gaz ilerliyorsun.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Nası lise çocuğu onlar yahu,saça sakala gel,arkadaşım erkek kuaförü sponsor olabiliriz
    Orta 2de sınıfta bi çocuk vardı görsen Osmanlı şehzadesi dersin sponsorluk konusunu sezon sonu görüşelim

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    16 yasinda oyle sac sakal mi olur
    Fazla ergenleşmişler

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Bülent ile Steve Aydoğan iyiymiş hayırlı olsun
    Daha büyücek onlar abisi

Ligin ilk yarısı tamamlandı. Çok kritik mağlubiyetler aldık sezon başında. Mağlubiyetler arka arkaya gelen beraberlikler kabus gibi bir sezon başı geçirdik. En ağırı ise 6-2 biten Saarbücken hezimetiydi. Ligin son haftalarına doğru toparlanmaya başladık, ligin ilk yarısını 38 puanla 6.sırada tamamladık puan farkı çok yok liderle aramızda 2.yarı çok daha iyi bir performans sergileyip bir üst lige çıkacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Görüşelim tabii ki,olmaz böyle

Puan farkına bakılırsa lideri yakalayabilecek gibi görünüyorsun hocam sen yaparsın inanıyoruz Bu arada 6-2 fena ağır olmuş

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

SEZONUN 2.YARISINDA Kİ MAÇLARIMIZ

3.Ligde müthiş bir sezonu geride bıraktık... Ligin ilk yarısını 6. tamamlayıp, ikinci yarısında harika bir çıkış gösterdik ve hiç maç kaybetmedik. İlk yarıda ki kötü performansımızı lige karşı olan tavrımıza bağlıyoruz. Yani; alt liglerde hiç zorlanmadık ve rakiplerimize fark atarak şampiyon olduk hep ve3.liginde bu şekilde kolay geçeceğini düşündük ama hiçte öyle olmadı. İlk yarıda rakipleri biraz hafife aldık ve haddimizi bildirdiler isede ikinci yarıda tablo tamamen değişti. Oyuncularımız herşeyin farkı vardı ve adeta uyanarak küllerinden doğdular ve bize zaferi getirdiler...

Zafere giden yolda, öne çıkan futbolcularımız !

Bu müthiş şampiyonluk maçında taraftarımız gene bir harikaydı ! Boşuna Werrückten Türken demiyorlar onlara !

TurkForce taraftarının sevgilisi Ragnar LOTHBROK

Last edited by yakar350 : 03.Nisan.2014 at 15:35

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Akşama daha detaylı bir anlatıp yapıp 3 yılda takımda neler yaptığımızı anlatıcam arkadaşlar

Başarılar dilerim hocam,iyi gidiyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim iyi çıkış yapmışsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ooo bu şampiyonluk ayrı güzel olmuş Tebrik ederim.

Tebrikler, bir sampiyonluk daha Bundan sonra 2. Bundesliga geliyordu galiba..

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Başarılar dilerim hocam,iyi gidiyorsun.
    Eyvallah dostum sağolasın

Tebrik ederim iyi çıkış yapmışsın.
    Sağolasın.

Ooo bu şampiyonluk ayrı güzel olmuş Tebrik ederim.
    Geriden gelip 2. yarı müthiş bir hırsla yakaladığımız şampiyonluktu, inş. BundesLiga da da bu tarz başarılarımızı göreceğiz hep beraber

Tebrikler, bir sampiyonluk daha Bundan sonra 2. Bundesliga geliyordu galiba..
    Evet 2.Lige çıktık orada da fazla oyalanmaya niyetimiz yok istikamet BundesLiga

EuroSport'a kapak olduk, 3 yıldır Almaya alt liglerinde estirdiğimiz fırtınalar bizi dünya basınına taşıdı ve bir Türk takımı olarak gurbette göğsümüz kabardı !

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Photoshopdan hiç anlamıyorum,sen heralde Photashopla yapıyorsun ya da herhangi bir programla ama şu dikkatime takıldı; Almanayada Türk rüzgari yazısı resimden taşıp site sekmelerinin ve reklamın önüne geçmiş

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Photoshopdan hiç anlamıyorum,sen heralde Photashopla yapıyorsun ya da herhangi bir programla ama şu dikkatime takıldı; Almanayada Türk rüzgari yazısı resimden taşıp site sekmelerinin ve reklamın önüne geçmiş
    Biraz aşağı çeksem logo kapanacaktı bende böyle olsun dedim

2016-17 SEZONU HAZIRLIK DÖNEMİ BAŞLIYOR !

Taraftarımız hazırlık dönemimiz boyuncada bizi yalnız bırakmadı.

Emektar sağbekimiz Owomoyela'ile bir görüşme gerçekleştirdik, yaşınında ilerlemesi sebebiyle kendisine teknik kadromuzda yer vermek istediğimizi söyledik o da büyük bir memnuniyetle bu teklifimizi kabul etti.

Kalecimiz Aykut Özer büyük takımlara gitmek için sızlanıyordu, ikna etmeye çalışsamda gitme konusuna ısrar etti. Bende gidene kapı açık defol git lanet olası pislik diyerek yerine bu gencecik fidanı aldım. Aykutu yedek takıma gönderdim bundan sonra Kehl oynayacak kalemizde, çok büyük hatalarda yapsa artık kalecimiz Aykut olmayacak.

Bundes Liga 2'ye çıkmamız itibarımızıda maddi gücümüze artırdı. Bununla birlikte taraftarımızda takıma yönelik yatırımlar yapmaya başladı. Forma satışlarımız arttı ve son olarakta kombine bilet sayımız geçen yıla göre büyük bir artış gösterdi.

Almanya Kupasında rakibimiz 1.Lig ekiplerinden Bochum'du. Hiç kimsenin bize şans vermemesine rağmen gencecik kadromuzla güçlü rakibimize kafa tuttuk. Öne geçtik, gol yedik yıkılmadık 2. golü bulduk ve taraftarımıza bu yılki ilk zaferlerini yaşattık.

Spoiler: 1.GOL 

Spoiler: 2.GOL 

Last edited by yakar350 : 03.Nisan.2014 at 23:57

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Kadromuzu genç oyuncularla takviye ettik. İşte onlardan bu sezon kullanacağımız önemli oyuncularımız

Lafata transferini sırf zihinsel özellikleri çok iyi olduğu için ve Emre'yi eğitmesi için aldım, umarım istediğim sonuç çıkar rotasyondada kullanabilirim kendisini ara sıra.

2.Lige başladığımız haftalarda ilk 5 maçlık periyotta 2 mağlubiyet aldık, maçlarda çok gol yememize rağmen; ki bununda sebebi Aykut'u oynatmamakta ki inadım. Kehl çokgenç ve potansiyelli bir kaleci olmasına rağmen zaman zaman hatalı goller yedi fakat ondan vazgeçmeyeceğim. Maçlara gelecek olursak hücum futbolundan vazgeçmedik, taktiğimizi dizilişimizi değiştirmeden 4. senemizde de aynı oyunu sahaya yansıtarak futbol karaterimizi ortaya koymaya çalışıyoruz. Ligin henüz başı olduğu için puan kayıplarını çok önemsemiyorum, hatta ilk yarı lider bitirmesek bile sezon sonunda bir üst lige yükseleceğimize olan inancımız tam.
    Last edited by yakar350 : 04.Nisan.2014 at 12:46

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İstikamet BUNDESLİGA GO GO GO !!
    Owomoyela hala yaşıyormuş ya iyi oldu gördüğüm en sevdiğim futbolculardan birisiydi zamanında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence çok iyi başlamışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

süper olmuş kariyer ilk 3 sezon gayet başarılı. Ancak son sezon bir uyarı olmuş sana. Almanya ilginç bir lig. Hangi takımın nasıl performans göstereceği sezondan sezona çok değişiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel bir başlangıç yapmışsın ama bu sene ayaklarını sağlam basarak ilerle geçen seneki duruma düşme derim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Emre Bozkurt çok iyiymiş, Lige de güzel başlamışız.

24. Default

Shevchenko nun sakallara bak ben esmerim 18 yaşındayım o kadar çıkmıyor

Gayet iyi bir baslangic olmus. Bu sezon en kotu 3. oluruz diye dusunuyorum. Insallah ilk 2'de bitiririz.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İstikamet BUNDESLİGA GO GO GO !!
    Owomoyela hala yaşıyormuş ya iyi oldu gördüğüm en sevdiğim futbolculardan birisiydi zamanında
    Bende severim kendisini sempatik adam bundan sonra teknik heyetimizde olacak

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Bence çok iyi başlamışsın.
    Oyun olarak güzel başladık umarım dahada iyiye taşıyacağız

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    süper olmuş kariyer ilk 3 sezon gayet başarılı. Ancak son sezon bir uyarı olmuş sana. Almanya ilginç bir lig. Hangi takımın nasıl performans göstereceği sezondan sezona çok değişiyor.
    Almanya süprizler ülkesi zaten tablo bir anda değişiyor Bayern dışındakilerin yeri hiç bir zaman garanti değil ama bu oyunu bozmaya geliyoruz bizde

Güzel bir başlangıç yapmışsın ama bu sene ayaklarını sağlam basarak ilerle geçen seneki duruma düşme derim.
    Geçen senede lige çok iyi başlıyamamıştık ama şampiyon tamamlamıştık özellikle ikinci yarıyı namağlup bitirerek

Emre Bozkurt çok iyiymiş, Lige de güzel başlamışız.
    Regenlerim bitane

Quote Originally Posted by byrocky View Post
    Shevchenko nun sakallara bak ben esmerim 18 yaşındayım o kadar çıkmıyor
    Artık ukraynada ne yiyip ne içiyosa

Gayet iyi bir baslangic olmus. Bu sezon en kotu 3. oluruz diye dusunuyorum. Insallah ilk 2'de bitiririz.
    Ben şampiyonluğu düşünüyorum !

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Son 12 maçlık periyotta takım kendine geldi ve şampiyon gibi oynamaya başladı. Artık ligdeki rakipleride mental açıdan çözmüş durumdayız, rakipler çok fazla yüklenmiyorlar kontralarla savunmamızın arkasına sızıp gol bulmaya çalışıyorlar buluncada defansa kapanıyorlar şuana kadar öne geçtim hadi gümbür gümbür top oynıyalaım diyen bir takım çıkmadı henüz, Mainz, Köln ve 1860 Münih hariç tabiki. Onlarda BundesLiga dan geldikleri için olabilir.
    Takım gol yemeye devam ediyor sürekli evet buda benim inadım yüzünden Aykut, şuan kalede oynayan Kehl'den 2 yıldız daha faydalı bir kaleci ama oynatmıyorum takımını küçümseyen futbolcuyla işim olmaz.
    Bu arada sakatlıklar üst üste gelmeye başladı özellikle forvet hattında bu durumada Slyvester'ında fomsuzluğu eklenince takımın gol yükünü duran toplarda defans ve orta saha oyuncularımız çekmeye başladı bakalım nolacak böyle göreceğiz hep birlikte.
    Ligde durumlar puanlar birbirine çok yakın her an herşey olabilir.

ALMANYA KUPASI 2. TUR | SCHALKE 04 - TSV TURKFORCE

Spoiler: Maçtaki Golümüz 

Bu sezon ki hatta takımın başına geldiğimizden beri oynadığımız en zevkli karşılaşma oldu. Evet yenildik ama yılmadık pes etmedik son dakikaya kadar gol kovaladık. Rakibimiz BundesLiga'nın güçlü ekiplerinden Schalke'idi, Schalke karşısına oyunumuzdan taviz vermeden çıktık öne geçtiğimiz dakikalarda bile hücumdan vazgeçmedik belkide benim bu Fatih Terim futbolu sevdam yüzünden turu kaybettik ama on numara maç oldu çok zevkliydi, rakibimizde yetenekli ayaklarıyla goller buldu ve turdan elendik.

Bu arada tecrübeli stoper Egemen Korkmaz'ıda bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık, kendisnin çok faydalı olacağı düşüncesindeyim

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Göztepe kariyerin güzeldi. Bu kariyerinde aynı şekilde güzel gidiyor. Bu yılda direk olarak çıkıp Bundes Liga'da olursun diye düşünüyorum.

30. Default

Schalke sonuçta mağlubiyete takılmamak lazım iyi direnmişsin

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri