Gruplara da kalmisiz, ama supriz yapmamiz biraz zor sanki. Ligde de artik sampiyonluga oynariz buyuk ihtimalle
Gruplara da kalmisiz, ama supriz yapmamiz biraz zor sanki. Ligde de artik sampiyonluga oynariz buyuk ihtimalle
AL gruplarına kalmak büyük başarı hakikattenAma buraya kadarmış, ben de grupta sürpriz yapabileceğini hiç sanmıyorum..
---- 5. Hafta AFC Wimbledon - Barnet - Barnet (0-4)
---- 6. Hafta Barnet - Wycombe (0-2)
----7. Hafta Exeter - Barnet (0-0)
UEFA Avrupa Ligii 1 Hafta CSK Moskova - Barnet
Beklenen bir sonuç oldu, şaşıracak bir şey yok
---- 8. Hafta Barnet - Bury (3-0)
Capital One Cup 3. Tur Aston Villa - Barnet
Hiç bir varlık gösteremeden elenmiş olmak biraz can sıkmadı değil
---- 9. Hafta Forest Green - Barnet (2-3)
UEFA Avrupa Ligi 2. Hafta Barnet - Standard
İşte bu sonuç çok büyük bir sürpriz oldu. Maçın başlında ilk 10 dakikada 2-0 öne geçmek ciddi anlamda şaşkınlığa sebep oldu. Bakalım belki de düşündüğümüzden daha iyi bir performans sergileyebiliriz.
---- 10. Hafta Southend - Barnet (1-2)
---- 11. Hafta Barnet - Plymouth (3-2)
---- 12. Hafta Scunthorpe - Barnet (0-0)
UEFA Avrupa Ligi 3. Hafta Barnet - M.Tel-Aviv
Tel-Aviv gibi bir takımı kendi evimizde yenmiş olmak geleceğe çok daha umutlu bakmamızı sağladı. Takımımla gurur duyuyorum
---- 13. Hafta Rochdale - Barnet (3-1)
UEFA Avrupa Ligi 4. Hafta M.Tel-Aviv - Barnet
Şaka sanırım ? Şaka dimi, şaka ? Birisi dürtsün beni ya da tokat atsın şu an rüya falan görüyor olmalıyım ?
İngiltere Federasyon Kupası 1. Tur Tekrar Maçı
Gördüğünüz şey doğru arkadaşlar evetmaçta toplam 50 tane penaltı atıldı. İlk penaltı ile son penaltı arasında geçen sürede yeni doğmuş bebekler sütten kesildi o derece uzun süren bir penaltı yarışı oldu
![]()
---- 14. Hafta Rotherdam - Barnet (4-1)
---- 15. Hafta Barnet - Cheltenham (1-0)
UEFA Avrupa Ligi 5. Hafta Barnet - CSK Moskova
Açıkçası önceki 3 maçtan sonra puan alırmıyız acaba diyerek çıktığımız maçta bildiğin dalga geçti adamlar bizimle. Neyse sağlık olsun
İngiltere Federasyon Kupası 2. Tur Portsmouth - Barnet
Bekle bizi final gene geliyoruz
---- 16. Hafta Barnet - Stevenage (2-0)
---- 17. Hafta Barnet - Accrington (2-3)
UEFA Avrupa Ligi 6. Hafta
AL'de yolumuzdayız, yolumuzdaaaaa !
---- 18. Hafta Barnet - Morecambe (1-1)
---- 19. Hafta Portsmouth - Barnet (5-1)
---- 20. Hafta Mansfield - Barnet (0-3)
---- 21. Hafta Hartlepool - Barnet (0-2)
---- 22. Hafta Northamton - Barnet (4-0)
Ligdeki puan durumu
Yapılan son maçların fikstürü
Son 10 resmi maçta 6 mağlubiyet 1 beraberlik 3 galibiyet alabildik. Takımda anlam veremediğim ve önüne geçemediği bir düşüş başladı. Taktik aynı, oyuncular aynı ama oynanan oyun felaket derecede düştü. Sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz.
UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu
![]()
Last edited by JoyStick : 02.Nisan.2014 at 13:24
AL de muhteşemizHelal olsun
![]()
AL grupları süper olmuş hocam, artık AL hariç çoğu kupada serüveni bitirip lige yoğunlaşma zamanı. tabi serüveni bitirelim derken bilerek yenilelim demiyorum ama lige daha çok önem verelim, sonuçta her sene kupayla AL'ye gidemeyiz bir an önce Premier Lige çıkmalıyız
Dedim bu gurubu zorlarsın diye yanıltmadın beni helal olsunn![]()
AL'de tarih yazmışsın hocamGerçekten inanılmazı başarmışsın, tebrikler..
Bende öyle düşünüyorum hocam, federasyon kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyorum sonuçta iyi para veriyor tur atladıkça
Teşekkürler, ben bile inanmakta güçlük çekiyorum hala ara ara grup puan tablosunu açıp bakıyorum![]()
Teşekkür ederim hocam![]()
oo çılgın helal olsunLigde kötüyüz ama avrupada dehşet
bu arada "Bekle bizi final gene geliyoruz" yazısının üzerindeki ss yanlış galiba![]()
Tebrik ederim AL de iyi iş yapmışsın. Fm14 de bazen takımlar hiç yokken form düşüklüğüne giriyor ona denk gelmiş olabilirsin.
Birde Al yazacağın yere ŞL yazmışsınBir an için benmi yanlış hatırlıyorumda barnet Şl demi idi dedim
![]()
23 Hafta Burton - Barnet (2-3)
İngiltere Federasyon Kupası 3. Tur Gillingham - Barnet
Hadi bakalım yaa, o kupa bu sene müzeye gelecek arkadaş !
24. Hafta Barnet - Torquay (1-1)
25. Hafta Barnet - Bristol Rovers (2-1)
Ara Transfer Sezonu Açıldı
Hücum bölgesinde yaşanan problemlerden sonra takıma dahil etmek adına geniş çaplı bir araştırma yapıldı ve Türk futbol severlerin yakından tanıdığı, eski Beşiktaşlı futbolcu ile anlaşma sağlanmak üzere. Peki sizce bu futbolcu kim ?
![]()
2010 yılının forması var üstünde bi de golcü, Bobo diyorum hocamNobre de olabilir ama elinin tonu benzemiyor sanki
![]()
Simao aklıma geldi ama bence de Bobo![]()
Ligde ilk 3'e girebilme sansimiz hala var. Avrupa'da ise harikayiz. Ve Bobo disinda da o liglere gelecek bir eski Besiktas'liyi bulamadim ben, Bobo olacak herhalde![]()
Tahminde bulunan arkadaşlar, doğru kişiyi söylediler
Barnet FC uzun uğraşlardan sonra yarım sezon için Kayserispor takımından Bobo'yu kiraladı.
Emre Özdemir teknik ekibinde de değişikliklere gitme kararı aldı. Geçen sezon ki teknik heyette büyük çaplı bir değişikliğe giderek çok daha donanımlı bir ekiple yola devam etme kararı alındı.
26. Hafta Swindon - Barnet (0-1)
27. Hafta Wyncombe - Barnet (3-3)
28. Hafta Barnet - Oldham
İngiltere Federasyon Kupası 5. Tur Barnet - Fulham
Geçen seneki gibi olur, geçeriz turları diye ummuştum ama adamlar "şlak" diye tokadı vurdu ağzımıza![]()
29. Hafta Barnet - Exeter (1-0)
30. Hafta Bury - Barnet (0-1)
31. Hafta Barnet - AFC Wimbledon (3-3)
31. Hafta Barnet - Forest Green (4-1)
32. Hafta Plymouth - Barnet (2-4)
UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Barnet - PSV
Barça gelsin, Real gelsin beyleeeer kesmiyor bunlar bizi![]()
33. Hafta Barnet - Southend (2-2)
UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Rövanş Maçı
Çok ciddi olarak ilk maçtan sonra turu geçeceğimize adım gibi emindim. Gene yeniliriz diye düşündüm ama gol atar deplasman golü falan bir şekilde geçeriz dedim ama ünlü düşünür Yılmaz Vural'ın da dediği gibi "hı hı hı, tecavüz ettiler ya" sözleriyle durumu özetlemek mümkün![]()
Lig Puan Durumu
Ligde durumu düzelttik. AL ve FF kupalarından da elenince geriye sadece lig kaldı. Bundan sonrası için şampiyonluğu kovalayarak sezonu kupayla kapatmak istiyoruz.
ahahahaha![]()
![]()
Tecavüz kaçınılmaz olmuş umarım zevk almaya bakmışsındır maçtaburaya kadar çok iyi geldik en azından avrupaya sesimizi duyurduk
Zevkli bir maç olmuşBuralara kadar gelmek büyük başarı tebrik ederim.
Tebrik ederim. Başarılı gidiyorsun
Başarılar dilerim![]()
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, benim içim son derece eğlenceli bir kariyer oluyor umarım aynı hissi size de yansıtmayı başarmışızdır![]()
Çok iyi yansıtıyorsun merak etme.Hele o PSV olayı baya güldürdü beni.
Zevkli eğlenceli gidiyor. Ben şimdiden gelecek sezonki kupa maçlarını merak ediyorum . Bu sene fulham tokatladı ama bir kez oldu yeniden neden olmasın.
Farka üzlme bak ben kaç tane goller yedim san marinoda![]()
PSV maci baya agir olmusLigi de birakmayiz artik
![]()
Eğer bu şekilde düşünmenizi sağlayabiliyorsam ne mutlu bana
Seneye alayını tokatlayan tekrardan biz olacağız !
Farka üzülmüyorum hocam o farkı yiyebilmek için orada olduğuma seviniyorum daha çok
Varımız yoğumuz lig oldu artık, o kupa buraya gelecek !![]()
PSV'yi 3-0 yenmen bile harikuladeRövanş maçı da beklenildiği gibi olmuş..
Kupa'da da Fulham mağlubiyeti normaldir..
Ligde gayet iyi gidiyorsun, umarım şampiyon olarak tamamlarsın ligi..
Bu arada Bobo transferi iyi ama özellikleri çok düşmüş![]()