Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mancini'ye inansan bile yetmiyor ki işte. Sahadaki 11+3 kişiye de inanmak gerekiyor. Daha doğrusu onların kendilerine inanmaları gerekiyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok bu mac icin demedim zaten ordaki soz diyorki roma 1 gunde insa edilmedi o yuzden sabredelim hocaya

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Taraftarlar küfür etsin, yönetime laf söylesin, oyuncuların kendilerine hakaret etsin. Bunlarda problem yok çünkü bunları maalesef önleyemiyoruz.

Yeter ki olaylar sahaya yansımasın. Ben yarın bir kafeye gittiğimde maçı izlemek için para verdiğimde paramın hakkını alabileyim şu maçı 90 dakika keyifle izleyebileyim.

Bir koca sezon şu maçı bekliyoruz dört gözle ama olaylar falan olunca gerçekten insanın canı sıkılıyor.

Maça gelecek olursak bana göre sakin olan taraf maçı alır. Fenerbahçe bunu her maç yapıyor bu sebeple büyük bir avantajı var.

Bu maçın TT Arena da olması bana göre ekstra bir baskı yüklüyor Galatasaraylı oyunculara. Galatasaray ev sahibi olmasına rağmen bana göre avantajsız taraf çünkü yenilecek tek bir gol ile taraftardan çok büyük bir tepki görebilir.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir şansı var, hem kaybederse büyük bir yara almayacak hem de Galatasaray sıkıntılı bir süreç geçiriyor.

Her neyse hak eden kazansın diyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

5. Default

Galatasaray sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Şampiyonlar Liginden elendi, Türkiye Kupası nda kendi sahasında 2-0 dan 2-2 maç verdi, STSL de perişan, oyuncular desen hepsi ayrı bir havada Selçuk, Sneijder, Burak, Melo bu 4 oyuncu profesyonel futbolcu olduğunu hatırlarsa Galatasaray alır maçı. Gelelim Fenerbahçe cephesine... Fenerbahçe ligde oldukça iyi gidiyor gelene acımıyor, şampiyonluğu çoktan ilan etti. Oyuncuları formda hele forvet hattı hiç bir takımda yok... Sow-Webo-Kuyt-Emenike şampiyonluğunu neredeyse kesinleştirmiş bir takım haricinde bu maç bir derbi maçı. Derbi atmosferleri çok çok farklı olur. Aykut Kocaman yok Ersun Yanal var Galatasaray'ın aksine Fenerbahçe saldıracak gibi duruyor önemli olan orta sahadan hızlı çıkmak Melo ve Selçuğa bağlı her şey...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chedjou ve Hajrovic'i kadroya almamış Mancini. Balta'nın golü var o zaman, yazın bi kenara
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kaç senedir maçlar okadar gergin geçiyor ki oyuncular hata yapacam korkusuyla oynayamıyolar bile ve maçlar çok sıkıcı geçiyor.Bu sene Fenerbahçe şampiyon artık zaten bizim 2. lik için kazanmamız gerekiyor.Diğer senelere göre biraz daha az gerginlik var diyebiliriz.Umarım herhangi bir olay olmaz ve kazanmasını biliriz.Hakem konuşulmasın diyemeyeceğim nasıl olsa ne sonuç olursa olsun konuşacaz .Caner sol kanatta çok etkili oynuyor bu yüzden sağ tarafı Eboue ve Sabri birlikte yaparsak daha iyi olur gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@Suicider

Sağda da Gökhan var onu kim tutacak? (: Caner'in skora yaptığı katkı kadar olmasa da sıkışan ataklarda en fazla katkı veren oyuncu. Uzun topların tek kovalayıcısı.

Aslında bu bir takımda beklerin ne denli önemli olduğunun bir göstergesi. En son iki bekinde bu kadar ön planda olduğu sezonda (2010/2011 sezonu) (A.Santos-Gökhan) şampiyon olmuştuk. Özellikle büyük takımların hücum hatlarının pres yediği ve marke edildiği maçlarda beklerin kalitesi takımı bir adım öne çıkarıyor. Fenerbahçe bu sezon Caner ve Gökhan'dan büyük katkı aldı. Bu da ligdeki puan farkını açan sebeplerden biri.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O bölgede her ne kadar istemesem de Eboue, solunda ise Telles oynayacaktır. Eboue'nin bu maçtaki performansı oyunumuzun gidişatının etkileyeceğini düşünüyorum. Eboue formda olduğu zaman takımın genelinde olumlu bir oyun anlaıyışı ortaya çıkıyor. Fakat sürekli oynamayışı ve düşen performansından dolayı nasıl oynayacağı konusunda endişeliyim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Roma 1 gunde insa edilmedi beyler manciniye inancim tam...

Burayla alakalı olmayabilir ama daha geçen gün Obradovic sözleşmenin hakkını vermiyor istifa etmeli diyordun .

Maça gelirsek derbilerde her zaman ev sahibi favoridir, form grafiği etkilemez. Bizim için önemli olan sakin kalıp kontra kovalamak. Zaten top kontrolünün genellikle Galatasaray'da olacağı bir maç olacak. Eğer Emre oynarsa ve sağlıklıysa biz daha avantajlı oluruz, Emre verimli olamazsa GS.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yürüyedur Galatasarayım !

http://inciswf.com/cocuklukaskimsin2.swf
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İLK XI: Muslera-Eboue, Semih, Hakan, Telles-Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder-Drogba, Burak
    YEDEKLER: Ufuk, Umut Bulut, Koray, Sabri, Salih Dursun, Veysel Sarı, Umut Gündoğan

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İşte 11:Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Sow, Emre, Emenike

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk 11: VolkanDemirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow

Yedekler: Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Salih Uçan, Serdar Kesimal
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası dünden beri kafamdan Bekir gol atacak diye geçiyor ama bilemiyorum.

Gökhan Gönül ve Bekir arasında kaldım. Bekir daha ağır basıyor orası ayrı mesele.

Takımıma başarılar diliyorum, vurduğumuz gol olsun.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçe otobüsü 3-4 kişi tarafından taşlanmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Fenerbahçe otobüsü 3-4 kişi tarafından taşlanmış
    Görüntüleri izledim pek 3-4 kişi değil, Otobüs köprünün altından geçerken köprünün kenarında ve üstünde bulunan herkes tarafından. Çok enteresan bir ülkeyiz, böyle şeyler çok mu basitleşti yoksa insan hayatı çok mu ucuz oldu ne? Taş geldikten sonra otobüs şöförü hızını arttırıyor, Kaza yapsa bunun hesabını kim verecek?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Görüntüleri izledim pek 3-4 kişi değil, Otobüs köprünün altından geçerken köprünün kenarında ve üstünde bulunan herkes tarafından. Çok enteresan bir ülkeyiz, böyle şeyler çok mu basitleşti yoksa insan hayatı çok mu ucuz oldu ne? Taş geldikten sonra otobüs şöförü hızını arttırıyor, Kaza yapsa bunun hesabını kim verecek?
    Benim izlediğim videoda 4kişi vardı şimdi başka bir video gördüm baya kalabalık bir grupmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Doğmatik bir düşünce oldu artık bu. Kimse yadırgamıyor bunu ve çevresindeki insanlara bakarak '' bir tane taşta ben sallıyayım '' düşüncesiyle hareket ediyorlar. Böyle düşünce yapısı devam ettikçe deplasman yasağı uzun yıllar boyunca geçerliliğini korur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu taşı atanlar da deplasman yasağı hakkında, e-bilet hakkında en çok konuşanlardır muhtemelen. Ben Türkiye'de taraftarı sindirmeye yönelik her çözümü destekliyorum ve destekleyeceğim. Adam gibi maç konuşamıyoruz ülkede sürekli bir olay. Yemişim tribünü sanki çok başarılı tribünlerimiz varmış sanki 3 büyükler dışındaki takımların maçları izleniyormuş da bu uygulamalar zarar verecekmiş bize, geçiniz efendim bunları. Uslanırlar biraz işte belki holigancıklar.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by himone View Post
    Burayla alakalı olmayabilir ama daha geçen gün Obradovic sözleşmenin hakkını vermiyor istifa etmeli diyordun .

Maça gelirsek derbilerde her zaman ev sahibi favoridir, form grafiği etkilemez. Bizim için önemli olan sakin kalıp kontra kovalamak. Zaten top kontrolünün genellikle Galatasaray'da olacağı bir maç olacak. Eğer Emre oynarsa ve sağlıklıysa biz daha avantajlı oluruz, Emre verimli olamazsa GS.

birisi kendi kadrosunu kurdu biriside eski hocanin kadrosuyla devam ediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

golde bekire dikkat

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Wesley !!!!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ateş gibi başladı maç. Ya Selçuk atar ya da Sneijder atar diye geçirmiştim içimden. Sneijder'in golüyle 1-0 önde Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kırmızı çıkar bu maçta
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maç karakolda biter.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Galatasaray Wesley'in gol attıgı hiç bir maçı kaybetmemiş

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

bekir sarı görmesi gerekirken gökhan gördü bizimkiler sezon kurtarma maçı bilincinde çıkmışlar maça kesin kırmızı çıkar bu maçta

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kırmızı çıkar birde üstüne sarı kart sınırında olan oyuncularda cezalı duruma düşer. Maç çok sert geçiyor, özellikle orta alanda.

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri