Sergen Yalçın İstifa Etti.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...29/story.shtml
Sergen Yalçın İstifa Etti.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...29/story.shtml
Bence başarılı bir dönem geçirdi ancak gerçekten bu işi yapmak istiyorsa günü birlik takım yönetme arzusunu bir tarafa bırakmalı. Bunu yapabilirse büyük bir hoca olma yolunda devam eder aksi halde bir Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Ziya Doğan ve türevleri gibi o kulüp senin bu kulüp benim dolaşır.
...
elindeki kisitli kadroyla ve devra arasinda takviye yapilmadigi halde grafigini dusurmeden devam etmis bir sergen izledik, yorumlarindaki agresifligi ve dobraligi sahayada yansitabildi bu kisa zamanda. gelecek sene icin plan yapan bir baskan olsaydim ne yapar eder bu adami kacirmazdim.
Antep mali açıdan iyi değil galiba maaşlarda falan sıkıntı olmuş olabilir. Sergen ilk geldiğinde başarılı olacağını düşünüyordum yanıltmadı, seneye Kasımpaşa da falan şans bulsa iyi olur.
ilginç birsey , sergen yorumcu iken ersun yanal istifa etmeli dedi , ama ersun yanal sergeni istifa ettirdi.![]()
![]()
Çok egolu bir insan Sergen Yalçın. İstatistiklere baktığımız zaman eldeki kadroya göre gayet iyi bir iş çıkarmıştı. Fakat egosuna yenik düşerek istifa etmiş.
mali sikintilar yuzunden istifa etti sanirim, daha once de medyaya yansimisti. oyuncularin odemelerinde aksakliklar var diye biliyorum. boyle bir ortamda daha fazla bulunmak istememis olabilir. yonetimin devre arasinda verdigi sozler tutulmamis olabilir. fenerbahce yenilgisiyle bir ilgisi oldugunu dusunmuyorum bu istifanin.
3 büyükler ile maçlar bitince Sergen'in piyasa yapma şansı da kalmadı. İstifa normal.
Sergen'den Teknik Direktörlüğü Bırak Antrenör Bile Olamaz. Sergen'in İşi Yorumculuktan Öteye Gidemez
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Mourinho 3-4 sene sonra Türkiye'de görev alabilirmiş.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...lismak-istiyor
23:14 Demirören : Galatasaray artık Melo'yu göndermelidir.
23:20 Demirören : Ben TFF Başkanıyım şike konusunda kişisel yorum yapamam.
Çok samimisin Yıldırım Demirören.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
23:22 Demirören: Türkiye altyapıya muhtaçtır, bu gerçekten çok önemli. / Demirören 8 yıllık Bjk Başkanlığında 84 oyuncu aldı.
23.27 Demirören: Yabancı transferi israftır, paramız cebimizde kalmalı / Demirören'in 8 yılda aldığı 84 oyuncunun toplam maaliyeti 115 m €
23:19 Demirören : İstikrar önemlidir, hocaları para verip kovmamalıyız. / Demirören 8 yılda 8 hoca değiştirdi, 23.5 m € tazminat ödedi.
Bir de PassoLig çıkarmışlar, e-bilet uygulaması kısaca. Ona da değinmedi mi? O kart yüzünden millet stada maça gitmez, benden söylemesi.
Ülkenin en büyük en esaslı trollerinden biri ülke futbolunu yönetiyor yahu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Demirören: Ben Ronaldo ile konuştuğumda sen başkan olursan tabii ki de Beşiktaş'a gelirim dedi. Mourinho ve Ronaldo eğer Beşiktaş'a gelirse tabii ki de takım değerini çok yükseklere çıkarır.
Adam hala aynı yerde, hiç değişmemiş, bizim acilen YD cileri kulüp üyeliğinden atmamız gerekiyorFederasyonda ömrü uzun değil, bize geri dönerse, seçildiği gün kayyuma devredilelim bence, hiç çile çekmeden tertemiz
![]()
Bi snickers yesin geçer.
Demiroren sov yapmis yine
Bu arada Ts-Fb maci 3-0 Fenerbahceye tescil edilmis. Olmasi gerekende bu idi, bir daha gelseler bir daha oynanmazdi.
Tek dusunduren sey, Fener Gs macini kazanmis olsaydi ayni karar cikarmiydi ? Hani heyecan kaybolmasin ligde, Ligtv para kaybetmesin diyorya federasyon
Last edited by Bordo61Mavi : 08.Nisan.2014 at 13:09
Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan ve yarıda kalan maç ile ilgili kararını açıkladı:
"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 08.04.2014 tarihli toplantısında, 10.03.2014 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakası hakkında kararını verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 1-0 Fenerbahçe A.Ş. lehine devam ederken 45 + 9. dakikada müsabaka hakemi tarafından tatil edilen müsabaka ile ilgili olarak, Trabzonspor A.Ş. kulübünün Futbol Müsabaka Talimatı'nın 19. Maddesi uyarınca (3-0) hükmen yenik sayılmasına, Fenerbahçe A.Ş. Kulübü'nün (3-0) hükmen galip sayılmasına karar vermiştir."
sporx.com
Oraya bi 3 puan daha yazmanızı rica edeceğim.![]()
DEMİRÖREN: YABANCI SINIRLAMASI 5'E DÜŞÜRÜLMELİ
Yok ya, 5 fazla olmuş gibi, 2-3 yeter.
yok arkadas bu adamdan bir an once kurtulmalı...
6+2+2 ve 6+2+sınırsız gibi yabancı sınırları sırf bu adam için çıkarılmadı mı ? ne değiştirdi fikirlerini sabah akşam işe yaramayan yabancı alıp kulüp batıran biz miydik ?
F.Bahçe 'tamam' dedi, yeni yabancı sınırı..
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, yabancı oyuncu statüsünde gelecek sezon için "6+2" formülünde anlaştıklarına dair yazıyı TFF'ye gönderdiklerini bildirdi.
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, yabancı oyuncu statüsünde gelecek sezon için "6+2" formülünde anlaştıklarına dair yazıyı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gönderdiklerini bildirdi.
Cavcav, yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon için yabancı futbolcu statüsünde Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinin "ekseriyetle" "6+2"de anlaştığını, Fenerbahçe'nin çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı ise daha önceden TFF'ye ilettiğini söyledi.
Cavcav, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda dün yapılan toplantıda Akhisar Belediyespor'un da çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı TFF'ye ulaştıracağını kendisine ilettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kulüpler Birliği Vakfı olarak ekseriyetle gelecek sezon için "6+2"de anlaştık. Fenerbahçe, çoğunluğun kararına uyacağına dair yazıyı daha önce TFF'ye göndermişti. Akhisar Belediyespor da dün bu yönde yazıyı TFF'ye göndereceğini bana iletti. Sadece Beşiktaş "6+1+2" istiyor. Biz eğer birliksek Türk futbolu için önemli olan bu konuda da birlikte hareket etmeliyiz."
Kulüpler Birliği Vakfı olarak "6+2" yabancı futbolcu statüsünde anlaştıklarına dair yazıyı TFF'ye ilettiklerini dile getiren Cavcav, "Kulüpler Birliği'nin isteği budur. TFF de bizim federasyonumuz olduğuna göre, bizim isteğimizi yerine getirecektir" ifadesini kullandı.
Sporx.com
Niye 6+2 acaba? Galatasaray sonradan buna da itiraz eder mi acaba? Büyüklerden biri itiraz ederse işler karışır çünkü, anadolu takımlarını görmezden kolayca gelebilirler de.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Yabancı sınırsız olana kadar itiraz edilmeli bu karara bence. Yine de 5+0+4'ten iyidir.
Screw you guys, I'm goin' home
5+0+4 bile değildi 5+0+3'tü. 6+2 normal sanırım. Bence 5+3+sınırsız olsa daha doğru gibi sanki.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
6+2 en güzel sistem bence.Tabi sınırsız yabancı dısında illa sınırlı olacaksa 6+2 olsun.Bosu bosuna tribünde oturtmak icin yabancı almaya gerek yok görüyoruz Holmen'i , Kadlec'i filan.Oturdukları yerden para kazanıyorlar.
Aynen katılıyorum.Kişiye göre tabi ki değişebilir ancak bana göre son derece ırkçı bir kural.Futbol denen evrensel oyunda uyrukların kısıtlanması gibi bir saçmalık olamaz.
Tabi yönettiği kulübü yabancı oyunculara ödemediği,ödediği paralar yüzünden batıran adamın,sonra TFF başkanı olunca çıkıp yabancı sınırını desteklemesi de ayrı bir iki yüzlülük.O yüzden Türkiye'de asla sınırsız yabancı olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence de sınırsız yabancı en güzeli. Lakin başımızda tüp olaylarından anladığı kadar futboldan anlamayan birisi olduğu için günü kurtarmakta mantıklıdır. O sebeple köprüyü geçene kadar sınırsız yabancı yerine 6+2 ile idare etmeliyiz.