Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: Kırmızı-Siyahlılar Süper Lig'de | TURGUTLUSPOR | 3.Sezon

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Güzel maçlar düzelmişte Silivri ne iş vermişin turu
    Verdimden ziyade pek zorlamadık,kasmadık diyebiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

az buçuk da olsa her turda para geliyor. Bellimi olur büyük takımlar erken havlu atarsa AL ye bile gidebilirdin. Benim ilk yılımda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştı Gruplarda Gs nin üstünde bitirmişti.

az buçuk da olsa her turda para geliyor. Bellimi olur büyük takımlar erken havlu atarsa AL ye bile gidebilirdin. Benim ilk yılımda Ş.Urfaspor yarı final oynamıştı Gruplarda Gs nin üstünde bitirmişti.
    Ona önümüzdeki seneler önem vermeyi düşünüyorum şimdilik tek hedefim Süper Lig

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Hedef süper ligde finale kadar ilerliyebilirsen gelecek sezon için müthiş olur hem itibar hem mali açıdan

merhaba arkadaşlar 2.ligden > ptt 1.lig şimdide süper ligi zorluyoruz gittikçe heyecan artıyor o yüzden maçları 4-5 hafta toplu paylaşmak yerine eş zamanlı paylaşıcam daha hızlı - pratik hemde konuyu canlı tutmak adına böyle daha iyi olur diye düşünüyorum.

bu arada ziraat türkiye kupası'nı süper lig terfi edersem ağırlık vermeyi düşünüyorum.

TURGUTLU 7 EYLÜL MEZARLIĞI (!)

Yine iç saha yine mükemmel bir oyun %20sini deplasmanlarda gösterirsek ben diyorum ki bu takım Süper Lig'e çıkar.Galibiyetlerden sonra 2-3 sakat çıkmasıda manidar

Sırada Elazığspor deplasmanı var ligin başı çeken üçlüsünden birisi bir sürpriz yaparmıyız ? yapabiliriz ama yenemiyosan yenilmeyeceksin mantığıyla oynayacağız...

TURGUTLU DEPLASMANDA SÖNÜK

İki takımda kötü oynadı boş geçen bir maçtı hakemlerin bize kolay penaltı çalması artık sinirlendirmeye başladı beni.Dedim ya iç saha performansının %20si deplasmana yansısın Turgutluyu o zaman görün siz

bu arada neden bilmiyorum maç içinden görüntü almak istediğimde oradan inatla almıyordu yanlışlıkla sildiğim için oldu heralde önceki aldığım görüntüyü

17.Hafta mücadelesinde rakip Gaziantep BŞB bana 1.40 oran verilmesi geldiğimiz noktada beni gururlandırırken bir yandan da kıllandırıyor.

TURGUTLU YİNE SÜPÜRDÜ

Ligin yarısına gelinen haftada Turgutlu kendi evinde yine rakibini bozguna uğrattı taraftarlar şaşkın ev ve deplasman maçları ve iki ayrı takım.Bu arada bir parantez Hrvoje Spahija'ya baba sen nasıl frikik atıyorsun öyle,bir stoper ancak bu kadar teknik olur öğrenirsem yüklemeyi bu adamın frikiklerinden derleme yapacağım

Gelelim devre arası analizine; kendimizi bir şekilde play-off potasında tutabildik işte puan durumu...

Asıl ibretlik farkı şimdi gözler önüne seriyorum ; bu iç saha performansımız herşey mükemmel

Fazla söze gerek yok

Gelelim hücum hattında bizi taşıyan futbolcularımıza

Mehmet Albayrak -- 2.ligde toprak-kar-çim demeden 31 maçta 26 gole imza attı bir üst seviye dedik kaldırabilir mi dedik ben susayım istatistikler konuşsun

Serkan Çiftçi -- Geçen sezon Dardanelin başını çeken isimdi biz çıktık onlar dardanel ile mutlu sona ulaşamadı ama gel kadromuza katıl güçlenelim dedik geldi ve sonuçlar ortada.

Önümüzde kaldı 17 MAÇ her maç FİNAL
    Last edited by Military : 04.Mayıs.2014 at 17:19

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ne yaptın sen benim takıma ya

Güney nasıl performans gösterdi?

Ne yaptın sen benim takıma ya

Güney nasıl performans gösterdi?
    Valla adam akıyor sağ kanatta öyle boşa kaçışı var ki ders niteliğinde gelişine çok iyi golleri var

SEMİH ŞENTÜRK TURGUTLUSPOR'DA !

Sıradaki rakibimiz #Ankaragücü

Semih gibi bir tecrübeyi almak çok iyi hocam sonuçlar da güzel ama deplasman sıkıntı olmuş.

Semih transferi on numara olmuş deplasmandaki oyun kurgunu yeniden gözden geçir derim ben

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sen onun yanına sonerle ereni de al gör sonrasını
    Semih iyi olmuş. Deplasmanda ya çok saldırgan yada geride dur ben saldırgan oynuyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar çok iyi Bence bu sezon süperlige çıkacağız.

ANKARAGÜCÜ'DE 7 EYLÜL MAĞDURU

Yine güzel bir futbol,yine gollü bir galibiyet deplasmanda görmek istediğimiz hareketler bunlar.

Sıradaki rakip #Ankaraspor : Taraftar baskısı yok alırmıyız bu deplasmanı artık ? Alabiliriz.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar çok iyi Bence bu sezon süperlige çıkacağız.
    Umarım öyle olur play-off bizi bekliyor gibi.

Sen onun yanına sonerle ereni de al gör sonrasını
    Semih iyi olmuş. Deplasmanda ya çok saldırgan yada geride dur ben saldırgan oynuyorum
    Dediğim gibi Soner,Eren kapılmış çoktan hatta birisi Süper Ligde şu an

Quote Originally Posted by JoseV7 View Post
    Semih transferi on numara olmuş deplasmandaki oyun kurgunu yeniden gözden geçir derim ben
    Gözden geçirmek zorundayım çünkü sondan ikinciydim deplasmanda artık sonuncuyum tamamen

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
    Semih gibi bir tecrübeyi almak çok iyi hocam sonuçlar da güzel ama deplasman sıkıntı olmuş.
    Deplasmanda'da güzel sonuç alsam ne olurdu tahmin edemiyorum

TURGUTLUSPOR "DEPLASMANDA KAZANDI" ! ! !

Ben şunu farkettim kendimizi çok ezdirmişiz deplasmanlarda başlarda takım uyumsuzluğu gerçekten kötü etkilemiş takımı tıpkı içeride oynadığımız gibi oynadık Ankara maçını şimdi korksunlar bizden diyorum sadece.

Veee sıra geldi #Karabükspor maçına ilk maçı unutmadık ona göre oynayacağız.

İŞLEM TAMAM !

Hırslı çıktığımız maçta tek kelimeyle ezdik diyebilirim.Her zaman ki iç saha oyunumuzdu hesabı kestik.
    Yeni transferlerde takıma katılıyor sağlamdık daha sağlam giriyoruz son düzlüklere artık.

----------------------------------------------

Transferlerimiz ;

Semih Şentürk ---> Serbest olarak geldi.

Spoiler: Profil 

Conor Henderson ---> Premier Lig oyuncusu Arsenal ve Hull City tecrübesi var serbest olarak geldi.

Spoiler: Profil 

Ankarayı evinde yenmek iyi olmuş istatistikler göz kamaştırıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Maçlar güzel gidiyor. Transferler hayırlı olsun

HÜSRAN

Rize baştan söylediğim gibi baya baya üstündeler ligin e deplasmandaki durumumuz ortada yapacak birşey yok hedef maç değildi.

Bu 3 maçlık seride maalesef tek galibiyet alabildik.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Seri çok müthiş olmuş , potaya sokmuş seni ama bu seneden fazla birşey beklememek gerek seneye şampiyonda çıkarız. Fakat daha çok maç var işler değişir zorlayabildiğin kadar zorla dediğim gibi olmazsa seneye süpürerek çıkarız

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Deplasman şansızlığını kırmışsın ama onu geliştirmen gerekiyor.

Kesin süper ligde olan erendir Bendeki değeri şuanda 5,75 M TL oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar hocam takipteyim alt ligler zevkli olur

BİR TURGUTLU KLASİĞİ !!!

Bu 7 Eylül stadı öyle birşey ki arkadaşlar kariyer yaparsanız görürsünüz bu saha oynatıyor abi bizi

Yavaş yavaş sona yaklaşırken sıradaki rakibimiz #Manisaspor

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar hocam takipteyim alt ligler zevkli olur
    Teşekkürler de biz Süper lig yolcusu gibiyiz geç kaldın kardeşim

Deplasman şansızlığını kırmışsın ama onu geliştirmen gerekiyor.

Kesin süper ligde olan erendir Bendeki değeri şuanda 5,75 M TL oldu.
    Aynen Eren süper ligde ama Bucada bekleneni verememiş 12 maçta 4 golü var..

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Seri çok müthiş olmuş , potaya sokmuş seni ama bu seneden fazla birşey beklememek gerek seneye şampiyonda çıkarız. Fakat daha çok maç var işler değişir zorlayabildiğin kadar zorla dediğim gibi olmazsa seneye süpürerek çıkarız
    Beklenti yokta gidip bir takımı 4-1 yenince ister istemez Süper lig düşüncesi oluşuyo artık

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Birde bunu deplasmanda yapsan güzel olacakta

DEPLASMAN FATİHİ (!) TURGUTLUSPOR

Evet gözlerimize inanamıyoruz deplasmandaki 3.galibiyet...Maça gelecek olursak Mehmet Albayrak tam bir reyiz hat-trick yaparak bu kritik deplasmandan takımını çıkardı.

25 Hafta sonunda oluşan puan durumu son 9 hafta artık...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

5 puanlık bir fark var. Kapanmayacak bir fark değil. İyi oyunu sürdürdüğün sürece çıkacağına inanıyorum.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri