Vay be maçlara bakSüpersin hocam barça yı city i portoyu devirmişsin helal olsun
![]()
Vay be maçlara bakSüpersin hocam barça yı city i portoyu devirmişsin helal olsun
![]()
Çok iyi gidiyorsun. Tebrikler gruptan lider çıkmışsın. Atletico deplasmanından iyi sonuçla dönersen evinde turlarsın.
Bu sene gelecek şampiyonluk başarılar takipteyim![]()
Takımın en etkili oyuncusu Carillo'nun bonservisini temsilcisinden almayı başardık. % 70 lik hakkı elinde bulunduran temsilciyle 6 m € ya anlaştık.
Yeni Cristiano Ronaldo isteyenler vardı ahanda benim Ronaldom bu adam
Geçen sezon 34 maç 12 gol 4 asist, bu sezon 20 maç 13 gol 6 asist
TariboWest
Lig açısından bence Benficayı deplasmanda yenmemiz şu ana kadar en iyi galibiyet Şl başarın bunu örtelesede en önemli galibiyet o. Şampiyonlar ligi içinde City Barcelona gibi takımları alt etmen çok büyük başarı
Ronaldonun veliahtı iyi imiş.
Süper ilerliyoruz.Ligde şampiyonluk gelicek gibi.ŞL'de yarı final oynayabiliriz İnşallahYeni Ronaldo da fena değilmiş
Maaşı falan da gayet uygun
Bu sezon Benfica'yı yenmekten gına geldi.Geçen sezon yapmış olsaydık bunları şampiyon olabilirdik. Fakat bu sezon hedefimize ulaşacağız inşallah.
Carrillo can can
Ligi inşallah şampiyon tamamlayacağız. ŞL'de de gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Carrillo Ronaldo kadar olacak gibi. Çok şey bekliyorum ondan.
TariboWest
Portekiz Kupası 6. Tur
Yarı finalde Braga ile oynayacağız.
Portekiz Lig Kupası Grup Maçları
Portekiz Lig Kupası Yarı Final
Benfica'yı kupada eleyerek yolumuza devam ediyoruz. Finalde Braga ile oynayacağız.
İtalyanlar peşimizi bırakmıyor. Roma'dan sonra İnter'i de reddettik.
TariboWest
Sporting Lisbon Ligde Sallanıyor Ama Yıkılmıyor !
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Maçları
Sporting Lisbon Çeyrek Finalde !
Darısı Diğer İspanyolun Başına !
Yoğun maç temposunu kaldıramadığımız için artık düşüş yaşıyoruz. Fakat ilk maçta Gabi, Diego Costa, Arda ve birkaç oyuncu daha yoktu. O yüzden ikinci maçta zorlandık ama turu geçmeyi başardık.
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri
Çeyrek Finale Portekiz Damgası !
Kura şansımız yine yanımızda şükürler olsun.
TariboWest
Yorum Yok
26. Hafta
27. Hafta
28. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçları
TariboWest
R.Madrid'i ikinci maç yenmek güzel olmuş 1 gol daha olsa çok iyi olurdu![]()
Hocam sonradan takip etmeye başladım. Güzel başlayıp kötü bitiyor 2 sezondur bu sezon ligi alman iyi olur. ŞL de şanssızlık olmuş. Başarılar
Portekiz Lig Kupası Final
Braga'yı finalde yenerek şampiyon olduk...
TariboWest
Kupa hayırlı olsun ; Hocam taktik direktiflerinde yüksek tempo oynuyorsan bu düşüşler genelde oluyor. Yüksek tempo oynattığın zaman Kondisyon sorunu ortaya çıkıyor ve takımın formu düşüyor
Portekiz Kupası Yarı Final
Yarı finalde Braga'ya elendik...
29-30. Hafta
Puan Durumu
Zoru başardık ve kendi ellerimizle şampiyonluğu Benfica'ya verdik...
Teker Teker Kaybettiğimiz Kupalar Sonrası Lisbon'a Veda Ettik !
TariboWest
Madrid maçı normal hatta iyi de mücadele etmişiz. Kupayı almışız Ligi de alacağız inşallah
Bir yorum yaptım herşey altüst olmuş. Geçmiş olsun hocam.Yeni takımını bekliyoruz.
Last edited by rexpo1994 : 06.Mayıs.2014 at 01:11 Reason: edit
Lizbondan , Stutgart'a değişik olacak ama diyemeden geçemeyeceğim4-0lık Pacos mağlubiyeti sanırım yakışmamış hiç
![]()
Stuttgart'ta başarılar.Ronaldo'muzu oraya götürelim![]()
Şampiyonluğun kaçması kötü olmuş ama en kötü seneye alırdık bırakmak kötü olmuş.
Cok kotu olmus, son haftada vermisiz sampiyonlugu. R.Madrid'e karsi da yapacak bisey yoktu. Stuttgart'da basarilar![]()
O maç Real'e 3-0 kaybettikten sonra oynandı. Moral bozukluğuyla çıktığımız için fark yedik diye düşünüyorum.
Carrillo'yu isteyeceğim ama vereceklerini düşünmüyorum.
Kendimi o kadar hazırlamıştım ki şampiyonluğa kaybedince hayal kırıklığı oldu. Bu kadar iyi gidip de birşey alamayınca istifa gerekli diye düşündüm.
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kendi elimizle Benfica'yı şampiyon yaptık. Hadi Benfica'ya şampiyonluğu verdiğimize birşey demeyelim de Porto'ya da geçilip üçüncü olduk ya yuh olsun bize.![]()
TariboWest
Son kupa güzel olmuş , Stuttgart'ta daha başarılı olacağına eminim , başarılar![]()