O değilde Ronaldo nasıl bir gol atmış arkadaş öyle, eğer izlemediyseniz bence izleyin. Bu adam olmasa bence Real çoktan havlu atardı....
O değilde Ronaldo nasıl bir gol atmış arkadaş öyle, eğer izlemediyseniz bence izleyin. Bu adam olmasa bence Real çoktan havlu atardı....
Birde Real taraftarı arada ıskıklıyor Ronaldo'yu 1 mac kotu oynayınca filan.Adamlardaki lükse bak.![]()
Atletico boşuna işleri zorlaştırdı.Barcelona deplasmanı çok zor olacak..
yuh ramos gene gol atmış.
Ölme eşeğim ölmeBarça, Elche'e yenilir, Atleti'yi yenerse; Atleti iki maçı da kaybeder, R. Madrid kalan son iki maçını kazanırsa R. Madrid şampiyon olacak.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Barca 2 maçını da alırsa şampiyon, Elche'yi yenerler muhtemelen. Son maç çok heyecanlı olacak La Liga'da.
Bu arada ihtimaller harbiden çok karışık ve saçma olabiliyor bazen. Örneğin Atletico 2 haftada 2 puan alırsa şampiyon olurken, Malaga'yı yenip Barcelona'ya yenilip 3 puan olursa şampiyon olamayabiliyor.![]()
Elche'ye zeval olmaz olmaz beyler rahat olun
Ben ortayı açtım birisi golü atsın artık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barcelona Atletico'yu yenerse ve lig puanlar eşit olarak biterse şampiyon kim olacak?
Real Madrid, şampiyon olamaz artık. Onları bu değerlendirmenin içine almaya lüzum yok.
Eyvallah, sağolun cevaplar için. O zaman Atletico yenilmez inşallah.
Barcelona hiç hesapta yokken bir anda en avantajlı takım oldu zevkli bir sezon oluyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan atletico şu son maçta berabere bari kalsaydın bee, son maç çok zor olacak. Harbi Barça aradan sıyrılıp şampiyon olacak gibi![]()
Pinto varken o ağları sarsarız biz o yüzden içim rahat şampiyon olacağız inşAllah.
ESPN'ye göre Diego Ribas Santos'a gidiyor, bir başka kaynağa göre Arsenal'e yakın, bizim basına göre ise Diego çoktan Beşiktaş'a geldi. Dur bakalım, bu işin sonu nereye varacak? Bize Colman kalmasın da...
Ben pek sıcak bakmıyorum Diego transferine. Oğuzhan o bölgede çok verimli oldu bu yıl. Oğuzhan'ı o bölgeye çekip ortasahaya bir transfer yapılabilir bence. Ama ben Beşiktaş'ın ortasahaya değil, bir sağ beke, stopere ve forvete ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Celta Vigo 2-0 Real Madrid
Atletico Madrid 0-1 Malaga
Elche 0-0 Barcelona maçlarda 67. dakika. Komedi yahu unutulmaz bir sezon oluyor.Herkes birbirine ikram ediyor kimse almıyor sampiyonlugu.![]()
Kimse şampiyonluğu istemiyor anlaşılan.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Atletico geçen hafta vermişti zaten. Ancak Real'e değil Barça'ya vermiş oluyor. Bu maçta tuzu biberi olur işte.
Atletico maçı çevirirse ligi alıyor
Edit: Bence alıyor yani![]()
Atletico 1-1 yaptı.Bir tane daha atarsa , Barcelona maçı oldugu gibi biterse geliyor sampiyonluk.
Dokunduğum yere bereket getiriyorum !
Atletico Gol Gol Gol,şampiyonluk geliyor !!!
Barça atar bir tane. Atletico'da alamaz bu maçı. Zaten 2 haftadır gazozuna maç oynuyorlar.
Malaga 10 kişi,haydi Atleti !