TFF yonetimi devraldiysa dogrudur. ben basketbolda oyle bir kural duymadim![]()
TFF yonetimi devraldiysa dogrudur. ben basketbolda oyle bir kural duymadim![]()
biz gordon , jawai sakat olmasa diyomuyuz(ikisinin yerine oynayan oyuncuda çeyrekleri kadar bile katkı veremiyo özellikle hairston)
SPORX.COM @sporx 7 dk.
Zeljko Obradovic, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak serinin 5 .maçında benchte yer alamayacak.
fbde de vidmar sakat, oyun kurucu zaten hic olmadi. ama benim yakindigim nokta eksiklerin coklugu azligi degil. zaten olmayan bir pozisyon. kor topal gidiyoruz bu sezon. oyun kurucusuz takim mi olur
obra 2 teknik faul verildigi icin diskalifiye edildi diye biliyorum ama bundan dolayi mac cezasi alindigini hic duymadim. bakmak lazim kurallar ne diyor diye. sporx haberlerine guvenmem sahsen.
Her maçın içinde hatalı karar oluyor, 2. maçta direk skoru ve maçın kaderini etkiledi bu, o yüzden tepki verildi.
Senin bahsettiklerin doğru, baskı altına alınma olayı da kısmen doğru da bugün maç başladı Obradovic neredeyse hava atışına itiraz edecek gibiydi. Hiçbir karardan memnun olmadı. Ergin Ataman hakemleri arkasına almak istiyorsa Obradovic de tribünleri tahrik edip seyircisiz oynatmaya çalışıyor demektir. Hakemler 2. Çeyrekte uyardı, "no more" dedi yakın çekimde görüldü, bence çok geç bile kaldılar. Zaten kendisi de bana teknik versenize diyordu, istediğini almış oldu.
konuyla ilgili kismi buldum ama iki teknik faulle disari cikarilan sporcu icin sonraki maca bir ceza verilmiyor. antrenorler icin de benzer seyler yazmis ancak belirtilen 3B ya da 2C maddelerini bulamadim. bunlar neyi iceriyor bilemiyorum. 2 teknik faulden oturu atildigi icin sonraki mac cezali olmayabilir obra.
27.3.Diskalifiye edilen sporcu, antrenör, antrenör yardımcısı, yönetici veya herhangi bir takım üyesi bir sonraki karşılaşmada otomatik olarak görev alamaz.
İstisna:
( 1 )Önceden ilan edilen karşılaşma programına göre bir sonraki maç her hangi bir nedenle tehir edilmiş ise bu kişi tehir edilen karşılaşmada yer alma hakkını kaybeder ve eğer kendisine bir ceza verilmemişse tehir edilen maçtan sonraki maçta yer
alabilir.
( 2 )Eğer bu kişi ceza vermeye yetkili kurul tarafından birden fazla karşılaşmadan men cezası almış ise tehir edilen
karşılaşmada cezasını tamamlayacağı maçlardan sayılır. Bu kişi tehir edilen maçın oynanacağı tarih ne olursa olsun bu
karşılaşmada yer alamaz.
( 3 )İki sportmenlik dışı faul alması nedeniyle kurallar gereği diskalifiye olan sporcular bir sonraki karşılaşmada yer alabilirler.
27.4.Antrenörler, kurallar gereği;
a."3B" ile saha dışına çıkarılmışlarsa bir sonraki karşılaşmada görev yapabilirler,
b.“2C” veya “1C+2B” ile saha dışına çıkarılmışsa bir sonraki karşılaşmada görev yapamaz. Bu şekilde cezalı duruma düşmüş bir antrenör, tekrar görev yapma hakkına kavuşana kadar kendi takımında veya başka bir takımda antrenör, antrenör yardımcılığı, yönetici ve sporculuk da dahil olmak üzere başka bir konumda görev yapamaz.
Kaynak olarak bu resim veriliyor, LigTV'de de olmayacak dendi, ntvspor'da haber girilmiş onda da yok deniyor.
Bu arada Fenerbahçe basın toplantısı düzenliyormuş, 2-0'ken sorun yoktu. Yıllardır aynı taktik, insan biraz geliştirir kendini valla ayıp.
bu arada gs yonetimi butceyi 15-20m dolar arasi belirlemis basketbolda...
...
Bize bu sene para kıyıp adam akıllı bir oyun kurucu almaları lazım.Preldzic oyun kurucu görevini üstleniyor yahu rezalet valla.Adam tam bir bomba her an sacma sapan bir pas atacak diye strese giriyorum.
Aziz Yıldırım ve yönetimi kadar bize dokunmayan yılan bin yaşasıncı bir yönetim görmedim.Azalarak tükenirler inşallah.Yarın TBF ve final serisinde yaşananlarla ilgili toplantı yapacakmış paşalarımız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
muge anli emir predzici aramaya gitmis.
https://vine.co/v/Mj1gq0rL5VW
Federasyonu tanımıyorlarmış.. Yiyorsa Obradovic'i benchte oturtsunlar cezasına rağmen.
Hakemlere talimat verirken, hakemler her şey yolunda diye bunu onaylarken (bknz. Şike tapeleri) bir şey yoktu, şimdi Federasyonu kötü oldu, taraflı oldu.![]()
6. Maçın biletleri satışa çıktı ve 2 saatte tükendi ama bizim seyircisiz oynama cezası alma ihtimalimiz var, kulüp acele etti sanki.
Bunu tanimiyoruz sunu tanimiyoruz onuda tanimiyoruz ....
3 anons , soyunma odasına gitme ve maç sonu skorborda verilen görüntüye saha kapatma cezası verilmezse daha neye verilecek acaba.
Valla biz de tanimiyoruz aslinda
Ahahahaha![]()
![]()
Boşuna demiyoruz bazı şeyleri,Fenerbahçe'nin açıklaması değil sanki 12 Numara tweet atıyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
O aciklama ne abi sahsen ben utandim o capslar ne oyle el isaretini hangi tribun yapmiyorki?
trollüyolar mı anlamadım ben
Yine mi merdivenler?![]()
Abi bu uslup nedir. Kafayi yedirtcekler. Tamam haklisin icerik olarak fakat o uslup yozdilin uslubundan beter. Keske sonuna da anlayana)))) yazsalarmis.
Last edited by mwaru : 11.Haziran.2014 at 21:21
Hey Allahım ya.Bu kadar ciddi bir olay ancak bu kadar saçma sapan anlatılabilirdi. Baloncuk koysalarmıs bari kafaların üstüne filan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Utandım... Vallahi utandım. Bırakın resmi siteyi, 3-5 kişinin takıldığı taraftar sitesi bu açıklamayı yapsa yine utanırdım.
...
Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda takımlar 12 kişilik kadrolarında 6 yabancı bulundurabilecek.
resmi siteyide 12numara yonetiyor diyorlar belki onlar yapmistir
su 6 yabanci gibi 12 kisilik kadroya 2 tane de kendi altyapisindan yetismis oyuncu sarti koysalar keske.
obra bi hic ugruna takimini yalniz birakti. bizim sahada da bazi kararlar tartismaliydi ama ergin ataman hic kendini kaybetmedi. ozellikle 2. macta one gecmemizi saglayan tartismali kaptigimiz topta obra olsa delirirdi herhalde. ergin atamansa sadece gulumsedi. mac sonu tepkisini koydu. simdi olasi bir seyircisiz oynama firsati da gelmisken sahamizdaki maci tehlikeye soktuk.
yonetimin feryadiysa yersiz, 2-2 ye gelen skorun panik yaratmasina sebep oluyor sadece. takimina guven yeter, zaten avantaj sende. ne diye velveleye veriyorsun ortami.
gerçekten capsler çok komik olmuş
bunları biz olay diye sunmayız bunlar olağan şeyler. ceza verdireceğiz diye de bu kadar düşmeye gerek yok.
en iyisi komple seyircisiz oynansın fb-gs eşleşmeleri. valla bak en güzel o olur heralde.
2 maç ceza geldi, kına yaksın o çakmağı atan, küfür edip duranlar şimdi. Gelme arkadaş tahriğe, takımın zaten yeniyor.
Yarınki maç çok kritik, Obradovic'in olmayacak olması avantaj, kazanmayı başarırsak son maçta kadın ve çocukların yaratacağı atmosferin yetersiz olacak olmasına rağmen işi bitirme ihtimalimiz var bence. Fenerbahçe camia olarak son maçlarda "loser" bir karaktere sahip genel olarak, bizse tam tersi finallerin takımıyız.
Oyunculara ve Ergin Ataman'a güvenmekten başka çare yok. Hayırlısı olsun.