Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 632 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK yönetimini tebrik etmek lazım ricardinho gibi bir yıldızı getirdikleri içn fakat bi soru işareti var ricardinho türkiyeye uyum sağlayabilecekmi çünkü gittiği klüplerde 1 yıl bile dayanamamıs bir oyuncu uyum sağlarsa cok büyük faydaları olur beşiktasa ama umarım sonu ortega gibi anelka gibi olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

zannetmem cünkü dk 2006'da seyrettim
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Richardinho Transferi Beşiktaş Camıyasına hayırLı ugurLu oLsun... Sergen Tümer Gitti ama Delgadı. Richardınho geldi... özellıkle Richardinhoyu birgun Turkıyede görmek çok etkıledı Beni. şahsen galatasaraylıyım ama Rıchardınho ıcın ınönuye gıdıcem yıLdızları Izlemek zevk verıcektır...

DK 2006'da ben de bir maçını seyrettim, sonradan girdi. Ortega gibi olup olmayacağını DK 2006'daki 20-25 dk'lık oyununa bakarak karar veremezsin. Ülkesinde en çok nefret edilen bir futbolcuymuş. Sorunlu. Çarşı ile arası iyi olmazsa Ortega gibi olur, ama Çarşı ile uyum sağlarsa Pascal Nouma gibi bir efsane olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demirören yönetmini ilk defa takdir ettim şahsen..Dünya starı Richardinho beşiktaşımda..brovo yönetime

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BJK yönetimi iyi bir iş basardı ama uyum sağlayabilirmi brezilyada takım içinde olan herseyi medyaya tasıyomus eee bizim medyanın halide ortada en küçük bişeyi büyüterek anlatırlar

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

akıllanır merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Laz_Asker_61
    akıllanır merak etme
    pek akıllanacağını sanmıyorum ben 30 yasına kadar akılanmamıs şimdide akılanmaz bence

herkes iyi hos diyoda 2 sene sonra bu kadar borcu nasil karsilayacaz cok merak ediyorum. Yonetimin su transfer isine artik birfrenlemesi lazim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kralatti
    herkes iyi hos diyoda 2 sene sonra bu kadar borcu nasil karsilayacaz cok merak ediyorum.
    kombinelere ve daha da önemlisi lisanslı ürünlere hücum ederek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Edmilson'u kiralayacak

Ricardinho'ya imza attıran Kartal, bir büyük transferi daha gerçekleştirmek üzere. Beşiktaş, Brezilyalı Edmilson'u da renklerine katmak için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor.

Hedef Edmilson

Rijkaard'ın gözden çıkardığı sambacı için bastıran yönetim Zathia'yı ise yedekte tutuyor.

Ricardinho'ya imza attırdıktan sonra tüm dikkatini vatandaşı Edmilson'a çeviren yönetim, sürekli transfer isteyen Tigana'ya müthiş alternatifler sunuyor. Barcelona Teknik Direktörü Rijkaard'ın kadroda düşünmediği sambacı için tüm imkânlarını seferber eden yöneticilerin yedekte tuttuğu diğer isim de bir dünya
    yıldızı; Zathia lakaplı Zat Knight...

SATIŞ OPSİYONLU
    İniesta, Xavi ve Puyol gibi yıldızlara sahip Barça'nın Zambrotta'yı da alması üzerine forma şansı azalan Edmilson'un yıllık 2 milyon euro istediği ve Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. Barça'nın kapısını satış opsiyonlu kiralık formülü ile çalmaya hazırlanan yönetim, pazartesi günü görüşmelere başlayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

bu edmılsonu alsak cok ıyı bı ıs yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

edmildon gelse süper olur
    So what?
    Saike

bu kadroyla zaten bu sene sampiyonuz ama bi de edmilson geldi mi bu uefa kupasi falan olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh
    DK 2006'da ben de bir maçını seyrettim, sonradan girdi. Ortega gibi olup olmayacağını DK 2006'daki 20-25 dk'lık oyununa bakarak karar veremezsin. Ülkesinde en çok nefret edilen bir futbolcuymuş. Sorunlu. Çarşı ile arası iyi olmazsa Ortega gibi olur, ama Çarşı ile uyum sağlarsa Pascal Nouma gibi bir efsane olur.
    bence ricardinhonun alexten "su anda" daha ii oldugunu dk ispatladı. ortega hagi ve anelkadan sonra turkiyeye gelen en buyuk futbolcudur
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Hemen başladınız Alex mi Ricardinho mu tartışmalarına! Marcelinho geldi, Alex'ten iyi... Carrusca geldi, Alex'ten iyi... Delgado geldi, Alex'ten iyi... Herkes Alex'ten iyi zaten!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

doğru diyosun valla kıyaslamaya basladılar hemen o zaman lugano geldi tomas'dan song'dan daha iyi oliveira gelcek türkiyedeki en iyi santrafor diyelim bizde

Rüştü en iyi kaleci, Lugano en iyi defans, Appiah ve Aurelio en iyi orta saha, Alex ve Tümer en iyi ofansif oyuncu, Oliveira da en iyi santrafor deriz kardeş

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Rüştü en iyi kaleci, Lugano en iyi defans, Appiah ve Aurelio en iyi orta saha, Alex ve Tümer en iyi ofansif oyuncu, Oliveira da en iyi santrafor deriz kardeş

de zaten bize göre öyle ya bide anlamadığım Alex le nasıl kıyaslıyolar? 60 a yakın milli olmuş 250 gol atıp Roanldo ..Pele... Romario klasıne gelmiş bi adamı daha hiç milli olamamış ismi iswiçre dışına çıkmamış Delgado yla... Avrupa da 1 sene bile kalamamış sadece brazilya liginden adam alalım diye milli takıma alınan Ricardinho yla... veya 22 yaşında genç diye geleceğin yıldızı sıfatı takılan daha ne olduğu görülmeyen bi Carrusca.... önce kanıtlasınlar kendilerini sonra Alex ten iidir deriz...

Harfiyen katılıyorum sana dostum. Çok doğru yazmışsın. BJK'nin beğenmediği, oynatmadığı, taraftarın küfrettiği Tümer, Alex ile yarışıyor. Ligde harikalar yaratıyor. Kendi ellerindeki yıldızı verdiler, yerini Delgado ve Ricardinho ile doldurmak istiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgrkc
    de zaten bize göre öyle ya bide anlamadığım Alex le nasıl kıyaslıyolar? 60 a yakın milli olmuş 250 gol atıp Roanldo ..Pele... Romario klasıne gelmiş bi adamı daha hiç milli olamamış ismi iswiçre dışına çıkmamış Delgado yla... Avrupa da 1 sene bile kalamamış sadece brazilya liginden adam alalım diye milli takıma alınan Ricardinho yla... veya 22 yaşında genç diye geleceğin yıldızı sıfatı takılan daha ne olduğu görülmeyen bi Carrusca.... önce kanıtlasınlar kendilerini sonra Alex ten iidir deriz...
    Delgado neysede; Richardinho'yu tanımıyorsunuz galiba arkadaşlar..Adam Alex yerine milli takıma alnına oyuncu..Konuşurken bilerek konuşun.. !
    Dipnot : Alex'te fenere gelmeden önce avrupa'da hiç oynamamış gittiği parmadan valizi toplanıp brezilya'ya maç oynamadan gönderilmişti..BİLMEDEN SALLAMAYIN..

genç semih diyen sizler bizim carruscaya laf etmeyin bence ve burada konu dışı şeyler tartışmayın

Quote Originally Posted by DeDe
    Delgado neysede; Richardinho'yu tanımıyorsunuz galiba arkadaşlar..Adam Alex yerine milli takıma alnına oyuncu..Konuşurken bilerek konuşun.. !
    Dipnot : Alex'te fenere gelmeden önce avrupa'da hiç oynamamış gittiği parmadan valizi toplanıp brezilya'ya maç oynamadan gönderilmişti..BİLMEDEN SALLAMAYIN..

parma dan gittini biliyorum merak etme... Alex in herşeyini harfiyen senden de iyi bilirim... o Ricardinho nun milli takımda oynaması sadece brazilya liginden adam oynatmak içindir... Alex neden Cruzeiro dayken milli takımdaydı? o kontenjan onaydı ... Avrupa dan Ronaldinho ları kesemediğinden gidemiyo.. Ricardinho yu da bu konuda zorlayan bir isim yok... Ve Alex İtalya dan sadece 1 kere kovulmuştur.... Ricardinho ise 2 kez ve 2 ay bile kalamamıştır takımında:... bence sen bazı şeyleri bil ondan sonra konuş...! en azından brazilya milli takımının oyuncu seçimleri hakkında...

diğer arkadaşın semih konusuna gelince o konuda katılıyorum ama bel bağladımız adamın yerine dünyaca ünlü biri gelecek (yani inş)

son olarak bence de konu sapmasın.

tartışmanın manası yok gelince göreceğiz kim daha iyi ama benim bildiğim kadarıyla ricardinho çok kaliteli bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgrkc
    parma dan gittini biliyorum merak etme... Alex in herşeyini harfiyen senden de iyi bilirim... o Ricardinho nun milli takımda oynaması sadece brazilya liginden adam oynatmak içindir... Alex neden Cruzeiro dayken milli takımdaydı? o kontenjan onaydı ... Avrupa dan Ronaldinho ları kesemediğinden gidemiyo.. Ricardinho yu da bu konuda zorlayan bir isim yok... Ve Alex İtalya dan sadece 1 kere kovulmuştur.... Ricardinho ise 2 kez ve 2 ay bile kalamamıştır takımında:... bence sen bazı şeyleri bil ondan sonra konuş...! en azından brazilya milli takımının oyuncu seçimleri hakkında...

diğer arkadaşın semih konusuna gelince o konuda katılıyorum ama bel bağladımız adamın yerine dünyaca ünlü biri gelecek (yani inş)

son olarak bence de konu sapmasın.
    Sen Richardinho gibi bir isme laf söylüyorsan zaten senle futbol tartışmam bu bir.Dünyada,Richardinho, Alex'ten tanınan bir oyuncudur bu iki.Kendi futbolcularınızla ilgili görüşleri buraya yazarsanız gerekli cevabı alırsınız bu üç
    yazarken üsluba dikkat et bu da dört...
    konuyu amacından saptıran bir mesaj daha görürsem hepsini sileceğim bu da beş(kendi mesajlarımda dahil)

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

dede sayende saymayı öğreneceğiz yaw
    bu arada rico ile alexi kıyaslamanın manası yok dk herşeyi açıkladı zaten

Sen Richardinho gibi bir isme laf söylüyorsan zaten senle futbol tartışmam bu bir.Dünyada,Richardinho, Alex'ten tanınan bir oyuncudur bu iki.Kendi futbolcularınızla ilgili görüşleri buraya yazarsanız gerekli cevabı alırsınız bu üç
    yazarken üsluba dikkat et bu da dört...
    konuyu amacından saptıran bir mesaj daha görürsem hepsini sileceğim bu da beş

konuyu amacından saptırmak lafı banaysa konu Fenerbahçe lere en iyi lere gelmiş ve ben konuyu Ricardinho ya çevirdim... diğer maddelerine bişi diyemicem dediğimi dedim... konuşma üslubuna dikkat edilmesine geleceksen hiç kimseye burda knşmamda saygısızca bişi demedim dediğimde de özrümü diledim... ben sana 250 gollük bi tarihten bahsediyorum... Pele, Ronaldo, Romario diyorum sen bana Ricardinho daha tanınmış diyosun...peki bunu diyosan zaten benle tartışma futbol yine de saygı duyuyorum eğer ki saygısızca bi dawranış yada bi laf demişsem de özrümü dilerim diliyorumda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

konu fenerli alex Rico'dan iyi midir değilmidir konusu değil..bununla ilgili tek mesaj daha görürsem silerim..( bu arada cevap vermiyorum çünki konuyu saptırmak istemiyorum )

konu fenerli alex Rico'dan iyi midir değilmidir konusu değil..bununla ilgili tek mesaj daha görürsem silerim..( bu arada cevap vermiyorum çünki konuyu saptırmak istemiyorum )

yok konunun o olmadını bende biliyorum da konuyu birileri oraya saptırdı ben bu kadar çewirebildim ama brz yanlış anlaşıldım sanırım... yine bi saygısızca bişi dediysem kusuruma bakma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaş transfer haberlerinin içinde pele, ronaldo,romario filan geçiyor ya anlayamadım.romario mu geliyormuş

bu arada ricardinho önce bir gelsin imza atsın sonra topunu oynasın ondan sonra kıyaslamak daha doğru olacaktır.

(bu alex-rico kıyası değildir gerçeklerdir o yüzden silme DeDe )

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri