Ömer Üründül'ün ses tonu güzel gollere tepkileri falan zaten müthiş. Dalga geçiyorduk ama eğlenceli adamdı sıkıcı maçlara renk katıyordu. Düşünsenize İsviçre'nin golündeki tepkisini hep birlikte yarılmazmıydık "Vöheeeyyyyy"![]()
Fransa
İsviçre
Ekvador
Honduras
Ömer Üründül'ün ses tonu güzel gollere tepkileri falan zaten müthiş. Dalga geçiyorduk ama eğlenceli adamdı sıkıcı maçlara renk katıyordu. Düşünsenize İsviçre'nin golündeki tepkisini hep birlikte yarılmazmıydık "Vöheeeyyyyy"![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Kupa tarihinin ilk golünü, ilk altin golunu ve cizgi teknolojisiyle ilk golunu Fransızlar attı
Fransamız 2-0 önde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne ara Fransa'ya döndün hani forza İngiltereydi.![]()
Fransa bi anda bitirdi maçı![]()
3-0
Frodo Baggins attı![]()
5 oldu ya lahain italya yatırdı kuponu. ..
Bu gol hepsinden güzeldi bak.![]()
hobaa 5-2![]()
7+ oldu beee
Hahahaa maç golle bittio nasıl finaldi
benzema![]()
maç bitti hala gol oluyor![]()
Benzema'nin golu sayilmadi![]()
Ayıp be hakem !
Hakem büyük ayıp etmiş Benzema'ya mis gibi goldü adam sevindi o kadar.Turnuvada izlediğim en keyifli maçtı valla futbola ve gole doyduk.
Ekvador maçı da güzel başladı.
Bugüne kadar hiç maç kaçırmadım.Sadece bazı maçları bilerek takip etmedim,onların da hepsi berabere biten zevksiz maçlar oldu.Fransa maçını kaçırdım ve üzüldüm doğrusu kaçırdığıma.Neyse artık özetle yetineceğiz.![]()
So what?
Saike
Honduras salladı Ekvator'a bir tane![]()
Burak
Valencia iyi piyasa yaptı. yine attı.![]()
Valencia 3 gol atmış gol krallığında gözü var.Ama elenirler herhalde bu kadar formda bir Fransa varken işleri çok zor.
![]()
Valencia hattrick yaptı da bir golü de sayılmadı.
İran'ın yaptığı savunmayı Mou bile yaptıramıyor.![]()
Ulan Arjantin ilk yarı atsa kupon gelecekti yine yattı. Bu gidişle destekleyecek takım kalmayacak.![]()
Arjantin ve Brezilya hiç umut vermiyorlar. Kolombiya , Şili ve Uruguay daha iyiler bu 2'liden.![]()
Messi anca böyle atabilirdi.![]()
Hiç birşey yapmasada forması maçı aldı derler ya işte öyle![]()