Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu Hangi Takım Geçer ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Hollanda

20 86.96%
  • Meksika

3 13.04%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Hollanda 2-1 Meksika | DK - 2.Tur

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İlk yarıda Hollanda berbat oynadı,Meksika harika oynadı golü de usta işi bir vuruşla Gio'nun ayağıyla buldular,golden sonra Van Gaal'in aklı başına geldi,Kuyt'ı mevkisine çekip Depay'ı alarak oyunu rakip bölgeye yıktı,kazanılan duran toplar,Robben'in isteği ve sonunda Sneijder'in enfes golü ile Meksika zaten bitti,uzatmaya gitmeden 2.golü atacağını düşünüyordum yine Robben sahneye çıktı maçı koparttı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk yarıda Meksika lehine de verilmeyen penaltı iddiası vardı. Verilmeyenler ilgilendirmiyor beni, son dakikada böyle basit bir penaltı vermek Meksika'yı elemek demek. Meksika ne kadar saçma oynarsa oynasın.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla hocam artık bilemeyecem orasını da Meksika zaten fazla direnemezdi oyunu kendi yarı sahasında kabul ettirmişlerdi habire korner korner golün geleceği çok belliydi penaltı verilmeseydi en kötü uzatmalarda koparırlardı maçı Meksika savunması dökülüyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Çok sevindim , çokta güzel oldu. Robben gibi bir adamı biraz daha izliyebileceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

meksikaya fena uzuldum. agir bir penalti ile 90+2 de yenilmeleri yikici oldu. van gaal de 532 sacmaligini biraksin artik. ispanyayi 5-1 yenince ise yaradigini zannediyor. alakasi yok. meksika golu erken atmamis olsa turu gecen taraf olurdu. uyandirmamak lazimdi hollandayi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Depay'ın girmesi işe yaradı ancak hocamın dediği gibi 5-3-2 olmuyor. Finale gitmek istiyorlarsa vazgeçmeli bu sevdasından belki Kosta-Yunanistan yenenini geçerler ancak Yarı Final'de tutmaz 5-3-2.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sadece Robben'in çabası vardı. Hiç birşey yapmayan Hollanda'yı gördükten sonra Meksika'ya üzüldüm açıkçası.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Maçı kaçırdığım için az önce özetini izledim. Gördüğüm kadarıyla baştan sona Meksika (son 5 dakika hariç) üstün götürmüş. Sneijder çok iyi vurmuş topa ona yapacağı bir şey yok kalecinin. Penaltı göre penaltı değildi ama Robben çabasıyla, arzusuyla maçı kazandırtmış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

robben ilk yarida kendini yere attigi icin ozur dilemis. ikincisi de pek farkli degildi halbuki. hatta ikincisi ilkine gore daha yapmacikti. ozur dilemesi meksikaya turu geri getirmiyor maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu hakemleri gördükten sonra Süper Lig'deki hakemler gerçekten top class kalıyorlar. Hatta Cüneyt Çakır, Björn Kuipers, kısacası Avrupalı hakemler kendilerini öne çıkarıyorlar. Fakat bu hakemde Portekizli olmasına karşın pek iyi maç çıkaramadı bugün. Kupanın şampiyonluğuna hakemler etki ettiler muhtemelende.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Paylaştığım fotoğraf montajmış beyler,asıl orjinali şuymuş ;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kaleci Hamza Hamzaoğlu olsaymış süper olurdu . Golü bir nevi ona attı gibi oldu .

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri