Screw you guys, I'm goin' home
Belçika net favorim. Arjantin'de varsa yoksa Messi. Kurto ve arkadaşları Messi'ye geçit vermeyecektir uzatmalara kalacağını düşündüğüm maçlardan ancak Belçika en kötü uzatmalarda halleder işi.
Messi'ye Dualarımızı Yolluyoruz Allah Yardımcıları Olsun. Kazanacağız İnşallah![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şanlı Belçikamız Messi hobbitini evine yollayacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Eğlenceli bir mücadele olacağı kanaatindeyim.Messi'nin tek eksiği olan Dünya Kupası..Bastır Arjantin!
Burda olduğu gibi kazanacağız Dünya Kupasını![]()
belcika amerika karsisinda fena bocaladi yine. bir turlu emin olamiyorum onlardan, keza arjantinden de. ama messi faktoru arjantini her zaman favori yapiyor. brezilyalilara ragmen finale kadar yurur arjantin. avrupalilardan daha beter yasiyor deplasmani arjantin.![]()
Vilmots düzgün bir kadro çıkarırsa Belçika tur atlar bence. Bu mükemmel jenerasyonu çok kötü kullanıyor..
Belçika kapanmayı beceremeyen bir takım. Arjantin ise Messi'nin ayaklarına bakıyor. İki takımda kapanırsa rezalet bir maç olur ama tahminim iki takımda açık oynayacak bol gol izleyebiliriz.
Belçika turu geçer.
Arjantin için yolun sonu..Belçika alır bir aksilik olmazsa
İki takımında durumlarını kıyaslıyorum ve tartıya koyuyorum Belçika çok ağır basıyor ve çok net görüyorum.
Eğer orta alanı elinde tutmayı başarırlarsa Belçika kazanacaktır.
ABD maçı hariç ben çok iyi bir Belçika izlemedim. Arjantine karşı çok büyük süpriz yapacaklarına inanmıyorum. Keşke yapsalar da Messi artık evine dönse.
Messi adamım kurtua yı deler geçer![]()
Yavaş delsin.Kurto hiç bir resmi maçta yenilmemiş Belçika ile. Messi falan da vız gelir tırıs gider Atletico vs Barçadaki performansını uygular.
Vilmots Hazard'ı yedek bıraksın 2. yarı alır atar bence bunu bi düşünsün.
![]()
Messi ile didisecek oyuncu yok belcikada. şimdiye kadar izlediğimiz belçika hep kendi oyununu oynadı. Yine aynı oynarlarsa messi yıldızlaşabilir. Belcika da isviçre gibi boşluklar bulursa affetmez. Bu maç gollü geçer bence. Kazananı tahmin etmek zor, maç ortada.
Belcikaya nedense hic kanım ısınmadı. Arjantin de geçmişiyle kurtarıyor, geçmişin ve de messinin hatrına arjantinliyim bu akşam. Almanya vs arjantin finali olsun istiyorum.
Açıkçası kimin kazanacağı pek umrumda değil,iki takımı da seviyorum,ikisi de kazansın![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Romero, Zabaleta, Demichelis, Garay, Basanta, Biglia, Mascherano, Di Maria, Lavezzi, Messi, Higuain
Courtois, Alderweireld, Van Buyten, Kompany, Vertonghen, Witsel, Fellaini, De Bruyne, Mirallas, Hazard, Origi
Lukaku nerde ?
Belçikada amaç önce Messi'yi durdurmak olacaktır. Tıpkı diğer takımlar gibi 2-3 kişiyle Messi'yi marke edeceklerini düşünüyorum .
Belçika kupada zaten az gol yiyen bir takımdı ,Arjantin'in de kapanan takımlara karşı ne yapabildiğini (yapamadığını ) gördük. Çok sıkıcı bir maç olacağını düşünüyorum. Aşırı sıcak havada oynanacağını da unutmayalım.
Edit: O kadar da sıcak değilmiş 26° C![]()
steam : aytekin79
Lukaku totemi var beyler 2. yarı girip atar relax. Hoca işi çözdü malum.
belcika adam markaji yapmaz. hadi yapti diyelim, fellaini disinda bu isi yapacak adam yok sahada. fellaini de messiyi durduramaz, arjantin onceki maclardaki gibi topa sahip olursa belcikanin isi zor.
Higuain gercek bir santrafor golu. Iste bu adamlar bunun icin var. Iyi golcu cok sey farkettirir
Belçika alır bu maçı n'olursa olsun alır bence. Zaten attıkları gollerin tamamı ikinci yarıda.
Abi bu ne yaa! Kolomibiya diyoruz Teofilo'yu oynatıyor , Belçika diyoruz Origi'yi oynatıyor. Şimdi Belçika bu turda elense bile bu Vilmots çok büyük başarı yakalamış olacak ve kahraman gibi olacak sözüm ona , oysa ki derhal gönderilmeli ! Hoca mı kalmadı yaa çok sinirliyim..
di maria cikinca arjantin hem topu belcikaya verdi hem de gomuldu gibi. boyle giderse belcika bir sekilde golu bulur. sanki di maria messiyi de rahatlatiyodu, o cikinca her top messiye gelir oldu. belcika cok rahatladi defansta.
İşte bunlar hep tecrübesizlik.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,