Sayfa 206 / 220 İlkİlk ... 106156196204205206207208216 ... SonSon
6,151 ile 6,180 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ahmet Nur Çebi geçecekmiş futbol şubesinin başına, Ahmet Kavalcı'nın yerine. Önder Özen hemen istifa etmez belki; ama ömrü de uzun olmaz. Ondan sonra yönetim de ömrünü kısaltmış olur tabii, o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş Olimpiyat'ta devam edecekmiş. Bilic harbiden şanssız adam, bu sene de işi zor olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bahçeşehir stadı olsaydı daha iyi olurdu hiç yoktan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas, kampin ikinci kismini Ingilterede yapacakmis. Bu bilgiyi dogrulayacak biri varmi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Besiktas, kampin ikinci kismini Ingilterede yapacakmis. Bu bilgiyi dogrulayacak biri varmi ?
    Futbol Takımımızın Kamp Programının 2. Etabı Belli Oldu

Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleştirecek.
    Futbol Takımımızın 2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde yapacağı yurtdışı hazırlık kampı 2. etabının programı belli oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran Salı günü başlayacak olan siyah-beyazlılarımız, 29 Haziran-10 Temmuz arasında yapılacak Almanya kampının ardından, 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde yer alan De Vere Oulton Hall&Spa Resort'ta kamp yapacak. Futbol takımımız İngiltere kampı boyunca 4 hazırlık maçı oynayacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi iyi 14'de gidip kampi ziyaret ederiz insAllah.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, adını Fernandes koyduğu horozunu, disiplinsiz davranışları nedeniyle keseceğini söyledi.

Levent Erdoğan: ''Horozum aynı Fernandes gibi işine geldiğinde kümesten çıkıyor gelmediğinde çıkmıyor. Fernandes artık beni de bıktırdı.''
    ahahahahah bu nasıl espri anlayışı arkadaş

Edit:

Last edited by E.Cartman : 18.Haziran.2014 at 20:22
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Beşiktaş Sohbet Alanı

@firatgunayer: BJK'de görev değişikliği..
    A.Nur Çebi, futbol şubesinin başına geçti..
    Yeni genel sekreter Ahmet Ürkmezgil..
    Basın sözcüsü Metin Albayrak..

@firatgunayer: Beşiktaş'ta futbol komitesi kaldırıldı..
    Futboldan tek sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi oldu..
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Önder Özen'e ne olacak bu durumda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş, Önder Özen'le yolları ayırıyor. Futbolun yeni patronu olan Ahmet Çebi, Özen'i gönderme kararı aldı. (Sabah)

Bence yalan. Yıpratma haberleri gibi geliyor bana.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Külliyen yalan! Şerefli (!) medya yine element uydurmuş. Almanya'da yaşayan ve bugün bizzat takımı karşılamaya giden bir taraftar, yok öyle bir şey dedi. Sezonu sadece futbol takımı bazında açmamışız anlaşılan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ooo basın erken başlamış mesaiye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman ve kurmaylari istifa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nerden çıkarıyorsun bunları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ooouuuu Cenk Tosun Beşiktaşlı olmuş
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yine sakatliklarla baslamis Besiktas, antreman sahasindami sikinti var nedir boyle

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yine sakatliklarla baslamis Besiktas, antreman sahasindami sikinti var nedir boyle

yok alamanyada hazırlık yapıyorlar buda demek oluyor ki kanımızda var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    yok alamanyada hazırlık yapıyorlar buda demek oluyor ki kanımızda var
    Hemen Almanyaya gecis yaptilarmi ya ? Tolga izinli yaziyordu dedim Turkiyeden baska bir yerde olamazlar.

Neyse zaten bu ayin 13'de gidip gorecegim Besiktasi bide ben bakim dertleri neymis niye hemen sakatlaniyorlarmis

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hemen Almanyaya gecis yaptilarmi ya ? Tolga izinli yaziyordu dedim Turkiyeden baska bir yerde olamazlar.

Neyse zaten bu ayin 13'de gidip gorecegim Besiktasi bide ben bakim dertleri neymis niye hemen sakatlaniyorlarmis

evet gittiler Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapıyorlar. bendende selam söyle gittiğinde :P

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    evet gittiler Harsewinkel kentindeki Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'de kamp yapıyorlar. bendende selam söyle gittiğinde :P
    Ben Leeds'de geldiklerinde gidecem sanirsam buraya 13'de geliyorlar. Tolga ile daha once tanisma firsatim olmustu, bu sefer daha cok Bilic ile tanismak icin gidiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben Leeds'de geldiklerinde gidecem sanirsam buraya 13'de geliyorlar. Tolga ile daha once tanisma firsatim olmustu, bu sefer daha cok Bilic ile tanismak icin gidiyorum

İyi bakalım imzada alırsınız artık

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Ooouuuu Cenk Tosun Beşiktaşlı olmuş
    İşte şimdi Beşiktaş'a geldiğine inandım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur

Spor
    FATİH DOĞAN
    Cumartesi 05.07.2014
    Antrenmanda bir pozisyon sonrası kendisine Türkçe küfür eden Ersan'a çok sinirlenen Beşiktaş'ın Çek stoperi Sivok, takım arkadaşını sert şekilde uyardı
    Almanya kampına devam eden Beşiktaş'ın dünkü idmanında Sivok ile Ersan arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sonrası tartışma yaşayan ikiliden Ersan, çalışmanın sonunda kenardaki bankta oturdu. Yanına giden Sivok, arkadaşına parmağını sallayarak İngilizce olarak, "Sen Türkçe olarak anneme küfrettin. Ben bunu anladım" dedi. Ersan ise, "Sana küfür etmedim. Hadi git işine" karşılığını verdi. Daha çok sinirlenen Çek stoper, "Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur" diyerek arkadaşını sert şekilde uyardı.

ÖNDER ÖZEN DEVREYE GİRDİ
    BJK TV çalışanları ve malzemecilere yakın bir yerde yaşanan bu gerilim sonrası olay Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'e iletildi. Özen'in ne olduğunu sorduğu Ersan, "Ben bir pozisyon sonrası ortaya küfür ettim. Sivok'u kastetmemiştim. Gereksiz alınganlık yaptı. Sorun yok" dedi. Tartışma ilgili görüşünü aldığımız Sivok ise, "Problem yok. Ben işimi yapıyorum. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada kalacağım" diye konuştu.

Varmidir dogruluk payi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur

Spor
    FATİH DOĞAN
    Cumartesi 05.07.2014
    Antrenmanda bir pozisyon sonrası kendisine Türkçe küfür eden Ersan'a çok sinirlenen Beşiktaş'ın Çek stoperi Sivok, takım arkadaşını sert şekilde uyardı
    Almanya kampına devam eden Beşiktaş'ın dünkü idmanında Sivok ile Ersan arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sonrası tartışma yaşayan ikiliden Ersan, çalışmanın sonunda kenardaki bankta oturdu. Yanına giden Sivok, arkadaşına parmağını sallayarak İngilizce olarak, "Sen Türkçe olarak anneme küfrettin. Ben bunu anladım" dedi. Ersan ise, "Sana küfür etmedim. Hadi git işine" karşılığını verdi. Daha çok sinirlenen Çek stoper, "Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur" diyerek arkadaşını sert şekilde uyardı.

ÖNDER ÖZEN DEVREYE GİRDİ
    BJK TV çalışanları ve malzemecilere yakın bir yerde yaşanan bu gerilim sonrası olay Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'e iletildi. Özen'in ne olduğunu sorduğu Ersan, "Ben bir pozisyon sonrası ortaya küfür ettim. Sivok'u kastetmemiştim. Gereksiz alınganlık yaptı. Sorun yok" dedi. Tartışma ilgili görüşünü aldığımız Sivok ise, "Problem yok. Ben işimi yapıyorum. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada kalacağım" diye konuştu.

Varmidir dogruluk payi ?
    Medya bizle o kadar çok uğraşıyor ki doğruluk payı varsa bile yok diyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bende boyle haberleri bir Besiktasta goruyorum nedense. 14'de gidip bir kampi gozetliyelim bakalim bu gazeteciler bizim gormedigimiz neyi goruyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende boyle haberleri bir Besiktasta goruyorum nedense. 14'de gidip bir kampi gozetliyelim bakalim bu gazeteciler bizim gormedigimiz neyi goruyor
    Valla çok iyi olur abi

Fırat Günayer her antrenmanımızı an be an takip eden birisi. Beşiktaş muhabiri zaten. Hiç ağzından böyle şeyler çıkmıyor ama nedense bazı medya kuruluşları antrenmanda şut çalışmasını "kalecinin üzerine bilerek vurdular" diye anlatacak neredeyse.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Az önce biten hazırlık maçını 3-1 kazandık, 3 golü de M.Pektemek attı. Oğuzhan maçın ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıktı. Ozzy çıkmadan önce maç 3-0 iken, o çıktıktan sonra orta sahanın üreticiliği azaldı ve gol bulamadık.

Pektemek'in bu 3 golünden sonra yönetim golcü almaktan vazgeçmez umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ingilteredeki yapilacak maclarin stadlari bellimi ? Baktim bir kac yere ama stad detaylari yok

[YOUTUBE="Q2_k-k6BjpE"]Uçma Vakti[/YOUTUBE]

On numara reklam olmuş umarım formalar da öyle olur.

Mesaj Yetkileri