Ahmet Nur Çebi geçecekmiş futbol şubesinin başına, Ahmet Kavalcı'nın yerine. Önder Özen hemen istifa etmez belki; ama ömrü de uzun olmaz. Ondan sonra yönetim de ömrünü kısaltmış olur tabii, o ayrı.
Ahmet Nur Çebi geçecekmiş futbol şubesinin başına, Ahmet Kavalcı'nın yerine. Önder Özen hemen istifa etmez belki; ama ömrü de uzun olmaz. Ondan sonra yönetim de ömrünü kısaltmış olur tabii, o ayrı.
Beşiktaş Olimpiyat'ta devam edecekmiş. Bilic harbiden şanssız adam, bu sene de işi zor olacak.
Bahçeşehir stadı olsaydı daha iyi olurdu hiç yoktan.
So what?
Saike
Besiktas, kampin ikinci kismini Ingilterede yapacakmis. Bu bilgiyi dogrulayacak biri varmi ?
Futbol Takımımızın Kamp Programının 2. Etabı Belli Oldu
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de gerçekleştirecek.
Futbol Takımımızın 2014-2015 sezonu hazırlıkları çerçevesinde yapacağı yurtdışı hazırlık kampı 2. etabının programı belli oldu.
Yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran Salı günü başlayacak olan siyah-beyazlılarımız, 29 Haziran-10 Temmuz arasında yapılacak Almanya kampının ardından, 13-24 Temmuz tarihleri arasında İngiltere'de Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde yer alan De Vere Oulton Hall&Spa Resort'ta kamp yapacak. Futbol takımımız İngiltere kampı boyunca 4 hazırlık maçı oynayacak
Iyi iyi 14'de gidip kampi ziyaret ederiz insAllah.
ahahahahah bu nasıl espri anlayışı arkadaşBeşiktaş eski Asbaşkanı Levent Erdoğan, adını Fernandes koyduğu horozunu, disiplinsiz davranışları nedeniyle keseceğini söyledi.
Levent Erdoğan: ''Horozum aynı Fernandes gibi işine geldiğinde kümesten çıkıyor gelmediğinde çıkmıyor. Fernandes artık beni de bıktırdı.''
Edit:
![]()
Last edited by E.Cartman : 18.Haziran.2014 at 20:22
Screw you guys, I'm goin' home
@firatgunayer: BJK'de görev değişikliği..
A.Nur Çebi, futbol şubesinin başına geçti..
Yeni genel sekreter Ahmet Ürkmezgil..
Basın sözcüsü Metin Albayrak..
@firatgunayer: Beşiktaş'ta futbol komitesi kaldırıldı..
Futboldan tek sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi oldu..
FM Gazetesi
Önder Özen'e ne olacak bu durumda?
Beşiktaş, Önder Özen'le yolları ayırıyor. Futbolun yeni patronu olan Ahmet Çebi, Özen'i gönderme kararı aldı. (Sabah)
Bence yalan. Yıpratma haberleri gibi geliyor bana.
FM Gazetesi
http://m.sporx.com/smart/haber_detay...n=IcerikPaylas
Ne insanlar var
Ooo basın erken başlamış mesaiye![]()
Fikret Orman ve kurmaylari istifa.
FM Gazetesi
Nerden çıkarıyorsun bunları
Ooouuuu Cenk Tosun Beşiktaşlı olmuş![]()
FM Gazetesi
Yine sakatliklarla baslamis Besiktas, antreman sahasindami sikinti var nedir boyle
Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur
Spor
FATİH DOĞAN
Cumartesi 05.07.2014
Antrenmanda bir pozisyon sonrası kendisine Türkçe küfür eden Ersan'a çok sinirlenen Beşiktaş'ın Çek stoperi Sivok, takım arkadaşını sert şekilde uyardı
Almanya kampına devam eden Beşiktaş'ın dünkü idmanında Sivok ile Ersan arasında gerginlik yaşandı. Bir pozisyon sonrası tartışma yaşayan ikiliden Ersan, çalışmanın sonunda kenardaki bankta oturdu. Yanına giden Sivok, arkadaşına parmağını sallayarak İngilizce olarak, "Sen Türkçe olarak anneme küfrettin. Ben bunu anladım" dedi. Ersan ise, "Sana küfür etmedim. Hadi git işine" karşılığını verdi. Daha çok sinirlenen Çek stoper, "Bir daha küfür edersen tavrım farklı olur" diyerek arkadaşını sert şekilde uyardı.
ÖNDER ÖZEN DEVREYE GİRDİ
BJK TV çalışanları ve malzemecilere yakın bir yerde yaşanan bu gerilim sonrası olay Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'e iletildi. Özen'in ne olduğunu sorduğu Ersan, "Ben bir pozisyon sonrası ortaya küfür ettim. Sivok'u kastetmemiştim. Gereksiz alınganlık yaptı. Sorun yok" dedi. Tartışma ilgili görüşünü aldığımız Sivok ise, "Problem yok. Ben işimi yapıyorum. Bir yıllık daha sözleşmem var ve burada kalacağım" diye konuştu.
Varmidir dogruluk payi ?
Bende boyle haberleri bir Besiktasta goruyorum nedense. 14'de gidip bir kampi gozetliyelim bakalim bu gazeteciler bizim gormedigimiz neyi goruyor
Valla çok iyi olur abi![]()
Fırat Günayer her antrenmanımızı an be an takip eden birisi. Beşiktaş muhabiri zaten. Hiç ağzından böyle şeyler çıkmıyor ama nedense bazı medya kuruluşları antrenmanda şut çalışmasını "kalecinin üzerine bilerek vurdular" diye anlatacak neredeyse.
Az önce biten hazırlık maçını 3-1 kazandık, 3 golü de M.Pektemek attı. Oğuzhan maçın ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıktı. Ozzy çıkmadan önce maç 3-0 iken, o çıktıktan sonra orta sahanın üreticiliği azaldı ve gol bulamadık.
Pektemek'in bu 3 golünden sonra yönetim golcü almaktan vazgeçmez umarım.![]()
Ingilteredeki yapilacak maclarin stadlari bellimi ? Baktim bir kac yere ama stad detaylari yok
[YOUTUBE="Q2_k-k6BjpE"]Uçma Vakti[/YOUTUBE]
On numara reklam olmuş umarım formalar da öyle olur.