Yoshiaki Takagi bornozla karşılanmış, nereden kaçırdık adamı![]()
Yoshiaki Takagi bornozla karşılanmış, nereden kaçırdık adamı![]()
Güzel toparlamışsın. Puan farkı 2 puan çok değil. Liderliği alırız. Reysol maçında Hoşhimoto iki takımada gol atmış. İlk golde kaleleri şaşırdı galiba.![]()
Yoshiakiyi banyodan mı çıkardınız nerden aldınız bi gusül abdesti aldırın adama yarım kalmış bi işi varmış gibi duruyor omuzlarda![]()
Spoiler: Senin takım toplantısından kaçanlar abileriyle buluşmuşlar
Bu arada son haftalarda kötü gidişe dur demişiz umarım formumuz düşmez
Cok iyi toparlanmisiz.. zaten lider ve 2.siradaki takimla aranizdaki o 2 puan hicbisey. Bu gidisi surdurursek liderligi aliriz![]()
Son maçlar süper, Dünya kupasını anlatımında harika olmuş![]()
22.HAFTA
Deplasmanlarda kullandigimiz taktik etkisini gostermeye devam ediyor.Zor bir deplasmandan galibiyetle ayriliyoruz.
Tecrubeli oyuncumuz Dutra bu macla birlikte F Marinos kariyerinin 450.macina cikti.Dile kolay, 450 mac...Kendisini tebrik ediyoruz.
Yunanistan Teknik Direktoru Fernando Santos kadroya yine oyuncumuz Dimitris Siovas`i cagirmadi.Oysaki Siovas formuyla Milli Takimi hakediyordu..
23.HAFTA
Kendi evimizde, kisir gecen macta rakibin kilidini genc oyuncumuz Kumagai ile aciyoruz.
Manchester United, Paris Saint Germain, Chelsea ve Juventus`un pesinde oldugu, Arjantin`in en onemli genc yeteneklerinden Fulgeral ile anlasmistik.
Ama ne yazik ki bu transferin 2016`da gerceklesecegini ogrendigim icin veto vermek zorunda kaldim.Cunku bu kluple uzun vadeli planlarim yok ve transfer butcesini bosa kullanmak istemiyorum.
THE EMPEROR`S CUP
Rakibimizi rahat bir sekilde alt ediyoruz.
Bir sonraki turda rakibimiz guclu olacak...
Bu sakatlik belki de benim hatam yuzunden oldu.Lig maclarinda fazla forma sansi veremedigim Kerlon`a bari kupa maclarinda full forma sansi vereyim, hem gozumuz gonlumuz acilir dedim, gercekten harika oynadi macta ve ilkyarinin sonuna dogru sakatlandi.Fakat butun mac oynattim.
SON DAKIKA!
Yonetimden ek gelir saglamasi icin 1 ay onceden Kardes Klup bulmasini istemistim.Ve sonunda bulduk.Galatasaray artik kardes klubumuz!
24.HAFTA
Gene iyi oynadigimiz bir macti.Her sey yolunda giderken hafif sakatlanan Pantelic ve Kazuki`nin eksikligini hissettik.Tek bir pozisyon verdik ve golu yedik.Neyse, en azindan deplasmanlarda istedigim futbolu oynuyoruz artik.
Hocam şampiyonluğa çok bişey kalmadı az sıkıcaz dişimizi![]()
Ha gayret hocam bir şey kalmamış. Şampiyonluk şarkılarını söyleyeceğiz.
Şenol Güneşten sonra çekik gözlülerin en sevdiği adam sen olacaksın hoca az kaldı sabret![]()
Adamlari yakalamisiz, simdi onlerine gecme zamani. Galatasaray ortakligi da iyi olmus![]()
Su an lider olan Sanfrecce bir gun once kendi evinde 2-1 maglup oluyor.Bu bizim icin harika bir firsat.Umarim maci kazanir ve liderlige otururuz.
25.HAFTA
VEEEE SONUNDA LIDERIZ! HAKETTIGIMIZ YERDEYIZ, 8.LIKTEN, KOVULMANIN ESIGINDEN GELIP LIDERLIGE OTURUYORUZ...
Liderlik bize biraz pahaliya maloluyor.
Takimimizin genc ve basarili oyuncusu Kumagai ne yazikki 2 Hafta yok.
Sampiyonluk yolunda Pantelic`i de kaybediyoruz, 3-4 Hafta yok.
Dutra`da cezali.Oh mis...
Ve gelecek macimizda lig 3.su(2.ci ile ayni puana sahipler.) ile.Cok cok zor olacak bizim adimiza.
26.HAFTA
Uc eksikle ciktigimiz macta sanssizlik sonucu yedigimiz golle maglup oluyoruz ve liderligi kaybediyoruz.
Siradaki maca ise ilk 11`den tami tamina 5 eksik ile cikacagiz.
27.HAFTA
Butun olumsuzluklara ragmen rahat kazaniyoruz.Oyuncularimi kutluyorum.
Ustumuze lanet coktu galiba.
28.HAFTA
Ilhan Mansiz`in eski takimi Vissel Kobe`yi deplasmanda maglup etmeyi basariyoruz.
Yok arkadas, lanet var uzerimizde, kesin.
PUAN DURUMU
Ligin son haftalarina dogru 2.Siradaki Sanfrecce ile deplasmanda macimiz var belki de kaderimizi o mac belirleyecek.
Resmen sakatlık laneti çökmüş üzerine
CHAMPİONE , CHAMPİONEEE![]()
Galatasaray'la da bağlantı kurarmış yürü be aslan![]()
Harbiden o sakatlıklar ne öyle çok kötü olmuş ama tüm bu olumsuzluklara rağmen liderliği vermememiz çok iyi Uğur,aynen böyle devam edelim.
Bu ne bütün takım sakatlanmış bastonlamı çıkartacaksın elemanları sahaya tamda zamanında gitmişler.. Ama kaptırmamışız koltuğu alalım şu kupayı artık hadi
şampiyonluk geliyor sakatlıklar engel olmazsa
Sakatliklara ragmen kazanirsak buyuk bir is basaracagiz.
THE EMPEROR`S CUP
Kupadaki macimizda guzel bir galibiyet aliyoruz.
BIR SAKATLIK DAHA
Takagi`de sakatlanarak gercek Yokohama`li oldu.
29.HAFTA
Sakat ve cezalilarla birlikte 6 eksikle cikiyoruz sahaya.! Ve ilk yarida yedigimiz gollerle maglup oluyoruz.Avantajimizi kaybettik.
ALLAH`IM SEN BIZE SABIR VER!
30.HAFTA
Kendi evimizde harika bir galibiyet alarak adim adim ilerliyoruz!
Sampiyonluk yolundaki rakibimiz evinde puan kaybediyor!
OYUN BIZE SAKA YAPIYOR
31.HAFTA
Saka gibiydi.Yedek klubesinde sadece 2 adamimiz vardi.Cok zorlandigimiz macta Kakitani ve Pantelic`in ozel becerileriyle galip geldik.
32.HAFTA
Toplam 7 eksikle cikiyoruz maca.Ve kaybediyoruz.
RAKIPLERIMIZDE PUAN KAYBETTI!
Cok sansliyiz, 2 rakibimiz de puan kaybetti.
Bu arada sozlesmemizi yeniliyoruz.
Biz Nakamura`ya sahibiz, onlar degil.
Yunanistan Milli Takimi`na davet edilen Siovas`i kadrodan cekmek zorunda kaldim.Cunku cok onemli bir maca cikacagiz ve bir suru eksigimiz var.
PUAN DURUMU
F MARINOS SAMPIYONLUK ICIN SAHAYA CIKIYOR!
Çok iyi gidiyoruz.Bu maçı da kazanırsak şampiyonuz![]()
Maşallah sakatlık belasına rağmen güzel gidiyoruz alalım maçı şampiyonluğu ilan edelim.
Şampiyonluk maçını kaçırmak istemiyorum inşallah buralarda olurum saatini yazsaydın keşke![]()
Ya yok ben hep buradayım da kariyere devam ediyorum gözden kaçmasın diye diyorum (:
Haydi bismillah (: