Sayfa 37 / 43 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Soner Aydoğdu Uefa'ya bildirilmiş. Gitmiyor muydu bu arkadaş?
    Karabük ile sözleşme konusunda anlaşamadı, kalıcak.

Başkan, Soner'in yüksek maaşından dolayı gitmesini istiyor. Vahid Hoca'nın ne düşündüğünü tam olarak bilmiyoruz ama olsa da olur olmasa da olur durumunda gibi. Soner, Vahid Hoca ile çalışmak istiyor. Gerekirse sözleşmem de iyileştirmeye gidin bile demiş.

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    oynayamaz ki ? ben mi yanlış biliyorum. aynı transfer sezonunda iki imza atamaz.
    anıl taşdemir bu transfer sezonunda gelmedi mi trabzon'a ?
    Bu transfer döneminde geldi. 1 sezon içinde 2 imza atılır, 3 imza atılamaz. Anıl'ın devre arası transfer olma ihtimali kalmıyor. Ben öyle biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzonspor'unda mı formasında reklam olmayacak bu sezon?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Trabzonspor'unda mı formasında reklam olmayacak bu sezon?
    Şimdilik sponsor yok. Cazip bir teklifle biri gelirse kabul ederler.

Gol makinesi Oscar Cardozo'nun gelmesiyle birlikte, Trabzonspor bu hafta tarihinin en fazla forma sattığı haftasını yaşadı.

Cuma günü Bursaspor ile hazırlık maçı yapılacak.

Trabzonspor- Rostov karşılaşması Star Tv'den canlı olarak yayınlanacak.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

Trabzonspor'da Hacıosmanoğlu'na büyük darbe

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurul için yeterli bin 490 imza toplayan üyeler, imza platformu adına yerel gazetelere ilan vererek kendileri harekete geçmeden bordo-mavili kulübün yönetim kuruluna, olağanüstü genel kurul kararı alması çağrısında bulundu.

"Trabzonspor camiasına duyuru" başlığıyla imza platformu adına gazetelerde yer alan ilanda,"Tüzüğün 30. maddesi, üyelere gerekli şartlar oluştuğunda beşte bir imza toplandığı takdirde seçimli olağanüstü genel kurul hakkı tanımıştır. İmza sahipleri olarak bu şartların fazlasıyla oluştuğuna inanıyoruz. Ayrıca Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, '1490 imza toplayamazlar, toplarlarsa gereğini yaparım' beyanı dikkate alınarak başlatılan imza kampanyası yeterli sayıya ulaşmıştır. Kaldı ki yönetim kurulunun görev süresi 2013 Aralık ayında hukuki olarak tamamlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Seçimin gerçekleşmesi durumunda oluşabilecek en kötü şeyin, mevcuttan çok daha iyi olacağına emin olunması gerektiği savunulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İmza sahipleri bir iyi niyet göstergesi ile sayın yönetim kuruluna, kendi iradesi ile olağanüstü seçimli genel kurul kararı almayı önermektedir. Duyurumuzda, camiamızla bir yakınlaşma ve hoşgörü ortamı yaratmak umuduyla, yapılan yanlışların ve hataların dökümünü yapmaktan kaçındık. Kabul etmek gerekir ki yaşanan olayların yarattığı duygusal ve düşünsel travmayı giderecek tek yol bütünlüktür. Bütünlüğün sağlanması için de tek çözüm seçimdir.

Şu gerçeği de göz ardı etmemeliyiz, Trabzonspor, futbolun bugünkü vahşi rekabetine karşı koyabilmesi için çatışmayı, ayrışmayı ve yalnızlaşmayı sonlandırmak zorundadır. Trabzonspor gibi bir büyük kulübü yönetmek için seçilmiş olmak yeterli değildir. Öncelikle sorumluluk gerektirir. Sorumluluk, sevmeyi de bilmeyi de ilişki kurmayı da kapsayan derin bir farkındalıktır. Sonuç olarak sayın Trabzonspor yönetim kurulundan, makul bir süre içerisinde seçimli olağanüstü genel kurul çağrımıza cevap vermesini bekliyoruz. Trabzonspor üyeliği yalnızca oy kullanmak değildir. Camiamıza saygıyla duyurulur."

- Seçim kararı

Daha önce de Trabzonspor Kulübü üyeleri Recep Bakırtaş ile Ali Sait Yılmaz, Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne ayrı ayrı sundukları dilekçelerde, Trabzonspor Kulübünün 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde 19 Mayıs Spor Salonu'ndaki olağanüstü kongresinde, tüzük değişikliğine ilişkin alınan genel kurul kararlarının, yasaya ve tüzüğe aykırı olduğu iddiasıyla iptalini istemişti.

Trabzonspor'un olağanüstü genel kurulunda, yönetim kurulunun görev süresini belirleyen 68. maddeye "Yönetim kurulunun görev süresine bir defaya mahsus olmak üzere 2 yıl eklenir" şeklinde geçici madde eklenmiş ve yeni yönetimin görev süresi 6 aydan 2 yıl 6 aya çıkarılmıştı.

Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi de Bakırtaş ve Yılmaz'ın olağanüstü genel kurul kararlarının iptali istemiyle açtıkları davayı kısmen kabul ederek, Trabzonspor Yönetim Kurulunun görev süresinin bir süre daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal etmişti. Yönetim kurulu da bu kararı Yargıtay'da temyiz etmişti.
    Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/f...yuk_darbe.html

Kulübümüz tarafından Cuma günü düzenlenecek muhteşem gala gecesinin programı belli oldu.

Saha dışı aktivitelerle başlayacak gecede Hüseyin Avni Aker Stadı’nın kapıları 18.30’da açılacak.

Marşlar ve T-Gun (Forma atışı) sonrası özen lazer gösterisi yapılacak. Ardından futbolcularımız ve teknik heyetimiz özel efektler ve marşlar eşliğinde taraftarlarımıza tanıtılacak.

Tanıtımın ardından Başkanımız Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu bir konuşma yapacak. Bu konuşmanın ardından pyro ve lazer gösterisinin yanı sıra havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek.

Özel gala gecesi ünlü şarkıcı Soner Kabadayı’nın konseriyle devam edecek.

Bu konser sonrası ise saatler 21:00’i gösterdiğinde takımımız Bursaspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Gala gecesinde taraftarlarımızı yeni sezon formalarıyla stadyuma bekliyoruz.
    http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...r#.U-s4Fx9wvbI

Konseri Soner Sarıkabadayı vereceğine Trabzonspor'lu bir sanatçı verseydi daha hoş olurdu. Konseri Rafet El Roman, Yusuf Güney, Resul Dindar, Apolas Lermi gibi sanatçılar verebilirdi.
    Last edited by Falcao9 : 13.Ağustos.2014 at 14:53

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzonspor’un ilgilendiği ve parada anlaştığı iddia edilen Kolo Toure, “Alt ligden bir takım için Liverpool’u bırakmam” açıklamasını yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonsporlu sanatciya gerek yok bence.

Stadin cogunu gurbetciler dolduracagi icin daha populer bir isim secilmesi dogruydu. Trabzonsporlu kontenjani zaten Senol Gunesi cagirarak doldurmus yonetim.

Bu sezon hic olmadigi kadar forma satisi oluyormus, transferlerin payi buyuk.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Trabzonspor’un ilgilendiği ve parada anlaştığı iddia edilen Kolo Toure, “Alt ligden bir takım için Liverpool’u bırakmam” açıklamasını yaptı.
    Tribün Dergi'nin kaynak göstermeden uydurduğu haberlerden sadece birisi.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Aynen Soner iyidir

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Tribün Dergi'nin kaynak göstermeden uydurduğu haberlerden sadece birisi.
    Yabancı kaynaklardan da okudum röportajını , türkçesini bulunca yazdım.
    Ne kadar doğrudur bilemem.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Yabancı kaynaklardan da okudum röportajını , türkçesini bulunca yazdım.
    Ne kadar doğrudur bilemem.
    Röportajı sen gördüysen doğrudur. Ben bu tarz hesaplara inanmadığım için öyle dedim.

Soner Sarıkabadayı'yı organizatörler ayarlamış. Başkanın aklında farklı isimler varmış ancak transfer işleriyle uğraştığından ilgilenememiş. Kulüp biz taraftarların Trabzonspor'lu bir sanatçı çıksın çağrılarıyla birlikte Trabzonspor'lu bir sanatçıyı da Gala gecesine getirme kararı aldı.

https://twitter.com/Trabzonspor/stat...27320312074240

Gala gecesinde Resul Dindar ve Soner Sarıkabadayı sahne alacak.

Trabzonspor kulübü yarın akşam düzenlenecek açılış şenliklerini Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle iptal etmiştir.

Doğru olanı yapmışız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur ve Senol Gunes

1 Fotoğraf, 2 Efsane...

Mehmet Ekici ile anlaşılmış. Güzel kadro olacak gibi. Biraz sabır biraz motivasyonla büyük işler başarabilir bu sezon Trabzonspor.

Tartışma ve kavgaların dışında bir Fenerbahçe taraftarı olarak şampiyonluk zamanının geldiğine inanıyorum Trabzonspor için.

Trabzonspor ile Bursaspor, sezon açılışında Avni Aker Stadı'nda 0-0 berabere kaldı.

Maçın adamı yine Onur'du. Kurtardığı pozisyon sayısını sayamadım bile.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Onur'a yatın kalkın dua edin böyle bir kaleciye sahip olduğunuz için gerçekten kıskanıyorum hem Türk hem adam gibi adam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Niye fantazi yapıyor bu hocalar bende bunu anlamıyorum. Sonrada çıkıp oyunculara laf ediyor. Bosingva ne arıyororta sahada yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hoca cok on yargili geldi bana.

Mustafa Yumlu, Belkalemi felan her turlu keser. Niye bukadar stoperde stoper diye tutturdu anlamadim.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Hoca cok on yargili geldi bana.

Mustafa Yumlu, Belkalemi felan her turlu keser. Niye bukadar stoperde stoper diye tutturdu anlamadim.
    kadro nasıldı akşam ?

kadro nasıldı akşam ?
    İlk 11: Onur, Zeki, Medjani, Belkalem, İshak, Bosingwa, Fatih, Sefa, Malouda, Gökhan, Cardozo

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    İlk 11: Onur, Zeki, Medjani, Belkalem, İshak, Bosingwa, Fatih, Sefa, Malouda, Gökhan, Cardozo
    zeki mi sag bek oynadı ? 4-4-2 mi ?
    malouda sol açık gökhan cardozo forvet şeklinde mi yani ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Maçın özetini izlediğim kadarıyla Trabzonda sıkıntı büyük gibi geldi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır,

Onur

Zeki
    Medjani
    Belkalem
    İshak

MR: Fatih
    MC: Bosingwa
    MC: Malouda
    MC: Salih
    ML: Gökhan

Cardozo

olarak oynadılar ve bence rezaletti. Teknik direktör bence çok yetersiz. Bosingwa'nın kariyer çıkışını ve en iyi oyununu orta saha da oynadığını falan savundu röpörtajda. Stoper ikilisinin Aykut Demir - Yumlu ikilisinden fazlası yok. Boşuna yapılmış iki transfer bence. Boşuna yabancı hakkı yiyorlar. Oynanan oyun diye bir şey yok. Hiç bir organizasyon vs. yok. 4-5-1 oynayan takım dümdüz diziliyor sahaya sanki 4-4-2 oynar gibi ve Onur olmasa farka gidecek bir maçtı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

zeki mi sag bek oynadı ? 4-4-2 mi ?
    malouda sol açık gökhan cardozo forvet şeklinde mi yani ?
    zeki sağ bek, malouda OOF, Gökhan sol, Sefa sağ

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hayır,

Onur

Zeki
    Medjani
    Belkalem
    İshak

MR: Fatih
    MC: Bosingwa
    MC: Malouda
    MC: Salih
    ML: Gökhan

Cardozo

olarak oynadılar ve bence rezaletti. Teknik direktör bence çok yetersiz. Bosingwa'nın kariyer çıkışını ve en iyi oyununu orta saha da oynadığını falan savundu röpörtajda. Stoper ikilisinin Aykut Demir - Yumlu ikilisinden fazlası yok. Boşuna yapılmış iki transfer bence. Boşuna yabancı hakkı yiyorlar. Oynanan oyun diye bir şey yok. Hiç bir organizasyon vs. yok. 4-5-1 oynayan takım dümdüz diziliyor sahaya sanki 4-4-2 oynar gibi ve Onur olmasa farka gidecek bir maçtı.
    OK

Yalnız şu 11 çok yeni bir 11.
    eski oyuncular bile farklı yerlerde. iyi gözükmemiş olması normal olabilir.

lig başlayınca bakalım görürüz artık. ben umutluyum trabzon'dan biraz zaman lazım. vahid pek bizim türk insanı olarak işimize gelmese de doğruları söylemiş. roportajında.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...uga-cok-uzagiz

Takımın neredeyse hepsi değişti. İlk hazırlık maçından Barcelona gibi oynamamızı mı bekliyorsunuz? Sefa 3 gün önce geldi bugün 11deydi. Kötü oynamamız gayet normal.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Defans ikilisi çok gereksiz. Mustafa Yumlu bu ikiliden de daha iyi bir oyuncu. Baya rezalet bir futbol oynadı dün Trabzon. Oyuncular birbirine alıştıkça kalite artacaktır ama bu sene Şampiyonluk bence hayal.

Sayfa 37 / 43 İlkİlk ... 273536373839 ... SonSon

Mesaj Yetkileri