Transferler güzel.Yeni sezonda daha büyük başarılar bekliyoruz![]()
Transferler güzel.Yeni sezonda daha büyük başarılar bekliyoruz![]()
Gidenlerin çoğu altyapıdan , ya kiraladık yada sözleşmelerini feshettik.
Gomez bebeğim benim
ben scout ekiplerimi dolaştırıyorum şimdilikKlüp biraz para versin on numara adamlar alacağım inş.
bende büyük başarı bekliyorum , bakalım ne olacak![]()
VE SEZON BAŞLASIN!!!
MAÇLAR
Spoiler: Maç Verileri
İlk hafta hibernian maçında resmen gol düellosu oldu. Bir onlar attı bir, biz attık. Bu maçta anladım ki özellikle köşe vuruşları ve yan toplarda zaafımız var. Bunun için antreman yaptırmam lazım. Daha sonra sağlam bir performans gösterdik ve Aberdeen maçına kadar kalemizde gol görmeden kazandık. Aberdeen maçında ise çok iyi oynamadık ama kaçırdığmız pozisyonları düşününce bu mağlubiyet canımızı sıktı. En azından bir puan alabilirdik.
Güzel başlangıç yapmışız. Bunun devamını da getirmeliyiz.
100.maçında oyuncular sana mesajı çakmış![]()
Aynen 100.maç uğruna güzel hedye vermişler![]()
Arkadaşlar güncelleme gecikti biraz. Kusura bakmayın en kısa zamanda güncelleme yapacağım.
BBekleriz efendim![]()
Beklenen güncelleme geldi. Oyunda ilerledim ama konuyu bir türlü güncelleyemedim.
Maçlar
Spoiler: Detaylar
Puan Durumu
Lig'de ve Lig Kupasında ilerlemeye devam ediyoruz. İskoçya Kupası bizim için başlamadı daha.
Ligde Celtic'in ensesinde şampiyonluk için yarışıyoruz. Ancak bir Old Firm derbisini daha kaybettik ve Celtic 3 puan önümüzde devam ediyor. Celtic maçı için daha detaylı konuşursam; Avrupa'da oynayan bir takım ve gerçekten bizden daha iyiler. Ancak elimdeki gençler tecrübe kazandığında onlardan çok daha iyi bir takım olacağız.
Fener'den kiraladığımız Recep Niyaz, yeterince forma şansı bulamadığı için klübüne geri dönmek istedi. Kabul etmedim ancak ısrar edince takımın moralini bozmaması için gönderdim. Zaten forma şansı bulamıyordu, bizim için sıkıntı olmadı.
Aldığımız Bazı Ödüller
Oyuncu Fabrikasıyız Mübarek
Şampiyonluk istiyoruz 2.cilik değil!
Edit:Celtic maçı kötü olmuş yenseydik süper olacaktı![]()
Last edited by egebartu : 20.Ağustos.2014 at 10:06
Celtice dişimizi geçirememişiz. Maçın başında kalecimizin kendi kalesine atmasıda moralleri bozmuştur. Elbet intikamımızı alacağız.
Şampiyonluk gelsin hocam 2.lik yetmez bize
Celtic maçı da bizde olsaydı keşke ama olmadı
ADANA DEMİRSPOR
kariyerini bir solukta okudum celtic kötü olmuş rodrigo gomez bende cok severim bende her sezon en az 17 golle oynuyor sol kanatada lucas ocamposu bekliyorum arjantinlilerle uçuş![]()
Daha ligin başı bir derbiyi kaybettik kalan2 tanesini biz alırız, saldır rangers !
He kolaydı Celtic'in olduğu yerde şampiyonluk![]()
Uğraştım ama kalecinin mallığı tuttu.
Sadece ilk gol değil, ikinci golde de %100 kaleci hatası var. MAçı resmen kalecimiz hediye etti.
Şampiyonlunluk için yakın takipteyiz.
Ozamposu getirecek maddi kuvvetimiz yok şuandaKlüp para verirse alabiliriz. Şuanda sol kanatta McEvoy var, Namıdiğer Yeni Bale
Birde kupalarda ve şampiyonluk play-off'unda karışlaşırsak tamamdır bu iş
![]()
3 Puan hic bir sey.Kapatiriz o farki.![]()
Bak seen düelloya davet ediyor![]()
Başarılar hakkı olan yere çoktan gelmiş Rangers![]()
Maçlar
Paun Durumu
Takımın performansında düşüş var. Özellikle defansif anlamda sıkıntı çekiyoruz. bu yüzden en ksıa zamanda defans hattıma bir neşter vurmam gerekecek.
Ancak bizi asıl üzen Celtic maçları oldu. 2-1 kaybettiğimiz maçta Celtic 9 kişi falan değildi ,sadece son dakikalara doğru bir kırmızı kart ve uzatmada da bir oyuncusu sakatlandı ve değişiklik hakları yoktu. Her neyse , o maçta biraz defansif oynadık ve elimizden geleni yaptık ama defansımız yine berbat etti o maçı. Özellikle duran topları ve uzun topları bir türlü engelleyemiyoruz.
5-3 kaybettiğimiz maç ise ayrı bir hikaye. Bu maçın ilk yarısında Celtic'i resmen boğduk, ölümüne saldırdık ve 3-1 lik bir skor elde ettik. Ama daha sonra o kadar uyarıma rağmen oyuna giren forvete yeteri kadar markaj yapılmadığı için adam 3 gol attı. Son dakikada ise yine duran toptan gol yedik. 3-1 den maçı verdik. Bu maçta defansa çok kızdım. Kesinlikle çoğunun ipini çekeceğim.
Ofansif anlamda ise Finne'nin aldığı ödül bize moral oldu.
Reddettiğim İş Teklifleri İyice Arttı.
Celtic maçları şansızlık olmuşSeneye şampiyonluk bekliyoruz
![]()
bu sene zor sampiyonluk seneye artık defansa neşter sart çok gol yiyorsun
Celtic acımıyorrrr !!![]()