Veeee yi bıraakkkk sonuca geç![]()
Sağlık Olsun Abi![]()
Geçmiş olsun dostum :/
Çok yaklaşmıştık![]()
Offffff![]()
Gidelim buralardan...
Abi iyi şut çekmişiz de çok ezmişler geçmiş olsun
Leo, Ege cok tesekkurler mac yorumlari icin.
@Leo:Ya sen topla oynamaya bakma, 2 taktik kullaniyorum ben bu deplasman taktigiydi.Onlardan daha iyi oynadik bence kondisyonumuz olsa alirdi, ustelik final neden onlarin sahasinda oynandi, valla cok ballilar.Ama hic bir sey bahane degil,Kaybettik, onlar da hakettiler.
Olması gereken buydu![]()
Geçmiş olsun kardeşim kusura bakma hafta sonu düğünümüz olunca bugünde kına aktif olamadım ama istifa iyi olmuş sonra dönüp yarım kalan hesabı kapatalım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Boş ver hafız. Şanssızlık işte başka açıklaması yok.
şansızlık bir daha ki durak neresi olcak
Suratımda bir üzüntü oldu istifa mesajını görünce özleyeceğiz seni Japon ^^
Amerikanyadan bir takım alalım hocam.
afrikadan alalım![]()
Bence de afrikadan alalım ama şöyle üst sıra takımı değilde ilk yılında şampiyon olabilecek bir takım alalım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen..
Estafurullah abiOyle yapacagim..
Aynen bende oyle dusunuyorum..
Ankete gore sekillenecek.
Valla buradan ayrilmak zor olacak he ne kadar gicik kapsamda.
Bakalim, hayirlisi.
Afrika olacak gibi gozukuyor.
ESKI YOKOHAMA F MARINOS MENAJERI UGUR DURANAY BIR BASIN TOPLANTISI DUZENLEYEREK KLUBE VEDA ETTI.ISTE UGUR DURANAY`IN BASIN TOPLANTISINDAN SATIR BASLARI;
FINALE KADAR GELMEKTE BASARIYDI
``Ben bu takimi tarihinde ilk defa Finale cikardim.Gecen sene de uzun bir aradan sonra Sampiyon yaptim.Fakat hep elestirildim.Elestirilmem problem degil, fakat genellikle bu elestiril yapici degil, yikiciydi...``
JAPON FUTBOL FEDERASYONU SKANDAL YONETIMI ILE BIZIM TAKIMIMIZIN KADERINE DOGRUDAN ETKI ETTI
``Bahanelerin arkasina siginmayi sevmem, fakat final macindan 2 gun once, 2 gunde 2 mac oynamakta nedir? Asya Sampiyonasi yuzunden mevcut yedeklerimi de oynatamiyorum, zaten yonetim bir yandan sikistiriyor,Bizim icin cok zor bir yildi.``
YONETIMLE HIC BIR ZAMAN ARAMIZ IYI OLMADI
``Mevcut yonetimden hic destek gormedim.Bana bir kere bile guvendiklerini belli eden bir hareket yapmadilar.Beni kovmak istediklerinde yalvar yakar belli bir sure verdiler, ben bu takimi yillar sonra o yil sampiyon yaptim!``
HIC BIR SEY BITMIS DEGIL, BIR GUN YENIDEN DONECEGIM
``Ben buraya ilk geldigimde de soyledim, benim amacim Sampiyonlar Ligi`ni almak.Buna cok yaklasmistik fakat basaramadik.Bu hedefim hala gecerli.Bir gun donecegim ve Sampiyonlar Ligi`ni alacagim.
NOT:EVET ARKADASLAR, BIR KAC GUN ICINDE ANKETTEKI SONUCA GORE YENI TAKIMIMIZ BELLI OLACAK.GERCEK HAYATTA DA GUNEY AFRIKA`YA GIDIYORUM.AFRIKA SECILIRSE BUYUK OLASILIK ROTAMIZ ORASI OLABILIR.
Hadi bakalım![]()
Afrika al afrikaBiraz da zencilerle uğraş.
Afrika sıkıcı olur la![]()
Hatta yama kur Güney Afrika dışındaki liglerden bir takım al, bildiğim kadarıyla Afrika'dan sadece Güney Afrika var.
Aslinda benim gonlumde Guney Afrika`da, yarin oraya gidiyorum.
Ama yama da yukleyeyim dedigin gibi, anketten cikan kitadan gelen ilk teklifi kabul edecegim.Veya hususi olarak basvurmami istediginiz ulke olursa onuda beklerim.
Kucuk takimlari buyutmek daha eglenceli olabilir, Guney Afrika takimlari guclu..
![]()
Somali takımları fena olmaz aslında![]()
Bence biraz soguk ulkelere git hocam danimarka isvec falan