dünya kupasına gitmek güzel bakalım dünya kupasında napacağız
Gayet iyi durumdayız Avrupa'da. Ligde dediğin gibi derbilere bakıyor.Diğer takımlar sırf bu iki takım kendini yalnız hissetmesin diye var gibi![]()
Yahu Lyona her türlü yenileceksin zaten neden takıma el freni çekiyosun kiBırak oynasın adamlar belki süpriz yapacaklar sana. Gruptan zaten 2.olarak banko çıkacağız rövanş maçında galibiyet istiyorum senden lyon için
Dostum takıma istediğin kadar defansif kapanarak oynatmaya çalışsanda takımın içnde yoksa olmuyor. Bir zamanlar bunu Adana ile öğrendim. Artık habire saldırıyorum.
Milli takımda da iyi başlangıç yaptın. 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle iyi olmuş. Şimdi Dünya kupası gruplarımız önem kazanıyor. İyi bir gruba düşerde gruptan çıkarsak yeterli olacaktır.
Takım gayet iyi durumda şuan, böyle devam; bozmak yok!![]()
Bekliyorum hocam
2017 Kasım - İskoçya
Spoiler: Detaylar
Ligde gayet iyi gidiyoruz. Arada tek tük puan kayıpları oluyor ama bu kadar sıkı bir fikstürde olacak şeyler bunlar. Oyuncular milli maç araları olmasa dinlenemeyecek . Gerçi takımın yarısı milli takıma gidiyor yine dinlenemiyor
Celtic'in puan kaybetmesi sayesinde zirvede yapıştık arkalarına. Şuanda averaj ile üstümüzdeler ama en ufak hatalarında indireceğiz inşallah tepeden. Bu arada Hibernian takımına buradan teşekkür etmek istiyorum. Celtic şimdiye kadar 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bunların ikisini de Hibernian karşısında aldı. I love you Hibernian <3
2017 Kasım - Avrupa Ligi
Bom Bom Bom... Lyon'a Ibrox'tan çıkış olmadığını gösterdik. İlk maçta deplasmanda bizi mağlup etmişlerdi. Ancak evimizde taraftarımızın desteğiyle öyle bir saldırdık ki adamlar ne yapacağını şaşırdı. Kontradan 2 gol buldular ama maçı almalarına yetmedi. Bu oyudna ev sahibi avantajı cidden hissediliyor.
Grup kuraları çekildiğinde Rangers sonuncu olur, sıfır çeker, gol bile atamaz tarzı söylemlerle bizi vurmaya çalışan mdedya nerde acaba? 1 maç kala gruptan çıkmayı garantieldik. Gol krallığında 2 oyuncumuz var.
Bu arada takımın ligde ve AL de gösterdiği performanstan sonra yönetim toplantısını bastım ve; Sezon başı 5 maç için puan sınırı koyanlar nerde layn, dedim. Şimdi sezon başı vermediğiniz bütçeyi istiyorum, dedim. Paşa paşa çıkardılar verdiler parayı
2017 Kasım - ABD Milli Takımı
Dünya Kupası'nda kullanacağımız taktiği denemek için 2 hazırlık maçı yaptık. Maçlar verimli geçti. Özellikle Hollanda maçında emeklilikten çevirdiğim kalecimiz Tim Howard'ın uzak mesafeden yediği golden ötürü galibiyeti kaçırdık. ama pozisyon biraz şanssızdı , Howard önde yakalandı. Oyuncuya kızamıyorum çünkü çok net pozisyonlar çıkardı.
ekleme: 2 maçta da maçın adamı bizim stoperlerden seçildi. Buda ilginç bir istatistik oldu.
Ligde celtic puan kaybı yaşayacaktırAz kaldı şampiyonluğa !!
Lyona tekmeyi güzel koymuşuzAvrupadaki gidişatımız çok iyi durumda bakalım guruptan çıkınca neler olacak. Ligdede puan farkı 0a inmiş, liderliği ele geçirirsek bir daha bırakmayız artık seltik beli doğrultamaz
ligte sonunda aynı puana ulaştık avrupa güzel alcaksın bu gidişle avrupa kupasını
Lider çıkmak çok güzel olmuş şampiyonluk da gelecek inşallah.![]()
Aynen öyle , ama Celtic derbileri hayati önem taşıyor. Yenemiyorsak bile berabere kalmamız lazım.
seltic maçı gelsin onlara da lyon'un tarifesinden uygulayacaz.
Biraz kura şansına bağlı. Ama hedefim yarı final görmek. Yönetim gruplarda mücadele etmek yeter demişt isezon başında. Bense bıyık altından bir gülüşle tabi tabi demiştimBeklenti düşük olunca alınan her puan ayrı bir coşturuyor bizi Avrupa'da.
Şampiyonluk yakın, Meşaleleri yakın!
(Yakınlarda senden de kariyer bekliyoruz, bayadır açmıyorsun kariyer)
görmeyeli iyi işler çıkmış
ADANA DEMİRSPOR
Şampiyon Rangers alkışlayın (devamını herkes biliyor) celtice gelsin
![]()
Nasipse 2015'e kaldı bizim kariyer senden ŞL görmeden kariyer açmam.![]()
Son olarak şu arkadaşları tanıştırayım, bizim başkanın kızları. Özellikle soldaki favorim ex aşkım burcuyada fazlaca benziyor ileride aramızda bir münasebet doğabilir
![]()
Buradan konuyu inceleyen modlara sesleniyorum. Valla benim bi suçum yok hep Ragnar yoldan çıkarıyor![]()
Valla hocam bu aralar çok yoğunum FM 2015'te bana hatırlat sana özel İngiltere 6. Lig açacağım. Üstelik Premier Lig'e çıkana kadar bırakmayacağım.![]()