Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Rangers şampiyonluğa doğru koşuyor
    Daha önce 4 kupa istediğimi söylemiştim ama AL'de çok zorlu ekipler oluyor. Şampiyonlar Liginin yarısı AL'ye düşüyor zaten. Ama Ligde ve 2 yerel kupada sonuna kadar mücadele edeceğiz. AL'de ise gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz inş.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

dünya kupasına gitmek güzel bakalım dünya kupasında napacağız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    dünya kupasına gitmek güzel bakalım dünya kupasında napacağız
    Çok bir beklentim yok , gruplardan çıksak yeter bence

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gayet iyi durumdayız Avrupa'da. Ligde dediğin gibi derbilere bakıyor.Diğer takımlar sırf bu iki takım kendini yalnız hissetmesin diye var gibi

Yahu Lyona her türlü yenileceksin zaten neden takıma el freni çekiyosun ki Bırak oynasın adamlar belki süpriz yapacaklar sana. Gruptan zaten 2.olarak banko çıkacağız rövanş maçında galibiyet istiyorum senden lyon için

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Gayet iyi durumdayız Avrupa'da. Ligde dediğin gibi derbilere bakıyor.Diğer takımlar sırf bu iki takım kendini yalnız hissetmesin diye var gibi
    Arada diğer takımlarda parlıyor ancak devamlı olarak üstte olanlar Rangers ve seltik

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Yahu Lyona her türlü yenileceksin zaten neden takıma el freni çekiyosun ki Bırak oynasın adamlar belki süpriz yapacaklar sana. Gruptan zaten 2.olarak banko çıkacağız rövanş maçında galibiyet istiyorum senden lyon için
    Valla aklımdakini okudun Biraz spoiler olacak ama 2. maçta yokuş aşağı peygamber vitesine aldım takımı. Lyon neye uğradını şaşırdı

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Arada diğer takımlarda parlıyor ancak devamlı olarak üstte olanlar Rangers ve seltik

Valla aklımdakini okudun Biraz spoiler olacak ama 2. maçta yokuş aşağı peygamber vitesine aldım takımı. Lyon neye uğradını şaşırdı
    Böyle şeylerle gel bana rodi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dostum takıma istediğin kadar defansif kapanarak oynatmaya çalışsanda takımın içnde yoksa olmuyor. Bir zamanlar bunu Adana ile öğrendim. Artık habire saldırıyorum.

Milli takımda da iyi başlangıç yaptın. 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle iyi olmuş. Şimdi Dünya kupası gruplarımız önem kazanıyor. İyi bir gruba düşerde gruptan çıkarsak yeterli olacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Böyle şeylerle gel bana rodi
    Yeter ki sen iste
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Dostum takıma istediğin kadar defansif kapanarak oynatmaya çalışsanda takımın içnde yoksa olmuyor. Bir zamanlar bunu Adana ile öğrendim. Artık habire saldırıyorum.

Milli takımda da iyi başlangıç yaptın. 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyetle iyi olmuş. Şimdi Dünya kupası gruplarımız önem kazanıyor. İyi bir gruba düşerde gruptan çıkarsak yeterli olacaktır.
    Bundan sonra Barça gelse yine saldırırım içerde , Ibrox'un atmosferi yetiyor ortalama 45 bin civarı kişiye oynuyoruz. Önemli maçlarda stad full çekiyor. Taraftar arkamızda

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Takım gayet iyi durumda şuan, böyle devam; bozmak yok!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Takım gayet iyi durumda şuan, böyle devam; bozmak yok!
    Daha da iyi oalcak inşallah

Arkadaşlar güncelleme biraz gecikti. Bugün güncelleme yapacağım.

Bekliyorum hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2017 Kasım - İskoçya

Spoiler: Detaylar 

Ligde gayet iyi gidiyoruz. Arada tek tük puan kayıpları oluyor ama bu kadar sıkı bir fikstürde olacak şeyler bunlar. Oyuncular milli maç araları olmasa dinlenemeyecek . Gerçi takımın yarısı milli takıma gidiyor yine dinlenemiyor

Celtic'in puan kaybetmesi sayesinde zirvede yapıştık arkalarına. Şuanda averaj ile üstümüzdeler ama en ufak hatalarında indireceğiz inşallah tepeden. Bu arada Hibernian takımına buradan teşekkür etmek istiyorum. Celtic şimdiye kadar 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bunların ikisini de Hibernian karşısında aldı. I love you Hibernian <3

2017 Kasım - Avrupa Ligi

Bom Bom Bom... Lyon'a Ibrox'tan çıkış olmadığını gösterdik. İlk maçta deplasmanda bizi mağlup etmişlerdi. Ancak evimizde taraftarımızın desteğiyle öyle bir saldırdık ki adamlar ne yapacağını şaşırdı. Kontradan 2 gol buldular ama maçı almalarına yetmedi. Bu oyudna ev sahibi avantajı cidden hissediliyor.

Grup kuraları çekildiğinde Rangers sonuncu olur, sıfır çeker, gol bile atamaz tarzı söylemlerle bizi vurmaya çalışan mdedya nerde acaba? 1 maç kala gruptan çıkmayı garantieldik. Gol krallığında 2 oyuncumuz var.

Bu arada takımın ligde ve AL de gösterdiği performanstan sonra yönetim toplantısını bastım ve; Sezon başı 5 maç için puan sınırı koyanlar nerde layn, dedim. Şimdi sezon başı vermediğiniz bütçeyi istiyorum, dedim. Paşa paşa çıkardılar verdiler parayı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2017 Kasım - ABD Milli Takımı

Dünya Kupası'nda kullanacağımız taktiği denemek için 2 hazırlık maçı yaptık. Maçlar verimli geçti. Özellikle Hollanda maçında emeklilikten çevirdiğim kalecimiz Tim Howard'ın uzak mesafeden yediği golden ötürü galibiyeti kaçırdık. ama pozisyon biraz şanssızdı , Howard önde yakalandı. Oyuncuya kızamıyorum çünkü çok net pozisyonlar çıkardı.

ekleme: 2 maçta da maçın adamı bizim stoperlerden seçildi. Buda ilginç bir istatistik oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Ligde celtic puan kaybı yaşayacaktır Az kaldı şampiyonluğa !!

Lyona tekmeyi güzel koymuşuz Avrupadaki gidişatımız çok iyi durumda bakalım guruptan çıkınca neler olacak. Ligdede puan farkı 0a inmiş, liderliği ele geçirirsek bir daha bırakmayız artık seltik beli doğrultamaz

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

ligte sonunda aynı puana ulaştık avrupa güzel alcaksın bu gidişle avrupa kupasını

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Lider çıkmak çok güzel olmuş şampiyonluk da gelecek inşallah.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Ligde celtic puan kaybı yaşayacaktır Az kaldı şampiyonluğa !!
    Aynen öyle , ama Celtic derbileri hayati önem taşıyor. Yenemiyorsak bile berabere kalmamız lazım.
    Lyona tekmeyi güzel koymuşuz Avrupadaki gidişatımız çok iyi durumda bakalım guruptan çıkınca neler olacak. Ligdede puan farkı 0a inmiş, liderliği ele geçirirsek bir daha bırakmayız artık seltik beli doğrultamaz
    seltic maçı gelsin onlara da lyon'un tarifesinden uygulayacaz.
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    ligte sonunda aynı puana ulaştık avrupa güzel alcaksın bu gidişle avrupa kupasını
    Biraz kura şansına bağlı. Ama hedefim yarı final görmek. Yönetim gruplarda mücadele etmek yeter demişt isezon başında. Bense bıyık altından bir gülüşle tabi tabi demiştim Beklenti düşük olunca alınan her puan ayrı bir coşturuyor bizi Avrupa'da.
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Lider çıkmak çok güzel olmuş şampiyonluk da gelecek inşallah.
    Şampiyonluk yakın, Meşaleleri yakın!
    (Yakınlarda senden de kariyer bekliyoruz, bayadır açmıyorsun kariyer)

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

görmeyeli iyi işler çıkmış
    ADANA DEMİRSPOR

Şampiyon Rangers alkışlayın (devamını herkes biliyor ) celtice gelsin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    görmeyeli iyi işler çıkmış
    Bayadır yoksun hocam özlettin valla

Quote Originally Posted by omer5941 View Post
    Şampiyon Rangers alkışlayın (devamını herkes biliyor ) celtice gelsin
    Bizim taraftar baya iyi giydiriyor seltike , arada taraftardan fotoğraf paylaşırım sizlere , arada sansürlemem gerekebilir. Yoksa ban yerim

Bizim taraftar baya iyi giydiriyor seltike , arada taraftardan fotoğraf paylaşırım sizlere , arada sansürlemem gerekebilir. Yoksa ban yerim
    Burada da lizbonlu rangerslıya giydiriyor gibi Rodiiii

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Nasipse 2015'e kaldı bizim kariyer senden ŞL görmeden kariyer açmam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Burada da lizbonlu rangerslıya giydiriyor gibi Rodiiii

Tanımıyorum teyzeyi Genelde bunlarla takılıyorum:

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Nasipse 2015'e kaldı bizim kariyer senden ŞL görmeden kariyer açmam.
    Bu sene şampiyon olursam İngiltere 6. liginden kariyer açacak mısın zevkine?

Tanımıyorum teyzeyi Genelde bunlarla takılıyorum:
    Lecce'den glasgow kaç saat acaba kardeşim istifamı verdim hemen geliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Lecce'den glasgow kaç saat acaba kardeşim istifamı verdim hemen geliyorum
    Uçakla 7.30 saat , arabayla 29 saat sürüyor. Yaklaşık 3000 km kardeşim Ama sendekilerde idare eder.

neyse abartmayalım, bu kadar yeter

Son olarak şu arkadaşları tanıştırayım, bizim başkanın kızları. Özellikle soldaki favorim ex aşkım burcuyada fazlaca benziyor ileride aramızda bir münasebet doğabilir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Buradan konuyu inceleyen modlara sesleniyorum. Valla benim bi suçum yok hep Ragnar yoldan çıkarıyor

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Valla hocam bu aralar çok yoğunum FM 2015'te bana hatırlat sana özel İngiltere 6. Lig açacağım. Üstelik Premier Lig'e çıkana kadar bırakmayacağım.

Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri