Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 52.00%
  • Berabere

10 40.00%
  • Anderlecht

2 8.00%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 173 sonuç

Konu: Galatasaray 1-1 Anderlecht | Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

https://vine.co/v/OWWFruMlezz

Muslera çok güzel vermiş tepkiyi.

Böyle taraftar olamaz,golü yedik adamlar sustu ya,maç bitene kadar ıslık,ıslık,ıslık biraz sessiizlik sonra tekrar ıslık.Gol attık stadın yarısı ıslıklıyor yarısı seviniyor.Allah aşkına biraz daha seyircisiz oynama cezası versinler bize,taraftar olmadan daha iyi olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Böyle taraftar olamaz,golü yedik adamlar sustu ya,maç bitene kadar ıslık,ıslık,ıslık biraz sessiizlik sonra tekrar ıslık.Gol attık stadın yarısı ıslıklıyor yarısı seviniyor.Allah aşkına biraz daha seyircisiz oynama cezası versinler bize,taraftar olmadan daha iyi olur.

ne demek islik olmaz ya tabi ki olacak yillik 3m euro aliyor 3m euro hayatinda goremicegin para ekstaralar vs haric 3m euroluk adamin kotu oynamaya hakki yok !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anderlecht 2 yarının başında 2'yi atıp bitirebileceği maçı, tecrübe eksikliği neticesinde elinden kaçırdı. Gerçekçi bakmak gerekirse, temsilcimiz bu grubu 3. bitirirse başarılı sayılmalıdır.

Ha bu arada adamlar çocuk diye tabir ettiğimiz gençleri oynatıp söke söke puan alırken, biz hala yabancı sınırını, passoligi vs vs tartışmaya devam edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende bunu yazmaya geldim. Ya takıma çıldırıyorum üstüne bide bunlara çıldırıyorum. Artık yönetim mi el koyuyor uA'nın tabanı mı el koyuyor yoksa yep yeni bir grup mu oluşturuluyor bilmiyorum ama şu saçma sapan taraftara bi ayar çekmek lazım. Rakibi değil kendi oyuncularını baskı altına alıp zor duruma düşürüyorlar.
    Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Heh Sneijder çok iyi söyledi taraftara. Bizi hep desteklesinler, ıslıklar falan olduğunda bizi de tamamen bozuyor dedi. Ya arkadaş kritik durum gol arıyoruz pozisyon anında takımı ıslıklıyorlar. Hey Allah'ım delirdim oturduğum yerde. Yahu tepki koy, maçın sonunda sahaya dal linç et herkesi ama maç içinde sabote etme şu takımı ya.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Galatasaray'lıyım Arif.Böyle taraftar grubu olmaz olsun ama bir gün aç youtube izle Çarşıyı.Elinden geleni yapmaya çalıştı herkes o mücadele bile yetti benim için ben Ultraslan kadar iyi gün taraftarı görmedim
    Last edited by Nedvedmania : 19.Eylül.2014 at 20:32 Reason: Sakin
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gruptan çıkmanın formülü 2 Anderlecht galibiyeti ile Dortmund ve Arsenal'e karşı oynanacak 4 maçtan 2 puan çıkarmaktı bence. Şimdi Arsenal maçlarından birini kazanmak şart oldu.

Matematiksel olarak böyle ama ortaya konan tabloya bakınca alıp alabileceğimiz tek puan bu gibi görünüyor. Transferleri son güne bırakmanın cezası bu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

berk 3-5-10 mac kotu oynasin onemli degil duzelir derim ama son 1.5 sene 2 seneye geldik bu adam hala kotu oynuyor. insan dusunur bunlari beni niye islikliyor diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chedjou'nun golü için;

hayatımda daha bariz bir "%%%% oynayacağınız oyunu" atağı görmemiştim
    Burak'a çarptırıp gol attı adam resmen. Golden iki dakika önce de çok net bir pozisyon kesmişti. Semih'in arkasını topladığını çok net gördük bu maç bence ve yer yer Semih çok afalladı. Semih'i sağ bekte oynatsak çok daha iyi olmaz mı ki ? Mancini bunu yapıyordu ve gayette iyi oynuyordu Semih bekte. Çünkü tam bir bek gibi kademeye girmeyi çok iyi bilen, iyi pozisyon alan, iyi top kapan ve iyi pas atabilen bir oyuncu. Veysel'den azını yapacağını sanmıyorum.

Ayrıca taraftarlar oyuncu ıslıklar oyundan çıkarken anlarım, Selçuk ıslıklanabilir normaldir. Tamam. Fakat Selçuk çıktıktan sonra ne diye ıslıklarsın ki takımı hala ? Taraftar profilimiz çok kötü ne yazık ki. Geçen sene de bu böyleydi Gençlerbirliği maçında takım gol arıyor. 2-0'dan dönüyor maç 3-2'ye. Son golden 30 saniye önce mancini istifa tezahüratı yapıyorlar. Gol oluyor aynı anda ve herkes sus pus noldu lan moduna geçiyor. Ne futboldan, ne başka şeyden anlamayan kıro tipler bunlar hep.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    galatasarayıon oynadığı futbol gözönünde buundurarak en beraberlik gibi gözüküyor ama en az beraberlik alınması lazım

bu arada maç öncesi kurduğum cümlede haklılığımdan ziyade bu cümle yapısını nası kurdum la ben okuyunca kendimden utandım
    Çok güldüm lan buna

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Selçuk düşünsün de diğer oyuncular ne yapsın Veysel de ıslıklandı ? Bizim taraftar grubumuzun etkilediği bir şey varsa o da biziz ama kötü anlamda.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ne demek islik olmaz ya tabi ki olacak yillik 3m euro aliyor 3m euro hayatinda goremicegin para ekstaralar vs haric 3m euroluk adamin kotu oynamaya hakki yok !
    Ya bırak abi aynı şeyi Gençlerbirliği maçında da yaşadık.Ben böyle taraftarlık istemiyorum.Oyundan çıkarken yuhalarsın,o da 1 dk sürer en fazla ama bu nedir ya maç boyunda adam gibi desteklemediler takımı,yarım saat durmadan ıslıkladılar,Selçuk suçlu veya başka ıslıkları oyuncu suçlu ya o yaptıkları ıslık onları daha suçlu konumuna getiriyor.Tepki vermenin de bir adabı,terbiyesi olur.Bizim taraftarımız rezil rezil başka bir şey değil,inşallah her şeye ceza verirlerde keyifli keyifli maçımızı izleriz bu nedir ya sanki mahalle maçına zorla getirilen küçük çocuklar gibi destekliyorlar takımı.Ben kabul etmiyorum,isterse bütün pasları yanlış olsun,hep top kaptırsın eğer bir oyuncuya tepkin takımını desteklemeni engelliyorsa sen haklı konumundan haksız konumuna geçersin.Bu kadar rezalet bir durum olamaz ya,6 gol yediğimiz Real Madrid maçında bile daha iyiydi tribünlerin hali.İkinci yarıda 5 dakika protestoyu 45 dakika anlamış olacaklar ki 5 dakika bittikten sonra ne bir destek ne bir tezahürat hiç bir şey yapmadı taraftarlar,ıslıklayacak,yuhalayacak,takımı desteklemeyecek taraftar gitmesin şu stada ya,işleri güçleri kaos adamların,zevk mi alıyorlar napıyorlar bilmiyorum.

Valla Onu Bunu Bilmemde Galatasaray'da Bu Maçta Oynayan Bir Çok Oyuncunun Böyle Bir Takımda Yeri Yok. Selçuk, Bruma, Umut ve Burak Bu Takımın Oyuncuları Olamaz Olmamalı...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Ya bırak abi aynı şeyi Gençlerbirliği maçında da yaşadık.Ben böyle taraftarlık istemiyorum.Oyundan çıkarken yuhalarsın,o da 1 dk sürer en fazla ama bu nedir ya maç boyunda adam gibi desteklemediler takımı,yarım saat durmadan ıslıkladılar,Selçuk suçlu veya başka ıslıkları oyuncu suçlu ya o yaptıkları ıslık onları daha suçlu konumuna getiriyor.Tepki vermenin de bir adabı,terbiyesi olur.Bizim taraftarımız rezil rezil başka bir şey değil,inşallah her şeye ceza verirlerde keyifli keyifli maçımızı izleriz bu nedir ya sanki mahalle maçına zorla getirilen küçük çocuklar gibi destekliyorlar takımı.Ben kabul etmiyorum,isterse bütün pasları yanlış olsun,hep top kaptırsın eğer bir oyuncuya tepkin takımını desteklemeni engelliyorsa sen haklı konumundan haksız konumuna geçersin.Bu kadar rezalet bir durum olamaz ya,6 gol yediğimiz Real Madrid maçında bile daha iyiydi tribünlerin hali.İkinci yarıda 5 dakika protestoyu 45 dakika anlamış olacaklar ki 5 dakika bittikten sonra ne bir destek ne bir tezahürat hiç bir şey yapmadı taraftarlar,ıslıklayacak,yuhalayacak,takımı desteklemeyecek taraftar gitmesin şu stada ya,işleri güçleri kaos adamların,zevk mi alıyorlar napıyorlar bilmiyorum.
    Karaborsa işleri kötü ondan yapıyorlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Taraftar ne için tribünde? Daha doğrusu ne için tribünde olmalı? Takıma destek olmak için değil mi? Sen bunu yaptığın zaman bütün takımın moralini motivasyonunu çökertiyorsun. Oyuncular üzerindeki baskıyı arttırıyorsun. Sen oraya deşarj olmak için geliyorsan o ayrı. O zaman taraftarım demeyeceksin. Böyle destek olmaz. Sen taraftarsan iyiyken de kötüyken de destek vereceksin. Sadece şarkılarda marşlarda laf olarak kalmayacak...

Sezonun başında bu iş olmaz. Ha takım bir süre kötü gider, şampiyonluk veya tur şansını elinden kaçırır o zaman tepkini ortaya koyarsın tribünde. Ama daha dur sezonun 4. maçı, tek mağlubiyetin var o da penaltılarla. 3 maçtır gol yememiş bir takım var bu kötü haliyle. Saha dışında istediğin kadar eleştir ama statta bunu yapmamalısın.

Not: sen derken stattaki taraftarı kastediyorum üstüne alınma
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bu Takıma Taraftar Her Şeyini Verse de Takımda Bunu Anlayacak Oyuncu 2 Elin Parmakları Kadardır Ancak.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Valla Onu Bunu Bilmemde Galatasaray'da Bu Maçta Oynayan Bir Çok Oyuncunun Böyle Bir Takımda Yeri Yok. Selçuk, Bruma, Umut ve Burak Bu Takımın Oyuncuları Olamaz Olmamalı...
    Bruma ? Abim çocuk fazla hızlı olduğundan gözlerini falan mı yordu Bruma bir kaç yıl sonra bu takımın en önemli oyuncusu olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Pandev'in nesini begenmediniz yahu adam sahadayken her atakta imzasi vardi umarim prandelli de sizin gibi dusunur de bi sure oynatmaz ligde galatasaray in oynamasi gereken 4-2-3-1 dizilisidir. Forvette kesinlikle pandev oynamali.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Selçuk çıkarken ıslıklamalarına bir şey demiyoruz zaten. Sürekli Selçuk'a destek veren ben bile artık kaç maçtır ağız dolusu küfür ediyorum Selçuk'a. Ancak Selçuk çıkarken ıslıkladın orada bitir o işi. Takım maçı toparlamaya çalışıyor taraftar bizim takımı bozmaya çalışıyor. Yemin ediyorum Fener taraftarı gelse bu kadar engelleyemez takımı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

asdjaskldjaslkdjaskldjas

Bruma ? Abim çocuk fazla hızlı olduğundan gözlerini falan mı yordu Bruma bir kaç yıl sonra bu takımın en önemli oyuncusu olacak.
    Hızlı da Biraz Zeka Yoksulu, Teknik Değil Sorunda Bundan Kaynaklanıyor Ancak Türkiye'de İş Yapar Zaten Bu Bruma. Avrupa Maçlarında Teknik Oynamadıktan Sonra Usain Bolt'u Getir O da Nafile

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Anderlecht Teknik Direktoru Hasi:``Savunma oyuncumuzda bir sakatlık oldu o yüzden bende bu değişikliği yaptım. Galatasaray bize çok fazla alan verince bunu kullanmak istedim. Galatasaray kanatlardan gelmeyince ben de bu riski almak istedim.Maçtan önce 1 puan iyi diye düşünürdüm ama maçtan sonra 1 puana üzüldüm.``

Helal olsun adamlara, derslerine cok iyi calismislar.Bizde hala orta sahada Selcuk`tan Buraga pas bekleyelim.Amrabat`i yollamak cok buyuk hataydi, boyle maclarda Bruma-Amrabat kanatlariyla ciksaydik bu sorunu yasamazdik.Ha bu arada, Anderlecht`in tum kadrosu harikaydi da, ozellikle Andy Najar`i cok begendim, super bir oyuncu olacaga benziyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hızlı da Biraz Zeka Yoksulu, Teknik Değil Sorunda Bundan Kaynaklanıyor Ancak Türkiye'de İş Yapar Zaten Bu Bruma. Avrupa Maçlarında Teknik Oynamadıktan Sonra Usain Bolt'u Getir O da Nafile
    Katılmıyorum,Bruma zihinsel özellikleri kötü olan bir oyuncu değil,sadece tecrübesiz.Bu sezon onun açışısından seviye atlayacağı bir sezon olacak.Oynadıkça da tecrübe kazanacak ve son tercihleri çok daha iyi olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk yarıda kullandıkları serbest vuruşta Chedjou ıskaladı, rahat pozisyonda kaçırdılar. Attıkları golün ardından Mitrovic'in kaçırdığı pozisyon da savunma dörtlüsünün hatası. Chedjou bi ton küfür yiyecekken son dk maçın kahramanı oldu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada bir şey daha belirtmem gerekiyor ki,Umut Bulut yerine Olcan girmiş olsaydı belki de bu maçı kazanmış bile olabilirdik.Anlam veremedim Umut'un girmesine.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu arada bir şey daha belirtmem gerekiyor ki,Umut Bulut yerine Olcan girmiş olsaydı belki de bu maçı kazanmış bile olabilirdik.Anlam veremedim Umut'un girmesine.
    Ben de ilk etapta Olcan'ın gireceğini, son 10-12 dakika kala Umut'u alacağını tahmin ediyordum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bruma girince oyun olarak canlandik bence.. Islik olayina gelince madridin efsanesi casillas isliklaniyor gecin bu ayaklari beyler.. Milyon euro para aliyorlar ona gore oynasinlar.

Şu oyun sonrası 1 puan iyidir. Kaybetmek felaket olurdu, böylede olsa iyi başlangıç.

Taraftar neden bu kadar azdı, ıslıklamaların katkısı-zararı nedir bunları iyi etüd etmek lazım. Sadece GS değil tüm ülke futboluna çok ince mesajlar var aslında maçın genelinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Anderlecht'i kesinlikle küçümsememek lazım. Galatasaray'dan daha organizeler ve daha önemlisi hücum oyuncuları genç, dinamik ve etkili. Galatasaray'ın hücuma çıktığı zaman arka tarafı kesinlikle tedbirsiz bırakmaması gerek.
    En sevmediğim şeydir, aha ben dedim bakın n'oldu : ) demek ama maalesef bir türlü şu futbolumuzun realitesini kabul etmiyoruz. Kendimizi kaf dağının ardında görüyoruz.

Galatasaray bu grubun en zayıf halkası. Tamam seviyoruz takımımızı, duygusal bakıyoruz ama bir de gerçekler var. Şu grupta takım olma adına en eksik takım Galatasaray. Hala belli bir sistemi, oyunu, varyasyonu yok. Sadece takım isimlerine bakarak "Ooo biz bunları yeriz, bundan da bir puan çaktık mı?" havasındayız. Yanlış.

Hem futbolu takip edip hem de FMseverler olarak bizlerin büyük bir avantajı var. Adı fazla duyulmamış oyuncuları az buçuk tanıyoruz. Rakibe bakıyoruz en pahalı oyuncusu Youri Tielemans daha 17 yaşında. Adam dinamik, taş gibi. Acheampong, Mitrovic, Praet ve diğerleri. Futbol kalitesi yüksek, genç ve dinamik bir takım. Ama televizyonda, sosyal medyada sağda solda "Galatasaray fark yapar" yorumlarını görünce, Arkadaş nasıl bu kadar küçümsüyorsunuz hayret demekten alamadım kendimi. İnanın bugün bir gram bile tempo yapmadılar. Buraya tamamen 1 puan için gelmişlerdi, kendilerini sıkmadan bunu aldılar ve gittiler.

Galatasaray'da ciddi bir tempo sıkıntısı var. Özellikle orta alan oyuncuları çok durağan oynuyor. Selçuk'tan bahsetmeye gerek yok. Ancak Sneijder ve Melo da gittikçe Selçuk'a yaklaşıyor. İnisiyatif sıfır. Arkadaş tonla para kaldırıyorsunuz, karşınızda 17 yaşında 18 yaşında çocuklar sizi ipe diziyor. Top sizin ayağınıza geldiğinde yaptığınız tek şey sağa sola oynamak veya uzun top atmak, zorlamak desen sıfır. Nasıl maça hükmedeceksiniz?

Bugün Galatasaray son dakikadaki golle Avrupa Ligi biletini son maça kadar kurtarmıştır. Sahaya çıkacak 11'de çok ciddi bir revizyon gerekiyor. Yazık ki "Aynı şey diğer takımlarımız için de geçerli" 2 gram top oynamayan adamlara dünyanın parasını maaş olarak veriyoruz. İşte gerçekler de çarpıyor böyle.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bruma Tamam Heyecan Getirmiş Olabilir Takıma Ama Aldığı Bütün Topları Ezdi Nasıl İyi Oluyor Merak Ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bruma girince oyun olarak canlandik bence.. Islik olayina gelince madridin efsanesi casillas isliklaniyor gecin bu ayaklari beyler.. Milyon euro para aliyorlar ona gore oynasinlar.
    Değil milyon euro yıllık 200 bin lira kazansalar Messi gibi oynamak zorundalar,olay o değil.

Olay taraftarın tepkinin ölçüsünü bilmemesi Casillas en fazla 1 dakika ıslıklanır ama bizim taraftarlar maşallah kimi ıslıkladıkları belli değil durmadan ıslıklıyorlar,yuhalıyorlar,maçta adam gibi bir destek oldu mu takıma ? Hayır.İşte olay burada bitiyor,taraftarın işi destek vermek yarım saat vuvuzela gibi ötmek değil.

Bruma Tamam Heyecan Getirmiş Olabilir Takıma Ama Aldığı Bütün Topları Ezdi Nasıl İyi Oluyor Merak Ediyorum
    Abi bir göz doktoruna git bence,iyi olur.Hangi maçı izledin hangi topları ezdi bir söylesene rica edersem ?

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri