arkadaşlar küçük takımlara aldığınız büyük oyuncular varmı? belki inanmayacaksınız ama ben hatayspor a rivaldo yu aldım
arkadaşlar küçük takımlara aldığınız büyük oyuncular varmı? belki inanmayacaksınız ama ben hatayspor a rivaldo yu aldım
kaçıncı sene.walla dediğin gibi ilk senense ben inanmam
tabi inanmam bendeee orduya ronaldinho aldım hahahahah
bende zonguldağa ortegayı almıştım 3 sene sonra falan.
rivaldo geliyo ama ilk hataya sezon gelmez çünkü adam artık 33 yaşında oyunun başında normal![]()
Evet abi.Oyunun başında olmasada devre arasında falan gelir....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
oyunun başında aldıysan helal olsun
bakın ben ekmeksporu çalıştırıyodum buda kadrom
petr cech (iker casillas ı almıstım ama kapris yaptı serbest bıraktım)
puyol,nesta,terry,cole defans dörtllüsü
lampard,ronaldinho,rooney,adriano orta saha
henry , ibrahimovic forvet
van nisterloy u falan yedekte tutuyom ahahahahahahahaha
editörcüüüü
kardeş rivaldo 1. senede hatayspora hayatta gelmez kesin editör işidir!!!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Akıllı niceray,adriano ortasaha da oynarmı hiç...![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
amma gırgır geçtiniz be ....
ya haklısın yaaa simdi düsündümOriginally Posted by hp-fm-gs
henry-ibrahimovicmi
adriano-ibrahimovicmi
henry-adriano mu die
dedim üçünüde oynatam
ama iste kura cektim adriano orta sahaya cıktı sizce hangisini oynatam ileri ucta
Ulen o yıldıraya var yaa halili alırım ahmiti alırım nihat emre o yılkdıray manyağı gelmez...Uyuz mudr nedir..?![]()
su editöre gıcık gidiyom
editörü nerde oynatıyorsun acaba baksana key player olmuşOriginally Posted by niceray
![]()
hadi lan inanmamOriginally Posted by Halil_503
olum nediyosun ben siirt köy hizmetlerine ronaldinho yu aldım takımda ilk defa birisi 5 sektirdi die şölen başlattılar