Benim için Sneijder'in ve Selçuk ile Burak'ın yerleri;
http://i.imgur.com/mYRvcxz.jpg
Benim için Sneijder'in ve Selçuk ile Burak'ın yerleri;
http://i.imgur.com/mYRvcxz.jpg
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
amrabat yine asistini yapmis
https://vine.co/v/OO5KWJ6OQxF
Birden fazla kaynakta, takımda bileti kesilen ilk oyuncunun Bruma olduğu yazıyor.
Takımda bu kadar gereksiz isim varken ilk gözden çıkarılanın Bruma olması gerçekten hayret verici. Ki bu oyuncu 25-26 yaşlarında bir oyuncu da değil. 20 yaşında ve Avrupa'da gelecek vaad eden yetenekler arasında gösterilen bir isim.
Prandelli önce Bruma'yı sonra da Sneijder'i harcayacak. Muslera'nın da sonu yakındır.
Yazıklar olsun böyle yönetim anlayışına ve böyle bir teknik ekibe. Ribery'den aldığımız ders yetmemiş sanırım. Müstehak bu takıma herşey !!
Gitsinler ya valla gitsinler bizde strese girmeyelim bu oyuncular için.Özellikle Bruma şu an bir 600-700 km Batı'da yaşıyor olsaydı her hafta konuşuluyordu performansı ama bizde forma bile bulamıyor,biliyorsunuz Türkiye'de çok şey beklenen ama forma bulamayan isimler her zaman en çok eleştirilen isimler olmuştur.
Bkz: Pandev,Bruma vs.
Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bruma, Sneijder, Muslera'nın piyasası varken bonservis geliri elde etmen mümkün. Piyasası olduğundan benzer paraları talep edebilirler. Diğer oyuncular gitmek istemezler doğal olarak. Aynı paraları karşılayacak kulüpler çıkmayacaktır. Acil paraya ihtiyaçları var. 62.3M Euro kâr elde etmek zorunda Galatasaray bu sezon Financial Fair Play cezası almamak için. Baştan yapmamalılardı o sözleşmeleri. Oyuncuların insiyatifine mahkumlar şu durumda.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Rakip takım çakalları Sneijder' i harcatmanın yollarını arıyorlar.
Bizim saflar yemez inşallah
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray ek gelir yaratmak zorunda. Şu andaki gelirlerin yetmeyeceği beli.
Sürekli zarar eden Galatasaray'ın bu yıl 62.3M Euro kâr elde etmesi için başka bir yol varsa zaten yapılacaktır emin olun.
FFP cezası 1 yıl mı olacak belli değil. Protokole uymadın, yalan beyanat verdin diye 3 yıl ceza kesseler ne olacak? 1 yıl olacağı belli mi ki? Galatasaray'ın PSG, Milan gibi lobisi de yok. Kolay değil o işler. Hele hele ders olsun diye birine cezayı keserlerse bu takımın Galatasaray'ın olması daha kolay. 1 yıl olacaksa Galatasaray yönetimi hemen kabul eder zaten. 3 yıl ceza olsa takımın geleceğinin ruhuna El-Fatiha.
Neyin çakalı? Hüsn-ü kuruntunuz. Daha önce kabul etmeyen herkes sosyal medyadakiler de dahil olmak üzere bugün bütçeleri hesaplayıp kuralları kontrol edip 62.3M Euro kâr zorunluluğu elde edilmesi konusunda fikir birliği yaptı. İşin gerçeği Divan Kurulu'nda da konuşulmuş bunlar. Ünal Aysal'ın da apar topar kaçar gibi gitmesinin sebebin de bu olduğunu düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?
Ben ABOOO hocaya katılıyorum alışılmışın dışında olarak, ince hesaplar dönüyor kulüpte, bizi iyi günlerin beklemediğini düşünüyorum maalesef.
Şahsen bu konuda ben de Cengiz abiye katılıyorum.
Ben de Cengiz abiye katılıyorum diyecektim bi F5 yaptım yorum yazmadan, aman tanrım didimOldukça alışılmışın dışında olsa da kulüp çok ilginç bir durumda şu an, dönen hesaplara aklımız ermez desek yanlış olmaz. Cengiz abinin dedikleri doğru.
Screw you guys, I'm goin' home
Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık. Bunları satsak bonservislerle birlikte toplamda 20 milyon kar edebiliriz belki. Tabii hayal bunlar. Kulübü bu bitmis adamların üzerine yaptılar ya aklım almıyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Duygun Yarsuvat bizi şu ceza olayından kurtaracak sonra Adnan Öztürk'e devredecek. Bu adamın gelişinin başka bi açıklaması olamaz. Ceza almamamız için geldiğini düşünüyorum ben.
Football is simple,but Football Manager is not
Katılıyorum o yerlilerin birini bile aramayız.Hatta yerini doldurduğumuz adamlar çok daha etkili oynar onlardan.
Valla olaya böyle bakıyorsunuz da, eli yüzü düzgün iki üç tane adam alsın diye bekliyoruz bütün büyük takımlar başkasında kalburüstü oynayanlar buraya gelip vasat-altı oyuncu olup gidiyorlar.
Örnekleri çok. Alper, Veysel, Tarık, Erkan Zengin dörtlüsünden bir tek Alper iş yapabildi. Tarık'ı bekliyoruz. Veysel'le Erkan'ın kalitesi çıktı ortaya.
Burak'ın yerine kimi koyabilecek mesela Galatasaray, yerli?
Selçuk'un yerine?
Hadi Hamit gitti, 3 büyüklerin kapışmasından Ozan Tufan'la GS çıktı diyelim. Yine Hamit'i sattığın para+Hamit'in yıllığını bonservis olarak vermiş olursun Ozan Tufan'ın yerine.
Üstelik muazzam bir açıktan bahsediyoruz önümüzdeki 5-6 ayda dolması gereken. Neredeyse aylık 10-11 milyon € kâr etmeli bu takım.
Bir de şu var ki kolay mı Burak, Selçuk, Hamit'i iyi paralara elden çıkarmak? Hem piyasaları düştü hem de çok yüksek maaş aldıkları için gitmek istemezler.
Bence tüm kulüpler bundan sonra çok sıkışacak bu mali konularda. Yönetimin en para edecek adamları satma ihtimali uzak olmamalı. Yabancı sınırı serbest olsa yine Şınayder'i satarsın kaliteli genç yabancılar alabilirsin. Mesela Bruma sınır olmasa forma şansı bulup gelişebilir. Yani demek istediğim, elin yerlilere mahkum olmazsa o kadar sancı çekmezsin. Kimi satarsan sat. Bu takımlarda kaliteyi aşağı çeken %85-90 yerli oyunculardır.
gs sözlükten alıntı ;
şampiyonlar ligi logosu
1993-94 sezonunda şampiyonlar ligi'nin yeni isminin ve logosunun belirlendiği ilk organizasyona katılım hakkı sağlayan 8 kulübün şehirlerini temsilen sekiz yıldız bulunduran logodur.
galatasaray sayesinde yıldızlardan biri türkiye'den yükselir, mesela galatasaray o sezon manchester united'ı elediği için ingiltere'den yükselen yıldız yoktur.
yıldız yükselen ülkeler şunlardır;
türkiye
italya
ispanya
almanya
fransa
belçika
portekiz
rusya
bu yıldızların her biri galatasaray, ac milan, fc barcelona, werder bremen, as monaco, anderlecht, fc porto ve spartak moskova'yı ve bulunduğu şehirleri temsil eder.
şu videodan izleyebileceğiniz gibi istanbul'dan bir yıldız çıkar ve logonun en üstüne yerleşir, bizim bir gün avrupa'nın en büyüğü olacağımız günü temsilen...
http://video.uludagsozluk.com/v/%C5%...s%C4%B1r-1862/
(bkz: ilklerin ve enlerin takımı galatasaray)
Biz olmasak bile yıldızımız hep orada oldu ve olacak.
Şeklimiz yeter,yemişim 4.yıldızı![]()
Finansal Fair Play dolayısıyla birkaç futbolcu gidecek devre arasında o belli. Bizim takımda haddinden fazla maaş alanları geçtim hiç oynamayıp haddinden fazla maaş alanlar var. Önce onlardan başlasınlar. Fair Play'e uyacağız diye Sneijder'i gönderip zaten berbat durumda olan takımın hücum gücünü sıfırlamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Dany
Ontivero
Amrabat
Sercan
Salih
Gökhan Zan
Aydın
Pandev
Yasin
Eboue
gibi çerçöp isimleri göndersek zaten bütçe baya rahatlayacak. Melo, Hamit, Selçuk, Burak gibi hayvani maaş alanlarda bir zahmet indirim yapıversinler. Özellikle Melo çok para alıyor. Geçen sene sanırım maç başılarla Sneijder'den fazla para almış.
abi videoyu izledin mi? ingiltere'den de yıldız yükseliyor. rusya'dan yükselmiyor. moskova o zamanlar ingiltere'deyse ben bilemem![]()
bu yıldızlar aksine avrupa'nın en büyük 8 ligini temsil ediyor. ya da 8 ligin o zamanki en başarılı takımlarını temsil ediyodur. yine galatasaray'ın katkısı büyük diyebiliriz ama direk galatasaray'ı temsil ediyor demek pek uyuşmuyor diğer etkenlerle beraber
Amrabat mi cop ? , sahsen amrabatin her macini izliyorum futbolunu cok gelistirdi ispanyada daha dengeli oynuyor pas oyununu gelistirmis sahsi dusuncem ben kalmasindan yanayim galatasarayda 2.forvet olarak cok iyi oynar guclu fizikli hizli top tutabilen bir adam ama mali sebeplerden dolayi satilabilir 4.5m euroymus bonservisi..