Sayfa 553 / 578 İlkİlk ... 53453503543551552553554555563 ... SonSon
16,561 ile 16,590 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Benim için Sneijder'in ve Selçuk ile Burak'ın yerleri;

http://i.imgur.com/mYRvcxz.jpg
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat yine asistini yapmis

https://vine.co/v/OO5KWJ6OQxF

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Birden fazla kaynakta, takımda bileti kesilen ilk oyuncunun Bruma olduğu yazıyor.

Takımda bu kadar gereksiz isim varken ilk gözden çıkarılanın Bruma olması gerçekten hayret verici. Ki bu oyuncu 25-26 yaşlarında bir oyuncu da değil. 20 yaşında ve Avrupa'da gelecek vaad eden yetenekler arasında gösterilen bir isim.

Prandelli önce Bruma'yı sonra da Sneijder'i harcayacak. Muslera'nın da sonu yakındır.

Yazıklar olsun böyle yönetim anlayışına ve böyle bir teknik ekibe. Ribery'den aldığımız ders yetmemiş sanırım. Müstehak bu takıma herşey !!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gitsinler ya valla gitsinler bizde strese girmeyelim bu oyuncular için.Özellikle Bruma şu an bir 600-700 km Batı'da yaşıyor olsaydı her hafta konuşuluyordu performansı ama bizde forma bile bulamıyor,biliyorsunuz Türkiye'de çok şey beklenen ama forma bulamayan isimler her zaman en çok eleştirilen isimler olmuştur.

Bkz: Pandev,Bruma vs.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bruma konusunu bilmem ama piyasası vardır Avrupa'da. Sneijder ve Muslera'nın da devre arasında satılacağını düşünüyorum. Hatta bu isimlere para getirebilecek Telles de dahil olabilir. Bu da Prandelli'nin harcaması yüzünden değil, yönetimin gelir sağlamak, gider azaltmak istemesi nedeniyle olacaktır. Zaten Yarsuvat seçim öncesi defalarca tekrarladı maddi durumun iyileştirileceğini. Sneijder'in son maçta oynatılmaması ise benim komplo teorime göre tribün tepkisini azaltmak için, rahatsız edip onun ayrılmak istemesini sağlamak.
    Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Ee Burak, Selçuk, Hamit, Yasin o saçmasapan paraları alacaklar ama ?
    Bruma, Sneijder, Muslera'nın piyasası varken bonservis geliri elde etmen mümkün. Piyasası olduğundan benzer paraları talep edebilirler. Diğer oyuncular gitmek istemezler doğal olarak. Aynı paraları karşılayacak kulüpler çıkmayacaktır. Acil paraya ihtiyaçları var. 62.3M Euro kâr elde etmek zorunda Galatasaray bu sezon Financial Fair Play cezası almamak için. Baştan yapmamalılardı o sözleşmeleri. Oyuncuların insiyatifine mahkumlar şu durumda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Rakip takım çakalları Sneijder' i harcatmanın yollarını arıyorlar.

Bizim saflar yemez inşallah
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray ek gelir yaratmak zorunda. Şu andaki gelirlerin yetmeyeceği beli.

Sürekli zarar eden Galatasaray'ın bu yıl 62.3M Euro kâr elde etmesi için başka bir yol varsa zaten yapılacaktır emin olun.

FFP cezası 1 yıl mı olacak belli değil. Protokole uymadın, yalan beyanat verdin diye 3 yıl ceza kesseler ne olacak? 1 yıl olacağı belli mi ki? Galatasaray'ın PSG, Milan gibi lobisi de yok. Kolay değil o işler. Hele hele ders olsun diye birine cezayı keserlerse bu takımın Galatasaray'ın olması daha kolay. 1 yıl olacaksa Galatasaray yönetimi hemen kabul eder zaten. 3 yıl ceza olsa takımın geleceğinin ruhuna El-Fatiha.

Neyin çakalı? Hüsn-ü kuruntunuz. Daha önce kabul etmeyen herkes sosyal medyadakiler de dahil olmak üzere bugün bütçeleri hesaplayıp kuralları kontrol edip 62.3M Euro kâr zorunluluğu elde edilmesi konusunda fikir birliği yaptı. İşin gerçeği Divan Kurulu'nda da konuşulmuş bunlar. Ünal Aysal'ın da apar topar kaçar gibi gitmesinin sebebin de bu olduğunu düşünüyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    nereye kacti yahu ulkeyimi terk etti ?
    Terk etti demedim elbet. Bir başkanın 2 yılda 2 defa erken seçim kararı almasının mantıklı bir sebebini bulamıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ben ABOOO hocaya katılıyorum alışılmışın dışında olarak , ince hesaplar dönüyor kulüpte, bizi iyi günlerin beklemediğini düşünüyorum maalesef.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şahsen bu konuda ben de Cengiz abiye katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de Cengiz abiye katılıyorum diyecektim bi F5 yaptım yorum yazmadan, aman tanrım didim Oldukça alışılmışın dışında olsa da kulüp çok ilginç bir durumda şu an, dönen hesaplara aklımız ermez desek yanlış olmaz. Cengiz abinin dedikleri doğru.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık. Bunları satsak bonservislerle birlikte toplamda 20 milyon kar edebiliriz belki. Tabii hayal bunlar. Kulübü bu bitmis adamların üzerine yaptılar ya aklım almıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Duygun Yarsuvat bizi şu ceza olayından kurtaracak sonra Adnan Öztürk'e devredecek. Bu adamın gelişinin başka bi açıklaması olamaz. Ceza almamamız için geldiğini düşünüyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Neyin çakalı?
    Sneijder çakallığından kastım; alttaki alıntıda yer alan taktiğin uygulanmadan direk takımının en yararlı oyuncusu olan Sneijder' in gönderttirilmeye çalışılmasıdır. Hüsnü de yok kuruntu da yok bizde.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Hamit, Selçuk, Burak, Pandev, Dzemaili, Yasin, toplamda 16 milyon euro alıyorlar yıllık.
    Football is simple,but Football Manager is not

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sneijder çakallığından kastım; alttaki alıntıda yer alan taktiğin uygulanmadan direk takımının en yararlı oyuncusu olan Sneijder' in gönderttirilmeye çalışılmasıdır. Hüsnü de yok kuruntu da yok bizde.

Tamam güzel kardeşim sen Hamit, Selçuk, Burak, Yasin'i satarsın. Kadroya koyacak yerli oyuncu bulamazsan da bi tek Sneijder'ı oynatırsın.

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Tamam güzel kardeşim sen Hamit, Selçuk, Burak, Yasin'i satarsın. Kadroya koyacak yerli oyuncu bulamazsan da bi tek Sneijder'ı oynatırsın.
    sneijder'in yanına koyacak yerli bulunur sıkıntı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son dönem performanslarına baktığımızda bu arkadaşları o kadar arayacağımızı hiç zannetmiyorum, yeni transfer olan gençlerle alt yapıdan 1-2 oyuncu koysak daha kötü oynayamazlar zaten.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Katılıyorum o yerlilerin birini bile aramayız.Hatta yerini doldurduğumuz adamlar çok daha etkili oynar onlardan.

Valla olaya böyle bakıyorsunuz da, eli yüzü düzgün iki üç tane adam alsın diye bekliyoruz bütün büyük takımlar başkasında kalburüstü oynayanlar buraya gelip vasat-altı oyuncu olup gidiyorlar.
    Örnekleri çok. Alper, Veysel, Tarık, Erkan Zengin dörtlüsünden bir tek Alper iş yapabildi. Tarık'ı bekliyoruz. Veysel'le Erkan'ın kalitesi çıktı ortaya.

Burak'ın yerine kimi koyabilecek mesela Galatasaray, yerli?
    Selçuk'un yerine?
    Hadi Hamit gitti, 3 büyüklerin kapışmasından Ozan Tufan'la GS çıktı diyelim. Yine Hamit'i sattığın para+Hamit'in yıllığını bonservis olarak vermiş olursun Ozan Tufan'ın yerine.
    Üstelik muazzam bir açıktan bahsediyoruz önümüzdeki 5-6 ayda dolması gereken. Neredeyse aylık 10-11 milyon € kâr etmeli bu takım.
    Bir de şu var ki kolay mı Burak, Selçuk, Hamit'i iyi paralara elden çıkarmak? Hem piyasaları düştü hem de çok yüksek maaş aldıkları için gitmek istemezler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla olaya böyle bakıyorsunuz da, eli yüzü düzgün iki üç tane adam alsın diye bekliyoruz bütün büyük takımlar başkasında kalburüstü oynayanlar buraya gelip vasat-altı oyuncu olup gidiyorlar.
    Örnekleri çok. Alper, Veysel, Tarık, Erkan Zengin dörtlüsünden bir tek Alper iş yapabildi. Tarık'ı bekliyoruz. Veysel'le Erkan'ın kalitesi çıktı ortaya.

Burak'ın yerine kimi koyabilecek mesela Galatasaray, yerli?
    Selçuk'un yerine?
    Hadi Hamit gitti, 3 büyüklerin kapışmasından Ozan Tufan'la GS çıktı diyelim. Yine Hamit'i sattığın para+Hamit'in yıllığını bonservis olarak vermiş olursun Ozan Tufan'ın yerine.
    Üstelik muazzam bir açıktan bahsediyoruz önümüzdeki 5-6 ayda dolması gereken. Neredeyse aylık 10-11 milyon € kâr etmeli bu takım.
    Bir de şu var ki kolay mı Burak, Selçuk, Hamit'i iyi paralara elden çıkarmak? Hem piyasaları düştü hem de çok yüksek maaş aldıkları için gitmek istemezler.
    Emin ol yerleri dolar,oynadıkları oyunu görmüyorsun herhalde,gerçi göremezsin top oynayan yok çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence tüm kulüpler bundan sonra çok sıkışacak bu mali konularda. Yönetimin en para edecek adamları satma ihtimali uzak olmamalı. Yabancı sınırı serbest olsa yine Şınayder'i satarsın kaliteli genç yabancılar alabilirsin. Mesela Bruma sınır olmasa forma şansı bulup gelişebilir. Yani demek istediğim, elin yerlilere mahkum olmazsa o kadar sancı çekmezsin. Kimi satarsan sat. Bu takımlarda kaliteyi aşağı çeken %85-90 yerli oyunculardır.

gs sözlükten alıntı ;

şampiyonlar ligi logosu

1993-94 sezonunda şampiyonlar ligi'nin yeni isminin ve logosunun belirlendiği ilk organizasyona katılım hakkı sağlayan 8 kulübün şehirlerini temsilen sekiz yıldız bulunduran logodur.

galatasaray sayesinde yıldızlardan biri türkiye'den yükselir, mesela galatasaray o sezon manchester united'ı elediği için ingiltere'den yükselen yıldız yoktur.

yıldız yükselen ülkeler şunlardır;

türkiye
    italya
    ispanya
    almanya
    fransa
    belçika
    portekiz
    rusya

bu yıldızların her biri galatasaray, ac milan, fc barcelona, werder bremen, as monaco, anderlecht, fc porto ve spartak moskova'yı ve bulunduğu şehirleri temsil eder.

şu videodan izleyebileceğiniz gibi istanbul'dan bir yıldız çıkar ve logonun en üstüne yerleşir, bizim bir gün avrupa'nın en büyüğü olacağımız günü temsilen...

http://video.uludagsozluk.com/v/%C5%...s%C4%B1r-1862/

(bkz: ilklerin ve enlerin takımı galatasaray)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biz olmasak bile yıldızımız hep orada oldu ve olacak.

Şeklimiz yeter,yemişim 4.yıldızı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Finansal Fair Play dolayısıyla birkaç futbolcu gidecek devre arasında o belli. Bizim takımda haddinden fazla maaş alanları geçtim hiç oynamayıp haddinden fazla maaş alanlar var. Önce onlardan başlasınlar. Fair Play'e uyacağız diye Sneijder'i gönderip zaten berbat durumda olan takımın hücum gücünü sıfırlamaya gerek yok diye düşünüyorum.

Dany
    Ontivero
    Amrabat
    Sercan
    Salih
    Gökhan Zan
    Aydın
    Pandev
    Yasin
    Eboue

gibi çerçöp isimleri göndersek zaten bütçe baya rahatlayacak. Melo, Hamit, Selçuk, Burak gibi hayvani maaş alanlarda bir zahmet indirim yapıversinler. Özellikle Melo çok para alıyor. Geçen sene sanırım maç başılarla Sneijder'den fazla para almış.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    gs sözlükten alıntı ;
    abi videoyu izledin mi? ingiltere'den de yıldız yükseliyor. rusya'dan yükselmiyor. moskova o zamanlar ingiltere'deyse ben bilemem

bu yıldızlar aksine avrupa'nın en büyük 8 ligini temsil ediyor. ya da 8 ligin o zamanki en başarılı takımlarını temsil ediyodur. yine galatasaray'ın katkısı büyük diyebiliriz ama direk galatasaray'ı temsil ediyor demek pek uyuşmuyor diğer etkenlerle beraber

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat mi cop ? , sahsen amrabatin her macini izliyorum futbolunu cok gelistirdi ispanyada daha dengeli oynuyor pas oyununu gelistirmis sahsi dusuncem ben kalmasindan yanayim galatasarayda 2.forvet olarak cok iyi oynar guclu fizikli hizli top tutabilen bir adam ama mali sebeplerden dolayi satilabilir 4.5m euroymus bonservisi..

Quote Originally Posted by playeray View Post
    abi videoyu izledin mi? ingiltere'den de yıldız yükseliyor. rusya'dan yükselmiyor. moskova o zamanlar ingiltere'deyse ben bilemem

bu yıldızlar aksine avrupa'nın en büyük 8 ligini temsil ediyor. ya da 8 ligin o zamanki en başarılı takımlarını temsil ediyodur. yine galatasaray'ın katkısı büyük diyebiliriz ama direk galatasaray'ı temsil ediyor demek pek uyuşmuyor diğer etkenlerle beraber
    Ben de sanmıyorum o sekilde oldugunu muhtemelen 8 lig olabilir. Ben oldugu sekilde alintiladim sadece ama en nihayetinde o ustteki yildiz Türkiye !

Mesaj Yetkileri