Sayfa 38 / 41 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

  1. #1111
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,763

    Default

    Fatih Terim'den şok sözler

    Fatih Terim, Adana'da katıldığı bir seminerde önemli açıklamalarda bulundu. Terim, "Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor” dedi.

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, aldığı ücreti eleştirenlere tepki göstererek, "Muhasebeci mi kesildiniz başıma! Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Hangi başarıyı sayıyorsan ben varım" dedi.

    Başarı için 3H formülü olduğunu dile getiren Terim, "Hiç pansumanı sevmem. Direkt ameliyat olmalı. Sorunu kökünden haledeceksin. Benim bir '3H' formülüm var; hazır, hızır ve huzur. Eğer bilgili ve yürekliyseniz hazırsınız demektir. Hazır olunca da Hızır gelir. Hızır da gelmişse o zaman huzura erişeceksiniz demektir" diye konuştu

    Memleketi Adana'da "Liderlik" seminerine katılan Fatih Terim, özellikle aldığı ücreti eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Akşam Gazetesi'nden Soner Kan'ın haberine göre, Terim'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

    Milli Takım'ın 3 maçtaki tablosu buysa ben eleştirilmeliyim. Hiç kimse değil, ben eleştirilmeliyim. Zaten kendimi çok sert eleştiriyorum. Ne oldu, muhasebeci mi kesildiniz başıma? Biz kimseye ne kadar aldığını soruyor muyuz? Hak edip etmediklerimizi ben hep tartışırım.

    'Tabii ki bunlarla savaşacaksınız'

    Eleştirinin de bir dozu, üslubu olmalı. Bizi daha iyiye götürüp, yanlışlarımızı gösterecek eleştiriler yapılmalı. Terbiyesizliğe, hadsizliğe gelemiyorum. Bir dakika; hangi başarıyı sayıyorsan ben varım. Yazık günah değil mi? Dolayısıyla bunlarla savaşacaksınız, yapacak başka bir şey yok. Kaybedince Fatih Terim, kazanınca hepimizin. Böyle bir şey var mı? Eğer 3 maçta 1 puan almışsak sorumluluğu zaten benim.

    'Allah'a şükür zekamız da fena değil'

    Tercihlerimin sonuçlarına katlanırım. Ancak kimin nereden geldiğini, ne gibi hesaplar içinde olduğunu bilecek kadar bu ülkede yaşadım. Allah'a şükür zekamız da eh fena değil, idare ediyoruz. E sizin bir de yüreğiniz olunca nasıl cevap vermeyeceksiniz? Ne dedik; 'Elinizden geleni ardına koymayın'. Peki böyle mi devam edeceğiz? Eleştiriye açığız, ancak bunda kasıt, ihanet, hainlik ve bir fırsat avcılığı varsa, fırsat avcılığı içinde nöbet bekler gibi bir durum varsa, bunu da asla kabullenmeyiz.

    'Öfkeyle kaklarsam zararla oturmam'

    Üsluplara dikkat edilmesi halinde, üzerinde sorumluluk olan insanların performansı da artar. Çünkü, üzerinde baskı olan insanlardan yüksek bir performans beklemek doğru değil. Güzel bir üslupla yapılacak her eleştiri, karşısındakini daha çok mutlu edip, performansını da artırır. Zaten zorluklar içindeyiz. Zorluk zaten benim hayat felsefem. Ama öfkeyle kalkarsam zararla oturmam.


    'Gerekirse ayağa da kalkarım'

    Zaten zor bizim işimiz. Herkes bize zarar vermeye çalışıyorsa gerektiği zaman kalkarsak, zarar vermeden oturmayız. 15-20 yıllık zaman diliminde tüm istatistikleri alaşağı ettik. Türk futbolu 1990'lı yıllardan bu yana çok ivme kazandı. Olmayacak işler yapıldı, devrimlere imza atıldı. O dönemde yapılanların tekrarlanması, 2015-2023 arası yeni bir hamle yapılması zorunluluğu var."

    'Kitaptakini anlatmıyorum'

    Fatih Terim liderlik konusundaki düşüncelerini şöyle anlattı:

    "Liderlik kavramını anlatan çok sayıda kitap var. Bu kitaplarda liderin zeki ve karizmatik olacağı, şöyle olacağı böyle olacağı anlatılır. Bunda sorun yok. Ama ben, kitabı anlatmıyorum, aksine yaşadıklarımı anlatıyorum. Kendi kurallarımı, zorluklarla nasıl başa çıktığımı dile getiriyorum. Liderliği anlatmak çok havalı ama başınıza gelmedik hadiseleri yönetebilmek bence çok önemli."

    'Hızır da gelir huzur da'

    "İlginç anılarımı ve karşılaştığım zorlukları anlatan 1-2 kitap hazırlığım var. Bilgili ve yürekleyseniz, hazırsınız. Hazır olunca Hızır da gelir, huzur da."

    Kendi hayat hikayesini kaleme aldığını, 1-2 kitap hazırlığı içinde olduğunu anlatan Terim, karşılaştıkları zorlukları, ilginç anıların yanı sıra başından geçenleri bu kitapta anlatacağını belirterek, hazırlıkların da devam ettiği bilgisini verdi. 'Lider'in ağır ve oturaklı olması gerektiğini belirten Terim, "O durur, etrafındakiler koşturup durur. Liderin kararları üzerinde konuşulmaz. Bu anlayışın çok daha ötesindeyim. Ben, değişimden yanayım" diye konuştu.

    'Başarı için formülüm 3H'

    Terim, şöyle devam etti:

    "Hiç pansumanı sevmem. Direkt ameliyat olmalı. Sorunu kökünden haledeceksin. Benim bir '3H' formülüm var; hazır, Hızır ve huzur. Eğer bilgili ve yürekliyseniz hazırsınız demektir. Hazır olunca da Hızır gelir. Hızır da gelmişse o zaman huzura erişeceksiniz demektir. Hayatın her saniyesinin risklerle dolu olduğunu yaşayarak öğreniyorum. Bir maç kaybedip dayak yerken, 2 maç kazanınca farklı yerlerdesiniz."

    'Karşılık vermekten çekinmem '

    "Cevap verenler, bazılarının çok da hoşlarına gitmez. Yaşadığımız sürece sadece cevap değil, çok daha fazlasını vereceğiz. Ben hep risk aldım. Ancak, nerede çalışırsam çalışayım hep olaya 'aidiyet' duygusu ile yaklaştım. Başarının en önemli unsurlarından biri de bu; kendinizi ait hissetmek. Hissetmediğiniz hiçbir işte başarılı olamazsınız. Bu hayatın her safhasında böyle. Farklı olmaya ve fark yaratmaya çalışıyorum. Yoksa bir kravat takar, zaten farklı olurum. Ben yaptıklarımla farklı olmak istiyorum."

    'Enkaz edebiyatı yapmam'

    "Statükocu yaklaşım bu ülkede yeteri kadar her yerde var zaten. Olması gereken değişimler bizi başarıya götürebilir. Yoksa geride kalırız. Yaya ve arkada kalırız, şuan kaldığımız gibi. Genel olarak baktığımızda futboldan voleybola, sinemadan tiyatroya, ekonomiden siyasete kadar hep bir hamle içindeyiz. Hep daha iyi bir yere gitmeye çalışıyoruz. Yıllar içinde rötar ve hatalar da yaptık. Ancak 'enkaz edebiyatı'ndan hiç hoşlanmam. Tuğla üstüne tuğla koyandan Allah razı olsun."

    'Rüyalarında göremezler'

    "Bazılarının rüyalarında dahi ulaşamadığı hedefleri dile getirdik. Ve Allah'a şükür ki, bu hedeflere ulaştık. O yüzden risk almak, değişim yaratmak gerek. Bunları gerçekleştirmek de hiç kolay olmadı. Her şeye rağmen yılmadık, yıkılmadık. Hala devam ediyoruz. İki şey unutulmamalı; birincisi çalışma ekibine güvenmek, ikincisi de takdir etmek. Son yıllarda ülkemizde ciddi bir yıpranmışlık var. Bu nedenle güven ve itibar önemli."

    'Hayal bazen bilgiden önemlidir'

    "Olduğumuz yerde durmayıp, hayal etmekten de geri kalmayacağız. Hayal bazen bilgiden bile daha önemli. Ne yaptığınızdan çok, işi nasıl yaptığınız önemli. Başarı bizim için bir yolculuk, son nokta değil. Bu yolculukta da birçok nokta var ve o noktalara ulaşmak için ısrarla yola devam etmeliyiz. Yani yaptıklarımız ve ürettiklerimiz ortaya konulduğunda hiçbir zaman tatmin olmayıp, daha iyisini yapmaya devam edeceğiz."

    'Rol modelim jackson'

    Sportif anlamda Los Angeles Lakers Koç'u Phil Jackson'ı örnek aldığının altını çizen Fatih Terim, "Çok beğendiğim bir isim. Kendisini uzun bir süre takip ettim. Sözlerini, yaklaşımlarını çok beğeniyorum" dedi. Oyun içerisinde kazanma adına birçok değişiklik yapabildiğini ve kaybetmekten de asla korkmadığını belirten Terim, "Kaybederim, tebrik de ederim ama hiç korkmam. Bir daha, bir daha denerim" diye konuştu.

    'Küfür hak edenin üzerinde çok güzel duruyor'

    "Yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakıp, dik durarak yolumuza devam ediyoruz. Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor."

    Nedenini ve sonuçlarını düşünmeden nasıl gerekiyorsa öyle davrandığını da belirten Fatih Terim, ilginç sözler etti: "Adana'nın yaşanılması müthiş, insanları da iklimi gibi sıcak kanlı. Bu şehir, Türkiye'de önemli insanları yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam edecek. Tohumu toprağa atıp sadece ondan meyve aldığınızı görmezsiniz. Yatırım yaptığınız her gencin, herhangi bir dalda da başarılı olduğunu görürsünüz. Tüm ailem burada. İyi ki Adana'da doğdum, iyi ki 7 yaşıma kadar birçok şeyi burada, bu kentte öğrenmişim.

    'Adana'daki terbiye yolumu çizdi'

    Yüzümüz yere düşmeden, daima ileriye bakıp, dik durarak yolumuza devam ediyoruz. Ailemden ve çocukluk yıllarımda Adana'dan aldığım terbiye ve dersler hayattaki yolumu çizmemi sağladı. Ağzıma küfür hiç yakışmıyor ama hak edenin üzerinde çok güzel duruyor. Zaman zaman hatlar da yaptık. 'Her zaman haklıyız' demedik ama ilke ve prensiplerimizden de hiç vazgeçmedik."

    Akşam

    Adamla o kadar röportaj yapmışlar elle tutulur birşey yok, hala yaparım ederim derdinde eleştiriye açığım diyor özü sözü bir adam!!
    Last edited by Önder HOCA : 22.Ekim.2014 at 20:03

  2. #1112
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27480264.asp

    İşte habercilik,belge yok bir şey yok,bol keseden atıyorlar.Milliyet diyorlar Milliyet'te de bu haberi bulamadım.

    Okuma,okutturma.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  3. #1113
    Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    29
    Mesajlar
    4,220

    Default

    "DEVŞİRME OYUNCU ALMAK ARTIK SORUN OLMAMALI"
    Dün gece Almanya'yı seyrediyorum, 5-6 olan devşirme oyuncu sayısının 8-9'a çıktığını görüyorum. Devşirme oyuncu takıma almak sorun olmamalı. Şu anda kurallar nedeniyle alabileceğimiz oyuncu yok. Bizim kanunlarımızda 5 sene gibi bir süre var. Bir de FIFA'nın koyduğu 5 senelik süre var. Ancak global dünyada devşirme oyuncunun bir sorun olmaması gerekir diye düşünüyorum.
    O İDDİA NEYDİ? 'TERİM DEVŞİRME OYUNCU İSTİYOR'
    Bugün gazetelerde yer alan iddiaya göre, milli takımın aldığı başarısız sonuçlardan sonra radikal kararlar almaya karar veren Fatih Terim, devşirme planını devreye sokmaya hazırlanıyor. Öncelik olarak stoper bölgesini düşünen Terim'in aklındaki isimlerse Kasımpaşalı Ryan Donk, Gaziantepli Chico ve Eskişehirsporlu Diego. Forvet bölgesi içinse Bursasporlu Frenandao düşünülüyor. Ancak bu plan için yasal engel var. Bu isimler kendi üülke milli takımlarında oynamadığı için Türkiye'yi seçebiliyor ancak TC vatandaşlığı için 5 yıl Türkiye'de yaşamaları şartı var. Bu enge "spor hizmeti için istisnai" halden aşılabilir.
    komedi valla ya sen git lige yabancı sınırı koy sonra yabancı oyuncuları milli takımda oynatmak iste bide buna örnek olarak oynayan tüm oyuncuların altyapısından yetiştiği almanya yı örnek göster

  4. #1114

    Default

    Brezilyaya 3 milyon euro verilmiş. Federasyonun kafa hiç basmıyor bu işlere. Aynı parayı ver Kazakistana 4 at.

  5. #1115
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Eğer 5-6 tane donk monk gibi adamları alacaksak, yabancı sınırını kaldıralım. Bakarsın 20-22 yaşında kaliteli Brezilyalı arjantinli buluruz onları alırız. Madem bu işi yapacaz tam yapalım. Bizim alt yapıdan iş olacağı yok, hiç değilse hem kulüplerimiz hemde milli takım için yabancı sınırı olmamalı

  6. #1116
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3,741

    Default

    Olur mu? lütfen. Türk futbolu nasıl gelişecek sonra yabancı sınırı kalkarsa. Önceleri İngiltere'den 8 yiyorduk, bakın Brezilya'dan 4 gol yiyoruz. Gelişim apaçık ortada.

    Cahil cahil konuşup sınır kalksın demeyelim arkadaşlar rica ediciğim.


  7. #1117
    Nesil
    2006
    Yer
    Ankara
    Yaş
    36
    Mesajlar
    664

    Default

    Rıdvan Dilmen: Hakan ve Ömer milli takıma gelmemek için 60 yaşında adamın MR'ını yollamışlar. Milli takım doktorları söyledi.

  8. #1118
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Formsuzluktan kırılan Selçuk ve Burak'tan GS taraftarı illallah ediyor Terim inatla 11'e sokuyor. Haftalardır Fenerbahçe'de dudak ısırtan Alper ise yedek, aldığın maaşa da yapacağın hocalığa da. Kovulman için Kazakistan'ın puan alması gerekiyorsa inşallah alır da çeker gidersin. Kazaklar da bizden gidecekse onlara gitsin bari puan. Türk futbolunun zaten düzeleceği yok senle daha da batmasın en azından Fatih Terim go home.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  9. #1119
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2,341

    Default

    Rıdvan Dilmen mümkünse saha içinde oynanan futbol dışında yorum yapmasın artık bir insan bu kadar yağcı olur. Kusura bakmasınlar ama olayların o şekilde üstü örtülmeye çalışıldıktan sonra ben olsam ölü adamın MR'ını yollardım, acaba kim kiminle dalga geçiyor.

    Nasıl FB'de sorun Aziz Yıldırım ise Milli takımda da Yıldırım Demirören ve Fatih Terimdir. En formda Türk oyuncular Alper, Oğuzhan gibi oyuncular yok ama Selçuk-Hamit gibi oyuncular sürekli ilk 11 oynuyor. Stoper ve forvet pozisyonları için bir şey demiyorum alternatif yok ama diğer pozisyonlar için geçerli değil. Türkiye'de sağ bek oynayabilecek 2. bir oyuncu yok mu sürekli Gökhan Gönül oynuyor. Bir de iyileşmeden hem Milli takım hem de kulüp takımında sürekli sahada. Gidip torpille Federasyon Başkanı ve teknik direktör seçersen o da gider torpille milli takım kadrosu kurar.

  10. #1120
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    6,640

    Default

    Kazakistan şöyle bir 5 atsa diyecegim fakat siyasiler bence maçı satın alacak Kazak'lardan.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

  11. #1121
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Yahu bu adamlar siyasi olarak o koltuğa getirilenler, istifa edecek kadar onuru olanlar bu saate kadar bekler miydi. Her yerde olduğu gibi sporda ve futbolda onemli mevkilere hukumet yalakası adamlar getirildi. Başakşehir, Kasımpaşa ve Osmanlıspor gibi yapay kuluplere destek verildi. Yani bunlar sonraki maçta 5-0 yenilgide alsa istifa edecek kapasitede insanlar değil herif sozleşmesini doldurup sulalesinin istikbalini dusunuyor. Ona bu fırsat hiç bi takımdan gelmeyecek bi daha. Zor çok zor işin içinde siyasette var. Alınan sportif sonuçların çok onemli olduğunu sanmıyorum onlar adına...

  12. #1122
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    2,821

    Default

    Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Formsuzluktan kırılan Selçuk ve Burak'tan GS taraftarı illallah ediyor Terim inatla 11'e sokuyor. Haftalardır Fenerbahçe'de dudak ısırtan Alper ise yedek, aldığın maaşa da yapacağın hocalığa da. Kovulman için Kazakistan'ın puan alması gerekiyorsa inşallah alır da çeker gidersin. Kazaklar da bizden gidecekse onlara gitsin bari puan. Türk futbolunun zaten düzeleceği yok senle daha da batmasın en azından Fatih Terim go home.
    Alper Eskişehirdeyken daha çok oynuyordu milli takımda Selçuk konusunda katılıyorum orada olmamalı onun yedeği var ama Burak için yapacak bir şey yok, kendisinden hiç hoşlanmıyorum ama bu ilk 11 de olmalı bence.

  13. #1123
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Bütün orta saha Selçuk'a kalmış durumda,Allah yardımcımız olsun.

    4-1-3-2 oynuyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  14. #1124
    Nesil
    2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,763

    Default

    tam dişimize göre rakip biraz istatistik kasmalı

  15. #1125
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Hollanda maçını iyi ki izledim malum 1 saat sonra kanser olacağız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  16. #1126
    Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,061

    Default

    Bu Alper Potuk milli takımda oynamak için daha ne yapacak arkadaş ya. Selçuk İnan 2 senedir doğru dürüst hiç bişey yapmamasına rağmen milli takımda ilk 11. Ben anlamıyorum valla.

  17. #1127
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Konu açılmadığına göre maçı buradan konuşacağız sanırım. Kadroya baktım şimdi maçkolik'te. Eğer yanlışlık yoksa tek orta saha oyuncusu ile oynayacağız sanırım. O da son derece formsuz olan Selçuk İnan. Rakip Kazakistan küçümsenmiş biraz sanırım. Siyasi atamalarla yönetilen federasyon, siyasi yakınlıkla anormal maaşla göreve getirilen teknik adam, facia ve torpilli takım seçimleri, aslında sistemsizlik denmesi gereken her maç farklı bir taktik sistem, her maç kötü futbol, tribünlerde son derece keskinleşen kulüp takımı ayrışması, takıma olan sıfır güven ve biten umutlar. Merhaba San Marino, merhaba Andorra, merhaba Faroe Adaları. Neyse ki Cebelitarık'a uzağız şimdilik.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  18. #1128
    Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    242

    Default

    Volkan Demirel

  19. #1129
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Volkan Demirel ısınırken tribünlerden tepki aldığı için stadı terk etmiş.Sırf milli takıma çağrıldı diye ''Milli oyuncu'' ''Milli forma'' falan demeyin,Volkan Demirel yıllardır o tribünde ki taraftara benzeyen insanlardan farkı olmayan bir insandı,sırf bu sefer susup gitmesiyle ''tüh tüh tüh niye Volkan gitmiş'' diyecek değilim.

    Yiyorsa Fenerbahçe forması giyerken yapsın böyle bir hareketi,ama pek umurumda değil,onun yerine oynayacak adam da devletten torpilli teknik adamın,torpilli kalecisi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  20. #1130
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir
    Yaş
    33
    Mesajlar
    7,913

    Default

    Volkan Demirel'in statta ıslıklandığı ve onun da stadı terk ettiği söyleniyor. Eğer ıslıklama, küfür vs olduysa en doğrusunu yapmış. Bu kaçıncı yahu!
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

  21. #1131
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Seyrantepe metrosu da kapalıymış. Anlaşılan maça taraftar gelsin istenmiyor

  22. #1132
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Helal olsun Volkan Demirel'e. Yuhlayan bizden değildir. Volkan'a bahane aramayın. Milli değerler yoksa Milli Takım'da oynamanın da anlamı yok. Diğer oyuncular da aynısını yapmalı ve stadı terketmeli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  23. #1133

    Default

    Volkan doğru olanı yapmış

    Helal olsun

  24. #1134
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Futbol bu ülkede bitmiş. Ruh kalmadı diyordum ama varmış, şimdi bitmiş.
    FM Gazetesi

  25. #1135
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Her şeyin sınırı ve zamanı var. Volkan'ın tepkisi doğru olmuş. Ancak bundan sonra da zaten bu takımdan bir şeyler beklemek boşuna olur. Milli takım diye bir şey kalmadı bana göre.

  26. #1136
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    6,810

    Default

    Volkan basın toplantısı yapıp milli takımı bıraktığını açıklayacaktır tahminimce. Doğru olanda o.

    Ayrıca Dilmen'in dediği gibi artık maçlar anadoluda oynansın.
    FM Gazetesi

  27. #1137
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Milli takım diye hak vermek yalan dolan.Aynı şeyi GS-FB maçında düşünün,Türkiye Kupası maçı veya ligin ikinci yarısında önemli bir maç.

    52 bin kişilik stadta 10-20 kişi tepki veriyor ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel stadı terk ediyor.Volkan Demirel ? Topu arka tarafıyla kontrol eden Demirel ? Lincoln'ü Ali Sami Yen'in ortasında döven Demirel ? Rakı şişesi atıldığında bile dimdik duran Demirel ? Yiyorsa yapsın Fenerbahçe maçı varken.

    Önce adam gibi adam olacaklar ondan sonra tepki gördükten sonra gurur yapıp terk edecekler stadı.Niye Onur Kıvrak tepki görmüyor,niye Tolga tepki görmüyor ? Ankara'da İsveç maçına gittim,ısındığı süre boyunca sürekli Onur'a destek verdi bütün stad,niye ? Onur çok yakışıklı ondan mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  28. #1138
    Nesil
    2003
    Yer
    Antalya
    Yaş
    42
    Mesajlar
    4,736

    Default

    Yazıklar olsun böyle futbolcularla bizleri muhatap edenlere. Volkan bunu Fenerbahçe formasıyla yapmazdı. Milli formayı ne durumlara düşürdüler böyle profesyonellikten ve sportmenlikten zerre nasibini alamamış kişiler. Birisi kol hareketi çeker, birisi stadı terkeder, bir diğer hocası oynatmıyor diye triplere girer, vs. vs. Umarım bu vesile olur da, böyle kişiler bir daha milli forma yüzü göremez. Aziz Yıldırım olduğu sürece Fenerbahçe forması giymesi kesin, kurtulamadık, kurtulamayacağız.

    Ben de yanlış buluyorum milli forma giyen futbolcuların ıslıklanmasını, küfre maruz kalmasını. Ama Volkan bugüne kadar rakip takım tribünlerini germek için her şeyi yaptı. Şimdi meyveleri bunlar. Az önce yukarıda yazdım, kulüp takım taraftarları bir diğer rakibini düşman olarak görüyor artık. Bu maç Kadıköy'de olsaydı eminim bir Galatasaraylı da benzer şeye maruz kalacaktı. Kaldı da daha önce. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Bizler Volkan gibi, Emre gibi, Melo gibilere prim verdikçe; ilkokul çocukları gibi resmsi site açıklamasıyla afedersiniz sidik yarıştıran yöneticileri "kapak, ayar, gider" ayağına baştacı edersek bu durumdan daha da kötüye gideceğiz.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

  29. #1139
    Nesil
    2005
    Yaş
    36
    Mesajlar
    682

    Default

    Benim de uzun zamandır ki düşüncem bu. Maçlar İstanbul'da oynanmasın arkadaş.Oyna Antalya'da, Ankara'da, Gaziantep'de. Gerçi statlara güvenilmiyor ki bu da doğrudur ancak o zaman üzerine düşeni yapacaksın.

  30. #1140
    Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    31
    Mesajlar
    8,557

    Default

    Sanayi - Seyrantepe hattı kapalı çünkü çalışmalar tamamlanmadı, bir kişiye saplanan demir parçasını hatırlarsınız, o hatta olmuştu işte o kaza yani stada giden tek metro hattında. Sanayi mahallesinden otobüs kalkıyor ücretsiz olarak ama yetmez. Ayrıca birçok kez gördük ki İstanbul (en azından şu dönemde) milli maçlar için uygun değil. İzmir, Ankara, Bursa ve Kayseri şu an en idealleri gibi duruyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 38 / 41 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •