kornerden gol yiye yiye çığrımdan çıktım. tamam maç motoru iyi gibi ama bu kornerler nedir be abi. kaç tane maç kaybettiğimi sayamadım bile hem de üstün oynadığım maçlar hep. bu güncellemenin bu kadar gecikmesi bile hata.
Bir FM serisinde ilk defa Adanaspor'u Süper Lig'e çıkartmadım.
Yazık ettiler bize, oyun hoşuma gitti güzel ama bir ara beraberliğe abone oldum resmen yahu.
Çok fazla karambol golü oluyor, özellikle kornerlerde.
FM Gazetesi
Transferini onayladıysan dönüşü yok
Demba Ba 5 penaltıdan sadece 1 tanesini gole çevirebildi.. 2 tane kalecinin üstüne, 1 tane dışarıya 1 tane direğe vurdu.. Ayıptır... Yemişim yapacağınız oyunu.. Adam iğne deliğinden top geçiriyor normalde. Ama oyunda bi maçta 3-4 tane mutlak gol kaçırıyor penaltı kaçırıyor. Elin kazmaları da 30 metreden direğin dibine takıyor her maçta..
kornerlerde ki karamboller ve kaleciden seken topları düzeltirlerse harika olur.
c.dump ala ala bıktım sonunda 15.1.3e yükselttim umarım bu sürümde yoktur bu sorun
korsan yüklediğimde bu kadar almıyorum arkadaş bu ney ya
Zaten korner oldumu diyorum kendi kendime % 100 gol ve dedigim gibide oluyo sakatlik ve bu kornerlere bi care bulurlarsa cok güzel olur ama sanmiyorum yapacaklarini hadi yaptilar diyelim baska birseyi bozarlar bu sefer
her maç 5 kere direkten dönen top görmekten sıkıldım.
Kahretsin ya. Duran toplardan bıktım. rakibin bir tane organize golü yok böyle saçmalık mı olur. Çıldırdım bu akşam. Kalecinin hatalı pasları sonucu orta sahadan yenen goller ve duran toplar.
Alt f4 bir süre girmesem iyi olacak.
Rezalet bir sürüm. Betadayken oyun çok daha zevkliydi. Takımım en kolay gol pozisyonlarını kaçırırken karşı taraf bulduğunu her zaman atıyor. Kornerden yenilen onlarca gol mü dersin, adamın bir anda arkasını dönüp 30 metreden topu doksana asmasına mı dersin o kadar saçma goller kaçırılıp yeniyor ki...
Şunu bi deneyin kornerlerden gol yeme oranım baya azaldı.
![]()
İngilizce olduğu için biraz karıştırdım türkçe paylaşabilirsen daha iyi olur. gerçi her halükârda küme düştük kornerler sağolsun. ikinci ligden selamlar.
Sağ bek : yakın direk tut
sol bek : uzak direk tut
stoperler : alan olarak savun
defansif os : alan olarak savun
orta saha : yakın direk tut
orta saha : geri dön
sağ açık : geri dön
sol açık : alanın dışında bekle
forvet : kaleciyi tut(metni tam göremediğim için emin değilim--kısa pas ihtimali yakınında dur da olabilir)
15.1.3 maç motorunun 14.3 'ten tek farkı beklerin son çizgide pas vermesi.. onun haricinde 100'de 100'ü aynı..
oyun simulasyondan çok arcade zaten.. ah kafam ah 15.0.2 'deyken keşke güncellemeseydim halbuki geçen seneki beta sürecinden sonra akıllandım demiştim..
beta versiyon kesinlikle en oynanabilir ve en keyif verici haliydi oyunun..
zaten az önce crash dump hatası aldım ve oyuna bir daha para vermeyeceğime ve oynamayacağıma dair kendime söz verdim..
yazık bunca harcanan vakite..
Kesinlikle ön direk markajına katılıyorum. Kornerlerden ön direğe gelen toplar ya gol ya da pozisyon oluyordu. Ön direğe bir adam daha koyunca bu olaylar azaldı.
malum ortamların birinde 15.0.2 beta versiyonu buldum. çok sevinçliyim şu an hahahah![]()
Beyler oyun sizde de yavaş mı ?
Korner, frikik neyse de taçtan gol yemek çok kötü. Geçen seride de bu seride de var bu.
Chelsea veya Juventus rakip olduğun an her taç uzun kullanıyorlar ve hep tehlike..
2 günde 2 maç yapma olayını ne zaman düzeltecekler acaba ?
fm14de de bu problem vardı, sigames forumlarına yazdım, ilgileniyoruz demişlerdi sadece.
Her kornerde tehlike var dediğiniz gibi. Hem rakip hem kendimiz için. Onun dışında çok iyi bence.
çok oluyor bu şekil istatistik dışı skor.
o kadar saçma bi taktik işleyişi var ki; 5 top direkten dönüyor, en kral forvetler boş kaleye kaçırıyor. hücumdan bi oyuncunun rolü değiştiriyorsun o zaman goller gelmeye başlıyor. ama o zamana kadar rakibin uzaktan şut yeteneği 11 olan oyuncusu 2 tane takmış oluyorya da nerdeyse full CA'lı stopperin rakibe gol hediye etmiş oluyor.
herşeyin çözümü forveti rolüymüş meğer. . .
topu kornere auta atmak varken itinayla rakibe hediye etmek ne mantık oluyor veya gol yiyeceğimi atağın başından anlamam tek el olunca pek iplemiyor sayın sega
Korner taktiğini nasıl ayarlıyoruz taktik ekranında?
yeni yama ne zaman gelir var mı tahmin![]()