Sayfa 33 / 64 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    taktir ettim sıralamayı 01-02/06/13/14/15...ama arada 12 kaynamış
    Hahah aslında 13 den itibaren kendi paramı kazanıp oyunu orjinal alabildiğim için sıralama öyle gitmiş 2006 favori serim ) 01-02 ise geçen gün indirmiştim yani çok övdüler denemek istedim

kornerden gol yiye yiye çığrımdan çıktım. tamam maç motoru iyi gibi ama bu kornerler nedir be abi. kaç tane maç kaybettiğimi sayamadım bile hem de üstün oynadığım maçlar hep. bu güncellemenin bu kadar gecikmesi bile hata.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bir FM serisinde ilk defa Adanaspor'u Süper Lig'e çıkartmadım.
    Yazık ettiler bize, oyun hoşuma gitti güzel ama bir ara beraberliğe abone oldum resmen yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok fazla karambol golü oluyor, özellikle kornerlerde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Aynen Save konusunda ben de katılıyorum. Bazen oyuna girip 1-2 saat sonra save almak zorunda kalıyorum. Hiç Crash almadım ama kazara bir gün alacaz gidecek 2 saat
    2 save birden alın save atarken bişey olur mazallah zaten savelemesi 2 saat sürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    Ya beyler ben sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala olan futbolculara bakarken biri ile anlasma yaptim ancak simdi ondan vazgecmek istiyorum iste orada sorun basliyor iptal edicek birsey bulamiyorum yani iptal sansimiz yokmu var ise nerede ve nasil 😳
    oyuncuda sözleşme teklifini değiştir yap gene sözleşme ekranına gelirsin ordan iptal edersin edemezsende maaşı yap teklif et reddeder

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Transferini onayladıysan dönüşü yok

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Demba Ba 5 penaltıdan sadece 1 tanesini gole çevirebildi.. 2 tane kalecinin üstüne, 1 tane dışarıya 1 tane direğe vurdu.. Ayıptır... Yemişim yapacağınız oyunu.. Adam iğne deliğinden top geçiriyor normalde. Ama oyunda bi maçta 3-4 tane mutlak gol kaçırıyor penaltı kaçırıyor. Elin kazmaları da 30 metreden direğin dibine takıyor her maçta..

kornerlerde ki karamboller ve kaleciden seken topları düzeltirlerse harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

c.dump ala ala bıktım sonunda 15.1.3e yükselttim umarım bu sürümde yoktur bu sorun
    korsan yüklediğimde bu kadar almıyorum arkadaş bu ney ya

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Zaten korner oldumu diyorum kendi kendime % 100 gol ve dedigim gibide oluyo sakatlik ve bu kornerlere bi care bulurlarsa cok güzel olur ama sanmiyorum yapacaklarini hadi yaptilar diyelim baska birseyi bozarlar bu sefer

her maç 5 kere direkten dönen top görmekten sıkıldım.

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Kahretsin ya. Duran toplardan bıktım. rakibin bir tane organize golü yok böyle saçmalık mı olur. Çıldırdım bu akşam. Kalecinin hatalı pasları sonucu orta sahadan yenen goller ve duran toplar.

Alt f4 bir süre girmesem iyi olacak.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Rezalet bir sürüm. Betadayken oyun çok daha zevkliydi. Takımım en kolay gol pozisyonlarını kaçırırken karşı taraf bulduğunu her zaman atıyor. Kornerden yenilen onlarca gol mü dersin, adamın bir anda arkasını dönüp 30 metreden topu doksana asmasına mı dersin o kadar saçma goller kaçırılıp yeniyor ki...

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Şunu bi deneyin kornerlerden gol yeme oranım baya azaldı.

İngilizce olduğu için biraz karıştırdım türkçe paylaşabilirsen daha iyi olur. gerçi her halükârda küme düştük kornerler sağolsun. ikinci ligden selamlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sağ bek : yakın direk tut
    sol bek : uzak direk tut
    stoperler : alan olarak savun
    defansif os : alan olarak savun
    orta saha : yakın direk tut
    orta saha : geri dön
    sağ açık : geri dön
    sol açık : alanın dışında bekle
    forvet : kaleciyi tut(metni tam göremediğim için emin değilim--kısa pas ihtimali yakınında dur da olabilir)

15.1.3 maç motorunun 14.3 'ten tek farkı beklerin son çizgide pas vermesi.. onun haricinde 100'de 100'ü aynı..

oyun simulasyondan çok arcade zaten.. ah kafam ah 15.0.2 'deyken keşke güncellemeseydim halbuki geçen seneki beta sürecinden sonra akıllandım demiştim..

beta versiyon kesinlikle en oynanabilir ve en keyif verici haliydi oyunun..

zaten az önce crash dump hatası aldım ve oyuna bir daha para vermeyeceğime ve oynamayacağıma dair kendime söz verdim..

yazık bunca harcanan vakite..

Kesinlikle ön direk markajına katılıyorum. Kornerlerden ön direğe gelen toplar ya gol ya da pozisyon oluyordu. Ön direğe bir adam daha koyunca bu olaylar azaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    İngilizce olduğu için biraz karıştırdım türkçe paylaşabilirsen daha iyi olur. gerçi her halükârda küme düştük kornerler sağolsun. ikinci ligden selamlar.

malum ortamların birinde 15.0.2 beta versiyonu buldum. çok sevinçliyim şu an hahahah

Beyler oyun sizde de yavaş mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Korner, frikik neyse de taçtan gol yemek çok kötü. Geçen seride de bu seride de var bu.

Chelsea veya Juventus rakip olduğun an her taç uzun kullanıyorlar ve hep tehlike..

2 günde 2 maç yapma olayını ne zaman düzeltecekler acaba ?

fm14de de bu problem vardı, sigames forumlarına yazdım, ilgileniyoruz demişlerdi sadece.

Her kornerde tehlike var dediğiniz gibi. Hem rakip hem kendimiz için. Onun dışında çok iyi bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post

BİR SONRAKİ MAÇ ;

BİR AÇAYİM DEVAM EDEYİM DEDİM GENE ŞUNA BAKIN İSTATİSTİKLERE BAKIN BİRDE YOK BÖYLE BİRŞEY;

çok oluyor bu şekil istatistik dışı skor.

o kadar saçma bi taktik işleyişi var ki; 5 top direkten dönüyor, en kral forvetler boş kaleye kaçırıyor. hücumdan bi oyuncunun rolü değiştiriyorsun o zaman goller gelmeye başlıyor. ama o zamana kadar rakibin uzaktan şut yeteneği 11 olan oyuncusu 2 tane takmış oluyor ya da nerdeyse full CA'lı stopperin rakibe gol hediye etmiş oluyor.

herşeyin çözümü forveti rolüymüş meğer. . .

topu kornere auta atmak varken itinayla rakibe hediye etmek ne mantık oluyor veya gol yiyeceğimi atağın başından anlamam tek el olunca pek iplemiyor sayın sega

Korner taktiğini nasıl ayarlıyoruz taktik ekranında?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yeni yama ne zaman gelir var mı tahmin

Sayfa 33 / 64 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri