Sayfa 556 / 578 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566 ... SonSon
16,651 ile 16,680 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diego Simeone wants Semih Kaya from Galatasaray in January. Scouts already watched him few times and will offer €8 millions for him.

diye bir sey okudum. Umarım dogrudur. Gitsin yürüsün ordan.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu yabancı sınırında Semih'i göndermek.

Evet yapacağımız en akıllı hamle olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Semih Atletico'da iyi yedek olur. İvanovic gibi sağ bekte de iyi işler yapabilir denenirse. Ama stoperde yapamaz bizim çocuk.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eğer teklif gelirse gönderilmeli. Semih Türkiye'de ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştı ve o bile yetersiz görülüyor. Eğer İspanya'da 2-3 yıl geçirirse çok kaliteli bir defans olabilir, İvanovic ve Ufaluji tarzı defans oyuncusu olabilir. Ayrıca Türk sınırının önemli olmadığını düşünüyorum, Koray da o performansı verebilir. Tabi gönderilir mi gönderilmez, yine kendimizi büyük görme sevdasından 15-20 milyon para istenir ve Semih Türkiye'de kalır, 2 yıl sonra da 2,5-3 milyon Euroluk bir sözleşme yapılır ve Semih Türkiye'de mutlu mesut yaşar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih ben gitmek istiyorum dedikten sonra fiyatta anlaşılır,en muhtaç anımızda bile Arda'yı takımda tutmadık,şu performansı ile gitmek istedikten sonra gitme demek sadece oyuncuya daha fazla zarar vermektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih bizde sağ bek oynamayacaksa gitsin. Burada daha gelişemez çünkü, sınırda şu an. Giderse de iyi olur ama Ivanovic olamaz yani en azından fiziken olamaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Miranda nin oynadigi yerde semih yuz kere oynar giderse gorursunuz. Butun tezleriniz curuyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih Avrupa'da kendisini geliştirecektir,Atletico'yu da abartmayın,yani bir kaç oyuncu dışında abartmayın(Koke,Griezmann,Arda,Mandzukic,Gabi, Godin) yoksa başlarında mükemmel bir teknik direktör var,tam bir sistem takımı.Miranda'yı çıkar Semih'i koy,tek eksisi duran toplarda gol atacak adam eksilmiş olur.

Gitmek istiyorsa eğer tam zamanı yoksa burada kalırsa zamanla Servet Çetin'e evrilecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Semih Avrupa'da kendisini geliştirecektir,Atletico'yu da abartmayın,yani bir kaç oyuncu dışında abartmayın(Koke,Griezmann,Arda,Mandzukic,Gabi, Godin) yoksa başlarında mükemmel bir teknik direktör var,tam bir sistem takımı.Miranda'yı çıkar Semih'i koy,tek eksisi duran toplarda gol atacak adam eksilmiş olur.

Gitmek istiyorsa eğer tam zamanı yoksa burada kalırsa zamanla Servet Çetin'e evrilecektir.
    Tamamen katılıyorum, Semih Kaya yanlış bilmiyorsam duran toptan golü yok. Ancak Atletico'da çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum. Adamlarda herkes atıyor, Mandzukic ve Godin gibi kafasını raket gibi kullanan isimlerin yanında bu eksikliğini fazla göstermez.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Semih eğer 8m€'ya gidecekse takımda tuttukları hata. Koray dün ki maçta kendisini belli etti. Tabi Prandelli bunu yine görmezden gelecektir ve formayı yine Semih'e verecektir. Çünkü isme göre forma veriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Koray 24te 23 pas isabetiyle oynamış ki çoğu dikine pas. Topsuz oyunda da çok iyi. Allaaam nolur Koray 11 çıksın artık..

Muslera
    Semih Chedjou Koray Sabri
    Hamit Melo Dzemaili Emre
    Sneijder
    Umut

Gör bak ne top oynar takım.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

muslera 28
    sabri 30
    chedjou 29
    koray 20
    hakan balta 31
    melo 31
    hamit 31
    selçuk 29
    dzemaili 28
    sneijder 30
    burak 29

karabük maçında çıkan 11 ve yaşları.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer teklif gelirse bence de gönderilsin,önü kesilmesin hiçbir türk futbolcunun. iç piyasada rakamlar uçuk.Normalde Semih'in dış piyasada ederi ( en azından Türkiye liginden dışarıya satılacak oyuncular için fiyatı ) 6-8 milyon avrodur. Keşke zamanında Burak'ı da sallasaydık....Gelişirse Türk futbolu kazanır. Galatasaray alt yapısına önem verse biraz , daha çok semih kaya'lar çıkar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Anderlecht ilginç bir uygulamaya gitmiş şampiyonlar ligindeki maç için. Son üç sezonda bilet almayan kimseye bu maç için bilet satılmıyormuş. Amaç kendi tribünlerinde GS taraftarı olmasını engellemek tabi. Aynı zamanda kombineler ve biletler için isim kontrolü yapılarak hak sahibinden başka kişilerin stada girmesi de engellenecekmiş. UEFA'nın son üç sezonda bilet almış olma şartına müdahale edebileceği söyleniyor. Belçika basını da duruma ayrımcılık olduğu için ciddi eleştiri getirmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bundan böyle u21 maçlarını izleyeceğim,genç oyuncular ve kadro dışı oyuncular iyi bir uyum yakalamışlar,bizim sahada ki ruhsuzlardan daha çok mücadele ediyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyleeeer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

anderlecht maci prandelli icin son diyorlar... yerinede hikmet karaman gelicek diyorlar hadi insallah dogrudur su haber hikmet karaman şaha kaldirir takimi...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Prandelli gitsin kim gelirse gelsin razıyım.Ama kim olsun derseniz kesinlikle Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu ikilisinden birisi olsun isterim.Bülent Korkmaz belki olmaz ama Tugay Kerimoğlu çok olsun istiyorum.Adamın 8 sene İngiltere'de oynamış olması yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hikmet hoca bu sezon için iyi olur ama 2. sezonda cozutup bocalar muhtemelen Eğer sabredilecekse Tugay Kerimoğlu iyi bir tercih olabilir ama onun da ne olduğunu bilmiyoruz, gideni aratadabilir. Bülent Korkmaz ise kesinlikle gelmesin. Performansının zirvesindeki Lincoln'ü gelir gelmez bozmayı başarmış bi hocanın böyle bi takımda işi yok, Selçuk Burak daha çok tepemize biner o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Prandelli gitsin kim gelirse gelsin razıyım.Ama kim olsun derseniz kesinlikle Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu ikilisinden birisi olsun isterim.Bülent Korkmaz belki olmaz ama Tugay Kerimoğlu çok olsun istiyorum.Adamın 8 sene İngiltere'de oynamış olması yeter.
    Bülent Korkmazmı, sırtımda getiririm

Hikmet en son bursayla köy takimina elenmisti.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ya beyler inanamıyorum size, Hikmet Karaman kimdir, neyin nesidir abii ????

Ne başarısı var, ne yapmışlığı var ?
    Last edited by Nedvedmania : 25.Kasım.2014 at 23:04 Reason: Kural 6 !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu ben de sizi anlamıyorum Adam açıklama yaptı haberler yalan diye, Albayrak ondan önce "yok öyle bir şey" dedi, niye hala H. Karaman'ı konuşuyorsunuz ki
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu ben de sizi anlamıyorum Adam açıklama yaptı haberler yalan diye, Albayrak ondan önce "yok öyle bir şey" dedi, niye hala H. Karaman'ı konuşuyorsunuz ki
    su yalanci albayrak mi ? hic guvenme derim... malum dun ve bugunki aciklamalari bir suru yalanini cikartti adamin. albayrakida severdim ayni terim gibi ama gozden dusuyorlar su yaptiklari hareketleriyle...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne yalanı? Ben kaçırdım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ne albayrak'i Ben kacirdim

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Ne kaçırdım ben Albayrak'im ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri