Diego Simeone wants Semih Kaya from Galatasaray in January. Scouts already watched him few times and will offer €8 millions for him.
diye bir sey okudum. Umarım dogrudur. Gitsin yürüsün ordan.
Diego Simeone wants Semih Kaya from Galatasaray in January. Scouts already watched him few times and will offer €8 millions for him.
diye bir sey okudum. Umarım dogrudur. Gitsin yürüsün ordan.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu yabancı sınırında Semih'i göndermek.
Evet yapacağımız en akıllı hamle olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Semih Atletico'da iyi yedek olur. İvanovic gibi sağ bekte de iyi işler yapabilir denenirse. Ama stoperde yapamaz bizim çocuk.
Eğer teklif gelirse gönderilmeli. Semih Türkiye'de ulaşabileceği en üst seviyeye ulaştı ve o bile yetersiz görülüyor. Eğer İspanya'da 2-3 yıl geçirirse çok kaliteli bir defans olabilir, İvanovic ve Ufaluji tarzı defans oyuncusu olabilir. Ayrıca Türk sınırının önemli olmadığını düşünüyorum, Koray da o performansı verebilir. Tabi gönderilir mi gönderilmez, yine kendimizi büyük görme sevdasından 15-20 milyon para istenir ve Semih Türkiye'de kalır, 2 yıl sonra da 2,5-3 milyon Euroluk bir sözleşme yapılır ve Semih Türkiye'de mutlu mesut yaşar.
Semih ben gitmek istiyorum dedikten sonra fiyatta anlaşılır,en muhtaç anımızda bile Arda'yı takımda tutmadık,şu performansı ile gitmek istedikten sonra gitme demek sadece oyuncuya daha fazla zarar vermektir.
Semih bizde sağ bek oynamayacaksa gitsin. Burada daha gelişemez çünkü, sınırda şu an. Giderse de iyi olur ama Ivanovic olamaz yani en azından fiziken olamaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Miranda nin oynadigi yerde semih yuz kere oynar giderse gorursunuz. Butun tezleriniz curuyecek.
Semih Avrupa'da kendisini geliştirecektir,Atletico'yu da abartmayın,yani bir kaç oyuncu dışında abartmayın(Koke,Griezmann,Arda,Mandzukic,Gabi, Godin) yoksa başlarında mükemmel bir teknik direktör var,tam bir sistem takımı.Miranda'yı çıkar Semih'i koy,tek eksisi duran toplarda gol atacak adam eksilmiş olur.
Gitmek istiyorsa eğer tam zamanı yoksa burada kalırsa zamanla Servet Çetin'e evrilecektir.
Semih eğer 8m€'ya gidecekse takımda tuttukları hata. Koray dün ki maçta kendisini belli etti. Tabi Prandelli bunu yine görmezden gelecektir ve formayı yine Semih'e verecektir. Çünkü isme göre forma veriyor.
Dün Koray 24te 23 pas isabetiyle oynamış ki çoğu dikine pas. Topsuz oyunda da çok iyi. Allaaam nolur Koray 11 çıksın artık..
Muslera
Semih Chedjou Koray Sabri
Hamit Melo Dzemaili Emre
Sneijder
Umut
Gör bak ne top oynar takım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
muslera 28
sabri 30
chedjou 29
koray 20
hakan balta 31
melo 31
hamit 31
selçuk 29
dzemaili 28
sneijder 30
burak 29
karabük maçında çıkan 11 ve yaşları.
Eğer teklif gelirse bence de gönderilsin,önü kesilmesin hiçbir türk futbolcunun. iç piyasada rakamlar uçuk.Normalde Semih'in dış piyasada ederi ( en azından Türkiye liginden dışarıya satılacak oyuncular için fiyatı ) 6-8 milyon avrodur. Keşke zamanında Burak'ı da sallasaydık....Gelişirse Türk futbolu kazanır. Galatasaray alt yapısına önem verse biraz , daha çok semih kaya'lar çıkar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
https://www.youtube.com/watch?v=zgpt...ature=youtu.be
orta direk hamit![]()
Anderlecht ilginç bir uygulamaya gitmiş şampiyonlar ligindeki maç için. Son üç sezonda bilet almayan kimseye bu maç için bilet satılmıyormuş. Amaç kendi tribünlerinde GS taraftarı olmasını engellemek tabi. Aynı zamanda kombineler ve biletler için isim kontrolü yapılarak hak sahibinden başka kişilerin stada girmesi de engellenecekmiş. UEFA'nın son üç sezonda bilet almış olma şartına müdahale edebileceği söyleniyor. Belçika basını da duruma ayrımcılık olduğu için ciddi eleştiri getirmiş.
Bundan böyle u21 maçlarını izleyeceğim,genç oyuncular ve kadro dışı oyuncular iyi bir uyum yakalamışlar,bizim sahada ki ruhsuzlardan daha çok mücadele ediyorlar.
Beyleeeer
anderlecht maci prandelli icin son diyorlar... yerinede hikmet karaman gelicek diyorlar hadi insallah dogrudur su haber hikmet karaman şaha kaldirir takimi...
Prandelli gitsin kim gelirse gelsin razıyım.Ama kim olsun derseniz kesinlikle Bülent Korkmaz,Tugay Kerimoğlu ikilisinden birisi olsun isterim.Bülent Korkmaz belki olmaz ama Tugay Kerimoğlu çok olsun istiyorum.Adamın 8 sene İngiltere'de oynamış olması yeter.
Hikmet hoca bu sezon için iyi olur ama 2. sezonda cozutup bocalar muhtemelenEğer sabredilecekse Tugay Kerimoğlu iyi bir tercih olabilir ama onun da ne olduğunu bilmiyoruz, gideni aratadabilir. Bülent Korkmaz ise kesinlikle gelmesin. Performansının zirvesindeki Lincoln'ü gelir gelmez bozmayı başarmış bi hocanın böyle bi takımda işi yok, Selçuk Burak daha çok tepemize biner o kadar.
Hikmet en son bursayla köy takimina elenmisti.
Ya beyler inanamıyorum size, Hikmet Karaman kimdir, neyin nesidir abii ????
Ne başarısı var, ne yapmışlığı var ?
Last edited by Nedvedmania : 25.Kasım.2014 at 23:04 Reason: Kural 6 !
Yahu ben de sizi anlamıyorumAdam açıklama yaptı haberler yalan diye, Albayrak ondan önce "yok öyle bir şey" dedi, niye hala H. Karaman'ı konuşuyorsunuz ki
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne yalanı? Ben kaçırdım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ne albayrak'i Ben kacirdim![]()
Ne kaçırdım ben Albayrak'im ?
http://s14.directupload.net/images/141006/6ax3jb3u.swf
selçuk son 2 yıl özet.
Futbolcu Bilgileri