Bence de 15M€ abartı yani tamam arda gelecek vaad ediyor ama benim kanım "geleceğin yıldızı olacak" denemeyeceği...yani şu an en fazla 5 M€ eder...
Bence de 15M€ abartı yani tamam arda gelecek vaad ediyor ama benim kanım "geleceğin yıldızı olacak" denemeyeceği...yani şu an en fazla 5 M€ eder...
bir gs li olarak 15 milyon euro ya güldüm. Şu an da 15 milyon euro kesinlikle ama kesinlikle etmez... biraz daha ön plana çıkıp kendini göstermesi lazım. özellikle CL de. ilerde 15,20,25 vb. edebilecek potansiyel var ama daha şimdiden de 15 denmesi çok abartılı...
evet bizim gençler zaten en fazla 3-5 milyon orta yaşlılar 8-10 yaşlılar 500k-1milyon eder çünkü kendi oyuncumuzu küçük görmeye yabancı futbolcu sevdalısı olmaya devam ediyoruz. polatın dediğini dikkatli okursanız adam arda yabancı olsa rahat 15 e satılırdı diyor. değinmek istediği türk futbolcuların küçük görüldüğü avrupada ortalama bir oyuncunun 10-15milyon olduğu... Ribery şu anda satılsa 20milyon euro ediyor o da en az. bunları düşünerek yorum yapın
Ben başka bir şeye dikkat çekeceğim şahsen. Bir tartışma yaratma çabam yok ama dikkat ettim "Abartmayın, 3-5'i geçmez." diyen arkadaşların hepsi Fenerbahçeli. Sorum da onlara olacak: Tuncay'a ne kadar değer biçersiniz peki? Yani yetenek olarak hemen hemen aynılar, üstelik Arda daha genç Tuncay'a göre ve akıllı davranırsa daha çok gelişir. Bu bakımdan Tuncay ne kadar eder?
Diğer yandan bir futbolcunun fiyatını tanınmışlığı tabi ki etkiler ama ben yeteneğine güveniyorsam 15 milyon isterim. İsteyen alır isteyen güler geçer. Zaten Burak'ın belirttiği gibi Adnan Polat "Yabancı olsa 15 milyon fiyat istenirdi." demiş. Şahsen düşüncem, Arda Ajax'ta oynasa ve bunu söyleyen Ajax'lı bir yönetici olsa yukarıda "3-5 eder." diyen arkadaşların çoğu "Adam haklı, süper yetenek." derlerdi.
Tuncay'a en fazla 5 Milyon €.Originally Posted by Gravity
İki günlük oyunculara 15 Milyon € değer biçip havalandırdığımız için Türk Futbolu bir gram ilerlemedi.
Ajan ile buradaki altyapıları bir mı tutuyorsunuz.Ajax altyapısı dünyanın en iyi altyapısı sayılıyor.Bu kadar fanatik olmanıza hayret ediyorum.
Şu an takımın başında olsam ilk satacağım isim Tuncay olurdu ...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
bırakın az görmeyi....
adnan polat doğrusunu yapıyor...
ingiltere liginde şu futbolcu olsaydı şimdiden chelsea arsenal m.united liverpool gibi kulüpler kafadan 15 milyon vermişlerdi.....
ingiltere liginde berbat futbolcular 10-15 e gidiyor...
bizim Türkleri neden bu fiyata fazla görüyorsunuz????
örnekleri varOriginally Posted by baron
carrick gibi ne olduğu belirsiz bir oyuncu 26 milyon euro ya transfer oluyor
r.madrid alt tarafı bir diarra için 25 milyon euro veriyor
essien gibi yetenek olarak düz bir oyuncu transfer rekoru kırıyor
ama arda şimdilik o fiyatın yarısı etmez
Chelsea 2 Milyon Sterlin verecekken 20 Milyon Sterlin veriyor.Diğer kulüpler de Chelsea ile yarışmaya çalışılarken kazanan küçük kulüpler oluyor.Bu bizi o kadar ilgilendirmez.Originally Posted by baron
15 Milyon € değerindeki bir oyuncu overrated bir oyuncudur.Üst düzey her takımın transfer listesine girer ...
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ajax futbolcularından ucuza giden kaliteli oyuncularda var örnegin ibrahimovic ,R.Van der Vaart 5,5 milyon € pienaar kaca gitti bilmiyorum ama Arda 2 macla göklere cıkarıldı ins ayakları havalanmaz eger ayakları havalanırsa gelecegini söndürür ve su anda chelsea de dahil bu parayı kimse vermez Arda ya.Arda bu fiyatı eder diyenlerin hepside gs liOriginally Posted by Gravity
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
arda yabancı olsa eder diyorum ben ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz adnan polatta öyle demiş
Bizim o kadar çöpe atacak paramız var mı (tüm takımlar)Originally Posted by hurmet
Chelsea'nin parası nerden geliyor, hala açıklamıyorlar..
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
vatana millete hayırlı olsun pehh
Originally Posted by hurmet
bence arkadaş doğru söylemiş türk futbolcusunun kıymeti yok bu ülkede ama yine de 15 milyın avro edeceğini düşünmüyorum belki sene sonunda eder ama kimse 2 maçlık performans için bu parayı vermez çok yetenekli bir oyuncu ve şımarmazsa çok iyi yerlere gelebilir ama biraz daha pişmesi lazım bence.
türk futbolcusunun kıymeti bu ülkede yok değil türk futbolcusunun dünyada kıymeti yok. dünyada kıymeti olsa zatne gidecek...Originally Posted by scolari12111
Estağfurullah, fanatiklik ne haddimize de Galatasaray'ın altyapısını da küçümsememenizi tavsiye ederim. Şimdiden R.Madrid, Arsenal ve Barcelona gibi takımlar gözlemci yolluyorlar Galatasaray altyapısındaki oyuncuları izlettirmek için. Ajax kadar tanınmamış olabilir ama ciddiye alınan bir altyapıdır ki Türkiye'de tek olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bu noktada. Neyse konumuz bu değil.Originally Posted by ABOOO
Burak üstüne basa basa bir şey söylüyor ama dikkat eden yok. "Yabancı olsa" burada kilit noktayı teşkil ediyor. Bende aynı şeyi söylüyorum, bu adamın adı Ardalson de Souza olsa fiyatı direkt 15 milyon olur. Diğer yandan Galatasaray bonservis olarak o kadar istese kim ne diyebilir ki? "Bu kadar istiyorum, almak isteyen öder." der geçer karşıya. Bu kadar basit.
gerçekten çok güzel açıklamış olayı.Originally Posted by hurmet
ardanho da olabilir o zaman belki 25 te eder![]()
Originally Posted by hizlioglu
arkadaşşım bu ülke sergen alpay gibi oyuncularını jet fadıl a kaptırmış ilhan gibi bir forveti kullanamamış en büyük forvetine şaban lakabını takmış sence ne kadar değer veriliyor sadece boş laf oturupp sandalyeye laf ebeliği yapıyor herkes ben amatör futbolcuyum bir antreman sahamız yok suyu kendimiz alıyoruz benzin için belediye başkanı na dileniyoruz sence ne kadar değer veriliyor ne kadar yatırım yapılıyor oyuncu yetişmyor çünkü alt yapı yok herkes zembille futbolcu bekliyor gökten kimse elini taşın altına sokmuyor fatih terim e ayda 110 milyar veren şahsiyetler benim kulübüme 4 milyar için haciz koyuyor konuşursak uzar ama bana lütfene gereken değer veriliyor deme sadece futbol değil tüm branşlar sadece seda önemli biz de o nun çocuğunu düşürmesi televole izlenir basketbol takımımız litvanya yı yener kimse konuşmaz çünkü medyatik oyuncular yoktur her tv kanalında spor yorumu yapılır saatlerce ama sadece 3 takım üstüne bu kadar mı spor bu ülkede ondan ban değer veriliyor deme atletler tartan pist bulamayıp salonda çalışır 20 tane minik çocuk tek topla çalışrı sonra neden geriyiz denir avrupa hep süper biz kötüyüz evet öyle ama kimse demez neden böyle diye çünkü özentilik vardır biz de batı da olan herşey güzeldir ok güzel de olabilir ama biz neden olamıyoruz neden maçlarımız başka ülkelerde yayınlanmıyor premier lig gibi çünkü kalite yok peki neden yok kimse bunu demiyor böyel bir kural mı var türk ligi kaliteli olamaz diye ama evet olamaz sadece 3 takımın üstüne endeksli bir ligden dahja fazlası beklenemez bu yüzden bana bu ülkede spora ve sporcuya değer veriliyor deme!!!
Diarra geleceğin yıldızı olacak. Vieira ve Makalele milli takımı bırakınca, o mevkide o oynayacak.Originally Posted by Del Piero_10
Carrick hakkında bir fikrim yok.
Essien dediğin adam dünyada mevkisinin en iyilerinden. Düz bir oyuncu da değil.
Bence hepsi değer fiyat olarak.
arda için bunları konuşmanın şu anlık bir anlamı olduğunu sanmıyorum ama umarım uzun süre Galatasaray forması giyecek bir yıldız olmayı başarır
dogru söze ne denirOriginally Posted by hurmet
![]()
Bence Arda da olsa Ardilho da olsa Ardainho da olsa 15 milyon € su anda cok fazla..Belki adnan polat avrupa takımları arda nın aklını celmesin diye böyle bir sey söylemis olabilir cünkü adnan polat ta arda nın o fiyatı etmeyecegini iyi biliyodur
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Birinicisi Alexe en fazla 3-5 M € verildi o da kendisine Sözleşmesini bitirip geldi alex. İkincisi o şutu çeken arda değil zafer sakardı. ii ce araştırıp sonra cevap yazın.Originally Posted by bUradAyız_uA
abi bilmez olur mu ya bunu türkiyede ki galatasaraylılar da biliyo ama nedense böyle genç oyuncuları hemen şişirirmeyi severiz bırakalım da yetenekleriyle ( ki gayet yetenekli ) kendini kanıtlasınOriginally Posted by CaPTaiN10
1 - Arda'ya 15 milyon € verecek takım çıkmaz
2 - Futbolculara daha bu yaşta fiyat yaftası vurmanın futbolcuya ne katkısı olabilir ki ?
Sadece Sunu Soyluyorum Ardayi Izlemeye Devam Edin!
15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olurOriginally Posted by Frank_Castle
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?Originally Posted by CaPTaiN10
Tottenham istedi ayrıca ben Arda yı abartmıyorum iyi futbolcu fakat 15 milyon € luk futbolcu degil(simdilik ilerisini bilemem). Hatlar karıstı galiba seninOriginally Posted by bortecine
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alıntı:
Frank_Castle tarafından gönderildi
1 - Arda'ya 15 milyon € verecek takım çıkmaz
2 - Futbolculara daha bu yaşta fiyat yaftası vurmanın futbolcuya ne katkısı olabilir ki ?
SEN : 15 milyon € yu duyan hiçbir takım Arda ya teklif bile yapmaz dolayısıyla Arda nın aklıda gs de olur
BEN : ya sanki 3 mlyon dolar dese gelip avrupanın büyük takımları gelip ardayı alcaktı haa . neden abartıyorsunuz adam zaten 5 yıllık sözleşme imzaladı daha aklı nasıl olsun takımda?
SEN : Hatlar karıstı galiba senin
şimdi soruyorum benim mi hatlar karışmış senin mi ? adam sana neden fiyat açıklasın ki demiş sende demişsin ki oyuncunun aklı gs de olur ben de diyorum ki oyuncu zaten sözleşme atmış daha nasıl aklı olsun gs da adam daha aklının gs de olduğunu nasıl anlatabilir ? sen heralde devrelerle çalışıyorsun ki bana devrelerin akrıştı demişsin ikimizde insanız sonuçta . doğru mu ? neyse bunları burada tartışmayalım .
Bana Arda yı övüyorsun demissin göster 1 tane Arda yı abartılı sekilde övdügümü gösteren yazıyı koy sonra konus.. Ayrıca Ribery ninde sözlesmesi vardı hatırlarmısınOriginally Posted by bortecine
Fenerbahçe Cumhuriyeti