Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Quote Originally Posted by istanbul1453
    Bad boyss Teşekkürü bir borç bilirim peşin peşin söylerim ..Sağol kardeş...Rapid için....
    Yardım etticem ne mutlu bana

arkadaslar ben ceviri hatalar bölümüne sordum ilk ve sondaki ceviri hatasını çünkü burası konusu degil harelde

Exclamation acil

vieri şu yüklediğini bidaha koysana nerde buuuuuuuuu?????????????????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yaw mustafa abi bende hiçbi sorun fln yok tek sorun oyun açılınca türkçe olmuyo. bi oluyo bi olmuyo anlamadım gitti walla.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

o cacheden olabilir

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Türkçeleştirmede sorun varsa

Eğer 6.0.3 kullanıyorsanız
    Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2006/cache
    bu klasörü silin
    Eğer 6.0.3 Altı kullanıyorsanız
    c:/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006/Data/cache
    bu klasörü silin

Oyunu panelden çalıştırmadan önce Panel Ayarlarından FM klasörünü belirtip Kaydet yapın

Oyunu çalıştırdığınızda kullandığınız Temayı gerçekten Türkçe oluyor görmek için Metallik 2006 olarak değiştirin.

Türkçe yamayı güncellemek için hata almadan...
    Turkce yama uygulama dosyası Turkcefm2006.exe
    Turkce yama güncelleme dosyası Liveupdate.exe
    yanyana olmalıdır.

Eğer panel üzerinden güncelleme yapıyor ve hata alıyorsanız. Turkce yama setup dosyasını sitemiz dosyalar bölümünden indirip Türkçe yama v1.0.1 i kaldırarıp, Turkce yama v2 yi kurup deneyebilirsiniz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

eywallah saol.

bende runtime eror 76
    path not found die bilgisi olan varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Quote Originally Posted by slymndmrcn
    bende runtime eror 76
    path not found die bilgisi olan varmı
    Oyunu sil tekrar yükle ve save game yapmadan kısadan bir yeni oyun aç aynı hatayı yapmıyorsa bir de save gameden açmaya çalış ...Eğer save game ise yeniden başlaman gerek....

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Sorun yaşayan arkadaşlar sorunlarının çözümünü aşağıdaki linkten bulabilirler, yine de olmuyorsa buraya yazabilirsiniz, kaynağını bulmaya çalışırız ancak Çözüm bölümündeki adımlar garanti çözümdür...

Aşağıdaki linkte temiz kurulum nasıl yapılır anlatılıyor....

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18196

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

ben sorunsuz yükledim ama öncede belirttiğim gibi yinede olmadı.Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2006/cache klasörüde sildim olmadı
    fakat ben güncelleme falan yapmadım.onu nasıl ya***am o tarafı onlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaKe
    Benim şöyle bir sorunum var.

Turksportal Türkçe FM 2006'yı açıyorum. Ayarlardan pencere modunu seçiyorum. Sonra çalıştırıp oyuna giriyorum. Oyun Ayarlarından da Tam Ekran seçeneğini kaldırıyorum. Onayla diyorum: ''Changing the screen settings failed. Make sure your system supports the settings.'' diye bir uyarıyla karşılaşıyorum.

Ne yapmalıyım?
    Bunu nasıl giderebilirim.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ekran çözünürlüğü ile alakalı bir sorun olmalı ekranın özellikleri 1024*768 üzeri boyutları destekliyormu acaba?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

vieri abi bendeki garip bi durum hiç runtime hatası wermiyo we hiç türkçe olmuyo bundan once v1de de sadece ülke adları we bunun yanında spiker turkçe olmuştu ben ne oldugunun anlamadım eger yardımcı olursan gercekten sewinirim abi simdiden tşk ederim buarada sölediklerinizi acıklamalarınızı yerine getirdim...ama hala olmadı...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kullandığın temayla alakalı olabilir, oyunun standart temasını kullanıp dene, ayrıca oyununu tamamen kaldırıp tekrar kur.. tamamen nasıl kaldırılacağı konusunda sitemize döküman ekledik
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    ekran çözünürlüğü ile alakalı bir sorun olmalı ekranın özellikleri 1024*768 üzeri boyutları destekliyormu acaba?
    Destekliyo olması lazım. Çünkü v.1.0.1 i pencere modunda oynuyordum. v 2.0 ı yükleyince bu sorun oldu.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Vieri
    kullandığın temayla alakalı olabilir, oyunun standart temasını kullanıp dene, ayrıca oyununu tamamen kaldırıp tekrar kur.. tamamen nasıl kaldırılacağı konusunda sitemize döküman ekledik

abi tşk ederim ama ben regedit den zaten herseyi yok edip bastan kurdum ama hala aynı tema olayını deneyim belki olabilir

Default yardım

arkadaşlar yamayı yükledim. fakat şu hatayı alıyorum. please insert the correct cd-rom, select ok and restart application. lütfen yardımcı olun. biyerlerden ayar yapmam gerekiyor sanırım. daha öncede buradan yardım almıştım çünkü... teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

korsan oyunlarda olur bu hatalar orjinal alırsan o sorun yok olur

daha öncede aynı sorun vardı bende. buradan bi arkadaş ayarlarımda değişiklik yapmamı söyledi. sonra hallolmuştu. ama şimdi nasıl yaptığımı unuttum. böyle 100.113 gibi bi numaraları değiştirtmişti...

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Arkadasım Burada Korsana Yardım Etmiyoz Seni Oyun Korsan Ondan Diom Ona Buradan Care Bulmazsın Baska Sitelere Yönel

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

volkan abi, 2-0'ı yükledim saolunda, ayarlarda pencere modunu kaydetmeme ragmen oyunu giriyorum ve tam ekran imlecini kaldırıyorum, ama pencere modu olmuyor.sonra oyundan çıkıp, türkçe fm'de ayarlardan pencere modunu bi kez daha kaydediyorum.ondan sonra oyuna girip tam ekran imlecini kaldırınca pencere modu oluyo.ne olur yardım et hep iki kere oyuna girmek zorunda kalıyorum

bende calıstı elınıze saglık ....

bende böyle dio yaw ne ya***am

bende böyle dio yaw nedir bu

bende böyle dio

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

dostlar ben de daha farklı bir mesaj geliyor... lütfen yardım...

"Please insert the correct CD-ROM select OK and restart application"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Eren91

bende böyle dio
    arkadaşım bu sorunun verme sebebi anladığım kadarıyla eski versiyon kullanıyorsun. bunun için sitemizden son halini indir. v2.0.19 olacak dosyanın versiyonu

Quote Originally Posted by el bandido
    dostlar ben de daha farklı bir mesaj geliyor... lütfen yardım...

"Please insert the correct CD-ROM select OK and restart application"
    kopya yazılımlarda bu tip hata alman normaldir. turksportal kopya yazılımlara karşı yardım etmez ve kurallarımızda kopya yazılımlar ile ilgili destek ve sorular sormak yasaktır
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

hocam yeni indirdim daha

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18202 burdakini indirdim hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

bende böyle dio
    Arkadaşlar 2.0.18 versiyonunda hata verio onu silip burdan yenisini yükleyin 2.0.19 u yüklediğiniz zaman runtime hatası almazsınız....

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Default Fm2006 v2 güncelleştirmede hata

ben türkçe fm çalıştır diyorum pencere açıldıktan sonra güncelle diyorum allta LiveUpdate.exe bulunamadı diyor neden cevap verirseniz sevinirim

silinmio program ekle kaldırdan

yardım edicek kimse yoqmu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa(Gemlik)

silinmio program ekle kaldırdan

yardım edicek kimse yoqmu?
    türkçe paket 1.0 ın üstüne kurmuşsan normal yani 1.0 yüklüyken 2.0 ıda kurduysan pro ekle kaldırda 2 tane turksportal fm oluşur ama sadece 1i silinir ama sadece isim olarak kalır yani yamayı kullanamazsın tekrar yüklersen yamayı yine program ekle kaldırda 2 tane olur ama bi zararı yok sana

Quote Originally Posted by Erdenay
    ben türkçe fm çalıştır diyorum pencere açıldıktan sonra güncelle diyorum allta LiveUpdate.exe bulunamadı diyor neden cevap verirseniz sevinirim
    Kardeş güncelleme onu sil sonra en son sürüm 2.0.19 var onu indir kur zaten sitede upload yapılı olan o sorunsuz bendede 2.0.18 de baya sorun vardı ama 2.0.19 baya iyi olmuş runtime hatası vermio

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri