Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 195 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Türküm ve Türk olmaktanda gurur duyuyorum... bu gerçeği hiç kimse değiştiremez.. ama neyazıkki Beşiktaş ın dışında bir takımın başarılı olmasınıda istemem açıkçası... elimde değil... destekleyemiyorum... Galatasarayın Real Sociadad ile yaptıkları Şampiyonlar Ligi maçında tribünde ispanyolların yanındaydım... bu dünyanın heryerinde de böyle... rakip takımların başarısı istenmez... ne içeride nede dışarıda...

"Yıllar önce Galatasaray Lazio ile maç yapmak üzere İtalyada gitmişlerdi... bir restorantta yemek yerken restorantın sahibi ben Roma taraftarıyım şu şerefsizleri yenin tüm hesaplar benden demişti.."

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EreN
    FENERBAHÇE’nin deplasmanda Dinamo Kiev takımından yediği 2. gol, Ali Sami Yen Stadı’ndaki G.Saraylı taraftarları sevindirdi. Galatasaray maçının başlamasına kısa süre kala tribünlerde artan sarı-kırmızılı taraftarlar, skorboardda "Dinamo Kiev: 2 - Fenerbahçe: 1" yazısının geçmesinin ardından sevinç gösterilerinde bulundu.
    Ve bunu maçı stadda izleyen herkes gördü..Oysa maç sırasında Koyu Gsli dayımda vardı ve onunla izledik maçı.İliç gol attı alkışladım hatta sabrinin golünde farkında olmadan sarıldım bile yani mutlu oldum..
    spor bilincini kazanamamış aynısını yapsa fb li taraftarlılara kızacak saçma bi zihniyet .türklüklerinden şüphe ederim ...

Nesil
    2006

Ya Yapmayin Allah Askina Galatasaray Uefa Kupasini Aldigi Sene Son Macimiz Milanlaydi Ve Mutlak Kazanmamiz Gerekiyordu O Maci Uefa Icin Ve O Mactan Onceki Hafta En Az 5 Tane Pankart Vardi Milan Lehine...

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

fenerli arkadaşlar zaten sütten çıkmış akkaşıklar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Burda Kiev i destekliyorsunuz sonra Fenerbahce Milan macından önce pankart actı diye sinirleniyorsunuz..O pankartı acan taraftarların yaptıgıda yanlıs fakat siz nasıl Kiev i destekliyorsanız onlarda Milan ı desteklemis. buna kızıyorsunuz.. Bunun yanlıs oldugunu söylüyorum fakat kendinize yapılmasını istemediginiz bir seyi baskasına yapmayın diye bir laf vardırya o hesap işte
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by el bandido
    onları bizmi yazdık?? şimdi sende sakın biz mi sevindik deme. biz zaten size demedik staddaki sevinenlere dedik.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bUradAyız_uA
    Ya Yapmayin Allah Askina Galatasaray Uefa Kupasini Aldigi Sene Son Macimiz Milanlaydi Ve Mutlak Kazanmamiz Gerekiyordu O Maci Uefa Icin Ve O Mactan Onceki Hafta En Az 5 Tane Pankart Vardi Milan Lehine...
    galatasaray penaltılarla uefa yı aldığı zaman ne ağırmıştım haata annem olum ne oldu sen galatsaray maçında sevinmezdin demişti kendimi olduğu gibi sokağa atmıştım am nerden bilebilirdim ki birkaç yıl sonra uefa kupasını bize "koz" olarak kullanacağınızı ver her laf arsaına uefa da uefa diye sıkıştıracağınızı ...
    soun burada kimin ak kimin kara kaşık olduğu değil olmadık yere fanatiklik sokup brde hem suçlu hem güçlü hesabı üste çıkmaya çalışman ... çırpındıkça batıyosun devam etme istersen ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ya bişi daha war o golün staddan anons edilmesi de yanlış. sanki fenerle gs yarışıyo şampiyonluk için cl de.

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

dostum deminde belirttim yine söylüyorum.... Beşiktaşın dışındaki hiç bir takımın ne içerde nede dışarda destteklemek elimden gelmiyor... bize ve türk futboluna fayda sağlayacağını bilsem bile içimden gelmiyor... biliyorum ki burada fenerbahçeli dostların dışında diğer takımların taraftarlarının destek mesajlarının çoğununda sahte olduğunu içlerinden geçenin farklı olduğunu düşünüyorum... bu düşüncemi ne yönde algılarsanız algılayın...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    ya bişi daha war o golün staddan anons edilmesi de yanlış. sanki fenerle gs yarışıyo şampiyonluk için cl de.
    gerçekten ayıp ya ondan sonra yok efendim biz neden ön eleme oyunuyoruz neden bir takımla iki takımla çıkıyoruz diye sorarız birde sanki düşman takımı dicem ama nerdeyse kabul edilen de bu ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

iyide gol anons edilmediki gol sadece alt yazı olarak geçti oda görebilene
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by bortecine
    gerçekten ayıp ya ondan sonra yok efendim biz neden ön eleme oyunuyoruz neden bir takımla iki takımla çıkıyoruz diye sorarız birde sanki düşman takımı dicem ama nerdeyse kabul edilen de bu ...

şunuda sormak istiyorum... bizlerin kendi takımlarımızdan başka bir türk takımının avrupa maçlarını desteklememiz bukadar mı önemli... yani bugün fenerlilerin dışındakilerin feneri desteklememesinden dolayımı fener kazanamayacak... yani tek suçlu feneri yada bir başka türk takımını avrupada desteklemeyişimizmi avrupaya 1 yada 2 takımla gidiyor oluşumuz... yada takımların yetersizliğinden mi???

yoksa galatasaray uefa şampiyonu olduğunda tüm türkiyenin desteğini mi aldı...???

lütfen biraz düşünelim bu konuyu???

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

şunuda sormak istiyorum... bizlerin kendi takımlarımızdan başka bir türk takımının avrupa maçlarını desteklememiz bukadar mı önemli... yani bugün fenerlilerin dışındakilerin feneri desteklememesinden dolayımı fener kazanamayacak... yani tek suçlu feneri yada bir başka türk takımını avrupada desteklemeyişimizmi avrupaya 1 yada 2 takımla gidiyor oluşumuz... yada takımların yetersizliğinden mi???

yoksa galatasaray uefa şampiyonu olduğunda tüm türkiyenin desteğini mi aldı...???

lütfen biraz düşünelim bu konuyu???
    desteğe gerek yok köstek olmasınlar yeter .

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by bortecine
    desteğe gerek yok köstek olmasınlar yeter .

yahu dostum ya anlamıyorsun yada anlamak işine gelmiyor... ne kösteğinden bahsediyorsun.... bu gün kiev yensin diye hakemimi ayarlıyacaklar yada uefa düzeyinde çalışmamı yapılacak... burada fenerin yenecek gücü varsa zaten yenecektir... ama bunu sizi desteklemek yada desteklememekle alakası yok...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri