Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 72 sonuç

Konu: Kuzeyin Rüzgarı Karadeniz'den Esecek ! | FC Chornomorets Odessa

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Rüzgar gibi esiyok
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bari yedek kaleci ayağına gelen bu fırsatı çok iyi değerlendirse iyi olur.
    Abi çocuk değerlendircekte profili izin vermiyor http://i.hizliresim.com/rmX8mz.png

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yedek kaleci için hayatının fırsatı Arada hocaya falan götür okuttur takımı , aldın başını gidiyosun nazar değmesin daha fazla
    Elinden geleni yapıyor onda sıkıntı yok kapasitesi bu kadar

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar,gidişatın güzel
    Eyvallah egecim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Maçlar harika,sakatlıklar kötü olmuş inşallah en az zararla atlatırız bu sakatlık dönemini
    Sakatlıklar çok kötü denk geldi bu kadar kritik maçın arasında ama atlattık gibi

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Rüzgar gibi esiyok

-

UKRAYNA PREMİER LİGİ

Sakatlıkların üstüste geldiği bu dönemde takım kondisyon açısından oldukça zorlandı. Rotasyona çok uygun bir kadro yapımız zaten yoktu, üstüne birde bu beklenmeyen sakatlıklar belimizi bükecek diye düşünürken ufak bir taktik değişikliğe gittik ve açık hücumu benimsediğimiz A planını bir kenara koyduk ve B planımızı uyguladık. Savunmayı daha ön plana aldık ve bu 3 maçta kontra oynadık, adeta felaketi fırsata dönüştürdük diyebilirim. Özellikle şaktar maçını almak moralimizi bir üst seviyeye çıkardı ve ligin ilk yarısını Şaktarıda yenerek lider kapamanın mutluluğunu yaşadık.
    Spoiler: 11.HAFTA | CHORNOMORETS - METALURG ZAPORİZHYA 

Spoiler: 12.HAFTA | SHAKTAR DONETSK - CHORNOMORETS 

Spoiler: 13.HAFTA | İLLİCHİVETS - CHORNOMORETS 

Spoiler: İLK DEVRE PUAN DURUMU 

Spoiler: LİGDE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ 

Avrupa liginde işler biraz ters gitti, biz panatinaykos bizi zorlar grubun kaderini belirler diye beklerken Plzen ve Karabağdan müthiş bir atak geldi. ilk 3 maçta fazla bir sıkıntı yaşamadık ama bu 2 takım yarışta bizde varız dediler.
    Özellikle karabağ maçı resmen tek kale oynamamıza rağmen rakibin son dakika balıyla 1 puanı alması beni yapay zekaya sövmeye itsede bir yandanda oyundan zevk aldım karabağın golü oyunun tüm saçmalıklarına rağmen bir kez daha beni oyuna bağladı. Plzenden beklenmedik bir oyun gördüm adamların taktikleri çok iyi, maç içinde 3 farklı taktik kullandım fakat çözemedim. Panatinaykos maçı sakatlıklarında etkisiyle çok zor geçecek diye düşünürken grubun bana yaptığı en büyük süpriz oldu ve 4 golle farklı bir galibiyet aldık.
    Spoiler: AVRUPA LİGİ 1.HAFTA | VİKTORİA PLZEN - CHORNOMORETS 

Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.HAFTA | CHORNOMORETS - KARABAĞ 

Spoiler: AVRUPA LİGİ 3.HAFTA | CHORNOMORETS - PANATHİNAİKOS 

Spoiler: AVRUPA LİGİ I GRUBU PUAN DURUMU 

Spoiler: UKRAYNA KUPASI 2.TUR | TERNOPİL - CHORNOMORETS 

Spoiler: UKRAYNA KUPASI 3.TUR | CHERNOMORETS - METRALURG DONETSK 

Last edited by RagnarLothbrok : 24.Ocak.2015 at 03:25

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sakatlıkların etkisi ile zorlanacağını düşünürken sen tam tersini yapmışsın. Tebrik ederim çok iyi gitmişsin. Gruplarda bende senin gibi düşünüyordum. Umarım bir sonraki 3 maçta biri ön plana çıkarda rahat gruptan çıkarsın.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kiev 5 atıyon gelip karabağ ile berabere kalıyon adalete bak
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014

Yeni Lucescu maşallah

Aslında yapay zekaya suc atmamak gerekir Karabağ maçı gibi gerçek hayatta çok örnek var mesela yanlış hatirlamiyorsam bi standart liege maçı vardı liege 32 şut atmış iki gol deplasman iki şut atmış iki gol [emoji38]

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ligde ve AL'de gayet iyiyiz, nazar değmesin Şaktar galibiyeti de süper olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Uçmuşuz hocam harikasın

Sakatlıkların etkisi ile zorlanacağını düşünürken sen tam tersini yapmışsın. Tebrik ederim çok iyi gitmişsin. Gruplarda bende senin gibi düşünüyordum. Umarım bir sonraki 3 maçta biri ön plana çıkarda rahat gruptan çıkarsın.
    Abi nasıl bir toto korkusu yaşadıysam artık takıma full savunma çalıştırdım ve şunu gördüm savunma antrenmanı ön planda olunca takım daha sağlam oluyor defansın yanında hücum bile daha sağlam olmaya başladı

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Kiev 5 atıyon gelip karabağ ile berabere kalıyon adalete bak
    Hayırlısı be gülüm

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Aslında yapay zekaya suc atmamak gerekir Karabağ maçı gibi gerçek hayatta çok örnek var mesela yanlış hatirlamiyorsam bi standart liege maçı vardı liege 32 şut atmış iki gol deplasman iki şut atmış iki gol [emoji38]
    Hiç sıkıntı değil insanı sinir etsede bu durum daha gerçekçi bir yanı var her maç karşımda morinyo varmış gibi oynuyorum kaleye otobüs çekiyorlar

Ligde ve AL'de gayet iyiyiz, nazar değmesin Şaktar galibiyeti de süper olmuş
    Eyvallah rodicim, fark yemiyelim derken izlemesi güzel ve heycanlı bir maç çıktı karşımıza

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Uçmuşuz hocam harikasın
    Eyvallah dostum sağolasın

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Yeni Lucescu maşallah
    Yok kardeşim ben Ragnar'ım

-

UKRAYNA PREMİER LİGİ

Ligin ilk haftasında son düzlüğüde bitirdik, sakatlıkların etkisiyle önceki haftalar antrenmanlarımızı savunma ağırlıklı yapmaya başladık ve bunun meyvesinide bazı maçlarda almasını bildik. Son dönemde sakatlarımızın düzelmesi ve takıma katıılmasıyla beraber normal düzene döndük ve daha sağlam hücum eder duruma geldik.
    Takıma yaklaşık 5 6 hafta üst düzey savunma çalıştırdım ve hücum atraksiyonları bile daha sağlam daha dolgun hale gelmiş oldu.
    Goverla karşısında rakibe sahayı dar etsekte tek organize hücumlarında ceza sahasına girdiler ve benim hayvanlardan biri laaak diye bileğine kaydı hakemde cezayı kesti, son düzlükte tek puan kaybını Goverla karşısında yaşadık ve Şaktarla puan farkının 1e düşmesine neden olduksada, ligin ilk devresini zirvede tamamladık.

Spoiler: 14.HAFTA | CHORNOMORETS - VOLYN 

Spoiler: 15.HAFTA | METALİST KHARKİV - CHORNOMORETS 

Spoiler: 16.HAFTA | METALURG DONETSK - CHORNOMORETS 

Spoiler: 17.HAFTA | CHORNOMORETS - GOVERLA 

Spoiler: 18.HAFTA | ZORLA - CHORNOMORETS 

Spoiler: PUAN DURUMU 

Spoiler: PREMİER LİG OYUNCU VERİLERİ 

Avrupa liginde rövanş karşılaşmaları planladığımız gibi gitti ve 3te3 yaparak grup aşamasını lider olarak bitirdik. Fazla bişey söylenemez artık eleme turunda gelecek rakibimizi bekliyoruz, gelen rakibide geçeceğimizi düşünüyorum hedefim çeyrek final;
    çeyreğide geçersek finale kadar gideriz diyorum bakalım hayırlısı...

Spoiler: 4.HAFTA | CHORNOMORETS - PANATHİNAİKOS 

Spoiler: 5.HAFTA | CHORNOMORETS - VİKTORİA PLZEN 

Spoiler: 6.HAFTA | KARABAĞ - CHORNOMORETS 

Spoiler: AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU 

Spoiler: AVRUPA LİGİ OYUNCU VERİLERİ 

Bu arada yedek bıraktığım yeteneksiz oyuncular sürekli bir ayaklanma isyan halindeler, takımında huzurunu kaçırıyorlar bende sözleşmeleri feshediyorum teker teker bakalım ilerleyen dönemlerde bu olay başımıza iş açacakmı. Yönetimden sözleşme yenileme teklifi geldi, transfer bütçesi istedim veremeyiz dediler bende sözleşmeyi reddettim, atarlıyım giderliyim bakalım Ukrayna bir deli Vikinge dayanabilecek mi
    Yönetimden birde kardeş kulüp ve pilot kulüp bulmasını istedim, pilot kulüp olarak Azerbaycan ekibi ve avrupa ligindeki rakibimiz Karabağ önerildi bende onayladım. Kardeş kulüp olarakta Bordo ve AZ önerildi,
    AZ'yi seçtim bakalım hollanda altyapısından bebeler kapabilecekmiyiz.
    Bunlarıda geçtim Ukraynada devre arası bayağı uzun sürüyor, 15 aralıkta son maçımızı oynadık 23 ocakta 2.devre başlayacak ilk maçımızda 28 şubatta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum, artık bol bol hazırlık maçı yapacağız..

Nesil
    2014

Hocam maç resimlerini eklerken eğer imgur'dan ekliyorsan en alttakini ekler misin? Resimler büyümüyor okuyamıyorum Karabağa'da bir iki topçu gönder onlarda prim yapsın Ligdeki üstün performanstan sonra Avrupa Ligi çerez olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Chornomorets geliyor çekiliinnn

İç savaş dikkat et de şaka bir yana sağlam başlamışsın takipteyim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hadi ha gayret hocam ilk sezondan hegomanyalarının üstünden buldozer gibi ezip geçeceksin.

Hocam maç resimlerini eklerken eğer imgur'dan ekliyorsan en alttakini ekler misin? Resimler büyümüyor okuyamıyorum Karabağa'da bir iki topçu gönder onlarda prim yapsın Ligdeki üstün performanstan sonra Avrupa Ligi çerez olmuş
    hızlıresimden ekliyorum maçlarıda, bazen mesajın yan kısmında reklam çıkıyor postun bütün estetiğinin düzeninin içine ediyor reklam sürekli geri bildirim yapıyorum google'a
    Karabağa topçu göndericez regenler çıksın biraz bakalım

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Chornomorets geliyor çekiliinnn
    açılın uleynnnnnn

Quote Originally Posted by musaduzen View Post
    İç savaş dikkat et de şaka bir yana sağlam başlamışsın takipteyim
    Luçeskunun saraya sığındım adam heryönden billura sahip memlekette

Hadi ha gayret hocam ilk sezondan hegomanyalarının üstünden buldozer gibi ezip geçeceksin.
    İnşallah abi, şuan namağlup ilerliyoruz bakalım sezon sonu napcaz

-

İlk devrenin bitmesiyle ara transfere hızlı bir giriş yaptık.
    Devre boyunca sakatlık durumlarında sıkıntı yaşıyacağız diye düşünürken şansımızın yaver gitmesiyle dönemi hasarsız atlattık fakat ara transferi fırsat bilip işi şansa bırakmadık. Yaptığımız transferlerin çoğu kadro derinliği oluşturmak rotasyonda takımı dinç tutmak içindi fakat birde baktım ki; yeni gelen bir kaç oyuncu as takıma girecek düzeyde nerdeyse.
    Vallejo ve Fossum'un bonservislerini sezon başında almıştık fakat yaşlarını beklediğimiz için aramıza yeni katıldılar, ikiside şuan ilk 11 oynayabilecek kaliteye sahipler ara ara kullanıcaz onlarıda fakat daha 1 2 sezon beklemeleri gerekiyor direk 11 için.
    Diğer transferlere gelecek olursak; Gaston Pereiro: Şansa buldum bu oyuncuyu 19 yaşında olmasına rağmen mental özellikleri hariç bu lig için ideal bir oyuncu.
    Kendisine mentör bulabilirsem oda 1 2 sezon sonra çok fazla can yakacaktır.
    Carlos Valdes: Aralıkta sözleşmesi bitmiş bir oyuncuydu savunmaya alternatif ararken buldum, oda ilk 11'i zorlayacak seviyede.
    Jumar: Sol bek ihtiyacımız yoktu aslında, fakat onu görünce almak istedim bedelsiz oluşuda iştahımı kabarttı. Ara transfer dönemini son derece verimli geçirdiğimize inanıyorum, bonservisi elinde olan kaliteli topçular getirdik Güney Amerikadan umarım takıma faydalı olurlar...

Spoiler: TRANSFER ÖZETİ 

Spoiler: IVER FOSSUM 

Spoiler: CARLOS VALDES 

Spoiler: JESUS VALLEJO 

Spoiler: GASTON PEREİRO 

Spoiler: JUMAR 

Ligde 2. devrenin ilk maçı 1 Martta başlayacağı için yönetim Antalya'da kamp yapmamıza karar verdi.
    Türkiyeye gitmeden önce birde Romanyaya uğradık ve Bükreşin iki takımıyla birer hazırlık maçı yaptık. Kampın genelinde yeni transferlerin takıma olan adaptasyonlarını hızlandırmak ve maç temposu kazandırmak için sürekli onlara ilk 11 de şans verdim, bu sayede 6 maçta 40 yıllık çokoluymuş gibi oynamaya başladılar. Türkiyede lig başladığı için büyük takımlarla maç yapma şansı bulamadık ve alt lig takımlarıyla hazırlık maçı yaptık. Fakat onlarda bize bayağı bilenmişler maçlar kıran kırana geçti, kıran kırana dememin sebebi 3 değerli oyuncumu sakatladı baltazarlar...! Pereiro ve Humam Tarıq'ın sakatlıkları 1 hafta 10 gün falan sürecek ama yaşlı kurdum Ljuboja 4 ay sahalardan uzak kalacak malesef.. 36 yaşında olmasına rağmen, çok fazla gol atmasada tecrübesiyle hücumdaki partneri Stranberg'le müthiş bir ikili olmuşlardı, malesef sezonu kapattı.

Spoiler: Ljuboja sakatlık 

Avrupa Ligindeki rakibimizde belli oldu bu arada, Slovenya temsilcisi maribor...
    Güçsüz rakibimizi iki maçtada farklı bir oyunla yenerek adımızı 2.eleme turuna yazdırdık. 1. eleme turundaki eşleşmelere baktığımızda bizi çok şaşırtan birşey olmadı tahmin ettiğim takımlar tur atladı, Galatasaray'ın Leverkusene elenmesi avrupadaki tek temsilcisi olması sebebiyle Türkiye adına üzücü oldu.

Spoiler: AVRUPA LİGİ 1.ELEME TURU | CHORNOMORETS - MARİBOR 

Spoiler: AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU SONUÇLARI 

Turnuvada PSG, Tottenham, Roma, Leverkusen,İnter gibi gibi güçlü takımlar mevcut; bundan sonra işimiz hiçte kolay olmayacak. Özellikle Roma'yla eşleştikten sonra.. Şuan kara kara düşünüyorum neler yapıcaz diye bakalım hayırlısı diyoruz artık ulu odin yanımızda olsun
    Eşleşmelere genel olarak bakacak olursak; PSG ve Sevilla'nın kesin olarak tur atlayacağını düşünüyorum zira diğer eşleşmeler denk güçler ve oldukça zor maçlar olacak...

Last edited by RagnarLothbrok : 26.Ocak.2015 at 01:07

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Roma karşısına 3-1-3-3 ile çık hocam. Eğer 3-4-3 ile çıkmazlarsa o taktikle canlarını yakarsın.
    Gastona zor mentor bulursun gibime geliyor. Ya yaşı geçmiş bir eski yıldız getireceksin. Ya da çok para harcayıp bir oyuncu alacaksın. Yoksa işin zor.

Roma karşısına 3-1-3-3 ile çık hocam. Eğer 3-4-3 ile çıkmazlarsa o taktikle canlarını yakarsın.
    Gastona zor mentor bulursun gibime geliyor. Ya yaşı geçmiş bir eski yıldız getireceksin. Ya da çok para harcayıp bir oyuncu alacaksın. Yoksa işin zor.
    3133 derken abi, 3 stoper 1 dmc 3mc 2aml 1st gibi mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

yok 3 stoper 1 dos 3 mc 3 sf
    MC lerin ikisi sağ ve sol kanatlar çalışkan kanat oyuncusu hücum. Ali hikmetin kariyerde verdiğim linkte var. Bir göz at istersen.

Nesil
    2014

1.Turda hiç süpriz olmamış, iddaa oynasak tüm favoriler geliyormuş Roma turun mutlak favorisi işimiz zor Avrupa Ligi favorim Tottenham

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İyi gidiyok ama biz şampiyonluk istiyok

-

UKRAYNA PREMİER LİGİ

Ligde ikinci devrenin başlamasıyla birlikte bol gollü galibiyetlerimize devam ediyoruz, en çekindiğim takımlardan olan Karpaty ve Dinamo maçları gene bol gollü geçti özellikle Dinamo maçında 3 puan bir ara gidiyor ellerimizden derken Stanberg sahneye çıktı ve galibiyet serimizin devam etmesini sağladı.
    23.haftadaki Olimpic maçında Stranberg bir kez daha yıldızlaştı ve 5 gol birden atarak ligin en fazla gol atan takımı olmamıza bir adım daha yaklaştırdı bizi. Şuan ligin en çok gol atan takımı 2000li yıllardan kalma Dinamo Kiev, 85 golle en golcü takım konumunda. Bu ligde ilginç bir işleyiş var 26 haftada maçlar tamamlanıyor devre arasında 18.haftadan sonra çıktık ve 2.yarıya 5 maç yaparak giriş yaptık ligi bitirmemize 3 maçımız kaldı, 3 maçtada toplam 8 gol bulabilirsek ligin en fazla gol atan takımı olacağız.

Spoiler: 19.HAFTA | KARPATY LYİV - CHORNOMORETS 

Spoiler: 20.HAFTA | DNİPRO - CHORNOMORETS  

Spoiler: 21.HAFTA | CHORNOMORETS - DYNAMO KİEV 

Spoiler: 22.HAFTA | VORSKLA - CHORNOMORETS 

Spoiler: 23.HAFTA | CHORNOMORETS - OLYMPİC DONETSK 

Hezimeti tadacağız diye çıktığımız Roma maçlarında tarih yazdık ! Ligde çerez takımlara leblebi gibi gol atıyorduk fakat gerçekten sağlam bir takım olduğumuzu Roma maçlarında herkese göstermiş olduk.. Maça çıkmadan önce Pusathan hocamın tavsiyesiyle takımı 1 hafta boyunca 3-1-3-2-1 sistemiyle çalıştırdım (3dc 1dos 3mc 2aml/r 1st dizilimiyle) takım komutlarınıda kontra/dengeli olarak ayarladık ve bazı oyuncu direktifleriyle maça hazırlandık.
    İlk maçta çok sıkıntı yaşasakta 2-2 nin rövanşında kendi sahamızda Romayı çimlere gömdük ve 5 golle çok temiz bir galibiyet alarak adımızı çeyrek finale yazdırdık !
    Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.ELEME TURU | ROMA - CHORNOMORETS 

Spoiler: Roma maçı taktiği 

Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.ELEME TURU TOPLU SONUÇLARI 

Çeyrek finaldeki rakibimiz Alman temsilcisi Wolfsburg oldu, çeyrek finale kalan takımlar arasında çekilebilecek en iyi kuraydı bence. Bu saatten sonra kolay takım zor takım yok, wolfsburguda yenip yolumuza bakacağız...

Nesil
    2014

Naptın hocam Roma'ya

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Romayı resmen yakmışsın hocam. Tavsiyemin tutmasına sevindim. Kaleciyi libero kaleci hücum yaparsan ara ya atılan uzun toplarda ileri çıkıp bir libero gibi oynuyor.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Roma'yı yıkmışsın be. Helal olsun. Uçuyok şahitlerimiz var

Naptın hocam Roma'ya
    Romayı resmen yakmışsın hocam. Tavsiyemin tutmasına sevindim. Kaleciyi libero kaleci hücum yaparsan ara ya atılan uzun toplarda ileri çıkıp bir libero gibi oynuyor.
    Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Roma'yı yıkmışsın be. Helal olsun. Uçuyok şahitlerimiz var
    Eyvallah gençler ateş ettik biraz napalım ligde çerezleri yeniyosun demeyin diye rüştümüzü ispatladık [MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] abi bizim kaleci gelmiş zaten 40ına öyle atraksiyonlara girmeye gerek yok bi Nöyer değil sonuçta

Taktik bekliyoruz ben çift forvet oynamak istiyorumm

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

O deilde biizm çılgın Viking çıkıp hem ligi hemde AL yi alırsa buralar yıkılır valla. Taaa Malezya'dan kalkar kutlamalara gelirim Ukrayna'ya

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    Taktik bekliyoruz ben çift forvet oynamak istiyorumm
    Yarın sezonu bitirir yayınlarım dostum
    O deilde biizm çılgın Viking çıkıp hem ligi hemde AL yi alırsa buralar yıkılır valla. Taaa Malezya'dan kalkar kutlamalara gelirim Ukrayna'ya
    Sen gel gidiş dönüş uçak paran benden ulen ! bide karılı kızlı ortam yaparım sana ukraynaya gittik fanfini yapmadık demezsin

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri