Rüzgar gibi esiyok
Rüzgar gibi esiyok
ADANA DEMİRSPOR
Abi çocuk değerlendircekte profili izin vermiyorhttp://i.hizliresim.com/rmX8mz.png
Elinden geleni yapıyor onda sıkıntı yok kapasitesi bu kadar
Eyvallah egecim
Sakatlıklar çok kötü denk geldi bu kadar kritik maçın arasında ama atlattık gibi
![]()
-
UKRAYNA PREMİER LİGİ
Sakatlıkların üstüste geldiği bu dönemde takım kondisyon açısından oldukça zorlandı. Rotasyona çok uygun bir kadro yapımız zaten yoktu, üstüne birde bu beklenmeyen sakatlıklar belimizi bükecek diye düşünürken ufak bir taktik değişikliğe gittik ve açık hücumu benimsediğimiz A planını bir kenara koyduk ve B planımızı uyguladık. Savunmayı daha ön plana aldık ve bu 3 maçta kontra oynadık, adeta felaketi fırsata dönüştürdük diyebilirim. Özellikle şaktar maçını almak moralimizi bir üst seviyeye çıkardı ve ligin ilk yarısını Şaktarıda yenerek lider kapamanın mutluluğunu yaşadık.
Spoiler: 11.HAFTA | CHORNOMORETS - METALURG ZAPORİZHYA
Spoiler: 12.HAFTA | SHAKTAR DONETSK - CHORNOMORETS
Spoiler: 13.HAFTA | İLLİCHİVETS - CHORNOMORETS
Spoiler: İLK DEVRE PUAN DURUMU
Spoiler: LİGDE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
Avrupa liginde işler biraz ters gitti, biz panatinaykos bizi zorlar grubun kaderini belirler diye beklerken Plzen ve Karabağdan müthiş bir atak geldi. ilk 3 maçta fazla bir sıkıntı yaşamadık ama bu 2 takım yarışta bizde varız dediler.
Özellikle karabağ maçı resmen tek kale oynamamıza rağmen rakibin son dakika balıyla 1 puanı alması beni yapay zekaya sövmeye itsede bir yandanda oyundan zevk aldım karabağın golü oyunun tüm saçmalıklarına rağmen bir kez daha beni oyuna bağladı. Plzenden beklenmedik bir oyun gördüm adamların taktikleri çok iyi, maç içinde 3 farklı taktik kullandım fakat çözemedim. Panatinaykos maçı sakatlıklarında etkisiyle çok zor geçecek diye düşünürken grubun bana yaptığı en büyük süpriz oldu ve 4 golle farklı bir galibiyet aldık.
Spoiler: AVRUPA LİGİ 1.HAFTA | VİKTORİA PLZEN - CHORNOMORETS
Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.HAFTA | CHORNOMORETS - KARABAĞ
Spoiler: AVRUPA LİGİ 3.HAFTA | CHORNOMORETS - PANATHİNAİKOS
Spoiler: AVRUPA LİGİ I GRUBU PUAN DURUMU
Spoiler: UKRAYNA KUPASI 2.TUR | TERNOPİL - CHORNOMORETS
Spoiler: UKRAYNA KUPASI 3.TUR | CHERNOMORETS - METRALURG DONETSK
Last edited by RagnarLothbrok : 24.Ocak.2015 at 03:25
Sakatlıkların etkisi ile zorlanacağını düşünürken sen tam tersini yapmışsın. Tebrik ederim çok iyi gitmişsin. Gruplarda bende senin gibi düşünüyordum. Umarım bir sonraki 3 maçta biri ön plana çıkarda rahat gruptan çıkarsın.
Kiev 5 atıyon gelip karabağ ile berabere kalıyon adalete bak![]()
ADANA DEMİRSPOR
Yeni Lucescu maşallah![]()
Aslında yapay zekaya suc atmamak gerekir Karabağ maçı gibi gerçek hayatta çok örnek var mesela yanlış hatirlamiyorsam bi standart liege maçı vardı liege 32 şut atmış iki gol deplasman iki şut atmış iki gol [emoji38]
GT-I8160 cihazımdan gönderildi
Ligde ve AL'de gayet iyiyiz, nazar değmesin Şaktar galibiyeti de süper olmuş![]()
Uçmuşuz hocam harikasın![]()
Abi nasıl bir toto korkusu yaşadıysam artıktakıma full savunma çalıştırdım ve şunu gördüm savunma antrenmanı ön planda olunca takım daha sağlam oluyor defansın yanında hücum bile daha sağlam olmaya başladı
Hayırlısı be gülüm
Hiç sıkıntı değil insanı sinir etsede bu durum daha gerçekçi bir yanı var her maç karşımda morinyo varmış gibi oynuyorum kaleye otobüs çekiyorlar
Eyvallah rodicim, fark yemiyelim derken izlemesi güzel ve heycanlı bir maç çıktı karşımıza
Eyvallah dostum sağolasın
Yok kardeşim ben Ragnar'ım![]()
-
UKRAYNA PREMİER LİGİ
Ligin ilk haftasında son düzlüğüde bitirdik, sakatlıkların etkisiyle önceki haftalar antrenmanlarımızı savunma ağırlıklı yapmaya başladık ve bunun meyvesinide bazı maçlarda almasını bildik. Son dönemde sakatlarımızın düzelmesi ve takıma katıılmasıyla beraber normal düzene döndük ve daha sağlam hücum eder duruma geldik.
Takıma yaklaşık 5 6 hafta üst düzey savunma çalıştırdım ve hücum atraksiyonları bile daha sağlam daha dolgun hale gelmiş oldu.
Goverla karşısında rakibe sahayı dar etsekte tek organize hücumlarında ceza sahasına girdiler ve benim hayvanlardan biri laaak diye bileğine kaydı hakemde cezayı kesti, son düzlükte tek puan kaybını Goverla karşısında yaşadık ve Şaktarla puan farkının 1e düşmesine neden olduksada, ligin ilk devresini zirvede tamamladık.
Spoiler: 14.HAFTA | CHORNOMORETS - VOLYN
Spoiler: 15.HAFTA | METALİST KHARKİV - CHORNOMORETS
Spoiler: 16.HAFTA | METALURG DONETSK - CHORNOMORETS
Spoiler: 17.HAFTA | CHORNOMORETS - GOVERLA
Spoiler: 18.HAFTA | ZORLA - CHORNOMORETS
Spoiler: PUAN DURUMU
Spoiler: PREMİER LİG OYUNCU VERİLERİ
Avrupa liginde rövanş karşılaşmaları planladığımız gibi gitti ve 3te3 yaparak grup aşamasını lider olarak bitirdik. Fazla bişey söylenemez artık eleme turunda gelecek rakibimizi bekliyoruz, gelen rakibide geçeceğimizi düşünüyorum hedefim çeyrek final;
çeyreğide geçersek finale kadar gideriz diyorum bakalım hayırlısı...
Spoiler: 4.HAFTA | CHORNOMORETS - PANATHİNAİKOS
Spoiler: 5.HAFTA | CHORNOMORETS - VİKTORİA PLZEN
Spoiler: 6.HAFTA | KARABAĞ - CHORNOMORETS
Spoiler: AVRUPA LİGİ PUAN DURUMU
Spoiler: AVRUPA LİGİ OYUNCU VERİLERİ
Bu arada yedek bıraktığım yeteneksiz oyuncular sürekli bir ayaklanma isyan halindeler, takımında huzurunu kaçırıyorlar bende sözleşmeleri feshediyorum teker teker bakalım ilerleyen dönemlerde bu olay başımıza iş açacakmı. Yönetimden sözleşme yenileme teklifi geldi, transfer bütçesi istedim veremeyiz dediler bende sözleşmeyi reddettim, atarlıyım giderliyim bakalım Ukrayna bir deli Vikinge dayanabilecek mi
Yönetimden birde kardeş kulüp ve pilot kulüp bulmasını istedim, pilot kulüp olarak Azerbaycan ekibi ve avrupa ligindeki rakibimiz Karabağ önerildi bende onayladım. Kardeş kulüp olarakta Bordo ve AZ önerildi,
AZ'yi seçtim bakalım hollanda altyapısından bebeler kapabilecekmiyiz.
Bunlarıda geçtim Ukraynada devre arası bayağı uzun sürüyor, 15 aralıkta son maçımızı oynadık 23 ocakta 2.devre başlayacak ilk maçımızda 28 şubatta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum, artık bol bol hazırlık maçı yapacağız..
Hocam maç resimlerini eklerken eğer imgur'dan ekliyorsan en alttakini ekler misin? Resimler büyümüyor okuyamıyorumKarabağa'da bir iki topçu gönder onlarda prim yapsın
Ligdeki üstün performanstan sonra Avrupa Ligi çerez olmuş
Chornomorets geliyor çekiliinnn![]()
İç savaş dikkat et deşaka bir yana sağlam başlamışsın takipteyim
Hadi ha gayret hocam ilk sezondan hegomanyalarının üstünden buldozer gibi ezip geçeceksin.
hızlıresimden ekliyorum maçlarıda, bazen mesajın yan kısmında reklam çıkıyor postun bütün estetiğinin düzeninin içine ediyor reklam sürekli geri bildirim yapıyorum google'a
Karabağa topçu göndericez regenler çıksın biraz bakalım
açılın uleynnnnnn
Luçeskunun saraya sığındım adam heryönden billura sahip memlekette
İnşallah abi, şuan namağlup ilerliyoruz bakalım sezon sonu napcaz
-
İlk devrenin bitmesiyle ara transfere hızlı bir giriş yaptık.
Devre boyunca sakatlık durumlarında sıkıntı yaşıyacağız diye düşünürken şansımızın yaver gitmesiyle dönemi hasarsız atlattık fakat ara transferi fırsat bilip işi şansa bırakmadık. Yaptığımız transferlerin çoğu kadro derinliği oluşturmak rotasyonda takımı dinç tutmak içindi fakat birde baktım ki; yeni gelen bir kaç oyuncu as takıma girecek düzeyde nerdeyse.
Vallejo ve Fossum'un bonservislerini sezon başında almıştık fakat yaşlarını beklediğimiz için aramıza yeni katıldılar, ikiside şuan ilk 11 oynayabilecek kaliteye sahipler ara ara kullanıcaz onlarıda fakat daha 1 2 sezon beklemeleri gerekiyor direk 11 için.
Diğer transferlere gelecek olursak; Gaston Pereiro: Şansa buldum bu oyuncuyu 19 yaşında olmasına rağmen mental özellikleri hariç bu lig için ideal bir oyuncu.
Kendisine mentör bulabilirsem oda 1 2 sezon sonra çok fazla can yakacaktır.
Carlos Valdes: Aralıkta sözleşmesi bitmiş bir oyuncuydu savunmaya alternatif ararken buldum, oda ilk 11'i zorlayacak seviyede.
Jumar: Sol bek ihtiyacımız yoktu aslında, fakat onu görünce almak istedim bedelsiz oluşuda iştahımı kabarttı. Ara transfer dönemini son derece verimli geçirdiğimize inanıyorum, bonservisi elinde olan kaliteli topçular getirdik Güney Amerikadan umarım takıma faydalı olurlar...
Spoiler: TRANSFER ÖZETİ
Spoiler: IVER FOSSUM
Spoiler: CARLOS VALDES
Spoiler: JESUS VALLEJO
Spoiler: GASTON PEREİRO
Spoiler: JUMAR
Ligde 2. devrenin ilk maçı 1 Martta başlayacağı için yönetim Antalya'da kamp yapmamıza karar verdi.
Türkiyeye gitmeden önce birde Romanyaya uğradık ve Bükreşin iki takımıyla birer hazırlık maçı yaptık. Kampın genelinde yeni transferlerin takıma olan adaptasyonlarını hızlandırmak ve maç temposu kazandırmak için sürekli onlara ilk 11 de şans verdim, bu sayede 6 maçta 40 yıllık çokoluymuş gibi oynamaya başladılar. Türkiyede lig başladığı için büyük takımlarla maç yapma şansı bulamadık ve alt lig takımlarıyla hazırlık maçı yaptık. Fakat onlarda bize bayağı bilenmişler maçlar kıran kırana geçti, kıran kırana dememin sebebi 3 değerli oyuncumu sakatladı baltazarlar...! Pereiro ve Humam Tarıq'ın sakatlıkları 1 hafta 10 gün falan sürecek ama yaşlı kurdum Ljuboja 4 ay sahalardan uzak kalacak malesef.. 36 yaşında olmasına rağmen, çok fazla gol atmasada tecrübesiyle hücumdaki partneri Stranberg'le müthiş bir ikili olmuşlardı, malesef sezonu kapattı.
Spoiler: Ljuboja sakatlık
Avrupa Ligindeki rakibimizde belli oldu bu arada, Slovenya temsilcisi maribor...
Güçsüz rakibimizi iki maçtada farklı bir oyunla yenerek adımızı 2.eleme turuna yazdırdık. 1. eleme turundaki eşleşmelere baktığımızda bizi çok şaşırtan birşey olmadı tahmin ettiğim takımlar tur atladı, Galatasaray'ın Leverkusene elenmesi avrupadaki tek temsilcisi olması sebebiyle Türkiye adına üzücü oldu.
Spoiler: AVRUPA LİGİ 1.ELEME TURU | CHORNOMORETS - MARİBOR
Spoiler: AVRUPA LİGİ 1. ELEME TURU SONUÇLARI
Turnuvada PSG, Tottenham, Roma, Leverkusen,İnter gibi gibi güçlü takımlar mevcut; bundan sonra işimiz hiçte kolay olmayacak. Özellikle Roma'yla eşleştikten sonra.. Şuan kara kara düşünüyorum neler yapıcaz diye bakalım hayırlısı diyoruz artık ulu odin yanımızda olsun
Eşleşmelere genel olarak bakacak olursak; PSG ve Sevilla'nın kesin olarak tur atlayacağını düşünüyorum zira diğer eşleşmeler denk güçler ve oldukça zor maçlar olacak...
Last edited by RagnarLothbrok : 26.Ocak.2015 at 01:07
Roma karşısına 3-1-3-3 ile çık hocam. Eğer 3-4-3 ile çıkmazlarsa o taktikle canlarını yakarsın.
Gastona zor mentor bulursun gibime geliyor. Ya yaşı geçmiş bir eski yıldız getireceksin. Ya da çok para harcayıp bir oyuncu alacaksın. Yoksa işin zor.
yok 3 stoper 1 dos 3 mc 3 sf
MC lerin ikisi sağ ve sol kanatlar çalışkan kanat oyuncusu hücum. Ali hikmetin kariyerde verdiğim linkte var. Bir göz at istersen.
1.Turda hiç süpriz olmamış, iddaa oynasak tüm favoriler geliyormuşRoma turun mutlak favorisi işimiz zor Avrupa Ligi favorim Tottenham
İyi gidiyok ama biz şampiyonluk istiyok![]()
-
UKRAYNA PREMİER LİGİ
Ligde ikinci devrenin başlamasıyla birlikte bol gollü galibiyetlerimize devam ediyoruz, en çekindiğim takımlardan olan Karpaty ve Dinamo maçları gene bol gollü geçti özellikle Dinamo maçında 3 puan bir ara gidiyor ellerimizden derken Stanberg sahneye çıktı ve galibiyet serimizin devam etmesini sağladı.
23.haftadaki Olimpic maçında Stranberg bir kez daha yıldızlaştı ve 5 gol birden atarak ligin en fazla gol atan takımı olmamıza bir adım daha yaklaştırdı bizi. Şuan ligin en çok gol atan takımı 2000li yıllardan kalma Dinamo Kiev, 85 golle en golcü takım konumunda. Bu ligde ilginç bir işleyiş var 26 haftada maçlar tamamlanıyor devre arasında 18.haftadan sonra çıktık ve 2.yarıya 5 maç yaparak giriş yaptık ligi bitirmemize 3 maçımız kaldı, 3 maçtada toplam 8 gol bulabilirsek ligin en fazla gol atan takımı olacağız.
Spoiler: 19.HAFTA | KARPATY LYİV - CHORNOMORETS
Spoiler: 20.HAFTA | DNİPRO - CHORNOMORETS
Spoiler: 21.HAFTA | CHORNOMORETS - DYNAMO KİEV
Spoiler: 22.HAFTA | VORSKLA - CHORNOMORETS
Spoiler: 23.HAFTA | CHORNOMORETS - OLYMPİC DONETSK
Hezimeti tadacağız diye çıktığımız Roma maçlarında tarih yazdık ! Ligde çerez takımlara leblebi gibi gol atıyorduk fakat gerçekten sağlam bir takım olduğumuzu Roma maçlarında herkese göstermiş olduk.. Maça çıkmadan önce Pusathan hocamın tavsiyesiyle takımı 1 hafta boyunca 3-1-3-2-1 sistemiyle çalıştırdım (3dc 1dos 3mc 2aml/r 1st dizilimiyle) takım komutlarınıda kontra/dengeli olarak ayarladık ve bazı oyuncu direktifleriyle maça hazırlandık.
İlk maçta çok sıkıntı yaşasakta 2-2 nin rövanşında kendi sahamızda Romayı çimlere gömdük ve 5 golle çok temiz bir galibiyet alarak adımızı çeyrek finale yazdırdık !
Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.ELEME TURU | ROMA - CHORNOMORETS
Spoiler: Roma maçı taktiği
Spoiler: AVRUPA LİGİ 2.ELEME TURU TOPLU SONUÇLARI
Çeyrek finaldeki rakibimiz Alman temsilcisi Wolfsburg oldu, çeyrek finale kalan takımlar arasında çekilebilecek en iyi kuraydı bence. Bu saatten sonra kolay takım zor takım yok, wolfsburguda yenip yolumuza bakacağız...
Naptın hocam Roma'ya
![]()
Romayı resmen yakmışsın hocam. Tavsiyemin tutmasına sevindim. Kaleciyi libero kaleci hücum yaparsan ara ya atılan uzun toplarda ileri çıkıp bir libero gibi oynuyor.
Roma'yı yıkmışsın be. Helal olsun. Uçuyok şahitlerimiz var![]()
Eyvallah gençler ateş ettik biraz napalım ligde çerezleri yeniyosun demeyin diye rüştümüzü ispatladık[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] abi bizim kaleci gelmiş zaten 40ına öyle atraksiyonlara girmeye gerek yok bi Nöyer değil sonuçta
![]()
Taktik bekliyoruz ben çift forvet oynamak istiyorumm
O deilde biizm çılgın Viking çıkıp hem ligi hemde AL yi alırsa buralar yıkılır valla. Taaa Malezya'dan kalkar kutlamalara gelirim Ukrayna'ya![]()