Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: Turksportal yeni yabancı kuralı yaması çıkaracak mı?

Editörü çok fazla kurcalama şansım olmadı bu seride, hoş oyuna bile zar zor giriyorum fakat yarın bu yamayla uğraşacağım bu sefer biraz teferruatlı olacak sanırım ama pazar öğle saatlerinde oyunun orjinaline dokunmadan sadece yabancı kuralını değiştirerek bir yama yayınlayabilirim

Nesil
    2015
    Yer
    Kadıköy - İstanbul

Aslında böyle bi yama yapabiliriz. Ben çok uğraşmıştım. Bi Türk kaleci zorunluluğu yokdu editörde araştırma sonucu ve sallamayla gerçekciliğe uygunluğunu tahmin etmiştim. Gel gör ki Visual Studio işin içine girene kadar yamayı çalıştıramadım direk visual studio'ya bağlıyordu bende uyuz oldum format attım pc ye Yamayı yaparken şu aklıma geldi. Süper Lig tamam kurallarını öğrendik PTT 1. Lig ve alt liglerin kuralı nasıl olucak peki ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Editörü çok fazla kurcalama şansım olmadı bu seride, hoş oyuna bile zar zor giriyorum fakat yarın bu yamayla uğraşacağım bu sefer biraz teferruatlı olacak sanırım ama pazar öğle saatlerinde oyunun orjinaline dokunmadan sadece yabancı kuralını değiştirerek bir yama yayınlayabilirim
    Çok güzel olur!

Quote Originally Posted by haykirish View Post
    Aslında böyle bi yama yapabiliriz. Ben çok uğraşmıştım. Bi Türk kaleci zorunluluğu yokdu editörde araştırma sonucu ve sallamayla gerçekciliğe uygunluğunu tahmin etmiştim. Gel gör ki Visual Studio işin içine girene kadar yamayı çalıştıramadım direk visual studio'ya bağlıyordu bende uyuz oldum format attım pc ye Yamayı yaparken şu aklıma geldi. Süper Lig tamam kurallarını öğrendik PTT 1. Lig ve alt liglerin kuralı nasıl olucak peki ?
    Oradaki kurallar değişmeyecek sanırım, düşen takımlar yabancıları sözleşmeleri bitene kadar oynatabilecek şekilde olacak diye duydum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[Turkey] (Official) Data Issues

bu konudaki son mesajları incelerseniz, resmi forumlardaki moderatör de aynı şeyi söylemiş, 2016ya artık demiş...

Bu kadar açıkken hala [MENTION=4751]perpetua[/MENTION] 'nın olabilir de olmayabilir de demesini anlayamıyorum açıkçası.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    [Turkey] (Official) Data Issues

bu konudaki son mesajları incelerseniz, resmi forumlardaki moderatör de aynı şeyi söylemiş, 2016ya artık demiş...

Bu kadar açıkken hala @perpetua 'nın olabilir de olmayabilir de demesini anlayamıyorum açıkçası.
    O forumun moderatorleri sadece forumu cok kullandiklari icin moderator yapilmis olan normal uyeler. Yani onlarin her ipiyle kuyuya inilmez.

Yama cikinca hep beraber ne oldugunu gorecegiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O forumun moderatorleri sadece forumu cok kullandiklari icin moderator yapilmis olan normal uyeler. Yani onlarin her ipiyle kuyuya inilmez.

Yama cikinca hep beraber ne oldugunu gorecegiz.
    E o zaman bize küçücük bir yama yapın da onla oynayalım çıkana kadar? Resmi olarak kendi nickinizle yayınlamak istemiyorsanız bana özel mesajdan atın ben yayınlayayım

Nesil
    2003

E o zaman bize küçücük bir yama yapın da onla oynayalım çıkana kadar? Resmi olarak kendi nickinizle yayınlamak istemiyorsanız bana özel mesajdan atın ben yayınlayayım
    Kendi yayinlamamda bir sorun yok ama gercekten ayiracak zamanim yok. Veritabani, Subat ayi sonuna dogru cikacak yama icin, 20-25 gun sonra SI'a yollanacak ve yapilacak bir cok is var. Bir ay once olsa zaman ayirabilirdim.

Eminim simdiye kadar yama cikartan arkadaslarin yaptiklarindan daha iyisini de yapamam. Bu nedenle zamanimi bir sonraki yamanin hazirligi icin harcamamin daha dogru oldugunu dusunuyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kendi yayinlamamda bir sorun yok ama gercekten ayiracak zamanim yok. Veritabani, Subat ayi sonuna dogru cikacak yama icin, 20-25 gun sonra SI'a yollanacak ve yapilacak bir cok is var. Bir ay once olsa zaman ayirabilirdim.

Eminim simdiye kadar yama cikartan arkadaslarin yaptiklarindan daha iyisini de yapamam. Bu nedenle zamanimi bir sonraki yamanin hazirligi icin harcamamin daha dogru oldugunu dusunuyorum.
    Anlıyorum zamanınızın olmaması normal, ancak yanlış bir anlaşılma var. Şu anda biri bir FM sitesinin yaptığı biri de ekşisözlükte yapılan 2 adet yama var.

Ekşisözlüktekini yapan arkadaş korsan oyun kullandığı için ve yamanın içinde 10 tane başka yerlere de el attığı için, bir sürü sorun ve yanlışlık var en barizi 2 adet martin odegard var.

FMT sitesinin yaptığında ise tarihlerle vs oynanmış ve ciddi fikstür problemleri var. Aynı zamanda kural PTT 1.lige ve 2. lige de aynen koyulmuş dolayısıyla gerçeklikten uzak.

Yani şu anda sade ve basit şekilde yapılmış hatasız bir yama yok.

Nesil
    2003

Veritabanini SI'a yollayana kadar birisi yapmazsa el atarim o zaman.

Mutlu haberi ben vereyim; sırada ki güncellemede 2015/2016 sezonundan itibaren yeni yabancı kuralı geçerli olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Mutlu haberi ben vereyim; sırada ki güncellemede 2015/2016 sezonundan itibaren yeni yabancı kuralı geçerli olacak.
    Kaynak var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2012 de 12.2.2 ile mi ne playoff u kaldırmışlardı ilk seneden sonra fm 15 içinde yaparlar herhalde...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Yalan haber olduğu ortaya çıktı.

Quote Originally Posted by cikko View Post
    fm 2012 de 12.2.2 ile mi ne playoff u kaldırmışlardı ilk seneden sonra fm 15 içinde yaparlar herhalde...
    Yapılmayacak malesef. Birinin çıkıp şuna düzgün bir yama yapması gerekiyor.

Yalan haber olduğu ortaya çıktı.

Yapılmayacak malesef. Birinin çıkıp şuna düzgün bir yama yapması gerekiyor.
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun perpetua olabilir demiş bekleyip göreceğiz

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekşideki arkadaşın yaptığı yama şimdilik yeterli gibi geldi bana. 3 sezondur oynuyorum bir sıkıntı yok. Adam editörün izin verdiği kadarıyla sağlam bir data hazırlamış.
    Ayrıca oyunu oynadıkça şu yabancı sınırının kalktığına seviniyorum. Yabancı sınırı yetenekli oyuncudan ziyade ekonomik olarak kulüpler için işkenceden başka bir şey değildi. Ekonomik olarak diyorum çünkü çok yetenekli Türk futbolcular var. Bunu büyük kulüpler için söylüyorum fakat. Yeni Türk oyuncular almak istediğinizde ne kadar gerekli olduğunu anlayacaksınız sınırı genişletmenin iyi bir şey olduğunu.
    Fenerbahçe'de Volkan, Gökhan, Caner ve Topal'ın yerine transfer edilecek iyi bir yabancı oyuncu zaten yok. Çünkü kaliteli futbolcular. Geriye kalan bölgeler için ve yedekler için çok iyi ve ucuz yabancı futbolcular var. Bunları transfer edince kulüp iyiye gidiyor fakat yeni sorun 14 yabancı sınırı ile yine başlıyor. Yani geriye kalan yeni 14 yerli futbolcu sorunu.
    Regenler hariç üç büyüğe transfer edilebilecek yetenekte Ozan ve Enes var. Bu iki futbolcuyu 2 sezon boyunca ucuza getirmenin yollarını aradım fakat ikisini toplamda en ucuz 15M euroya transfer edebildim. Kaldı ki bu iki oyuncunun fiyatına onlardan kat be kat yetenekli 4-5 yabancı futbolcu alabilirdim. Sırf ekonomik olarak yabancı sınırının genişletilmesi Türk futbolu için çok iyi bir şey.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

[MENTION=4751]perpetua[/MENTION] herhangi bir gelişme var mı resmi olarak ya da sizin yapacağınız ekstra bir db yamasıyla ilgili?

Ekstra olarak STSL ve PTT 1.lig için maç başına para, 1.nin 2.nin aldığı para vs doğru değerleri paylaşır mısınız ekşidekini kontrol için?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Yabancı kuralı yaması yapılacaksa
    lütfen PTT 1.Ligi de elleyelim. 5 tane ilk 11 de toplam 10 yabancı oyuncu.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Yabancı kuralı yaması yapılacaksa
    lütfen PTT 1.Ligi de elleyelim. 5 tane ilk 11 de toplam 10 yabancı oyuncu.
    Bu kesin mi?

Nesil
    2003

@perpetua herhangi bir gelişme var mı resmi olarak ya da sizin yapacağınız ekstra bir db yamasıyla ilgili?

Ekstra olarak STSL ve PTT 1.lig için maç başına para, 1.nin 2.nin aldığı para vs doğru değerleri paylaşır mısınız ekşidekini kontrol için?
    Yama cikinca gorecegiz. Baska bir gelisme yok.

Veritabani gelecek hafta icinde yollanacak. Ondan sonra yama isine bakmaya calisacagim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Veritabani gelecek hafta icinde yollanacak. Ondan sonra yama isine bakmaya calisacagim.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Bu kesin mi?
    Kesin hocam PTT yabancı kuralı
    ADANA DEMİRSPOR

Turksportal adına böyle bir yama yayınlarsanız çok mutlu olacağız.Diğer yamalar da genellikle Türkiye liglerindeki para ödülleri şişiriliyor bu da gerçekliği tamamen öldürüyor.Şimdiden kendi adıma teşekkür ediyorum

Türkiye yetkilisi birisi bekleyip göreceğiz, çıkabilir demiş. Ne diye bu ısrar? Şu an hepimizin heyecanla beklemekten başka hiç bir yolu yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Büyük bir hevesle bekliyorum., bu konuyu görmeden önce çıkmayacak diye biliyordum ama buradaki yorumlar yarı yarıya olduğundan ümitlendim biraz

Yeni gelecek güncelleme ile birlikte kural kesin olarak oyuna aktarılacak. Henüz kariyer açmamış arkadaşların biraz daha sabretmesini öneririm

26. Default

İstediğiniz bi yama varsa hazırlayabilirim sizlere arkadaşlar. Tam olarak nasıl olmasını istiyorsanız belirtin bana, ona göre hemen hallederim

Quote Originally Posted by atukya View Post
    Yeni gelecek güncelleme ile birlikte kural kesin olarak oyuna aktarılacak. Henüz kariyer açmamış arkadaşların biraz daha sabretmesini öneririm
    Bu bilgiye nereden ulaştın, eğer doğruysa müthiş haber

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fm 15 ocak transfer yaması ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

ne zaman çıkacak resmi yama ? bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Teşekkürler
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

10-15 güne çıkar tahminim. geçen sene 28 şubat'ta çıkmıştı.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri