Cemal'i detaylı olarak takip eden birisi olarak, savunma yapmayı çok iyi biliyor. Fakat bilmekle, uygulamak arasında çok fark var. Eğer dikkat ettiyseniz, karşısında topla gelen rakibe karşı hep sağ tarafını kapatıyor ve soldan geçmesi için rakibe adeta tuzak kuruyor. Genelde de bu şekilde çok iyi bir top kapma yüzdesi yakalamıştı Napoli'de. Bu tarz zeki oyuncular, oyunun her yönünde olumlu katkı verir. Yeter ki şans verilsin, güvenilsin.
Steam ID : byildirim04
Madem herkes onermis ben de telles I öneriyorum ortasahada![]()
4-5-1e dönmek zorundayız melo yokken. 4-2-3-1'de onun yerine maalesef oyuncumuz yok. savunma önünde hamit,dzemaili,selçuk 3 mc olarak oynamalı. sola yakın dzemaili, sağa yakın hamit. sol açık sneijder,sağ açık bruma,forvette de burak. savunma 4'lüsü olcan,semih-koray-sabri. bu diziliş ve 11 melo'nun açığını hissettirmez ve ortasahada da dirençli olur... inşallah tek ön libero olarak hamit-dzemaili ya da yekta'yı oynatmaz hamza hoca...Kesinlikle DMC'siz ve 3 MC ile sahaya çıkılmalı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hocam Chedjou'yu niye gömdünüz hemen![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamit dmc, selçuk sagMC (dlp veya b2b) ve sneijder sol MC (AP) oynayabilir. Bu durumda yasin sol mcnin defansis açığını kapatan bir ml-aml oynar tıpkı Olcay sahan gibi. Bruma daha ofansif Amr oynar.
siz melo'nun defansif yönünü küçümsüyorsunuz. fb de mehmet topal'dan başkası tek dmc oynamaz... Gs de melo'dan başkası tek dmc oynamaz... eğer melo yoksa 3 mc'den farklı sistemler bizi sıkıntıya sokar...3 mc'nin içinde de kesinlikle sneijder,emre çolak gibi yaratıcı ama top kapma kabiliyeti zayıf oyuncular olmamalı. hamit-selçuk-dzemaili-yekta 4'lüsünden 3 tanesi inşallah bu akşam ilk 11 ve MC'de oynar...
chedjou konusunda ben stoperlerin içinden en çok onu begeniorum ama 2 türk olacaksa koray-semih olur dedim. zaten semih olmadıgına göre chedjou oynayacak
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Üç maçtır benim yazdığımın daha ofansifini oynuyoruz abi(4-4-1-1 yerine 4-2-3-1)
İki haftada elimize geçen fırsat ve bugün kazanmış olsaydık Fenerbahçe adeta şampiyonluktan elini ayağını çekecekti ama olmadı.Sağlık olsun.
Her şeye rağmen yine bizim elimizde lig,lider hala biziz,orada kalmak da bizim elimizde.Evet mağlubiyet moral bozdu ama bundan etkilenmeden devam etmek lazım.
4 lerden buralara geldik sampiyon olursak saglam bir hikayesi olacak. Şampiyon olamazsak da ben bu takima kizamam. Su an eldekiyle maksimum yapabilecegimizi yapiyoruz
Umut Bulut'u oynatmasın artık şu adam,kampanya falan yapalım ya,geniş kitleli bir şey yapalım gönderilmesi için,imza toplayalım sokağa çıkıp,o imzaları da kulübe fakslayalım.
Ayıptır günahtır Umut Bulut gibi yetenek fakiri milyon eurolar kazanırken halı sahalarda ne adamlar yok oluyor.Torpili sağlam yerdense demek ki Fransa'ya bile gitti.
İşte Galatasaray'ın borcu! - Amk Spor Gazetesi
Galatasaray 'Burger' açıyor!
Bu iki haber, kulüple ilgili bizlere aktarılmayan birçok şeyi açıklar nitelikte..
Artık maddi sıkıntılardan dolay her türlü sektörden medet ummaya başlar oldu camia.
Eğer bu sezon şampiyon olamazsak, çok zor günler bizi bekliyor. Belki de önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamayabiliriz ve daha da ilerisi yani 4-5 sezon içinde de yokları oynarız. Allah yardımcımız olsun..
Kulübün elinde gayrimenkul var en azından,onlar satılır borcun büyük bir bölümü eritilir.Olmadı en kötü bir sponsor bulmak gerekir,gerçi o kadar büyük meblağlar verebilecek sponsoru nereden bulacağız onu da bilmiyorum.
Doğru bir planlama ve gereksiz harcama yapmadan bu borcu kapatabiliriz.Bunun da en az bir 10 yılı var.
Bu arada borç 300 milyon euro bile etmiyor,öyle haberlerde şaşalı 831 milyon yazmayı biliyorlar.Riva'yı satsak zaten borcun %60-70'i ödenir ama bir de şu var,o borcun büyük kısmı banka kredileri,onlarda taksit taksit ödeniyor Denizbank'a,yani ödenecek deniyordu
Galatasaray, Denizbank ile kredi anlaşması imzaladı
Buyurun.
galatasaray batmaz ki yada iflas etmez gs mal varliklarini satsa turkiyenin yarisini satin alir o derece.![]()
bu arada medya manipulasyon yapiyor yine borç konusunda
Dolar artmis GS borcu $ olarak azalmis ama medya yuksek gorunsun diye bu sefer TL vermis ve 4 yil onceki borcla ayni
Şu burger meselesi bence doğru hamle. Kulüplerin halkla daha çok buluşması lazım, güzel bir yöntem ama Burger King veya Mc'Donalds yerine bir Arby's bir Carl's Jr. olsa çok daha iyi olur beBorç konusuna da gelirsek Galatasaray'ın herhangi bir zaman diliminde batması diye bir şey söz konusu olamaz, bu kadar iddialıyım.
Screw you guys, I'm goin' home
GS Riva'yı satsa İstanbul'un yarısını satın alır ne batması![]()
defansa terry"i al gel bizim defansi tas yapar tas... melo-selcuk yaslandi artik 1 tane onlarin ayarinda adam lazim...ben olsam dany alvesi alirim bonservissiz ayrilcak sezon sonunda tabi gelirmi bilmem... sol bek idare eder tellesin uzerinde durulmali.. brumayi kirala superlige yada ingiltereye fizigini gelistirsin. umut-olcan-yekta-pandev yolla gitsin... 1 tane sag acik sart ters ayakli robben-g.tore tarzinda bu sinan gumus olabilir tabi hocanin guvenmesi lazim.. amrabati cagir gelsin cok iyi yardimci forvet ve yedek olur... herseyden once defans bence temel sorun terryi almaliyiz... veya onun ayarinda tecrubeli yasli kurt...
Abi saydığın adamları almak olmaz,fazla maliyetliler,özellikle Alves daha fazla para kazanmak için ayrılıyor Barca'dan,bize gelmesi mümkün değil.Yabancı sınırı da kalktı,artık ucuz maliyetli genç oyuncular alınması lazım,yaşlı alınacaksa da Ujfa kadar Elmander kadar yaşlı oyuncu alınmalı.Elmander 30 yaşında,Ujfa 33 yaşında geldi.
Terry gelmiş 35 yaşına,bırak gitsin Amerika'ya Çin'e falan,gelmesin bize.Dani Alves zaten gelmez.
Mesela şöyle bir kadro planlaması ;
Kaleciler ; Fernando Muslera,Sinan Bolat(satın alınabilir bence,fazla yerin dibine sokmaya gerek yok,maliyeti de fazla tutmaz),Alperen Uysal
Defans ; Sabri Sarıoğlu,yeni sağ bek,Semih Kaya,Koray Günter,Aurelien Chedjou,Hakan Balta,yeni stoper,Alex Telles,Ali Adnan(kesinlikle almalıyız Rize'den,en fazla 1-2 milyon euro olması şartıyla)
Orta Saha ; Selçuk İnan,Felipe Melo,Birhan Vatansever,Blerim Dzemaili,Hamit Altıntop,Emre Çolak,2x(yeni orta saha)
Forvet arkası ; Sneijder ve yeni bir forvet arkası
Kanatlar ; Bruma,Yasin Öztekin,Amrabat,Sinan Gümüş ve yeni bir kanat
Forvetler ; Burak Yılmaz,yeni bir forvet ve kiralık olarak alınmış Oumar Niasse![]()
bence ali adnana gerek yok... rizede kadroya zor giriyor ilk senesinde iyiydi ama sonra sakatlik sonrasi formayi alamadi. terry 35 yasindada olsa alinmali bence defans icin yas onemli degil 1-2 yil oynar bizde zaten ligimizin kalitesi neyki ? semihi korayi tecrubelendirir.. alves konusunda haklisin cok para icin ayriliyor barcadan... yabanci serbest diye umarim menajerlerin oyununa gelmeyiz adam akilli 3-4 yabanci alsak yeterli.
Bu takıma bir sağ bek,bir sol bek,bir stoper,iki orta saha,bir kanat,bir forvet arkası ve iki tane de forvet gerekiyor.
Kim alınır bilmiyorum ancak ihtiyaçlar bu şekilde.
Orta sahaya 2 zenci, biri uzun boylu hava hakimiyeti yüksek öteki orta boylu ciğersiz ve mümkünse en azından birinin ayağı temiz olsun. Kanatlara da birer Keita forvete de Huntelaar ya da Dzeko'yu aldık mı cayır cayır takım oluruz aslında. Saçmalanmadığı sürece namağlup bir şampiyonluk görebiliriz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Chelsea'den Obi Mikel'i alsak hem stoper hem de ortasaha transferi yapmış oluruz. Maliyeti de çok el yakmaz gibi. Onun haricinde Burak'a destekçi bir forvet alınsa Muhammet ya da Enes olabilir. Ve tabi bir de sağ bek lazım- Şener ya da Koray Altınay- Bunların haricinde yapacağımız her transfer ihtiyaç fazlası olur, hele ki mevcut mali koşullar altında, çok akıllıca davranması lazım teknik heyetin.
Saçmasapan transferler yapacaklar yine. Ona sinirleniyorum. Çok yaşlı takım. Çok maaş alıyorlar. Sıfırdan kurmak lazım.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sifirdan kurmak imkansiz. Terim'in 3.gelisindeki gibi iki uc tane kaliteli yabanci alabilirsek op başına koy![]()
Hakan Balta bugün 32 yaşına girmiş,kulüpte 8. sezonunu geçiriyor,iyisiyle kötüsüyle 8 yıl boyunca formamızı terletti,terletmeye devam ediyor,formayla 7 tane kupa sevinci yaşadı.Öyle futbol romantiği olmak istemiyorum ancak Hakan Balta bana göre Galatasaray'ın simgelerinden birisidir,Kadıköy'de kazandığımız şampiyonlukta pazubandı Hakan'ın kolundaydı,var mıdır ötesi ?
Futbol romantiği nice yıllar diler![]()