steam : aytekin79
Hocam şampiyonluk için tebrik ederim.
Artık sende buraları bırakıp Nathan'ın memleketine gel buralar sıcacık keyifli![]()
Nathan forma satışlarında da çok kazandırmış.
Hocam bu alt yapı yatırımları sayesinde dünya çapında oyuncu çıkaracaksındır.
Üff paraya bak. Oyunun en büyük saçmalığı misal senin takımın kasasında 100 miliyon Euro var. Oradan vericen 30-40 milyon euro tüm sesislerini en yukaırya çekeceksin. Sıfırdan bir tesisin en yukarıya çekilmesi minumum 15-20 yıl sürüyor. Acaba hangisi gerçekçi, Ben F.c united ile 12 sezon oynadım takımı 2,5 yıldız antrenman tesis ile bıraktım. Stuttgarter'ın başlangıçta antrenman tesisleri 2,5 yıldız dı 4. senemde ilk defa yükselticem![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Last edited by aytekin79 : 28.Mart.2015 at 16:53
Hocam şimdi başlıyom okumaya parça parça kısmetse akşama kadar bitircem![]()
Artık yönetimden istediğin hereyş yaptırırsın taraftar komple arkanda![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Yönetimin artık gıkı çıkmaz.
Stat işine gelince yapabilirler ama ismini verirlermi onu bilemeyeceğim. Orası hiç belli olmuyor.
Bir de böyle tipler var eleman milli takıma yükseldi diye sözleşme istedi. Ben de milli takımda kalıcı ol sözleşmeyi kap dedim challange'ı kabul etti
Zenginler Listesi
Kulüp para basmaya başladı hadi hayırlısı
Bu elemanın antreman raporları sürekli olumlu yönde geliyor , şans vereceğim hazırlık maçlarında bakalım ne olacak ..
Eleman iyi imiş. Bruma benzeri demekki o zaman bir dünya çapında yıldız daha geliyormu ?
Bruma oyunda harika, onun gibi olursan tadından yenmez![]()
Brezilyalı olsa nazarım değerdi ama ben değilimdir.
3-4 hafta da olsa sakatlanması kötü olmuş.
Hocam tebrik ederim 2 kupa birden almışız Bruma da kupa da özellikle çok önemli goller atmış. Benim kariyer de çok fazla Dünya yıldızı var ben pek takmıyorum onu benim takımda vardır 3-4 tane. Çok iyi de para gelmiş. Yeni sezon da ŞL de başarı istiyorum hocam![]()
Benim değdiDedim keşke benim olsa
![]()
Transfer Piyasası
Gelenler
Sağ Bek - Fabinho - Sağ bekte Acuna'yı iyi paraya satıp yerine oyuncu arayışlarım sonucunda bulduğum oyuncu. Transfer eder etmez 2 ay sakatlanması talihsizlik oldu ..
Stoper - Dede - Stoperde Kalas'ın yerine Man. Utd dan getirdiğimiz topçumuz.
Ön Libero - Mazzoli - Geleceğe yönelik transferimiz
Santrafor - Abdulkadir Kabadayı - Bursaspor menşeli karizmatik isimli regenimiz .
França - Transfer bütçemizi eriten adamKendisini santrafor olarak çalıştırıyorum. 1.90 bek mi olur dedim
Şaka bir yana hakikaten santrafor özelliklerinden dolayı antremanlarda o bölgede çalıştırıyorum .. Hazırlık maçlarında golleri de vardı .. Bakalım istediğim gibi reaksiyon alabilecek miyim oyuncudan ..
Sol Açık - Saint-Maximin - Bu sene kiralık olarak kalacak kulübünde gelecek sezon takıma katılacak ..Rotasyon topçusu olarak iş yapar sadece ..
Oyun Kurucu - Rodrigo De Paul - Valencia'dan aldığımız hem AML hem AMC olarak oynatabileceğimiz oyuncumuz
Santrafor - Erik - Tam bir fırsatçı golcü. Rotasyonda oynatmayı düşünüyorum kendisini. Gerçi bana Jardel görüntüsü verdi istatistiklerine bakıncabakalım forma şansını yakaladığı zamanlar fırsatları iyi değerlendirebilecek mi ..
Halilovic - Bu kadar ucuza Halilovic varsa almamak ayıp olur .. En azından kar amaçlı bile alınabilirdi nitekim öyle de yaptık ..
Gidenler
Ohh be.Baya uğraşlar sonunda güncele yetiştim.Madde madde yazıyom.
1- Başarılar efsane onlara bişi demicem zaten
2- Koskaca altyapıdan CA'sı yüksek 1 regen çıkaramamışız bizim ayıbımız olmuş.Gelecek senelere kısmetse.
3- Munir ve Halilovic o paraya gelmiş ben daha nediyim.Transfer zekanediyor.
4- Bir tek dileğim var Nathan bırakana kadar bizimle kalsın.Para için satma sakın.
5-Hadi artık güncelle....