Göteborg götürecek ligi gibi![]()
Göteborg götürecek ligi gibi![]()
istikrar yakalarsak belki bir şansımız olabilir
steam : aytekin79
Gelecek sezon takıma katılacak olan yeni transferimiz Arthur![]()
[MENTION=206349]pusathan01[/MENTION] hocamızın FM15'deki tavsiyesi ile benim için en iyi fiyat performans oyuncularından biri oldu kendisi
Bunun gibi oyuncu tavsiyelerinize her zaman açığım arkadaşlar . Maaşı 350k'yı geçmeyecek şekilde olursa daha iyi olur. Şimdi alamayız ama listeme eklerim paramız olunca isteriz kendilerini
Altyapı antrenörlüğü bütçesi artırıldı . Yönetime sevgiler
Yeni stadımıza da taşındık
13. Hafta
Son maçtaki kadrodan sadece 3 değişik isim var
Yönetim ligdeki durumumuz dolayısı ile hedefleri değiştirebiliriz dedi. Beklentiyi bir kademe artırdık![]()
14. Hafta
Hücumdaki etkinliğimiz İsveç basınının da dlinde
15. Hafta
![]()
Tabiki hep böyle eze eze gitmedik![]()
16. Hafta
Yeni Transferimiz Ajer'in ilk maçı17 yaşında olmasına rağmen As takımda oynayabilecek zihinsel özellikleri ile dikkat çekiyor
Ajer
17. Hafta
18. Hafta
İstikrarsız sonuçlar alıyoruz bir kaç maçtır. Bu da onlardan biri ama bizim için sonu iyi biten bir maç oldu
19. Hafta
Hezimeti yaşadık bu maçta. Gelecek sezon stopere kaliteli bir isim bulmalıyız. Araya atılan toplarda ya da rakibe kaptırılan toplarda saçma goller yiyoruz
20. Hafta
Bir önceki hafta sahasında 4 gol yiyen takım kimdi şimdiHem de ensemizdeki takıma kendi sahasında 5 attık , 6 -7 bile olabilirdi
21. Hafta
Bakmayın maçın 2-1 bittiğine üstün olan taraf bizdik.
Bunlar da altyapıdan çıkan çocuklar , maalesef tırt bu sene![]()
İsveç kupasından ilk maçtan elendik. Asistana bırakınca maç uzatmaya gitmiş oradan da elenmişizKupayı alan UEFA elemelerine adını yazdırıyor bu arada .
5 maç kazan sonra 2 maç kazanama enteresanbiz belki normaliz de göteborg normal gitmiyor yani o nedir ya
Bu sene bize şampiyonluk yok gibiama seneye bekliyoruz hocam
![]()
Göteborg ne yapmış öyle ya.Arthur Pato'ya çok benziyor, hem resmi hem de profili. Ajer'i de nasıl aldın yahu. Bende hemen Chelsea almış kiralayıp duruyor...
Göteborg perişan ettiArthur 'u çok beğeniyorum . Sahte forvet rolünün hakkını veriyor yanlız bu seride biraz sakatlanma meyillisi gibi. Ajer'e gelecek olursak imza attır seçeneği aktifti. Ne kadar madde varsa alayını verdim. %35 maaş zammı , imza bedeli de verdik. 300k da maaş sıkıştırdık geldi
Peşinde takım yoktu diye hatırlıyorum olsaydı şansımız olmazdı herhalde
Avrupaya gitmek için kaçıncı olmamız lazım lig kurallarını bilmiyorum da =)
Bence ilk sene için vaziyet iyi hem bilinmeyen takım hem de lig , alışma sürecinden sonra şampiyonluklar gelecektir..
Maaş bütçesi maşallah muazzam gibi![]()
![]()
Göteborg sağlam gitmiş. Ligi götürür artıkBu arada Ajer'i ben Galatasaray'a almaya çalıştım Milan kaptı büyük başarı valla
![]()
Petar Stojanovic , Ebenezer Ofori , Matus Bero , Mohammed elyounoussi , Lazslo Benes , Erdal Rakip , Borja San emeterio , igor zhurakhovskyi , arber zeneli.. su oyuncuları göz önünde bulundur kardeşim.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
abi ilk sene için iyi bence beklentileri yerine getirdin bence
zaten ilk senden şampiyon olsan nasıl çekişmeli olacak
gerçekçi olsuno bütçeye messi yi getirmezsen bırakacağım takip etmeyi kariyeri
![]()
Harca harca bitmez
Hocam teşekkür ederim , isimlerin hepsini inceleyeceğim
Aynen hem gerçekçi oldu hem de zaten ilk sezon beklentileri aştığımızı düşünüyorum kardeşim , sıkıntı yok![]()
Messi değil de belki Hazard olabilir![]()
haha oyun bile kafa buluyor abi senin buralarda ne işin var diyor tesisleşme adına ilk aadım abi gelecek günler güzel olacak
Hocam dikkat et İsviçre basını şaka yapmaz![]()