Her Şey İyi Hoş da Şu Emenike ve Bayern Meseleleri Can Sıkıcı. Onlar Olmayaydı İyiydi![]()
Her Şey İyi Hoş da Şu Emenike ve Bayern Meseleleri Can Sıkıcı. Onlar Olmayaydı İyiydi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Altyapıdaki oyuncuyu görünce içim gitti. Bize ilk sene amorti bile vurmadı![]()
steam : aytekin79
Bir kaç tane böyle genç daha var alt takımlarımızda. Altyapı ve Antrenman tesisleri gelişiyor. Geliştikçe daha verimli geliştirecekler kendilerini. Gelecek sezon 16 - 17 yaşında bir kaç oyuncuyu AS Takıma çıkarabilirim duruma göre. Emenike'den memnunum, tek sıkıntısı tüm toplara sert vurmaya çalışıyor. Biraz narin davransa daha çok gol atardı.
Büyük adam olacak onlar, büyük adam. Şimdiden altyapıdaki oyuncularımıza teklifler geliyor ama almak istiyorlarsa öyle üçyüze beşyüze alamazlar.
Bayern normal. Emenike de çok duygusal bir arkadaşımız, sevelim onu.
Eee Alman disiplini diye boşuna demiyolar.
27. Hafta - E - vs Borussia Dortmund
Çok güzel bir maç oldu. Rakibimiz favoriydi ama çocuklar iyi mücadele ettiler ve neredeyse maçı kazanacaklardı. Beraberlik iyi sonuç.
28. Hafta - D - vs Köln
Çok eğlenceli bir maç izledim. Çocukların gösterdiği performanstan da memnunum diyebilirim. Köln çok iyi oynadı. Küme düşmemek için inanılmaz mücadele ettiler. Bir türlü iki farkı yakalayamayınca beraberliğe razı olduk. Yine de deplasmanda iyi bir sonuç sayılabilir.
29. Hafta - E - vs Hamburg
Artık bir galibiyet alma vakti gelmişti Avrupa Ligi Elemeleri'nden uzaklaşmamak için. Çocuklar da bunun farkında olarak iki güzel golle maçı kazandılar. Halilovic'in içine Messi kaçmış gibiydi.
30. Hafta - D - Stuttgart
Bundesliga'nın ikinci devredeki en formda takımına karşı deplasmanda oynadık. Beraberliğe razıydık ama Stuttgart bir an bile maçta kontrolü almamıza izin vermedi. Dragowski de şov yapınca tek farklı bir mağlubiyet aldık.
Puan Durumu
Kalan Maçlarımız
Leipzig'i yenebilirsek, diğer maçlardan alacağımız güzel sonuçlarla kendimizi Avrupa Ligi'ne atabiliriz.
Sezon sonu yaklaşırken, tabii bir yandan da transfer düşünülmeye başlıyor.
Bir defansif orta saha bir sağ bek ve çok iyi bir stoper almak istiyorum. Öneriler varsa, açığım. Muhtemelen güzel geçen sezondan sonra yönetim güzel bir bütçe verecektir.![]()
Duyuru: 19 Yaş Altı takımımız liginde namağlup şampiyon olmuştur.
steam : aytekin79
Senin 19 yaş altılarda neymiş öyle ya.
4 maçta alınacak 7 puan avrupa ligi için yeterli olacaktır..
https://www.youtube.com/watch?v=oT3mCybbhf0
Bu mash-up FM oynarken saçma beraberliklere ve yenilgilere çok iyi geliyor.
Sonuncuyla berabere kalıyorum mutlu oluyorum.
Canavarlar, canavar. Hepsine sordum büyüyünce ne olacaksınız diye.
Bayern München'i yenicez dediler.
Savaşacağız, ilk Leipzig maçı çok kritik. Hedef 4'te 4. Maç maç paylaşacağım akıcılık açısından.
Altyapı ileriye yönelik güzel işler yapacağımızın göstergesi.Önümüzdeki maçları da kazanıp avrupaya gidebiliriz inancımız tam![]()
Dişimizi sıkarsak olacak gibi görünüyor.
Bundesliga
31. Hafta - E - vs RB Leipzig
Galibiyet alarak Leipzig'in önüne geçmek istiyorduk. Çok sert oynayan rakibe karşı üstün bir futbol oynadık. Wolf harikalar yarattı ve 2-0 kazanmasını bildik. Diğer sonuçlar da istediğimiz gibi olunca 5. Sıraya yükseldik.
-
Maçın Adamı: Marius Wolf
Bundesliga
32. Hafta - D - vs Borussia Mönchen Gladbach
Avrupa Ligi'ne katılabilmek için çok kritik bir haftaydı. Gladbach'ın da içinde bulunduğu iddiası olan tüm takımlar zorlu maçlara çıkıyordu. Maç ortada başladı, duran toptan attığımız golden sonra biraz geriye yaslandık ve ilk yarıyı önde kapattık. İlk maçta da yıldızlaşan Xhaka yine çok güzel bir gol attı. Diğer maçlardaki gidişatı ve rakibimizin gol atma potansiyelini göz önünde bulundurarak maçı berabere bitirmeye oynadık ve çok iyi savunma yaptık ama uzatma dakikalarında golü yedik. Bu sonuçla Gladbach biz dahil pek çok takımı solladı ve avantajlı bir konuma geldi.
-
Maçın Adamı: Lucas
Haftaya Braunschweig'ı evimizde ağırlayacağız. Maça bir kere galibiyet her zaman galibiyet parolasıyla çıkacağız.
Bundesliga
33. Hafta - E - vs Braunschweig
Maçı mutlaka kazanmamız gerekiyordu ve Emenike'nin inanılmaz golüyle maça deyim yerindeyse önde başladık. Geriye kalan dakikalarda Wolf'ün iki golü ve üstün futbolumuz vardı. Olacak gibi bu iş.
-
Son hafta ligden düşmesi kesinleşmiş Hannover'e konuk olacağız. Rakiplerimiz ise zor maçlar oynayacaklar.
Maçın Adamı: yine Marius Wolf ama EMMMANNNUEEEEELLLLL EMMMMENİKEEEEEEEE de çok iyiydi.
Olacak olacak
Son bir maça Avrupadayız hocam![]()
Sezonu harika bir maçla kapatıyoruz ve adımızı Avrupa Ligi'ne yazdırıyoruz.
Bundesliga
34. Hafta - D - vs Hannover 96
Gollerle sezonu bitiriyoruz. Tüm oyuncularımız tebriği sonuna kadar hakediyor.Ayrıca yenilseydik bile ligdeki konumumuz değişmeyecek ve yine Avrupa Ligi'ne katılacaktık.
-
Maçın Adamı: Alen Halilovic
Tebrikler hocam şimdi paradan bahset bize![]()
Tebrikler beklenen olmuş şimdi bir tık yukarı daha..
tebrikler çok güzel bir sonuç
güzel transferlerle seneye şl potasına girebiliriz hadi bakalım
Sezon Değerlendirmesi
Sezon başında ligi sonuncu sırada bitireceğimiz tahmin ediliyordu. İyi mücadele edip 5. olmayı başardık.
Ben bile Avrupa Ligi vizesi alacağıma inanmıyordum ama pek çok arkadaş "alırsın, iyisin, alacaksın, parçalarsın, az kaldı" gibi yorumlarla beni motive ettiler ve Avrupa Ligi vizesini aldık. Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum.
Takıma gelince; takımdan neredeyse son derece memnunum. İnanılmaz bir başarı elde etti gençler. Bu başarıda her futbolcunun payı var ama öne çıkan oyuncular sol bek Wittek, stoper Lucas, kanat oyuncularımız Halilovic ve Wolf, devre arası flaş transferimiz Emenike oldu.
Genç oyunculardan Neudecker de Bundesliga'da yaşına rağmen çok iyi performanslar gösterdi.
-
Bu performansları sonucunda beni yılın en iyi ikinci teknik adamı yaptılar.![]()
Wittek Bundesliga Yılın 11'ine seçildi. Bundesliga'da Yılın Genç Oyuncusu ödülünü Wolf ve Wittek paylaştı.
-
Oyuncularımızın sezon boyu antrenmanda gösterdiği performans da beni ve yardımcım Tugay'ı mutlu etti.
Ekonomik Değerlendirme
İlk sezon yaşadığımız mali sıkıntıdan hiçbir eser kalmadı Bundesliga'ya çıkmamızla beraber. Rahat bir şekilde transfer yapabildik ve tesislerde geliştirme planları devam etmekte. Tesislerimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. 15 Ocak 2018'de mevcut geliştirme çalışmaları tamamlanacak.
Bundesliga'da 5. olmamızla birlikte 46 Milyon Euro'luk bir ödüle konduk. Sezonu 66 Milyon Euro'luk toplam kâr ile kapattık. Yeni sponsor anlaşmaları yapıldı ve mali açıdan daha da güçlendik diyebilirim.
Transfer bütçesi olarak 16 Milyon Euro ve büyük kısmı zaten açıkta olan mevcut kira bütçemize 10 Milyon Euro'luk bir katkı geldi yönetimden.
Transfer Hakkında
Kulübümüzde geçen sezon kiralık oynayan Halilovic, Lucas, Romagna, Vitale ve Dragowski'nin kiralık sözleşmelerinin uzatıldığını belirtmekte fayda var.
Transferde bu sezon daha büyük oynayabiliyoruz. Güzel anlaşmalar yaptık şimdiye kadar, zamanı geldiğinde (bu gece olabilir de, olmayabilir de) paylaşacağım.
Tekrar herkese teşekkür ediyorum, uyuyacaklara iyi geceler, oynayacaklara iyi oyunlar diliyorum.
Bomba gibi bir sezon oldu,tebrikler hocam
Çok güzel bir sezon olmuş hocam. Emenike kendisinden beklenmeyen işler yapmış, gençler de çok iyi. Özellikle Halilovic'in 1 sene daha bizle kalacak olması harikulade. Gelsin transferler![]()
Teşekkür ederim, yalpalaya yalpalaya gittik ama iyi bitirdik sezonu.
Transfer Dönemi Başladı
Transferin ilk günü imza üstüne imza atıldı. Deyim yerindeyse İmza Şov yaptık. Tabii ki ayrılanlar da oldu.
Gidenler
Gelenler
24. Jack Hunt
17. Sebastian Driussi
7. Lasse Vigen Christensen
30. Isaac Hayden
41. Luis Zwick
44. Philipp Bargfrede
4. Claudio Jacob
21. Timo Werner
Transferler başarılı.. Driussi bu adam tam bir makine umarım güzel verim alırsın..
Transferler beklediğimin gibi değil kıy biraz paraya![]()
Claudio Yacob'u çok aradın mıçok iyi transfer olmuş
Hocam Halilovic'in formayı zorlayacak Driussi geldi. İyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum.
İlk resmi maçında, kupada çok iyiydi. Umarım verim alırız, Halilovic ile beraber Sol kanadı götürecekler.
İki oyuncu daha aldık, yetmezse söyle senin için bir de stoper alacağım.
Bir alışkanlığım var. Büyük liglerde küme düşen takımların kadrolarına bakarım ve güzel bir adam varsa kapmaya çalışırım. Yacob'u da daha önceden biliyordum ama bedelsiz bir şekilde transfer edebileceğimizi bilmiyordum.Çok şey bekliyorum ondan. Takıma tecrübe ve defansif anlamda güç katacak.
-
Bu arada Köln'den Jonas Hector ile görüştük ama kendisi Barcelona'ya gitmeyi tercih etti. Transfer edebilseydik harika bir transfer olacaktı.
Profili:
Transfere Devam
Gözlemcilerimden bir tanesini Konfederasyon Kupası'nı izlemeye göndermiştim. Adam bize adeta tutmuş piyango biletiye geldi. Hirving Lozano'nun sözleşmesi bitmiş ve sadece Inter izliyordu. Bastık maaşı kattık takıma.
Sağ bek arayışlarımızı da Cancelo transferi ile sonlandırdık.
Henüz transfer dönemi sonlanmadı, çok yüksek ihtimal demiyorum ama takıma bir stoper veya orta saha oyuncusu daha katılabilir.
Sezon başlangıcına 1 hafta kala;
11. Hirving Lozano
20. Joao Cancelo
Jonas ve Lozano level attırır takıma![]()
Lozanoyu neredeyse her kariyerimde satın alıyordum fm 15'de. Bu seride henüz itibarlı kulüp yönetmediğimden alamadım hayrını gör Meksikalının.