Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: Sıfırdan Zirveye! K.Erciyesspor Şampiyonluğa Koşuyor [3.SEZON]

TRANSFER

19 Temmuz 2017

Alberto Cerri'yi kiralık olarak kadromuza bağlama şansımız olduğunda çok heyecanlandım. Juventus'un yatırım yaptığı oyunculardan. Futbol direktörü ve scout ekibiyle hem fikir olduğumuz bir oyuncuydu. Bizi tercih etmesi de ayrıca beni mutlu etti. Bu transfer sonrası 2 sezondur takıma hizmet veren Leo Ceara'nın kiralık sözleşmesini fesh ettim. Bu arada belirtmek isterim ki transferin süresi 2 yıl. Ve kulübümüz 7.5 milyon euroluk satın alma opsiyonuna sahip olacak.

TRANSFER

19 Temmuz 2017

Enes Ünal'ı da 2 yıllık kiraladık. Enes, Oğulcan ile forma rekabetine girecek. Bu rekabetten takımın kazanç sağlayacağı çok açık...

Transfer önerileri için biraz geç kalmış olsam da yine de sana sunmak istediğim bir kaç oyuncu var.
    As kaleci olarak Cristian Bonilla'yı öneriyorum. Kendisi ilk geldiği yıl defans hattından dolayı 42 gol yedi. Fakat ikinci senesinde efsaneleşti. Bir çok maçı tek başına kurtardı. Özellikle birebirde çok iyi. Yedek kaleci olarak Bursaspor'dan Harun Tekin'i çok makul bir fiyata alabilirsin.
    Stoper olarak Berkay Can Değirmencioğlu'nu Fenerbahçe'den kiralayabilirsin ya da uygun bir fiyata satın alabilirsin. Yine Fenerbahçe'de Hakan Çinemre serbest kalıyor, iyi bir alternatif olabilir. Sağ bek için Bursaspor'dan Mehmet Çelik'i kiralayabilirsin. Genç yaşına rağmen iyi bir performans sergiliyor. Sol bek için fikrini değiştirecek bir isim Mehdi Beneddine. Gerçekten Karşıyaka'ya aldığımdan beri banko oynuyor. Defans performansının yanı sıra asistleriyle de skora katkı sağlıyor. Mehdi'yi de kiralayabilirsin, sözleşmesi sonlanıncada bedavaya alabilirsin. Defansif orta saha olarak Abdou Aziz Thiam'ı öneriyorum. Mutlaka kiralamalısın, kendisi çok özel bir oyuncu. Eğer onu alamazsak Mamadou Bah'ı alabilirsin. Tavsiyelerim şimdilik bu kadar, iyi şanslar

Quote Originally Posted by ImBoss View Post
    Transfer önerileri için biraz geç kalmış olsam da yine de sana sunmak istediğim bir kaç oyuncu var.
    As kaleci olarak Cristian Bonilla'yı öneriyorum. Kendisi ilk geldiği yıl defans hattından dolayı 42 gol yedi. Fakat ikinci senesinde efsaneleşti. Bir çok maçı tek başına kurtardı. Özellikle birebirde çok iyi. Yedek kaleci olarak Bursaspor'dan Harun Tekin'i çok makul bir fiyata alabilirsin.
    Stoper olarak Berkay Can Değirmencioğlu'nu Fenerbahçe'den kiralayabilirsin ya da uygun bir fiyata satın alabilirsin. Yine Fenerbahçe'de Hakan Çinemre serbest kalıyor, iyi bir alternatif olabilir. Sağ bek için Bursaspor'dan Mehmet Çelik'i kiralayabilirsin. Genç yaşına rağmen iyi bir performans sergiliyor. Sol bek için fikrini değiştirecek bir isim Mehdi Beneddine. Gerçekten Karşıyaka'ya aldığımdan beri banko oynuyor. Defans performansının yanı sıra asistleriyle de skora katkı sağlıyor. Mehdi'yi de kiralayabilirsin, sözleşmesi sonlanıncada bedavaya alabilirsin. Defansif orta saha olarak Abdou Aziz Thiam'ı öneriyorum. Mutlaka kiralamalısın, kendisi çok özel bir oyuncu. Eğer onu alamazsak Mamadou Bah'ı alabilirsin. Tavsiyelerim şimdilik bu kadar, iyi şanslar
    .

Maalesef transfer dönemi kapanmış bulundu.Tavsiyelerin için teşekkür ederim.Transfer dönemine kadar olan süre içerisinde bu oyuncuları scout ve futbol direktörüne izleteceğim. Daha sonra ara transferde bu raporlara göre hareket edeceğiz.

3.SEZON

HAZIRLIK MAÇLARI

Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Özellikle forvet hattında 4 iyi forvetimiz etkili performanslar gösterdi. Dortmund maçı ise bu sezon neler yapabileceğimize ilişkin yol gösterdi.

AĞUSTOS 2017

Sezonu kendi sahamızda açacağız. İlk 3 maç kolay gözüküyor. Hedef en az 7 puan. Vira bismillah!!!

AĞUSTOS 2017

1.HAFTA

Spoiler:  

2.HAFTA

Spoiler:  

3.HAFTA

Spoiler:  

LİSANS DİPLOMASI

Lig trafiğinin arasında diplomamı aldım. Artık sıra Pro Lisans diplomasında. Kulüp önceki kurslar gibi Pro Lisans kursuna gitmem için bana destek sağladı. Ben de yönetime olan borcumu daha sıkı çalışarak ödeyeceğim.

EYLÜL 2017

4.HAFTA

Spoiler:  

5.HAFTA

Spoiler:  

6.HAFTA

Spoiler:  

7.HAFTA

Spoiler:  

EKİM 2017

8.HAFTA

Spoiler:  

3.TUR

Spoiler:  

9.HAFTA

Spoiler:  

10.HAFTA

Spoiler:  

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok güzel bir başlangıç yapmışsın lige. Umarım devamı gelir ve istediğin başarıyı yakalayıp daha iyi bir kulübe geçiş yapabilirsin.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çok güzel bir başlangıç yapmışsın lige. Umarım devamı gelir ve istediğin başarıyı yakalayıp daha iyi bir kulübe geçiş yapabilirsin.
    Teşekkür ederim.İnşallah bakalım

KASIM 2017

A GRUBU 1.HAFTA

Spoiler:  

11.HAFTA

Spoiler:  

12.HAFTA

Spoiler:  

13.HAFTA

Spoiler:  

A GRUBU 2.HAFTA

Spoiler:  

ARALIK 2017

14.HAFTA

Spoiler:  

15.HAFTA

Spoiler:  

4.HAFTA

Spoiler:  

16.HAFTA

Spoiler:  

17.HAFTA

Spoiler:  

SON DAKİKA

Süper Ligin ilk yarısının flaş ekibi Kayseri Erciyesspor, ara transfer döneminin ilk bombalarını patlattı. Mavi-siyahlı ekip, geçen sezon Beşiktaş ile gol kralı olan ve bu sezon boşta bulunan Alman yıldız Mario Gomez ve Kolombiyalı yıldız orta saha oyuncusu Fredy Guarin ile anlaşmaya vardı.

Konu ile ilgili sitemize konuşan teknik direktör Gökhan YILDIRIM, transferlerin hikayesini şöyle anlattı:

" Lig başından bu yana Mario ve Fredy ile ilgileniyoruz. Futbol direktörümüz ve ben sezon başında bu iki oyuncu ile görüşme yapmış, kendilerine teklifte bulunmuştuk. O dönemde takımımızın ligde iddiasız gözükmesi ve bu iki oyuncunun büyük teklifler beklemesi sebebiyle sonuç alamamıştık. Aradan geçen 6 ay boyunca her hafta Mario ve Fredy hakkında rapor aldım. En az ayda bir defa teklifimizi tekrar sundum. 6 ay boyunca süren olumsuz cevaplara rağmen yılmadım. Kasım ayı başlarında Maro ve Fredy gelmeyi kabul ettiler.Fakat bu seferde oyuncuların istediği ücretler sıkıntı yarattı. Bizim gibi bir Anadolu kulübü için büyük rakamlardı. Fakat akılcı davranarak oyuncuların maaş isteklerini makul seviyelere çektik. Takımımızın ilk yarı performansı da bu yıldızların ilgisini arttırdı. Aralık ayı başında Berlin'de son bir görüşme yaptık ve resmi sözleşmeyi imzaladık. Şampiyon olmak için "şampiyon" oyunculara da ihtiyacım var. Mario ve Fredy bu eksiği kapatacaklar. Ayrıca bu iki transferin seyirci sayımızı arttıracağına da inanıyorum.Camiamıza hayırlı olsun."

OCAK 2018

4.HAFTA

Spoiler:  

5.HAFTA

Spoiler:  

18.HAFTA

Spoiler:  

6.HAFTA

[spoiler]
    Spoiler:  

19.HAFTA

Spoiler:  

20.HAFTA

Spoiler:  

TRANSFER

Spoiler:  

ŞUBAT 2018

21.HAFTA

Spoiler:  

22.HAFTA

Spoiler:  

23.HAFTA

Spoiler:  

24.HAFTA

Spoiler:  

KITASAL PRO LİSANS

Kulübümün bana verdiği destek sayesinde Kıtasal Pro Lisans diplomamı aldım. Bu durum,büyük takımlara transferimi etkiler mi bilmiyorum. Ama yine de alınabilecek bütün kursları bitirmekten dolayı mutluyum.

MART 2018

25.HAFTA

Spoiler:  

26.HAFTA

Spoiler:  

27.HAFTA

Spoiler:  

28.HAFTA

Galatasaray'ın galibiyeti beklenen sonuçtu.

Spoiler:  

29.HAFTA

İşte bizim için sezonun en önemli maçı... Puan farkı 2. Beraberlik bize yeter. Fakat parolamız kesin...

"HÜCUM!!!"

Maçın ilk tehlikesi 7.dakikada GS'dan geldi. Podolski'nin pasında Mamute kaleci ile karşı karşıya geldi fakat çerçeveyi bulamadı.

Maça çok kötü başladık. Sağ kanatta Bruma çalımlarla ceza sahası içine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bruma'nın vuruşu direkten döndü ve Labrin topu uzaklaştırdı.

İlk yarıda Podolskinin attığı toplar bizi çok zorladı. Yine Podolski defansın arkasına mükemmel bir top bıraktı. Mamutenin penaltı noktasından vuruşu Garratt tarafından kurtarıldı.

İlk yarı 0-0 bitti. İlk yarıda oyuna hükmedemedik. Devre arasında takıma kendilerine güvenmelerini ve yürekli oynamalarını söyledim.

Maçtaki ilk ciddi atağımız 52.dakikada gelişti. Sol kanattan yapılan bir ortaya ceza sahası içinde Alpsoy vurdu. Müsait bir pozisyon olmasına rağmen topu kalecinin üstüne yolladı.

İnanılmaz bir gol kaçtı. Vukcevic, Muslera ile karşı karşıya geldi fakat geçemedi, kornere giden topa yetişen Cerri boş kaleye topu yuvarlayamadı ve mutlak golden olduk.

İyi oynadığımız ikinci yarıda kötü bir gol yedik. Sol kanatta hızını kullanan Bruma ceza sahasına yerden kesti. Vukcevic'in markajından kurtulan Mamute topu boş kaleye gönderdi. 0-1

Ve maç sona erdi. Kazanmamız gereken bir maçtı fakat işin doğrusu kazanmayı hak etmedik. Kötü mücadele ettik. Bunda eksik oyuncularımızın da payı büyüktü. Ne olursa olsun, kazanacak pozisyon önümüze gelmişti fakat beceriksizliğimizin kurbanı olduk. Sağlık olsun.

30.HAFTA

Spoiler:  

Spoiler:  

31.HAFTA

Spoiler:  

Spoiler:  

32.HAFTA

Spoiler:  

Spoiler:  

33.HAFTA

Spoiler:  

Spoiler:  

34.HAFTA

Yüzdük yüzdük sonuna geldik. 34.hafta şampiyonu belirleyecek. Sezonun başında "34.haftaya lider gireceğim ve son maçı kazanırsam şampiyon olacağımı" rüyamda görsem inanmazdım. Sezon başında hedefim, Avrupa Ligi elemelerine katılabilmekti fakat takım inanılmaz bir performans gösterdi ve bütün otoritelerle birlikte beni de şaşırttı.

Henüz 3.yılında bulunan bir menajer olarak, oyuncuların bu tarz final maçlarına nasıl hazırlanacağı konusunda şüphelerim vardı. Bu konuda danıştığım Futbol Direktörü ve Asistan Menajerimin tavsiyesiyle normal haftalardan farklı bir şey yapmama kararı aldım. Bütün hafta boyunca oyuncuları şampiyonluk stresinden uzak tutmaya ve onları sıradan bir lig maçı oynayacaklarına inandırmaya çalıştım. Ayrıca son haftada, ligin 33 haftasında uyguladığım taktikle sahaya çıkacağım.

Adana Demirspor, sahasındaki son 5 haftada 4 galibiyet aldı. Formda bir takım. Biz ise son haftalarda ligin ilk yarısındaki üretkenliğimizi zaman zaman yakalayabiliyoruz. Maın deplasmanda olacağını da düşünürsek, ŞAMPİYONLUK kolay olmayacak.

Galatasaray ise muhakkak TT Arena'da oynamanın avantajını kullanacaktır. Ralf Ragnick, bu tarz maçları oynamaya alışkın bir teknik direktör.

Dolayısıyla bizim için tek formül, KAZANMAK...

İŞTE KADROLAR

Ambrose takıma katıldığı için mutluyum. Guarin geçen hafta çok iyi bir oyun sergiledi. Yahaya'nın bir maçta sorumsuzca kırmızı kart görmesi nedeniyle orta sahada Chevi-Guarin ikilisini kulanacağım. Forvette ise Fenerbahçe maçının kahramanı Enes ilk 11'de olacak.

Maç öncesi soyunma odasında son derece olumlu bir hava hakimdi. Oyunculara alacakları galibiyetin şampiyonluk kazandıracağını tekrarladım ve hepsini öperek sahaya uğurladım.

34.HAFTA

Ve maç başladı...

Daha yedek kulübesindeki yerime geçmeden Galatasaray'ın golü geldi. Gol haberini bana veren İdari Menajerden bu haberi sahadaki oyunculara vermemelerini istedim. Fakat maalesef, top toplayıcılardan biri bütün takıma haberi verdi ve takımın eli ayağı birbirine dolaşmaya başladı.

İstanbul'dan gol haberi var!!! Sivasspor da attı... Durum şimdi 1-1 bu skor bize yeter... Ama yine de kazanmamız lazım. Bu gol haberini hemen takıma bildirdim. Takım, haberin motivasyonuyla iyi oynamaya başladı. Fakat bir türlü gol pozisyonuna giremedik. Stres had safhada...

Ve devre bitti. İlk yarı boyunca çektiğimiz 8 şutun ancak 1 tanesi isabetli oldu. Pas yüzdemiz oldukça düşük. İkinci yarıda kıpırdanma ve bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmalıyız.

İkinci yarıya daha umutlu başladık. Takım iyi oynamaya başladı. Deplasman tribünündeki taraftarımızın şampiyon tezahüratları takımı itmeye başladı.

Derken 57.dakikada Mercado'nun golü geldi. Büyük hayal kırıklığı... Bütün takım yıkılmış durumda. Taraftarlar sessizliğe büründüler.

Maçın kalanı ilk 45 dakika gibi oldu. Tek bir mutlak gol pozisyonuna dahi giremedik. Dakikalar geçmek bilmiyordu. Gözüm oyunda, kulağım İstanbul'da dakikalar ilerliyordu. Sanırım oyuncular, şampiyonluk baskısının altında ezildiler. Çok zor bir durum, sahada istediğimizi bir türlü oynayamıyorduk. İstanbul'dan gelecek bir hab
    er -ki büyük olasılıkla olumsuz bir haber olacaktı- bizi yıkacaktı.

Yenildik... Tek şansımız Galatasaray maçının 1-1 bitmesi. İstanbul'da taraftarın oyunu durdurması sebebiyle bizim maç 6 dakika erken bitti. İnanılmaz bir 6 dakika. Bütün takımı orta sahaya toparladım. Ligin bu noktasına hep beraber gelmiştik ve sezonun bu en güzel ya da en kötü anını da beraber yaşamalıydık.

Vee İstanbul'dan haber geldi!!!
    Spoiler:  

ŞAMPİYONLUK SONRASI

13 Mayıs 2018

Şampiyonluk sevincini yaşadığım sırada Beşiktaş'ın Şota'yı kovduğunu ve yeni bir menajer aradığını öğrendim. Karmaşık duygular içindeyken bana soru yönelten basın mensubuna "Beşiktaş'ta çalışmak istediğimi" söyledim. Zaten basında çıkan haberlere göre de yeni menajer konusunda favori olduğum vurgulanıyordu.

Beşiktaş rüyası bu sefer olabilir mi?

Göreceğiz...

ŞAMPİYONLUK ÖDÜLLERİ

Enes, yılın en iyi genç oyuncusu seçildi. Bu sezon kritik maçlarda kritik goller attı. 21 yaşında bir forvet için güzel bir performanstı.

Bu sezon gerçekten de güzel bir sezon geçirdim. Beni mutlu eden şampiyonluğun yanında, güzel bir hücum futbolu oynatabilmem ve oyuncuların performanslarını yukarıya çekebilmem oldu.

Ambrose, Luis, İrfan ve Yusuf Erdoğan "En İyi 11" e seçildi. İrfan bana sürpriz oldu açıkçası. Ben onun yerine Chevi'nin seçilmesini bekliyordum.

Yusuf, ligin en iyi orta saha oyuncusu seçildi. Sol kanatı gerçekten çok iyi kullandı. Takımda tutabilirsek ilerki yıllarda daha büyük başarılar kazanacağına eminim.

Rüya Takım'a girebilen oyuncularımı tebrik ediyorum. Yukarıdaki tabloda bulunan oyuncuların 10 tanesini Kayseri Erciyesspor'a transfer eden menajer olarak da ayrıca gurur duyuyorum.

Taratarlar, sezonun en iyi oyuncusu olarak Chevi yi seçti.

YENİ BAŞLANGIÇLAR MI? İSTİKRAR MI?

15 Mayıs 2018

Geçtiğimiz hafta yaptığım açıklama, yönetimi rahatsız etmiş.

Buna rağmen yönetim, benimle sözleşme yenilemek istedi. Beşiktaş'tan teklif almayı beklediğim için şimdilik görüşmeyi reddettim.

BEŞİKTAŞ'IN CEVABI

22 Mayıs 2018

Tam bir hayal kırıklığı.... Beşiktaş yönetimine anlam veremedim doğrusu... Daha önce yaşanmış ve tecrübe edilmiş bir teknik adam ile tekrar anlaşma yönüne gitmişler. Ertuğrul Sağlam ile yaşanan dönemi, 8-0 Liverpool maçını, 4-1 Metalist maçını, "Hayat Devam Ediyor"ları bütün camia dün gibi hatırlıyor halbuki...

Beşiktaş'ın cevabını gören yönetim, bana sözleşme uzatma görüşmelerine başlamayı tekrar önerdi.

Ne dersiniz? Kayseri Erciyesspor'da mı kalmalıyım?

Yoksa İngiltere ve ya İspanya'da orta sıra takımlardan birine menajer olmaya mı çalışmalıyım?

Cevaplarınıza ve kalbime göre tercihimi yapacağım...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri